cnm hiç üzme kendini geriden geliyor diye,sonraki haftalarda yakalar onlar merak etme... geç olsun ama sağlıklı büyüsün cnm....
gülücük cnm 5 kg luk yoğurt aldım, içne düşmüş durumdyım
doğru diyosun bebeğimmm geç olsunda güçolmasın sağlıgı yerinde olsunn
yuhhhhhhhhh diyorum..
aynı zamanda da maşallah.. ye cnm yarasın ama fazlada yeme.. tiksinirsin sonra.. ben öyle oluyorum,çok yersem bi daha yiyemiyorum...
aynen öyle cnm...
ben seni şeyden hatırlıyorum galiba...
aralık ve ocak ayında gebelik bekleyenlerden arada okuyodum orayı ve batına bir hafta kalanlardan dimi?
yeşilcik eslem falan var...
evet canım doğru sen bi kaç kez geldin bizim oraya ben bayadır oradayım kızları bırakamıyorummm
Kizlar ben yaptırdım toxo ve rubellayi.toxo igg pozitif, igm negatif, rubellada toxo igg pozitif igm negatif bu pozitifler gecmiste olmus ama problem olur mu yine tekrarlar mı cok korkuyorum ya((;
Kizlar ben yaptırdım toxo ve rubellayi.toxo igg pozitif, igm negatif, rubellada toxo igg pozitif igm negatif bu pozitifler gecmiste olmus ama problem olur mu yine tekrarlar mı cok korkuyorum ya((;
bende bazen kutu sütlerden bazende oganik kutu sütten kendime günlük hergün küçük birrr kavonozda yapıyorrum yoğurrdu hem çok güzel hemde taze oluyor daha sağlıklı hazırlarrdan
Korkma Pinkcim bir sıkıntı olmaz heralde yınede doktoruna danış istersen bir ara.
Pink sana yazdim ama telefondan yazdığım için gitmedi sanırım.bende pozitif çıkması iyi senin bağışıklık kazandığını gösteriyor sanırım.benimde kesin pozitif çıkar.ben küçükken annem köfte yaptığında çiğ çiğ yerdim.
Bende sütçüden süt alıp mayalıyorum
Canim evet dedigin gıbi vücut bağışıklık kazanmış doktorumu arayıp sordum internetten de araştırdım hep oyle yazıyor. İgg nin Pozitif çıkması iyi birsey gıbi. Negatif olsa hamilelik süresince daha risk taşıyormuşsun.ben de cig etten olmuştur kesin köfte dolma ici yaparken annem hep yerdim kurt bile olmustu kac sefer. Kediye falan hic isim olmadı cunku.
:)) canim sen kacinci haftandasin? Benim 9 bitecek Allah izin verirse insallah..Benim sabahları hafif bulantım oluyor bir de 3-4 saat ac kaldım mı basliyor midemin bulantisi yiyince geçiyor senin nasil?Benimde çocukluğum kurtlarla geçti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?