2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
:)) canim sen kacinci haftandasin? Benim 9 bitecek Allah izin verirse insallah..Benim sabahları hafif bulantım oluyor bir de 3-4 saat ac kaldım mı basliyor midemin bulantisi yiyince geçiyor senin nasil?

8+2 yim ben.ben kusmuyorum ama midembulaniyor. iştahım kapalı.canım yemek istemiyordu hiçbişeyi.buzdolabinin kapağını açamıyorum kokuyor.ama bugun daha iyiyim.buda korkutuyor.ters giden biseymi var ki bulanmıyor diye.

Merhaba bayanlar.Hersey cok iyi giderken,dun gece karın agrısıyla gecti.Sabah gecmeyince doktoruma gittim,keseyi zorlamısım.Dusuk riski için ,tedbir olarak 3 gün arayla iki adet igne verdi.3gun de rapor aldım.Simdi yatıyorum.Buarada ultrasonda bebege bakarken bebegin ayaga kalktıgını,takla attıgını gordum :) cok guzeldi.

Demekki hepimiz aynıyiz ben de bulanınca seviniyorum bulanmayınca neden bulanmıyor acaba diyorum:) insallah bebislerimiz bizimle birlikte saglikla büyüyorlardir canim.cok stres yapıyorum ben de ama yanlis yapıyorum kızıyorum kendime sonra ben biraz ac kalinca cok fena bulanıyor demekki bizi yediği icin bebislerimiz sinyal veriyor:)

canım nasılki her insan aynı değil her bebek de aynı değil sen ultrasonda gördün ya bebeğini ona bak boşver onlar gelişimini sağlıklı olarak tamamlayacak inşallah...sen takma hem benim de geç yumurtlama olmuş şimdi 9 hafta bitecekti neredeyse ama 7 yeni bitecek yani

yok canım aslında bende baktırmıyodum idrarda pozitifi görmüştük sonra doktorda kese görünmeyince doktor iki kere yaptırdı testi kese görününce bir daha gerek kalmadı ki benim geç döllenmeymiş o yüzden takip edilmişti

eve ultrason makinesi alamam ama bende arada bir sağlık ocağına gidip en azından kalp atışını dinlemeyi düşünüyorum yoksa bir ay sonraki kontrole kadar meraktan çatlarım yani :))

canım sağlık ocağında kalp atışlarını anca 20 haftalıkken dinleyebiliyorlarmış

ya o baskı yapıyor dediğin ne biliyormusun bileğinde tam yerini bilmiyorum bir damar var gemi tutmasında falan doktorlar yapıyormuş oraya baskı yaparsan bulantın gidiyo ama yan etkisi lezzet almıyorsun çamurda yesen ne yediğini anlamıyorsun...

şu yaşımda bende hep çiğ çiğ köfte yaparken yerdim bebekten öncesine kadar negatif çıktı şaşırdım ama yerdim yaniii bi köftee bir banaa bir köftee bir bana:)

canm biraz daha dene bakalım eğer etkisi oluyorsa nolur bana hemen cvp yaz gidim bende alayım.çünkü artık gücüm kalmadı.yemek yemeyi acıkmayı özledim.yaa birde herkeste midesi boşken bulanıyormuş benim tam tersi sabah kalktığımda hiç mide bulantım olmuyor ama su bile içsem 1 saat sonra kıvranmaya başlıyorum helede akşam yemeğinden sonra sabah kalktığımda ne kadar geç ağzıma bişey atarsam okadar geç başlıyor bulantılarım ben bi garibim galiba diğer hamileliğimdede böyleydim..yemin ediyorum tıka basa yemek yemeyi okadar özledim kiii.diğer hamileliğimde 12.haftamda tamamen bitmişti bulantılarım vee müthiş derecede iştahım açılmıştı 20 kilo almıştımm onda ama bunda hedef ne 5i ne 10u direk enaz 30 kilo almak hedefimm....şu bulantılarım bi geçsin bundada kusuncaya kadar yemek yicem...

hımm doğrudur canım çünkü damara baskı yaptığını hissedebiliyorum arada elim uyuşuyor oynatıyorum bilekliği geçiyor.. ama benim midem bulanmasında ben yemekten zevk almamaya razıyım, tadı çamur gibi gelsin ama yiyebileyim yeterki.. artık o durumdayım

aynen canım beniimde sabahları iyi, ne zamanki sabah ilk yudumu yada lokmayı alıyorum bittiğim an, ve akşam gece falanda dinlemiyor hiç geçmiyor, bugün öğlen takmaya başladım, diğer günlere nazaran biraz daha iyi geçirdim bugünü hatta 15 gün sonra ilk defa yemek namına birşey yedim, azıcık kumpir yedim ketçaplı falan ağlayacaktım sevincimden nasıl özlemişim :)).. 1-2 gün geçsinde ona göre fikir vereyim, belki bugün azalacağı varmıştır boşuna alma.. ama mutlaka haber ederim canım.

Benim de ilk bebeğim.6.haftada lekelenme sorunu yaşadık doktor progestron iğnesi ve 3 gün rapor verdi.Şükür lekelenme kesildi.Mide bulantısı bir gün yoğun diğer gün hafif şekilde seyrediyor.Dayanılabilir boyutlarda henüz.Allah herkese sağlıklı rahat gebelikler nasip etsin

methaba kizlar ben cok sik yazamiyorum ama arada okuyorum...bizde persembe gunu kalp atislarini duyduk.tam 8 haftalik simdi...ben bu hamileligimin sagoldun kizimdan dolayi pek farkina bile varamiyirum..bukantim da cok yok...yani minik henuz kendinu cok hissettirmiyor..kuzimda bulantimda kusmamda coktu...acabs dsha erkenmi diye dudunuyorum...sanki daha dinra basluycakmis gibi..gerci bitme zsmani geldi nerdeyse..buzde oyle iste..ev is kuz aradinda dolaniyorum...

Sizleri yeni buldum, ben de ekim annesi olacağım inşallah, bugün itibariyle 10+0 olduk, bizi de alır mısınız aranıza :)
Geçmişi okuyamadım, bundan sonra okuyacağım inşallah. Bebişim beni çok zorlamıyor çok şükür.
İkili testinizi yaptırdınız mı? İstanbulda olan arkadaşlar hangi hastanede yaptırdınız?
Hepinize hamileliğinizin kolay geçmesini diliyorum.

İyi akşamlar kızlar, hepinizin iyi olduğunu umuyorum :) Bugün doktora gittik bebişimizi gördük. uyuyordu, zor uyandı tembel yavrum. Doktor kız olur böyle tembeller diyor :)
Çok şükür kalp atışını ve zor da olsa hareketlerini görebildik. Allah haberini bekleyen herkese nasip etsin inş

Hoşgeldiniz, hayırlı olsun mucizeniz :) iki test için henüz vakti gelen birkaç kişi vardır tahminimce, 11. hafta gibi yapılmıyormuydu o? :)

Hoşgeldiniz, hayırlı olsun mucizeniz :) iki test için henüz vakti gelen birkaç kişi vardır tahminimce, 11. hafta gibi yapılmıyormuydu o? :)

Benim 11. haftam. Doktorum 11-14 arasında yapılıyor, 2 hafta sonra gel yapalım dedi. Daha net bir sonuç verir sanıyorum öyle

Merhabalar, hoş geldiniz...Hayırlı ve rahat bir hamilelik olsun... İkili test için daha iki haftanız var. 11-13 haftalarda yapılıyor. Ben ilk doğumumumda takibimi yapan drumuzun görev aldığı hastanede yaptırmıştım... Bunu da öyle yaparım sanırım...

Maşallah meleğinize...

kızlar bu ara seyahat yapan varmı eşim iş görüşmesi için istanbula gidicek benide sakaryaya annemlere bırak diyorum ya bişey olursa diyip duruyo niye bu kadar rahatsın diyo bu lafına çok içerledim dikkatli kullandıktan sonra bişey olmaz diye düşünüyorum eğer bişey olursada allah korusun sanki beni suçluycak moralimi çok bozdu( eğer bişey olacaksada ondan ayrı olmasın ne olcaksa beraber olsun bunu kendisinede söyledim ağlayarak ama yanlız gitmesine hele gece yolculuğu içim hiç rahat değil bu akşam çıkıcak yola pazartesi akşama dönücek... 2 gün endişe içinde geçicek... offf gitsem bir türlü gitmesem bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…