2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın kızlar bende işteyim nöbete geldim simit peynir domates kahvaltımı yaptım
kızım sabah 5te kalktı bidaha uyumadı hamile insana bu yapılırmı yaa arada tutuyo böyle sabah olmuş gibi kalkıyo ama bi annecim diye sarılıp öpüşü varya dünyaya bedel

ayyyyyy kızlar ben manisadayım ya,manisanın da mehteri meşhurdur...
şimdi karşımda mehter takımı çalıyo...
çok duygulandım
gözlerim doldu ya...
çok seviyorum...
oğlum olursa hayalim var zaten.. sünnetinde çaldırcam inşallah...çok güzel oluyo....:119:

Arkadaslarrr suan agliyorum yolda yürüyerek bebegimi gordum kalp atislarini duydum artik hamile hissediyorum gercektennn

7 haftalikmis benim birtanemmm

Arkadaslarrr suan agliyorum yolda yürüyerek bebegimi gordum kalp atislarini duydum artik hamile hissediyorum gercektennn

çok sevindim cnm...
rabbim tamamına erdirsin inşallah..
kucağımızda olduğu günleri de göstersin cümlemize...

ayy bende herşeye ağlar oldum olmazki böyle canım

hala kasık ağrısı olan var mı kızlar?
benim 2 gündür ağrıyo da merak ettim...

benimde oluyor , ama gecen haftaya göre daha az , özellikle bacak bacak üstüne atınca ve yerimden kalkarken oluyo, senin nasıl ??

şuan farkettim ki bende bacak bacak üstne atmışım,dur bi şöyle doğrulayım bakalım geçecek mi..
öyle çok aşırı değil de işte ana yüreği.........

bir de sanırım adet dönemim olması lazım... ondan da olabilir...

tebrikler canım.. eee başka birşey dedi mi doktor amcası/teyzesi ..tavsiye vs.

Son düzenleme:
bir de sanırım adet dönemim olması lazım... ondan da olabilir...

büyük ihtimalle ondandır sıkma canını, benimde geçen hafta öle çok sıkıntım vardı , göğüslerim patlıcak gibiydi , kasık ağrımdan yürüyemiyodum bazen.Ama şimdi Allaha şükür az bi kasık ağrısı var sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…