2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

eşin nerde yurt dışı falanmıcinsiyet için erken henüz daha..

kızlar folik asit kullanımı kaçıncı hafftaya kadar oluyordu nette 8. haftadan sonrra kullanılması önerilmiyor yazıyorr fakat benim dr crinone jel hariç ilaçlarına devam et demişti ben hede 8. haftadayım şu anda sizleredde dr bırakılması gerektiğini söyledimi drunuz

Bana 12.haftaya kadar folbiolu kullan dedi doktorum.

özellikle devam et diye söyledi..3 aya kadar kullanlıyor diye biliyorum ilk bebekte kullamıştım çünkü

benim de 3. aya kadar kullan dedi drum cnm 3.aydan itibarende vitminlere başlıcakmış

hepinize günaydın kızlar. herkese güzel bir hafta sonu diliyorum :)

Ben folik asiti çoktan bıraktım.bir vitalit verdi onun içinde az miktarda var o kadar.diyetisyenimede sordum bıraktırdı zararı olurmu ki acaba diye.oda gebelik öncesi 3ay kullanmışsın ondan bıraktırmıştır zaten şuan vücudunda depodur ve yeterli gelir bu demişti.yani öncesi kullanmak daha önemliymiş

ewet cnmm bu konuya deyindiğin iyi oldu bende gebelikten 1.5 ay önce kullanmaya başlamıştım acaba bırakmmakmmı gerekir dr uu arasammı yaa kafam karıştı şimdi..

eşin nerde yurt dışı falanmıcinsiyet için erken henüz daha..

Cnm imza bölümünde şafak tablosu var dikkat ettiysen esim simdi askerAnkara'dan iki bucuk ayi kaldi cinsiyet icin erken olduğunu biliyorum tabi ki ama esim geldiginde öğrenmiş olurum ve o zaman ben de gezmelere baslarim demek istedim alisveris icin

Banada 14 e kadar kullanacağız dedi ben bide eylülde başlamşıtım folbiole.........Samimi olduk anlayacağın fobiş falan diyesim var yani

Benim ki yanımda da ne oluyor adamın yüzünü göremiyorum sadece aynı şehirdeyiz çok yoğun şantiyede yatıp şantiyede kalkıyorArad bu yoğunlukta biz çocuğu hangi ara yaptık acaba diyesim var

Son düzenleme:
Günaydınn bu saate kadar uyuyan kalmışmıdır bilmiyorum ama ben yeni uyandım wallahi... sabaha kadar uyuyamadım midemden, ya birşey sorucam size benim sadece bulantı olmuyor özellikle geceleri midemde dayanılmaz bir yanma, ağrı, gaz.. sürekli böyle fokur fokur.. dayanılmaz boyutlara ulaşıyor, bende panik atakta var böyle olunca takıyorum acaba hamilelikten değilde benim midemde birşeymi var, mide kanamasımı geçiriyorum, ülsermi oldum falan diye sizdede oluyormu böyle şikayetler?

çok geçmiş olsun hagi, sadece karın ağrısı mıydı bu? Allah bebeğine de sana da sağlık sıhhat versin..10. hafta gibi bebişler artık hareket etmeye başlarmış bunu duymuştum ama seninki takla bile atmış ne güzel bi duygu:)) Acil şifalar diliyorum.

Kızlar Merhaba herkeslere
benim sizlere bir sorum olacak gebeliğimi öğrendiğimden beri folik asit b 12 kullanıyorum 28 tane tabletli x(küçük tabletler halinde) idi ilk kullandıklarım fakat bitti. geçenlerde tekrar eczaneye gittim, folik asit b 12 istedim bana bi hap (elevit) verdi ama ilk önce kullandığıma hiç benzemiyor bildiğiniz b 12 kokusu bile öyle, aynı zamanda büyük. fakat ısrarla bana hamilelikte bu kullanılıyo, hatta doğuma kadar kullanabilirsiniz demişti, ilk folik asiti yazan doktorum ise 3 aya kadar kullanabileceğimi söylemişti, çok tedirginim kızlar, bi sorun olur mu?

oluyo canm ara ara ama bazı kişilerde fazla olabiliyo arkadaşım hiç aşermedi kusmadı ama midesi hep yanma halindeydi yastığını biraz yükselt birde gavisgon diye surup var tableti varmı bilmiyorum doktoruna sorup kullanabilirsin

ilerleyen zamanlarda eleviti verir zaten doktorun ama şimdide alabilirsin vitamin sonuçta.. hamilelere onu veriyolar arkadaşlarım kullanmıştı

Merhaba arkadaslar bende bugün geç 12 gibi kalktım. Uyandığımda iyidim ama sonradan bir öğürme basladi mahvoldum. Sinra düzeldim ve iyi bir kahvaltı ettim. Ama kahvaltı sonrasi ilaçlarımı ictim. İcim fena simdi.
Ama ne yapalım buna da şükür. Sonuçta hamile olmanın cilveleri.
Arkadaslar birde panik yapmayın cok fazla. Hem kendi piskokojinizi hem de bebeğinizi etkilersiniz. Nasıl regl dönemini her kadın farklı geçiriyor, kiminin bacakları ağrır, kimi bel agrisi çeker, kimi yataklara düşer, kimi de hiç birsey yokmuş gibi spor bile yapar, hamilrlikte böyle birsey. Kiminin midesi yanar, bulanır, şişer, kimi hiç birsey yasamaz.

aranızayeni katıldım 7 haftalık hamişim.İLK HAMİLELİGİM:)))))))))) ekim annesi olacagım inş. aranıza katılmak istedim:) şu sıralar şiddetli bulantı hissediyorum tat alma duyumu kaybettim sanki bu daha ne kadar böyle sürecek normalde iştahım açıktır ama artık kapandı en çok sevdigim salataya bile küstüm sanki en kötüsü sabahları istifar etmemek için yatakda boguşuyorum çok kötü oluYOR hep bole mi devam edecek hamilelelik(((

Merhaba hoşgeldin, hayırlı olsun, gözün aydın 7 haftalıksın gayet normal ben de öyleydim, iştahlı olan ben herşeye küsmüştüm, mide bulantısı bilmezdim , mide bulantım çok vardı, çok şükür bitti benm, senin de inş kısa sürer:)kadından kadına değişiyor işte, sağlıklı olsun da yavrular gerisi önemli değl..

Merhaba... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

saol canım hepimiz kucagımıza alırız inşallahh
o günleride görmek nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…