2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

:) ne güzel işte, inşallah ömür boyu kıyamazsınız birbirinize, en büyük inatlarınız böyle olsun.. tabii bizimde duygu durumumuz pek karışık bugünlerde, ne desek haklıyız sonuçta

:) ne güzel işte, inşallah ömür boyu kıyamazsınız birbirinize, en büyük inatlarınız böyle olsun.. tabii bizimde duygu durumumuz pek karışık bugünlerde, ne desek haklıyız sonuçta

ağlamam durmadı hiç zaten hala trip atıyorum zannediyo niye ağlıyosun diyo hamileyim ben ağlarım dedim bağırdım... sonrada dengesizce gülmeye başladımmm.... allahımmm bebiş naptın sen dengesiz bişey yaptın anneniii....

bu gebeliğimi daha rahat geçiririm diye düşünüyodum ama aynı sıkıntıları aynı şiddetle tekrar yaşıyorum bulantısız stressiz bi hamilelik geçirenlere çok özeniyorum hiç panik yapmayın bebekleriniz gayet sağlıklı siz de çok şanslısınız:)

adamlarda şapşırık oluyolar walla, bende bir bağırıyorum, bir ağlıyorum, bir gülüyorum, mercimek tanesi kadarken bile parmaklarında oynatıyor demekki ufaklıklar :)

normalde alışığımdır hatta severim bile yanlız kalmayı, alırım kitabımı kahvemi ohh, ama şimdi bu bulantılar, böyle duygulardaki git-geller kendimi tanıyamaz oldum :)

kizlar kasigimda daha dogrusu rahmimin oldugu yerde cok hafif batmalar hissediyorum kisa araliklarla oluyo bayadir olmuyodu aslinda normal dimi

kizlar kasigimda daha dogrusu rahmimin oldugu yerde cok hafif batmalar hissediyorum kisa araliklarla oluyo bayadir olmuyodu aslinda normal dimi

bendede ilk zamanlar oluyodu sonra bitmişti, iki gündür yine oluyor bugün aradım doktoru, 2. regl tarihindesin ondandır ilk birkaç ay regl zamanlarına yakın ya da sonrasında olabilir, lekelenme ya da çok şiddetli ve devam eden künt ağrıya dönüşmediği sürece problem yok dedi canım.

ohh rahatladim valla canim cok sagolll tam da ikinci regl dönemindeyim o yüzden demekki

aynen canm bende öyleyim ilk hamileliğimde böyle zor geçmişti.sen bulantısız geçirenlere özeniyormuşsun ben özentiyide aştım resmen kıskanıyorum.şuan yine bulantım tavan yapmış durumda.eşim hava alayım diye dışarı çıkardı sokağın ortasına kustum düşün yanii...tek temennim oğlumda 12.haftamda tamamen bitmişti umarım bundada öyle olur hatta inş daha erken de biterse mutlu olurunm

inşallah ben 12. haftaya razıyım kızımda 4 buçuk ay sürdü nerdeyse..aslında dışarı çıkmak iyi gelir şu an hcgler tavan yapmış durumda düşüşe geçtiğinde biz de iyi olucaz

kızlar bugun okadar gezdim yedim içtim
bulantımdan eser yok
kasılma agrı filanda yok
galiba yolunda gitmeyen bişey var
nefret ettigim kokuyuda koklayabliyorum
sabah nasıl olacak şimdi bana korkuyorumm

kızlar bugun okadar gezdim yedim içtim
bulantımdan eser yok
kasılma agrı filanda yok
galiba yolunda gitmeyen bişey var
nefret ettigim kokuyuda koklayabliyorum
sabah nasıl olacak şimdi bana korkuyorumm
Yaa brnde aynı şeyleri hissediyorum.umarım normaldir.

gunaydin kizlar nasilsiniz bu sbh ben surekli takipteyim hatta cogunuzu biliyorum ama teldn girdigm icin alinti ile cevap veremiyorum okadar denedim olmuyo dusuk yapan arkadaslarima cok uzuldum Rabbim sabir versin hepsine tez zamanda mucizelerini karnina koysun saglikli bir sekilde kucaklarina alsinlar ins acilarini unutturack mutluluklar versin rabbim. Bende 10sene cocuk hasreti cektim 2asilama 2tup yapildi sonuncusunda cok sukur tvmustu cok tatli bir kizim var 13bucuk aylik hc beklemedgm andada bu melegm geldi mucize gbi bir sey hatta oyle prfler siz normal yolla hc bir zaman bebek sahibi olamicksniz dmsti ama oldu bebism . Benimde dun aksamdan beri belimde cok agri var halada dvm ediyo kizim 13kilo surekli kaldir indir cok yoruluyorum acaba ondanmi kizlar yazmis regl doneminde olur dxe benimde oylemi oluyo kafam karisik ins kotu birsey yoktur rabbime emanet yavrularimiz

günaydın bayanlar...ben de biki gündür faranjitim elim kolum kalkmıyor..bugün sağolsun eim 10 a kadar seslenmemiş..kızımla ikisi kahvaltı hazırlamışlar..kahvaltı sofrasından yaızyorum..normalde pc elime geçmezdi ama kızım oyun oynamak için getirdi oynamadı hazır açık yakalamışken burdan yazayım dedim.normalde devamlı telefondan okuyorum ama yazamıyorum..bunda sonra daha sık aranızda olmaya çalışıcam...benim bu hamileliğimde hiç bulantım yok desem yeridir..

hamileliği bana tek hissettien şey çay ve kahve yasağı...ben deli gibi çay kahve tüketirdim..biraz kansızlığım varmış..o yüzden kendime yasakladım..ama çok zorlanıyorum.arada bir fincan falan kaçamak yapıyorum ama zorluyor...

dikkat et yine deçok kaldırma kızını..oturduğun zaman kucağına al..hani çok da çocuk dışlandığını hissetmesin ama ağır kaldırmasan iyi olur...

Hayirli pazarlar herkese... Galiba millet kocasini almis gezmelere cikmis...
Az kaldi benimki gelsin hem o zaman bebisimin cinsiyeti de belli olur insaallah...

Benim dis etlerim bogazim iyiden iyiye sisti agriyor aciyor bir de... atesim de var gibi kendimi hic iyi hissetmiyorum bas agrisi da var. Herkes cok uyumaktan sikayetci ama ben de pek degisiklik yok...

Herkes iyidir insaallah bebisler de iyidir

canım benim aynı kaderri paylaşıyoruz benimde 33 aylık bir kızım var o da 10 yıl sonra ne uğraşlarrdan sonra 3. aşılamamda geldi ve şimdi ise 2. mmeleğime hamileyim çok şükür buda aşılama amma olsun meleklerimiz bizimle herşeye değerler benimde bu sabah kalktığımda inanılmmaz bir bel ağrısıyla uyandım halada sürrüyorr artı miyde bulantım olmadı bu sabah çok şükür ama gece çok feci bulandı inş. herşey yolundadırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…