2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

adet oldum sanıp tuvalete gidiyorum allaha sukur birsey yok akıntı var ama renksiz bence normal bunlar iki gun once gece cok agladım sag kasıgımdaki agrıdan gidecek sandım stres oldum allaha sukurler kotu birsey olmadı ve artık takılmıyorum....benim 2. hamileligim ama yıllar gectigi icin sanki ilk allahım ilkinde nasıl yaptım ben diyede sasıyorum kendime artık relax boyle olmaz ben rahatım minisimle coookk mutluyum guzel guzel gecirip kucagımaıza alacagımız gunleride gorecegiz insallahh....aklıma kotu seyler gelince hemen modumu degistiriyorum kucagıma alıp koklayacagım zamanı dusunuyorum minik ellerini ayaklarını ayyyy cook hos oluyorum o zaman cookk mutluu...:)))))

slm anne adayları
ben 8 haftam bitt hamilelikte
gece aclıktan midem kazınıo
bulantılar zaten mahvetti
sizde oluomu bu acıkma
bulantım ne zaman geççek yaa

ay evet herşey kokuyo ve üstelik pis kokuyo...
benim bulantım yok ama koku hassasiyetim ve tikisntilerim var... eşim 1 hafta önce sucuk pişirmiş ama mutfak hala sucuk kokuyo gibi geliyo bana,ıyyyyyyyyy cok kötü.....kimdi bile koku burnuma geldi....eşim en sevdiğim oda parfümünü almış,ama çok kötü kokuyo...ev kokuyo,buzdolabı kokuyo,elbise dolabı bile pis kokuyo....işyerim zaten iğrenç kokuyo.... kayınvalidem bildiğniz temzilik hastasıdır ama onun evi bile kokuyo... o kokuyo,bu kokuyo,herşey kokuyo,herkes kokuyo,herşey kokuyo...........
ay evet biliyorum o fıkrayı... bizde şeker koyduk zaten.... çok usluyuz biz,bişey yapmadık

benim de adet dönemi olduğu için heralde adet olcakmışım gibi belim ağrıyo çok yaaa
sanırım bu dönemde normal aslında evet rahim genişliyo sonuçta...bebişim kendine yer açıyo....diğer organlara ''sen azcık sağa kay,sen de sola,sen biraz yukarı,azcık yer açın yahu'' diyodur kesin

slm anne adayları
ben 8 haftam bitt hamilelikte
gece aclıktan midem kazınıo
bulantılar zaten mahvetti
sizde oluomu bu acıkma
bulantım ne zaman geççek yaa

bende oluyo cnm o aclık.. hiç beklemediğim anda gelebiliyo...
yemekten yarım saat sonra bile.

gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah
bende geçen gün sağlık ocağına gittim banada ebe hanım biraz anlattı yeşil yapraklı sebze meyve ye dedi süt seviyorsan 2 bardak süt iç yoğurt seviyorsan 2 kase yoğurt ye dedi tetanoz aşısını söyledi ben ilk hamileliğimde yaptırmamıştım bundada yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası.siz ne yapacaksınız?

canım seninde geç döllenmeydi dimi yanlış hatırlamıyorsam benimde öyle sanırım 6+5 im bu gün doktora gittik ama henüz kalbini duyamadık perşembe tekrar gidicezzz
gözün aydın canımcımmm

gülücük ya bende kocamın parfümü yüzünden çıkardımm geçen sabah çok kötüydü
evim .çok pis geliyo en kısa zamanda kadın almak istiyorumm bide heryer sigara gibi kokuyor bana kocam içiyo maalesef sadece mutfakta ama tüm evde içmiş sanki

izin verme canım cıksın dısarıda icsin benimki oyle yapıyo vallaha:)))belki bu sayede bırakırlar:)) ben esime diyorum evet ne zaman bırakacaksın dogunca diyor bakalım insallah....hic kimsede bırakamıyorum diye sallamasın diyorum bir tiryaki olarak 9 ay once kendi istegimle evet sadece istedigim icin bıraktım esimde biliyor bunları diyorum hikaye okumayın bana :))))

aynennnnnnn kendimi çok aç görüom
bide hiç kilo almıorm ya kötümü acaba
ben bir kilo aldım ama benim bulantım olmadığından hiç cıkarmıyorum o yüzdendir...

Allah tan benim çevremde içen yok...ben de hiç sevmem sigara kokusunu..
bana da ev cok pis geliyo,eşimde gülüyo artık kokuyo dedimmi... ilk hamileliğimde eşimin kokusundan da tiksinmiştim.yatakta bile arkamı dönüp uyuyodum. Allahtan bu sefer ondan tiksinmiyorum... ama yatak odası sürekli baharatlı cips kokuyo sanki... aylardır evde cips te yenmedi üstelik

canım seninde geç döllenmeydi dimi yanlış hatırlamıyorsam benimde öyle sanırım 6+5 im bu gün doktora gittik ama henüz kalbini duyamadık perşembe tekrar gidicezzz
gözün aydın canımcımmm

Evet cnm benim yumurtlama donemi gecmisti sata gore 9+4 olmasi lazimdi. 23 subatta 5-6 haftalik demisti baska bir doktor. Bu ultrason kagidinda 7+0 yaziyor. 1 cm olmus yavrucugum daha minicik o...

Kizlar ben yaptırdım toxo ve rubellayi.toxo igg pozitif, igm negatif, rubellada toxo igg pozitif igm negatif bu pozitifler gecmiste olmus ama problem olur mu yine tekrarlar mı cok korkuyorum ya((;

kendi istemediği sürece asla bırakmaz bende biliyorum ama git dışarı demekte nasıl olur bilemedim evimizde balkon yok mecburen mutfakta içiyor

Evet cnm benim yumurtlama donemi gecmisti sata gore 9+4 olmasi lazimdi. 23 subatta 5-6 haftalik demisti baska bir doktor. Bu ultrason kagidinda 7+0 yaziyor. 1 cm olmus yavrucugum daha minicik o...

heheheh maşallahh tosuna bende bugün kalbini duymadım üzüldüm ama senden böyle bişey duyunca kendime geldim sende bende geriden geliyoruz inşallah bende haftaya duyucam o sesleri

Merhaba hanımlar , nasıslınız bugün?
Benim bulantım çok az kaldı, hatta yok denecck kadar azaldı çok şükür. yavaeş yavaş bişiler yemeye başladım...

heheheh maşallahh tosuna bende bugün kalbini duymadım üzüldüm ama senden böyle bişey duyunca kendime geldim sende bende geriden geliyoruz inşallah bende haftaya duyucam o sesleri

cnm hiç üzme kendini geriden geliyor diye,sonraki haftalarda yakalar onlar merak etme... geç olsun ama sağlıklı büyüsün cnm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…