2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım benim çok üzüldüm gerçekten. fazla yıpratma kendini ne olur. iyi bak kendine.

Gunaydin herkese... bir parca simitle kahvalti yaptım bulantili bir sekilde hastanede sirami bekliyorum. Insaallah kalp atislarini duyabilirim...
inşallah canım.. hadi bebişe selamımızı söyle.. aaaaaa dur bebişim de selam söylüyor..

Günaydınn, bizde uyanıp bir elma yemeyi becerdik, içimizde tutabilirsek ne ala :)
elma yedik geçti şimdi tekrar oldu leblebi varmış onu yedim.

sağol cnm
evet sanırım totolarını büyütüyolar:)

valla benim göbiş var da popo da genişledi.. kızım mı olacak ne.. hani öyle olurmuş ya.. .. sağlıklı olsun da kız/erkek farketmez..

oh ya ne güzel bide biz yiyebilsek dün gündüzden geceye kadar istifar ettim ayıptır sölemesi mide bos olunca acı acı yeşil su cıkardım öldüm hiç bişiy yiyemedim sabaha gelince gene aynı hiç iştah yok sana özeniyorum walla yumurtayı bile yediysen senin içindeki süpermen iyi yiyo maşallah

aynen benim de genişledi popo... ben de öyle düşündüm kızda genişlermiş.. hadi hayırlısı....

ayyyy cnm kıyamam sana ya... inşallah bir an önce senin bulantılar geçer de benden daha çok yersin...
bu arada totomu kaşıyayım bari... ben de yiyorum yemesine ama yedikten sonra midem ağrıyo yanıyo,çok kötü gaz yapıyo yediklerim... tabi şükür bunada...

olsun cnm yiyosan çıkarmıosan ne mutlu sana inşallah bende yerim ya walla cıkarmaktan içim dışıma cıktı ya

ayni durumdayiz canim bende sabaha karsi mide bulantisiyla uyandim haliyle mide bos olunca aci sari biseyler cikti açım ama yiyemiyorummm

Herkese günaydıııın ben yine yazılanların aksine kahvaltıda ne var ne yok süpürdüm içimde bir canavar var sürekli acıkıyo ama bulantı olmasında sıkıntı yapmıyorum. hatta akşama 10 kişilik bir kafile var misafirim listeyi yazmıım ama şimdiden başlıycam bişiler yapmaya hiç performans kaybım yok yani maşallah

Ben bu sabah koşa koşa gittim eczaneye en süperinden, en iyisinden diye diye bulantı bilekliği siparişi verdim, adamda yemin billah etti walla abla çat diye keser, cart diye geçirir falan diye.. öğlen gelecekmiş, bakalım umut işte .. sabah yediğimiz elmayıda içimizde tutamadık.. off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…