günaydın afiyet olsun..
sanırım hamişler uykuda veya yeni uyanmak üzereler:)))
Hatırlayan bilir hani şu geçmiş sayfalardaki "panik anne adayı" ben,
Panik yapmak ta haklıymışım, içime doğmuştu zaten...
Dün 3. farklı doktora gittim o da " bebeğinin kalbi % 90 atmaz" dedi
Nasıl dayanıyorum bilmiyorum, annem perişan hatta hayırlısı buymuş diye sabah ona teselli verdim
Bebeğimi bi 4.95 ml bi 4.30 milim ölçüyorlar
Haftasına 6+1 diyende var 6+3 diyende...
Aslında 7+1 olmam lazımmış, bebeğimi gördüm kolu bacağı kuyruğu "C" şeklindeydi...
Ama kalbinin olduğu şişlik hareketsiz...ölü diyorlar
En son gittiğim doktor bhcg istedi 24 saat arayla
dün yaptırdık 50 bin çıktı normalmi bilmiyorum bide bugün yaptırdım daha sonuç akşama çıkarmış
Eğer azaldıysa kesin ölü, arttıysa Allahın mucizesi yaşıyor....
Ümidim yok çünkü dünden beri kendimi hamile gibi hissetmiyorum ve bulantım da hiç kalmadı
üstelik gece ve sabah rahmimden feci ağrı geldi kıvrandım yatakta...
Tüp bebek tedavisine başlayacağımız ay öğrendim hamile kaldığımı...
Mucize dedik, Allahım dualarımızı kabul etmişti
Bunda da var bir bildiği diyorum ama insan üzülmeden edemiyor, beni anlarsınız sizinde karnınızda bebeğiniz var insan yıkılmaz mı?
Biz bir rüya gördük ve uyandık... Allahım sizinkileri kucağınıza versin
Bana "tekrar olur" falan demeyin çünkü kolay ihtimal değil bu. Kendimi boş yere umutlandırmak istemiyorum. Benim tek tüpüm tıkalı, Eşimde morfoloji max %2 bilen bilir kötü bir şey...
Her doktor" sizin bebeğinizin olma ihtimali %6 yani %94 olmaz" demişti bize ve "diyelim olsa da düşer çünkü morfolojisi bozuk spermle döllenir ve yaşamaz..."
dedikleri oldu büyüdü büyüdü ama kalbinin attığını hiç göremedik, atmaz da deniyor.
İki gündür ağzıma tek lokma koymadım, yiyemiyorum ki istiyorum ama yiyemiyorum. Bu sabah tansiyonum düştü bayılıyordum nerdeyse soğuk ter boşalttım tekrar girdim yatağa, içimi boşaltmak belki biraz rahatlamak için kendimi topladım ve siteye girip veda etmek istedim.
Allahım daha büyük dert vermesin...ama bugünlerde yaşadığım anlatılamaz bir acı
Günlüğüm var evlendiğimizden beri acı tatlı olayları not ediyorum, bu günülerin başlığı da "CEHENNEMDEN BİR GÜN..." oldu
Vakit ayırıp okuyan arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum ve morallerini bozduysam özür diliyorum.
Ben haftaya kürtaj olacağım,
Hepinize Allah mutluluk ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasıp etsin...
HOŞÇAKALIN...
inşallah canım.. hadi bebişe selamımızı söyle.. aaaaaa dur bebişim de selam söylüyor..Gunaydin herkese... bir parca simitle kahvalti yaptım bulantili bir sekilde hastanede sirami bekliyorum. Insaallah kalp atislarini duyabilirim...
elma yedik geçti şimdi tekrar oldu leblebi varmış onu yedim.Günaydınn, bizde uyanıp bir elma yemeyi becerdik, içimizde tutabilirsek ne ala :)
sağol cnm
evet sanırım totolarını büyütüyolar:)
günaydın annişler ve minişler.....
nasılsınız bakalım bugün...
biz sabah kalktık,herzamanki gibi kızarmış ekmek arası peynir.... ve yumurtamızı yedik ve cumartesi cumartesi işe geldik
ve tabi herzamanki gibi uykumuz var...
aynen benim de genişledi popo... ben de öyle düşündüm kızda genişlermiş.. hadi hayırlısı....inşallah canım.. hadi bebişe selamımızı söyle.. aaaaaa dur bebişim de selam söylüyor..
elma yedik geçti şimdi tekrar oldu leblebi varmış onu yedim.
valla benim göbiş var da popo da genişledi.. kızım mı olacak ne.. hani öyle olurmuş ya.. .. sağlıklı olsun da kız/erkek farketmez..
oh ya ne güzel bide biz yiyebilsek dün gündüzden geceye kadar istifar ettim ayıptır sölemesi mide bos olunca acı acı yeşil su cıkardım öldüm hiç bişiy yiyemedim sabaha gelince gene aynı hiç iştah yok sana özeniyorum walla yumurtayı bile yediysen senin içindeki süpermen iyi yiyo maşallah
aynen benim de genişledi popo... ben de öyle düşündüm kızda genişlermiş.. hadi hayırlısı....
ayyyy cnm kıyamam sana ya... inşallah bir an önce senin bulantılar geçer de benden daha çok yersin...
bu arada totomu kaşıyayım bari... ben de yiyorum yemesine ama yedikten sonra midem ağrıyo yanıyo,çok kötü gaz yapıyo yediklerim... tabi şükür bunada...
olsun cnm yiyosan çıkarmıosan ne mutlu sana inşallah bende yerimya walla cıkarmaktan içim dışıma cıktı ya
allah yardımcın olsun cnm ya...
az kaldı ama 1 ay daha sabır...
gececek hepsi bunların....
Günaydınn, bizde uyanıp bir elma yemeyi becerdik, içimizde tutabilirsek ne ala :)
inş. cnm ya böle walla hiç bulantısı olmayıp istifar etmyenlere özeniyorum yazık bebeğiminde içi dışına çıktı ya
bebeğin besleniyo canım sen onu merak etme...
ama sen halsiz kalıyosun işte o da kötü...
ewet cnm ...yapcak bişiy yok napalım.
ben de herşey yiyemiyorum. bende de iğrenme tiksinme var...
sınırlı şeyler yiyorum ama karnımı doyuruyorum işte...çok şükür
oh ya ne güzel bide biz yiyebilsek dün gündüzden geceye kadar istifar ettim ayıptır sölemesi mide bos olunca acı acı yeşil su cıkardım öldüm hiç bişiy yiyemedim sabaha gelince gene aynı hiç iştah yok sana özeniyorum walla yumurtayı bile yediysen senin içindeki süpermen iyi yiyo maşallah
ayni durumdayiz canim bende sabaha karsi mide bulantisiyla uyandim haliyle mide bos olunca aci sari biseyler cikti açım ama yiyemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?