2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
inş kısa sürer. mide bulantısı ve iştahsızlık olmasa herşey güzel gidiyor ama işte anne olmakda kolay degil:)))) artık çekecegim. inş kısa sürer rabbim. ben mide bulantısından dolayı birşey yiyemiyorum sabah kahvaltısını geç yapıyorum arada meyve o da çok nadir yiyebiliyorum birde3 akşam yemegi arada yine kraker yiyorum. acaba bu düzensiz beslenme bebegi etkiler mi ki.

Bende folik asit kullaniyordum gebelikten önce kullandım.doktor onu bırakmamı ve elevit kullanmamı söyledi.

Merhaba arkadasım hosgeldin aramıza. Maalesef hamileliğin yan etkileyi bunlar :)
Bende aynı sekilde tat alamıyorum. Her gun farklı seyler yasıyorsun. Benimde ilk hamileliğim. Herkes değişik seyler yaşıyor. Genelde 3.ay bittiğinde hafifliyor yada bitiyormuş genelde bu bulantılar. Ama tabii herkesi bünyesi genetiği farklı. Benim annem 7 aya kadar yasamış. Ve genetik de diyorlar. Yani aileden miras bu bulantılar :)

evet bendede oluyor. kaynamalar durup dururken geğirmeler, yanmalar ve bunlar aynı zamanda olurken fenalık geçiriyorum yani bayılacak gibi oluyorum. mesela yemek yaparken sabit bir yerde ayakta dururken çarpıntım oluyor elim ayağım titremeye başlıyor. yani herbişey olabiliyor bu bebişler bizi zorluyacak ama anne olmak herşeye rağmen tarifedilemez :)

geçmiş olsun canım. bebek takla mı attı :) allahım yaa şu minişe bak sen maşallah. okadar büyümüşte takla atmış.

canım her iki çocuğunuda allah bağışlasın. okadar hasretten sonra yüzün gülmüş şimdi ne güzel ikincisi gelecek. allah sağlık ve mutluluklar versin.

Bir an yazdıklarını ben yazdım zannettimBenim de günlerim çok zor geçiyor

ben de çay ve kahve hastasıydım ama şimdi bööö nefret derecesine geldim hamile kaldığımdan beri 2-3 bardak çay anca içmişimdir o da zorlama yani

ah canım ahh kocası yanında olan da gezemiyo bak bana hava mis gibi gezmak istiyorum ama doktor yasakladı gezmeyi
bir tek gezme değil herşey yasak eşimle resmen asker arkadaşı olduk yani

canım ben de nette öyle görmüştüm ama doktor kullan dedi ayrıca sağlık ocağındaki doktor 4.aya kadar kullanımı önemli dedi

off ya ben de benim midem bulanmıyo diye dolanıyodum ortalıkta ama bugün çok kötüyüm hiç çıkarmadım ama sürekli öğürme var mahvetti beni.bu arada eşim de gitti balık kızarttı aman allahım salona kitlendim kaldım resmen heryer kokuyo

ya benim yine birşeye kafam karıştı, şimdi mesela 7+6 daysak.. 8. haftadamı olmuş oluyoruz... yani bebeğin gelişimini takip ederken 8. haftayamı bakmamız gerekiyor.. ama doktora gidince 7+6 da mesela 7 haftalık diyor.. burada imza alanında 8 çıkıyor. saçma birşey soruyorda olabilirim malum az yediğim için beyne pek birşey gitmiyor :)) hehe

7 tam haftan doluyo bitmiş oluyo zaten ordada sekizinci haftanın içindeyim yazıyo...doktorda adet gününe göre bebeğin gelişimini söylüyo tam günü gününe tutmayabiliyo öndende gidiyo geridende geliyo

Arkadslar bugun 9. Haftam bitiyor ve bugun benim karnım agriyor bu normal mı cok tedirgin oluyorum (([/QUOTE]

Arkadslar bugun 9. Haftam bitiyor ve bugun benim karnım agriyor bu normal mı cok tedirgin oluyorum ((
[/QUOTE]

karın kasık ağrısı zaman zaman olabiliyor canım, bendede oluyor arada, rahimin büyümesinden falan filanmış, kanaman yoksa ağrında gerçekten çok şiddetli değilse endişe edilecek birşey yok diyor benim doktorum hep.

kızlar bugun okadar gezdim yedim içtim
bulantımdan eser yok
kasılma agrı filanda yok
galiba yolunda gitmeyen bişey var
nefret ettigim kokuyuda koklayabliyorum
sabah nasıl olacak şimdi bana korkuyorumm

tatlım geçenlerde ben de aynı senin gibi olmuştum bulantım geçti tiksintilerim geçti ağrım sancım bişeyim yok.kesin sonlandı yine doşa koşa doktora gittim ama çok şükür kıpır kıpırdı bebişim aklına kötü düşünleri çek getirme evhamlanma boş yere:)

doktorum 3. ayın sonuna kadar kullanmamı söyledi...fakat sağlıkocağındaki ebeye kalsa daha hamileliğim başlamadan bıraktıracaktı.ben gebelik düşünmeye başlar başlamaz folik asit ve vitamine başladım ancak 4. ayda hamile kalabildim.ebe hanım üç ay kullanmak yeterli bırak folik asiti diyordu ama ben onun dediklerini pek dikkate almıyorum doktorumun söyledikleri öncelikli benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…