2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
doğru diyosun bebeğimmm geç olsunda güçolmasın sağlıgı yerinde olsunn

aynen öyle cnm...
ben seni şeyden hatırlıyorum galiba...
aralık ve ocak ayında gebelik bekleyenlerden arada okuyodum orayı ve batına bir hafta kalanlardan dimi?
yeşilcik eslem falan var...

Kizlar ben yaptırdım toxo ve rubellayi.toxo igg pozitif, igm negatif, rubellada toxo igg pozitif igm negatif bu pozitifler gecmiste olmus ama problem olur mu yine tekrarlar mı cok korkuyorum ya((;

yuhhhhhhhhh diyorum..
aynı zamanda da maşallah.. ye cnm yarasın ama fazlada yeme.. tiksinirsin sonra.. ben öyle oluyorum,çok yersem bi daha yiyemiyorum...

yok cnmya 5 kgnun tamamını yemiyorum yavaş yavaş kase kase, ben pek yoğurt sevmezdim bebiş için yemeye çaalşyrm

merhabaaaa, ben bulantı bilekliklerimi taktım, takmadan önce zaten kıvranıyordum, üzerinde 5 dk içerisinde etki etmeye başlar yazıyordu pek inanmamakla birlikte, takıp uzandım ama bulantıdan ağladım ağlıcam... 10 dk içinde uyumuşum, hemde bir güzel uyudumki anlatamam günlerdir midemden rahat uyuytamıyordum bulanıcak diye kıpırdayamıyordum, bugün böyle döne döne zıplaya zıplaya uyumuşum.. artık bilekliktenmidir, psikolojikmidir, olasımı vardı bilmiyorum ama çok iyi geldi bana.. aslında bileklik dedikleri kumaş gibi birşey bilek içinde tendon üzerine bezelye kadar birşey baskı yapıyor taktığınızda her iki bilektende.. eczacının söylediğine göre akupunktur etkisi yapıyormuş...

aynen öyle cnm...
ben seni şeyden hatırlıyorum galiba...
aralık ve ocak ayında gebelik bekleyenlerden arada okuyodum orayı ve batına bir hafta kalanlardan dimi?
yeşilcik eslem falan var...

evet canım doğru sen bi kaç kez geldin bizim oraya ben bayadır oradayım kızları bırakamıyorummm

evet canım doğru sen bi kaç kez geldin bizim oraya ben bayadır oradayım kızları bırakamıyorummm

evet cnm..
neşeli bi topik,hoşsohbet herkes...
yeşilcikle yazışıyoruz genelde bugün dr.a gidecekti ama hafta sonları girmiyo galiba. pzts. alırız haberini...

Selam kızlar mide bulantılarım cok hafıfte olsa azaldı gb inşallah eskisi kadar artmaz. Çok çabuk acıkıyorum bu sebeptende enerjim hemen düşüyor galiba.2 kilo falan almışım. Bebişimizinde gelişimi çok iyiymiş
Nisanda randevum var bir ihtimal cinsiyetı bellı olabılır dedıler hayırlısı olsun inşallah.

Kizlar ben yaptırdım toxo ve rubellayi.toxo igg pozitif, igm negatif, rubellada toxo igg pozitif igm negatif bu pozitifler gecmiste olmus ama problem olur mu yine tekrarlar mı cok korkuyorum ya((;

Korkma Pinkcim bir sıkıntı olmaz heralde yınede doktoruna danış istersen bir ara.

Pink sana yazdim ama telefondan yazdığım için gitmedi sanırım.bende pozitif çıkması iyi senin bağışıklık kazandığını gösteriyor sanırım.benimde kesin pozitif çıkar.ben küçükken annem köfte yaptığında çiğ çiğ yerdim.

bende bazen kutu sütlerden bazende oganik kutu sütten kendime günlük hergün küçük birrr kavonozda yapıyorrum yoğurrdu hem çok güzel hemde taze oluyor daha sağlıklı hazırlarrdan

Korkma Pinkcim bir sıkıntı olmaz heralde yınede doktoruna danış istersen bir ara.

Canim doktorumu arayıp sordum bı sorun yok dedi bağışıklık kazanmissin vücudun asker oluşturmuş onlar icin dedi.bir bakıma iyi birşeymis geçirmiş olmak herhalde:)

Canim evet dedigin gıbi vücut bağışıklık kazanmış doktorumu arayıp sordum internetten de araştırdım hep oyle yazıyor. İgg nin Pozitif çıkması iyi birsey gıbi. Negatif olsa hamilelik süresince daha risk taşıyormuşsun.ben de cig etten olmuştur kesin köfte dolma ici yaparken annem hep yerdim kurt bile olmustu kac sefer. Kediye falan hic isim olmadı cunku.

Benimde çocukluğum kurtlarla geçti:)

kızlar hepinize selamlarrrrr bugün bebeğimin kalp atışlarını dinledik çok değişik bir duuyguymuş bu bile.. rabbim daha güzellerini nasip etsin inş. sürekli uyku halim var nete pek giremiyorum inş. hepinizin iyi gidiyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…