Hayirli pazarlar herkese... Galiba millet kocasini almis gezmelere cikmis...
Az kaldi benimki gelsin hem o zaman bebisimin cinsiyeti de belli olur insaallah...
Benim dis etlerim bogazim iyiden iyiye sisti agriyor aciyor bir de... atesim de var gibi kendimi hic iyi hissetmiyorum bas agrisi da var. Herkes cok uyumaktan sikayetci ama ben de pek degisiklik yok...
Herkes iyidir insaallah bebisler de iyidir
Bana 12.haftaya kadar folbiolu kullan dedi doktorum.kızlar folik asit kullanımı kaçıncı hafftaya kadar oluyordu nette 8. haftadan sonrra kullanılması önerilmiyor yazıyorr fakat benim dr crinone jel hariç ilaçlarına devam et demişti ben hede 8. haftadayım şu anda sizleredde dr bırakılması gerektiğini söyledimi drunuz
kızlar folik asit kullanımı kaçıncı hafftaya kadar oluyordu nette 8. haftadan sonrra kullanılması önerilmiyor yazıyorr fakat benim dr crinone jel hariç ilaçlarına devam et demişti ben hede 8. haftadayım şu anda sizleredde dr bırakılması gerektiğini söyledimi drunuz
kızlar folik asit kullanımı kaçıncı hafftaya kadar oluyordu nette 8. haftadan sonrra kullanılması önerilmiyor yazıyorr fakat benim dr crinone jel hariç ilaçlarına devam et demişti ben hede 8. haftadayım şu anda sizleredde dr bırakılması gerektiğini söyledimi drunuz
hepinize günaydın kızlar. herkese güzel bir hafta sonu diliyorum :)
Ben folik asiti çoktan bıraktım.bir vitalit verdi onun içinde az miktarda var o kadar.diyetisyenimede sordum bıraktırdı zararı olurmu ki acaba diye.oda gebelik öncesi 3ay kullanmışsın ondan bıraktırmıştır zaten şuan vücudunda depodur ve yeterli gelir bu demişti.yani öncesi kullanmak daha önemliymiş
eşin nerde yurt dışı falanmıcinsiyet için erken henüz daha..
Hayirli pazarlar herkese... Galiba millet kocasini almis gezmelere cikmis...
Az kaldi benimki gelsin hem o zaman bebisimin cinsiyeti de belli olur insaallah...
Benim dis etlerim bogazim iyiden iyiye sisti agriyor aciyor bir de... atesim de var gibi kendimi hic iyi hissetmiyorum bas agrisi da var. Herkes cok uyumaktan sikayetci ama ben de pek degisiklik yok...
Herkes iyidir insaallah bebisler de iyidir
Merhaba bayanlar.Hersey cok iyi giderken,dun gece karın agrısıyla gecti.Sabah gecmeyince doktoruma gittim,keseyi zorlamısım.Dusuk riski için ,tedbir olarak 3 gün arayla iki adet igne verdi.3gun de rapor aldım.Simdi yatıyorum.Buarada ultrasonda bebege bakarken bebegin ayaga kalktıgını,takla attıgını gordum :) cok guzeldi.
Günaydınn bu saate kadar uyuyan kalmışmıdır bilmiyorum ama ben yeni uyandım wallahi... sabaha kadar uyuyamadım midemden, ya birşey sorucam size benim sadece bulantı olmuyor özellikle geceleri midemde dayanılmaz bir yanma, ağrı, gaz.. sürekli böyle fokur fokur.. dayanılmaz boyutlara ulaşıyor, bende panik atakta var böyle olunca takıyorum acaba hamilelikten değilde benim midemde birşeymi var, mide kanamasımı geçiriyorum, ülsermi oldum falan diyesizdede oluyormu böyle şikayetler?
çok geçmiş olsun hagi, sadece karın ağrısı mıydı bu? Allah bebeğine de sana da sağlık sıhhat versin..10. hafta gibi bebişler artık hareket etmeye başlarmış bunu duymuştum ama seninki takla bile atmış ne güzel bi duygu:)) Acil şifalar diliyorum.
Kızlar Merhaba herkeslere
benim sizlere bir sorum olacak gebeliğimi öğrendiğimden beri folik asit b 12 kullanıyorum 28 tane tabletli x(küçük tabletler halinde) idi ilk kullandıklarım fakat bitti. geçenlerde tekrar eczaneye gittim, folik asit b 12 istedim bana bi hap (elevit) verdi ama ilk önce kullandığıma hiç benzemiyor bildiğiniz b 12 kokusu bile öyle, aynı zamanda büyük. fakat ısrarla bana hamilelikte bu kullanılıyo, hatta doğuma kadar kullanabilirsiniz demişti, ilk folik asiti yazan doktorum ise 3 aya kadar kullanabileceğimi söylemişti, çok tedirginim kızlar, bi sorun olur mu?
ilerleyen zamanlarda eleviti verir zaten doktorun ama şimdide alabilirsin vitamin sonuçta.. hamilelere onu veriyolar arkadaşlarım kullanmıştı
aranızayeni katıldım 7 haftalık hamişim.İLK HAMİLELİGİM:)))))))))) ekim annesi olacagım inş. aranıza katılmak istedim:) şu sıralar şiddetli bulantı hissediyorum tat alma duyumu kaybettim sanki bu daha ne kadar böyle sürecek normalde iştahım açıktır ama artık kapandı en çok sevdigim salataya bile küstüm sankien kötüsü sabahları istifar etmemek için yatakda boguşuyorum çok kötü oluYOR hep bole mi devam edecek hamilelelik (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?