kızlar bu ara seyahat yapan varmı eşim iş görüşmesi için istanbula gidicek benide sakaryaya annemlere bırak diyorum ya bişey olursa diyip duruyo niye bu kadar rahatsın diyo bu lafına çok içerledim dikkatli kullandıktan sonra bişey olmaz diye düşünüyorum eğer bişey olursada allah korusun sanki beni suçluycak moralimi çok bozdu( eğer bişey olacaksada ondan ayrı olmasın ne olcaksa beraber olsun bunu kendisinede söyledim ağlayarak ama yanlız gitmesine hele gece yolculuğu içim hiç rahat değil bu akşam çıkıcak yola pazartesi akşama dönücek... 2 gün endişe içinde geçicek... offf gitsem bir türlü gitmesem bir türlü
Drunuza sorun o risk yok derse gidin...Ben öyle yapmıştım.
Merhaba bayanlar.Hersey cok iyi giderken,dun gece karın agrısıyla gecti.Sabah gecmeyince doktoruma gittim,keseyi zorlamısım.Dusuk riski için ,tedbir olarak 3 gün arayla iki adet igne verdi.3gun de rapor aldım.Simdi yatıyorum.Buarada ultrasonda bebege bakarken bebegin ayaga kalktıgını,takla attıgını gordum :) cok guzeldi.
Demekki hepimiz aynıyiz ben de bulanınca seviniyorum bulanmayınca neden bulanmıyor acaba diyorum:) insallah bebislerimiz bizimle birlikte saglikla büyüyorlardir canim.cok stres yapıyorum ben de ama yanlis yapıyorum kızıyorum kendime sonraben biraz ac kalinca cok fena bulanıyor demekki bizi yediği icin bebislerimiz sinyal veriyor:)
kızlar bu ara seyahat yapan varmı eşim iş görüşmesi için istanbula gidicek benide sakaryaya annemlere bırak diyorum ya bişey olursa diyip duruyo niye bu kadar rahatsın diyo bu lafına çok içerledim dikkatli kullandıktan sonra bişey olmaz diye düşünüyorum eğer bişey olursada allah korusun sanki beni suçluycak moralimi çok bozdu( eğer bişey olacaksada ondan ayrı olmasın ne olcaksa beraber olsun bunu kendisinede söyledim ağlayarak ama yanlız gitmesine hele gece yolculuğu içim hiç rahat değil bu akşam çıkıcak yola pazartesi akşama dönücek... 2 gün endişe içinde geçicek... offf gitsem bir türlü gitmesem bir türlü
Kızlar bulanmasın iste ne iyi. Hiç aklınıza kötü şey gelmesin. Kimisinin hiç bulanmadan geçermiş tüm hamileliği. Sizin arada iyi oldugu zaman şükredin.
Canım riskli gebelik degilse, yani kanaman falan olmadıysa vs yolculukta bir sorun olmaz aslında. Yavaş giderse tabii en iyisi. Ama yollarda miden bulanırsa zorlanabilirsin. Uzak mesafeye hele.
nerden üye olacağız internet üzerinden mi?
eşimle tartıştımmm yine kaynana yüzünden sevmiyorum kadını ya sevmiyorum
hamile olan eşim mi kaynanam mı yoksa ben miyim anlamadım
Evet benim de hiç bulantım ve baş dönmem olmadı hatta bugün doktora sordum. Daha iyi işte dedi. Bulanmadan geçiyormuş bazılarının ki. Anneannem 6 taneyi hiç anlamamış mesela
ya kendide dinlene dinlene gidicek zaten en başka kanama olmuştu şimdi herşey yolunda sorun yok ayrıca bulantılarımda bitti... kendime güvenmesem zaten yola çıkayım demem ama inat götürmüyo işte... zaten patladım evde aklım onda kalcak off moralim çok bozuk
kızlar yaaaa açımmmm midem kazınıyor bulanıyor ama ne yesem diye düşününce daha çok bulanıyor. canım hiç bişey çekmiyor istemiyor. ne yesem ben yaaaaa sürekli bişeyler tırtıklıyorum ama doymuyorum ki 3. elmamı yedim az önce bi o iyi geliyor. eşimde kızmaya başladı acıktım diyorsun bişey yemekte istemiyorsun diye.adam ne istesem yapacak ya da alacak ama iştah yokk yaaaa
kızlar göbüşü büyüyen bellı olan varmı benımkı buyuyor esım dalga gecıyor domınık cumhurıyetı gıbı dıyor
canım nasılki her insan aynı değil her bebek de aynı değil sen ultrasonda gördün ya bebeğini ona bak boşver onlar gelişimini sağlıklı olarak tamamlayacak inşallah...sen takma hem benim de geç yumurtlama olmuş şimdi 9 hafta bitecekti neredeyse ama 7 yeni bitecek yani
Eşinde seni düşündüğünden almıyor yanına demek. Bastan kanama olmus ya ondan evhamlidir hala. Benim eşimde beni hiçbir yere götürmüyor. 2 aydır en fazla 1 km uzaga gitmisimdir herhalde :)
Bizimki de dun gitti sehir dışına yarın gelecek. Evdeyim bende. TV izliyor yatıyorum :)
ah ah 2 güncük için sıkmayın canınınızı ben 15 gündür yanlızım, üstelik benimki yurtdışına çıkıyor iş gereği ve telefonlaşmamız bile zor oluyor, benide götür diyede tutturamıyorum..ağlıyım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?