çok geçmiş olsun hagi, sadece karın ağrısı mıydı bu? Allah bebeğine de sana da sağlık sıhhat versin..10. hafta gibi bebişler artık hareket etmeye başlarmış bunu duymuştum ama seninki takla bile atmış ne güzel bi duygu:)) Acil şifalar diliyorum.
Kızlar Merhaba herkeslere
benim sizlere bir sorum olacak gebeliğimi öğrendiğimden beri folik asit b 12 kullanıyorum 28 tane tabletli x(küçük tabletler halinde) idi ilk kullandıklarım fakat bitti. geçenlerde tekrar eczaneye gittim, folik asit b 12 istedim bana bi hap (elevit) verdi ama ilk önce kullandığıma hiç benzemiyor bildiğiniz b 12 kokusu bile öyle, aynı zamanda büyük. fakat ısrarla bana hamilelikte bu kullanılıyo, hatta doğuma kadar kullanabilirsiniz demişti, ilk folik asiti yazan doktorum ise 3 aya kadar kullanabileceğimi söylemişti, çok tedirginim kızlar, bi sorun olur mu?
Bende folik asit kullaniyordum gebelikten önce kullandım.doktor onu bırakmamı ve elevit kullanmamı söyledi.
aranızayeni katıldım 7 haftalık hamişim.İLK HAMİLELİGİM:)))))))))) ekim annesi olacagım inş. aranıza katılmak istedim:) şu sıralar şiddetli bulantı hissediyorum tat alma duyumu kaybettim sanki bu daha ne kadar böyle sürecek normalde iştahım açıktır ama artık kapandı en çok sevdigim salataya bile küstüm sankien kötüsü sabahları istifar etmemek için yatakda boguşuyorum çok kötü oluYOR hep bole mi devam edecek hamilelelik (((
Günaydınn bu saate kadar uyuyan kalmışmıdır bilmiyorum ama ben yeni uyandım wallahi... sabaha kadar uyuyamadım midemden, ya birşey sorucam size benim sadece bulantı olmuyor özellikle geceleri midemde dayanılmaz bir yanma, ağrı, gaz.. sürekli böyle fokur fokur.. dayanılmaz boyutlara ulaşıyor, bende panik atakta var böyle olunca takıyorum acaba hamilelikten değilde benim midemde birşeymi var, mide kanamasımı geçiriyorum, ülsermi oldum falan diyesizdede oluyormu böyle şikayetler?
Merhaba bayanlar.Hersey cok iyi giderken,dun gece karın agrısıyla gecti.Sabah gecmeyince doktoruma gittim,keseyi zorlamısım.Dusuk riski için ,tedbir olarak 3 gün arayla iki adet igne verdi.3gun de rapor aldım.Simdi yatıyorum.Buarada ultrasonda bebege bakarken bebegin ayaga kalktıgını,takla attıgını gordum :) cok guzeldi.
gunaydin kizlar nasilsiniz bu sbh ben surekli takipteyim hatta cogunuzu biliyorum ama teldn girdigm icin alinti ile cevap veremiyorum okadar denedim olmuyo dusuk yapan arkadaslarima cok uzuldum Rabbim sabir versin hepsine tez zamanda mucizelerini karnina koysun saglikli bir sekilde kucaklarina alsinlar ins acilarini unutturack mutluluklar versin rabbim. Bende 10sene cocuk hasreti cektim 2asilama 2tup yapildi sonuncusunda cok sukur tvmustu cok tatli bir kizim var 13bucuk aylik hc beklemedgm andada bu melegm geldi mucize gbi bir sey hatta oyle prfler siz normal yolla hc bir zaman bebek sahibi olamicksniz dmsti ama oldu bebism . Benimde dun aksamdan beri belimde cok agri var halada dvm ediyo kizim 13kilo surekli kaldir indir cok yoruluyorum acaba ondanmi kizlar yazmis regl doneminde olur dxe benimde oylemi oluyo kafam karisik ins kotu birsey yoktur rabbime emanet yavrularimiz
evet bendede oluyor. kaynamalar durup dururken geğirmeler, yanmalar ve bunlar aynı zamanda olurken fenalık geçiriyorum yani bayılacak gibi oluyorum. mesela yemek yaparken sabit bir yerde ayakta dururken çarpıntım oluyor elim ayağım titremeye başlıyor. yani herbişey olabiliyor bu bebişler bizi zorluyacak ama anne olmak herşeye rağmen tarifedilemez :)
hamileliği bana tek hissettien şey çay ve kahve yasağı...ben deli gibi çay kahve tüketirdim..biraz kansızlığım varmış..o yüzden kendime yasakladım..ama çok zorlanıyorum.arada bir fincan falan kaçamak yapıyorum ama zorluyor...
Hayirli pazarlar herkese... Galiba millet kocasini almis gezmelere cikmis...
Az kaldi benimki gelsin hem o zaman bebisimin cinsiyeti de belli olur insaallah...
Benim dis etlerim bogazim iyiden iyiye sisti agriyor aciyor bir de... atesim de var gibi kendimi hic iyi hissetmiyorum bas agrisi da var. Herkes cok uyumaktan sikayetci ama ben de pek degisiklik yok...
Herkes iyidir insaallah bebisler de iyidir
kızlar folik asit kullanımı kaçıncı hafftaya kadar oluyordu nette 8. haftadan sonrra kullanılması önerilmiyor yazıyorr fakat benim dr crinone jel hariç ilaçlarına devam et demişti ben hede 8. haftadayım şu anda sizleredde dr bırakılması gerektiğini söyledimi drunuz
ya benim yine birşeye kafam karıştı, şimdi mesela 7+6 daysak.. 8. haftadamı olmuş oluyoruz... yani bebeğin gelişimini takip ederken 8. haftayamı bakmamız gerekiyor.. ama doktora gidince 7+6 da mesela 7 haftalık diyor.. burada imza alanında 8 çıkıyor. saçma birşey soruyorda olabilirim malum az yediğim için beyne pek birşey gitmiyor :)) hehe
[/QUOTE]Arkadslar bugun 9. Haftam bitiyor ve bugun benim karnım agriyor bu normal mı cok tedirgin oluyorum((
Merhaba arkadasım hosgeldin aramıza. Maalesef hamileliğin yan etkileyi bunlar :)
Bende aynı sekilde tat alamıyorum. Her gun farklı seyler yasıyorsun. Benimde ilk hamileliğim. Herkes değişik seyler yaşıyor. Genelde 3.ay bittiğinde hafifliyor yada bitiyormuş genelde bu bulantılar. Ama tabii herkesi bünyesi genetiği farklı. Benim annem 7 aya kadar yasamış. Ve genetik de diyorlar. Yani aileden miras bu bulantılar :)
aileden miras bulantılar çok kötü annem hep sabahları olurmuş bendede aynı ama çok şükür bugün olmadı:)))))) o yüzden rahatım ama akşam ne pişirsem sıkıntısı var hiç bir yemegi canım istemiyo olan kocişime oluyor ya yazık oda benimle geçiriyor bu süreci((((ben yemeyince oda yemiyo (((inş. çabuk geçer ya
kızlar bugun okadar gezdim yedim içtim
bulantımdan eser yok
kasılma agrı filanda yok
galiba yolunda gitmeyen bişey var
nefret ettigim kokuyuda koklayabliyorum
sabah nasıl olacak şimdi bana korkuyorumm
kızlar folik asit kullanımı kaçıncı hafftaya kadar oluyordu nette 8. haftadan sonrra kullanılması önerilmiyor yazıyorr fakat benim dr crinone jel hariç ilaçlarına devam et demişti ben hede 8. haftadayım şu anda sizleredde dr bırakılması gerektiğini söyledimi drunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?