:)) canim sen kacinci haftandasin? Benim 9 bitecek Allah izin verirse insallah..Benim sabahları hafif bulantım oluyor bir de 3-4 saat ac kaldım mı basliyor midemin bulantisi yiyince geçiyor senin nasil?
8+2 yim ben.ben kusmuyorum ama midembulaniyor. iştahım kapalı.canım yemek istemiyordu hiçbişeyi.buzdolabinin kapağını açamıyorum kokuyor.ama bugun daha iyiyim.buda korkutuyor.ters giden biseymi var ki bulanmıyor diye.
geçmiş olsn tatlım , çok tşk ederim istirahata devam , Allah razı olsun , karnımda bi ağırlık var gibi hissediyorum , böyle olr mu?
Simdi kafam daha da karisti benim... 15 subatta 95.43 cikti 19 subatta 689.17 cikti 23 şubatta da kesemizi gorduk o zaman da 0.56cm idi. 5 6 haftalik demisti. Ama senin bhcg benden yüksek ama ben 3 gün buyugum senden of ya benim yumurtlama dönemim gecikmisti... puffff
bu bhcg ye neden bu kadar çok sık bakıyorsunuz? benim hiç bakılmadı, idrar testinde pozitifi gördüm, gittik keseyi gördü evet hamilesin dedi, sonra kalbi atıyor evet yaşıyor dedi :).. benmi çok evhamsızım acaba ya, baktırmakmı lazım şimdi bu bhcg ye?
eve ultrason makinesi alamam ama bende arada bir sağlık ocağına gidip en azından kalp atışını dinlemeyi düşünüyorum yoksa bir ay sonraki kontrole kadar meraktan çatlarım yani :))
merhabaaaa, ben bulantı bilekliklerimi taktım, takmadan önce zaten kıvranıyordum, üzerinde 5 dk içerisinde etki etmeye başlar yazıyordu pek inanmamakla birlikte, takıp uzandım ama bulantıdan ağladım ağlıcam... 10 dk içinde uyumuşum, hemde bir güzel uyudumki anlatamam günlerdir midemden rahat uyuytamıyordum bulanıcak diye kıpırdayamıyordum, bugün böyle döne döne zıplaya zıplaya uyumuşum.. artık bilekliktenmidir, psikolojikmidir, olasımı vardı bilmiyorum ama çok iyi geldi bana.. aslında bileklik dedikleri kumaş gibi birşey bilek içinde tendon üzerine bezelye kadar birşey baskı yapıyor taktığınızda her iki bilektende.. eczacının söylediğine göre akupunktur etkisi yapıyormuş...
Pink sana yazdim ama telefondan yazdığım için gitmedi sanırım.bende pozitif çıkması iyi senin bağışıklık kazandığını gösteriyor sanırım.benimde kesin pozitif çıkar.ben küçükken annem köfte yaptığında çiğ çiğ yerdim.
Arkadaslarrr suan agliyorum yolda yürüyerek bebegimi gordum kalp atislarini duydum artik hamile hissediyorum gercektennn
7 haftalikmis benim birtanemmm
canm biraz daha dene bakalım eğer etkisi oluyorsa nolur bana hemen cvp yaz gidim bende alayım.çünkü artık gücüm kalmadı.yemek yemeyi acıkmayı özledim.yaa birde herkeste midesi boşken bulanıyormuş benim tam tersi sabah kalktığımda hiç mide bulantım olmuyor ama su bile içsem 1 saat sonra kıvranmaya başlıyorum helede akşam yemeğinden sonra sabah kalktığımda ne kadar geç ağzıma bişey atarsam okadar geç başlıyor bulantılarım ben bi garibim galiba diğer hamileliğimdede böyleydim..yemin ediyorum tıka basa yemek yemeyi okadar özledim kiii.diğer hamileliğimde 12.haftamda tamamen bitmişti bulantılarım vee müthiş derecede iştahım açılmıştı 20 kilo almıştımm onda ama bunda hedef ne 5i ne 10u direk enaz 30 kilo almak hedefimm....şu bulantılarım bi geçsin bundada kusuncaya kadar yemek yicem...merhabaaaa, ben bulantı bilekliklerimi taktım, takmadan önce zaten kıvranıyordum, üzerinde 5 dk içerisinde etki etmeye başlar yazıyordu pek inanmamakla birlikte, takıp uzandım ama bulantıdan ağladım ağlıcam... 10 dk içinde uyumuşum, hemde bir güzel uyudumki anlatamam günlerdir midemden rahat uyuytamıyordum bulanıcak diye kıpırdayamıyordum, bugün böyle döne döne zıplaya zıplaya uyumuşum.. artık bilekliktenmidir, psikolojikmidir, olasımı vardı bilmiyorum ama çok iyi geldi bana.. aslında bileklik dedikleri kumaş gibi birşey bilek içinde tendon üzerine bezelye kadar birşey baskı yapıyor taktığınızda her iki bilektende.. eczacının söylediğine göre akupunktur etkisi yapıyormuş...
ya o baskı yapıyor dediğin ne biliyormusun bileğinde tam yerini bilmiyorum bir damar var gemi tutmasında falan doktorlar yapıyormuş oraya baskı yaparsan bulantın gidiyo ama yan etkisi lezzet almıyorsun çamurda yesen ne yediğini anlamıyorsun...
canm biraz daha dene bakalım eğer etkisi oluyorsa nolur bana hemen cvp yaz gidim bende alayım.çünkü artık gücüm kalmadı.yemek yemeyi acıkmayı özledim.yaa birde herkeste midesi boşken bulanıyormuş benim tam tersi sabah kalktığımda hiç mide bulantım olmuyor ama su bile içsem 1 saat sonra kıvranmaya başlıyorum helede akşam yemeğinden sonra sabah kalktığımda ne kadar geç ağzıma bişey atarsam okadar geç başlıyor bulantılarım ben bi garibim galiba diğer hamileliğimdede böyleydim..yemin ediyorum tıka basa yemek yemeyi okadar özledim kiii.diğer hamileliğimde 12.haftamda tamamen bitmişti bulantılarım vee müthiş derecede iştahım açılmıştı 20 kilo almıştımm onda ama bunda hedef ne 5i ne 10u direk enaz 30 kilo almak hedefimm....şu bulantılarım bi geçsin bundada kusuncaya kadar yemek yicem...
Sizleri yeni buldum, ben de ekim annesi olacağım inşallah, bugün itibariyle 10+0 olduk, bizi de alır mısınız aranıza :)
Geçmişi okuyamadım, bundan sonra okuyacağım inşallah. Bebişim beni çok zorlamıyor çok şükür.
İkili testinizi yaptırdınız mı? İstanbulda olan arkadaşlar hangi hastanede yaptırdınız?
Hepinize hamileliğinizin kolay geçmesini diliyorum.
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun mucizeniz :) iki test için henüz vakti gelen birkaç kişi vardır tahminimce, 11. hafta gibi yapılmıyormuydu o? :)
Sizleri yeni buldum, ben de ekim annesi olacağım inşallah, bugün itibariyle 10+0 olduk, bizi de alır mısınız aranıza :)
Geçmişi okuyamadım, bundan sonra okuyacağım inşallah. Bebişim beni çok zorlamıyor çok şükür.
İkili testinizi yaptırdınız mı? İstanbulda olan arkadaşlar hangi hastanede yaptırdınız?
Hepinize hamileliğinizin kolay geçmesini diliyorum.
İyi akşamlar kızlar, hepinizin iyi olduğunu umuyorum :) Bugün doktora gittik bebişimizi gördük. uyuyordu, zor uyandı tembel yavrum. Doktor kız olur böyle tembeller diyor :)
Çok şükür kalp atışını ve zor da olsa hareketlerini görebildik. Allah haberini bekleyen herkese nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?