2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Drunuza sorun o risk yok derse gidin...Ben öyle yapmıştım.

şu kedinin yerinde olmak isterdim kızlarrrrr :84:

Gecmis olsun canım. Nasıl zorlamişsın ki keseyi?

Kızlar bulanmasın iste ne iyi. Hiç aklınıza kötü şey gelmesin. Kimisinin hiç bulanmadan geçermiş tüm hamileliği. Sizin arada iyi oldugu zaman şükredin.

Canım riskli gebelik degilse, yani kanaman falan olmadıysa vs yolculukta bir sorun olmaz aslında. Yavaş giderse tabii en iyisi. Ama yollarda miden bulanırsa zorlanabilirsin. Uzak mesafeye hele.

Kızlar bulanmasın iste ne iyi. Hiç aklınıza kötü şey gelmesin. Kimisinin hiç bulanmadan geçermiş tüm hamileliği. Sizin arada iyi oldugu zaman şükredin.

Evet benim de hiç bulantım ve baş dönmem olmadı hatta bugün doktora sordum. Daha iyi işte dedi. Bulanmadan geçiyormuş bazılarının ki. Anneannem 6 taneyi hiç anlamamış mesela

Canım riskli gebelik degilse, yani kanaman falan olmadıysa vs yolculukta bir sorun olmaz aslında. Yavaş giderse tabii en iyisi. Ama yollarda miden bulanırsa zorlanabilirsin. Uzak mesafeye hele.

ya kendide dinlene dinlene gidicek zaten en başka kanama olmuştu şimdi herşey yolunda sorun yok ayrıca bulantılarımda bitti... kendime güvenmesem zaten yola çıkayım demem ama inat götürmüyo işte... zaten patladım evde aklım onda kalcak off moralim çok bozuk

kızlar yaaaa açımmmm midem kazınıyor bulanıyor ama ne yesem diye düşününce daha çok bulanıyor. canım hiç bişey çekmiyor istemiyor. ne yesem ben yaaaaa sürekli bişeyler tırtıklıyorum ama doymuyorum ki 3. elmamı yedim az önce bi o iyi geliyor. eşimde kızmaya başladı acıktım diyorsun bişey yemekte istemiyorsun diye.adam ne istesem yapacak ya da alacak ama iştah yokk yaaaa

nerden üye olacağız internet üzerinden mi?

eşimle tartıştımmm yine kaynana yüzünden sevmiyorum kadını ya sevmiyorum

hamile olan eşim mi kaynanam mı yoksa ben miyim anlamadım

aman canım boşver hiç kimse için hiç birşey için üzme kendini bebişini düşün ve umursama kimseyi.çoğumuz benzer şeyler yaşıyordur ben kendi adıma duymazdan umursamazdan geliyorum bebişim beni duyuyormuş gibi onunla konuşuyorum içimden sakinleşiyorum.

Evet benim de hiç bulantım ve baş dönmem olmadı hatta bugün doktora sordum. Daha iyi işte dedi. Bulanmadan geçiyormuş bazılarının ki. Anneannem 6 taneyi hiç anlamamış mesela

Aynen bizim de akrabamız var öyle geçirmiş. Hatta ne bulantı ne aşerme hiç birsey.

Eşinde seni düşündüğünden almıyor yanına demek. Bastan kanama olmus ya ondan evhamlidir hala. Benim eşimde beni hiçbir yere götürmüyor. 2 aydır en fazla 1 km uzaga gitmisimdir herhalde :)
Bizimki de dun gitti sehir dışına yarın gelecek. Evdeyim bende. TV izliyor yatıyorum :)

Son düzenleme:

Canım bende demin birşeyler yedim ama ağızımın tadı fena. Simdi patates kaynatiyorum. Ya tuzlayip yerim, belki de patates salatası yaparım. Biraz kornison turşu yağ ve sirke koyarım o kadar. İcimi tutacak seyler istiyorum bende. Sende patates kaynat istersen.

Siz bana kiziyorsunuz ama benim esimin burda oldugu zamana denk gelmiyor bu hesaba gore neye gore hesaplayacagimi sasirdim kafam karisiyor

Tamam tum karisikliklar gitti artik hesaplama tamam oldu herhangi bir gerilik yok sadece gec yumurtlama :) tarih de tutuyor ben de sasirdim ne oluyoruz diye...

Kızlar kabızlık için neler yapıyorsunuz? Ben hala kuru şeylerle beslendiğim için aşamadım bu sorunu.kuru kayısı yiyorum ama çok fayda etmiyo sanki 2 günde bir anca oluyo..bu da az diye düşünüyorum şiştikçe şişiyorum 2 gün

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?geçmişi okudum biraz inşallah bulantısı ağrısı olan arkadaşların sorunları tez zamanda biter inşallah...ben çok sık giremiyorum buraya annemlere geldikçe girebiliyorum..hiç zaman geçmeyecekmiş gibi geliyor bana ..hele birde yazı düşünemiyorumm....rabbim hepimizin yardımcısı olsun...ben kalp atışını duyduktan sonra dahada tedirgin olmaya başladım.. birşey oldumu atıyormu kalbi yine acaba diye kendi kendimi yiyorum...kontrolleri 4 gözle bekliyorum...hepinize iyi geceler tatlı rüyalar..

ah ah 2 güncük için sıkmayın canınınızı ben 15 gündür yanlızım, üstelik benimki yurtdışına çıkıyor iş gereği ve telefonlaşmamız bile zor oluyor, benide götür diyede tutturamıyorum.. ağlıyım ben..

ve gitti eşşek bıraktı gitti ne güzel annemleri görücektim ultrason resmide olsa dedesine torununu göstercektim... bıraktı gitti eşşek...bir şey istedim bursadan gelirken 2 kilodan az getirirse kafasını kırıcam.... şaka bi yana sağ salim gider gelir inşallah...senin işinde zor canım ya ama işten geldi yorgun yola çıkıyo hava kötü fena fırtına yağmur var en azından yanında olsaydım konuşa konuşa ya sadece içim rahat edicekti... o bana kıyamaz ben ona o inat ben inat... alllah sonumuzu hayır etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…