2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Arkadaslarrr suan agliyorum yolda yürüyerek bebegimi gordum kalp atislarini duydum artik hamile hissediyorum gercektennn

7 haftalikmis benim birtanemmm

yaşasıınn yaşasıınnn, için rahat etmiştir artık canım o zaman mı oldu bu zaman mı derken pıtpıtpıt çok çalışkan miniğini duymuşsun :)) nasıl çalışıyo ama dimi

hahaha doğru hamişiz dimi:)) ama papatya kokmazki :)

herşey kokuyo kuzum yaaa, akşam annemlere gittim, içerde gül suyu kokuyo diyorum kokmuyo diyolar, zaten sevmem kokuyo kokmuyo derken gecenin sonunda annemin yeni aldığı sümbülün o kokuyu yaydığını tespit ettik normalde bayılırım kokusuna akşam oda değiştirecek kadar ağır geldi

bizim de öyle konuşma hep bu şekilde
buzdolabı mutfak kokuyor eşim hayır kokmuyor sana öyle geliyor
ev kokuyor annem hayır kokmuyor
gerçekten kokuya karşı hassasiyet kötü birşeymiş :26:

şuan farkettim ki bende bacak bacak üstne atmışım,dur bi şöyle doğrulayım bakalım geçecek mi..
öyle çok aşırı değil de işte ana yüreği.........

ana yüreğinizi yerim ben siziiinnn aklıma bi fıkra geldi
çocuk babasına soruyo baba ben nasıl dünyaya geldim ?
baba: bi akşam yastığımızın altına şeker koyduk, sabah kaltık sen gelmişsin
çocuk o gece yastığının altına şeker koyup yatıyo sabah hevesle yastığını kaldırıyo her taraf karınca, ayyy diyo sizi öldürürdüm ama ana yüreği işte kıyamıyorum

yakında adamları sokmıycaz eve üstünde bişi kokuyo ne yedin nereye gittin e peki o zaman ne kokuyooo

bende şöyle diyorum bana öle geliyosa ozaman birşeyler yapın bana öle gelmesin:)) eşim artık garibim bana kokmuyo sana kokabilir diyo alıştımı nee:)) deterjan ve yumuşatıcı kokusuna gelemiyorum tertemiz yıkanmış çamaşırlar çok pis kokuyoobirtek vanish kötü kokmuyo gibi hafif kokusu yada bana öle geliyo

bu fıkrayı daha öncede duymuştum ama hiç bu kadar anlamlı gelmemişti ana yüreği işte:) puhahaha

herkes aynı demek ki bende deterjan kokusundan tiksiniyorum

merhabaaa:)))bugün kyifler nasıl yerindeyse geyiğe başladık:)) ama ben birazdan kaçar öğretmen arkadaşlarla günümüz var yolum çoook uzunn :) akşama görüşürüzzz

allahıma sukurler olsun bugun gayet iyiyim...eylul annelerini turladım birazda meraktan onlar bizden biraz daha onden gidiyorlar ayyy cinsiyet ogrenmeye baslamıslar erkek cogunlukta sanırım erkek yılı:))))

Kizlar Allah izin verirse yarin 9. haftam bitecek. Ama her gun farklı bir ağrıyla karşılaşıyorum( bulantım asiri degil cok hafif oluyor oyke sizdeki gıbi kokudan da rahatsız olmuyorum.dun adet olacak gıbi agrim vardı vajinamin ustunde.bugun kasik ağrısi ve bel agrisi sabah tuvalete gittigimde saridan biraz daha koyu akıntı vardı.her an tuvalete korka korka gidiyorum bunlar normal mı?(( valla cok stres oldum ben..

tebrikler canım.. eee başka birşey dedi mi doktor amcası/teyzesi ..tavsiye vs.

Doktor cok iyi ilgilendi de ben ne kadar duyabildim bilmiyorum tabi heyecandannn
Biraz kansizligim var et yememi soyledi haftada 1 gun nohut kurufasulye yesil mercimek yememi soyledi. Ceviz badem ye dedi yogurt sut dedi iste... etleri yesil salata ile tuket dedi. Bildigim seyler ama ben sormayi unuttum bazi seyleri haftaya giderim tekrar nasilsa kontrol muayenesi ucretsiz... ama 7 haftalik olmasi ilginc tabi bayagi gec olmus bizimki oy oyyyy kalbi bom bom diye atiyordu insanlar nasil kiyiyorlar karinlarindaki masuma

slm kızlar nasılsınız bakalım bebıslerınız nasıl .nasıl gıdıyor hamılelıkler bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…