Kizlar Allah izin verirse yarin 9. haftam bitecek. Ama her gun farklı bir ağrıyla karşılaşıyorum( bulantım asiri degil cok hafif oluyor oyke sizdeki gıbi kokudan da rahatsız olmuyorum.dun adet olacak gıbi agrim vardı vajinamin ustunde.bugun kasik ağrısi ve bel agrisi sabah tuvalete gittigimde saridan biraz daha koyu akıntı vardı.her an tuvalete korka korka gidiyorum bunlar normal mı? (( valla cok stres oldum ben..
slm kızlar nasılsınız bakalım bebıslerınız nasıl .nasıl gıdıyor hamılelıkler bakalım
ay evet herşey kokuyo ve üstelik pis kokuyo...herşey kokuyo kuzum yaaa, akşam annemlere gittim, içerde gül suyu kokuyodiyorum kokmuyo diyolar, zaten sevmem kokuyo kokmuyo derken gecenin sonunda annemin yeni aldığı sümbülün o kokuyu yaydığını tespit ettik normalde bayılırım kokusuna akşam oda değiştirecek kadar ağır geldi
ay evet biliyorum o fıkrayı... bizde şeker koyduk zaten.... çok usluyuz biz,bişey yapmadıkana yüreğinizi yerim ben siziiinnnaklıma bi fıkra geldi
çocuk babasına soruyo baba ben nasıl dünyaya geldim ?
baba: bi akşam yastığımızın altına şeker koyduk, sabah kaltık sen gelmişsin
çocuk o gece yastığının altına şeker koyup yatıyo sabah hevesle yastığını kaldırıyo her taraf karınca, ayyy diyo sizi öldürürdüm ama ana yüreği işte kıyamıyorum
sanırım bu dönemde normal aslında evet rahim genişliyo sonuçta...bebişim kendine yer açıyo....diğer organlara ''sen azcık sağa kay,sen de sola,sen biraz yukarı,azcık yer açın yahu'' diyodur kesinbenim de adet dönemi olduğu için heralde adet olcakmışım gibi belim ağrıyo çok yaaa
slm anne adayları
ben 8 haftam bitt hamilelikte
gece aclıktan midem kazınıo
bulantılar zaten mahvetti
sizde oluomu bu acıkma
bulantım ne zaman geççek yaa
bizim iyi tatlım..fasulye fasulyenle sen nasılsınız:))))))
Doktor cok iyi ilgilendi de ben ne kadar duyabildim bilmiyorum tabi heyecandannn
Biraz kansizligim var et yememi soyledi haftada 1 gun nohut kurufasulye yesil mercimek yememi soyledi. Ceviz badem ye dedi yogurt sut dedi iste... etleri yesil salata ile tuket dedi. Bildigim seyler ama ben sormayi unuttum bazi seyleri haftaya giderim tekrar nasilsa kontrol muayenesi ucretsiz... ama 7 haftalik olmasi ilginc tabi bayagi gec olmus bizimki oy oyyyy kalbi bom bom diye atiyordu insanlar nasil kiyiyorlar karinlarindaki masuma
Doktor cok iyi ilgilendi de ben ne kadar duyabildim bilmiyorum tabi heyecandannn
Biraz kansizligim var et yememi soyledi haftada 1 gun nohut kurufasulye yesil mercimek yememi soyledi. Ceviz badem ye dedi yogurt sut dedi iste... etleri yesil salata ile tuket dedi. Bildigim seyler ama ben sormayi unuttum bazi seyleri haftaya giderim tekrar nasilsa kontrol muayenesi ucretsiz... ama 7 haftalik olmasi ilginc tabi bayagi gec olmus bizimki oy oyyyy kalbi bom bom diye atiyordu insanlar nasil kiyiyorlar karinlarindaki masuma
bende oluyo cnm o aclık.. hiç beklemediğim anda gelebiliyo...
yemekten yarım saat sonra bile.
ay evet herşey kokuyo ve üstelik pis kokuyo...
benim bulantım yok ama koku hassasiyetim ve tikisntilerim var... eşim 1 hafta önce sucuk pişirmiş ama mutfak hala sucuk kokuyo gibi geliyo bana,ıyyyyyyyyy cok kötü.....kimdi bile koku burnuma geldi....eşim en sevdiğim oda parfümünü almış,ama çok kötü kokuyo...ev kokuyo,buzdolabı kokuyo,elbise dolabı bile pis kokuyo....işyerim zaten iğrenç kokuyo.... kayınvalidem bildiğniz temzilik hastasıdır ama onun evi bile kokuyo... o kokuyo,bu kokuyo,herşey kokuyo,herkes kokuyo,herşey kokuyo...........
ay evet biliyorum o fıkrayı... bizde şeker koyduk zaten.... çok usluyuz biz,bişey yapmadık
sanırım bu dönemde normal aslında evet rahim genişliyo sonuçta...bebişim kendine yer açıyo....diğer organlara ''sen azcık sağa kay,sen de sola,sen biraz yukarı,azcık yer açın yahu'' diyodur kesin
gülücük ya bende kocamın parfümü yüzünden çıkardımm geçen sabah çok kötüydü
evim .çok pis geliyo en kısa zamanda kadın almak istiyorumm bide heryer sigara gibi kokuyor bana kocam içiyo maalesef sadece mutfakta ama tüm evde içmiş sanki
ben bir kilo aldım ama benim bulantım olmadığından hiç cıkarmıyorum o yüzdendir...aynennnnnnn kendimi çok aç görüom
bide hiç kilo almıorm ya kötümü acaba
gülücük ya bende kocamın parfümü yüzünden çıkardımm geçen sabah çok kötüydü
evim .çok pis geliyo en kısa zamanda kadın almak istiyorumm bide heryer sigara gibi kokuyor bana kocam içiyo maalesef sadece mutfakta ama tüm evde içmiş sanki
canım seninde geç döllenmeydi dimi yanlış hatırlamıyorsam benimde öyle sanırım 6+5 im bu gün doktora gittik ama henüz kalbini duyamadık perşembe tekrar gidicezzz
gözün aydın canımcımmm
izin verme canım cıksın dısarıda icsin benimki oyle yapıyo vallaha:)))belki bu sayede bırakırlar:)) ben esime diyorum evet ne zaman bırakacaksın dogunca diyor bakalım insallah....hic kimsede bırakamıyorum diye sallamasın diyorum bir tiryaki olarak 9 ay once kendi istegimle evet sadece istedigim icin bıraktım esimde biliyor bunları diyorum hikaye okumayın bana :))))
Evet cnm benim yumurtlama donemi gecmisti sata gore 9+4 olmasi lazimdi. 23 subatta 5-6 haftalik demisti baska bir doktor. Bu ultrason kagidinda 7+0 yaziyor. 1 cm olmus yavrucugum daha minicik o...
heheheh maşallahh tosuna bende bugün kalbini duymadım üzüldüm ama senden böyle bişey duyunca kendime geldim sende bende geriden geliyoruz inşallah bende haftaya duyucam o sesleri
Merhaba hanımlar , nasıslınız bugün?
Benim bulantım çok az kaldı, hatta yok denecck kadar azaldı çok şükür. yavaeş yavaş bişiler yemeye başladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?