2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merabalar kizlarrr bugun bulantim yok canim da pek bisey istemiyo ayrica iki kilo vermisim 45 olmusum kilo almak istiyoruuuummmm :84:

Canım benim bildigim 7+6ysan 7 haftalıksin ama 8inci haftanin icindesin. Orda yazan da biraz bizim turk usulü galiba :) hani yaş söylerken 19u doldurdu 20den gun aldı derler ya ama aslında 19dur kisini yasi. Onun gibi birsey herhalde :))

Son düzenleme:
bende 7 haftalığım tahminen cuma doktora gidecem ya kusmam çok az ama midem sürekli ağzımda herşeyden az az yiyorum kilom 60.5 62 ydim ilk öğrendiğimde siz kilo almaya başladınızmı kızlar yoksa benimgibimisinzz bu arada süt beni ve midemi mahvediyorrr

Evet aynen öyle oluyor canım. Eslerimiz de bizimle çekiyor. Gerçi ben yemek yapıyorum gene cok sukur. Ama yapamadığımda istediğini sipariş ver diyorum ona. Zaten canım istemiyor. Canım çekerse de tadıyorum onun yediklerinden

mrb kızlar bende 8. haftanın içindeyim mide bulantım beni öldurdu yiyemiyom içemiyom hergun yataktayım bana önerebileceğiniz bişeyler varmı mide bulantım için yada ilaç adı tşk ler şimdiden

slm kızlar nasılsınız ya bişey sorcam bende oyle öğürüp böğürme yok ama az bişey iş yapsam bile belim kopacak gibi ağrıyo normal mi sizce bu ayrıca yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım inş.herşey yolundadır:)

:) aynen dediğin gibi sanırım ama, açıkçası şuan benim haftaları takip etmekteki tek amacım şu mide problemimin geçmesine doğru gün saymak, bazen o kadar kötü oluyorum ki birisi bana ''hastalık değil bu, tadını çıkar '' dediği zaman ağlayasım geliyor, sanki ben istemiyorum tadını çıkarmak, biryerlerimde ağrı olmadan sevinmek, rahat rahat sokaklarda bebek bişeylerine bakıp gezinmek.. ama olmuyor işte sadece hasta hissediyorum kendimi...

mrb kızlar bende 8. haftanın içindeyim mide bulantım beni öldurdu yiyemiyom içemiyom hergun yataktayım bana önerebileceğiniz bişeyler varmı mide bulantım için yada ilaç adı tşk ler şimdiden

canım, mide bulantılarıyla ilgili klasik tavsiyeler var, az ve sık ye, kalkamadan kraker ye, soda iç, yağlı yeme vs gibi, ama açıkçası herkeste farklı işliyor bu durum, kimisine iyi gelen kimisine gelmiyor. en iyisi eğer seni çok etkiliyorsa doktoruna anlatıp uygun bir ilaç istemen ve sabredip geçmesini beklemen :)..

evet canımm,gece uykumdan uyandıracak şekilde oluyor benimde ara sıra..gün içinde zaten oluyor..midede yanma hissi çok fena gerçekten,dediklerinin hepsini bende yaşıyorum,ve bende de ayrıyetten panik atak var :) ben doktorumada danıştım gayet normalmiş,reflüdende olabilir ayrıca..
endişelenme olur mu,bunlar gayet normal belirtilermiş...

kızlar bugun okadar gezdim yedim içtim
bulantımdan eser yok
kasılma agrı filanda yok
galiba yolunda gitmeyen bişey var
nefret ettigim kokuyuda koklayabliyorum
sabah nasıl olacak şimdi bana korkuyorumm

canım sanırım bi kaç gün öncesiydi bende endişelenip buraya yazmştım,sanki belirtilerimin hepsi bitmiş gibiydi,2 gün sürdü böyle,o kadar iyi hissediyordum ki kendimi..ama 2 gün sonra yine teşrif ettiler :) ama çok şükür hamdolsun,başımın üstünde yerleri var,insan yine de mutlu oluyor kendini fena hissetsede,sanki öyle olunca hamile olduğunu hissedebiliyorsun :)

kızlar sodanın bebeğe bi zararı olurrmmu içsem eyveli yada sade olarak ffarkedermmi mmiyde bulantısını ve miyde yanmmasını önlüyorrrmmuş

kizlar ya yemek yedim karnim agriyooo ve karnimdan acayip sesler geliyo hareket eden biseyler var sanki karnimin icinde bide kabizlik var tabi bi hafta oldu daha tık yok bende

kizlar ya yemek yedim karnim agriyooo ve karnimdan acayip sesler geliyo hareket eden biseyler var sanki karnimin icinde bide kabizlik var tabi bi hafta oldu daha tık yok bende

kabızlık problemin varrsa kurru inciri şiddetle tavsiye ediyorum bikaçtane yedikten sonra üzerine 1-2 barrdak su iç 1 saat sonra tuvalete yetişemmezsin ben uyguluyorumm

Son düzenleme:
kızlar dün bebişimi gördük kalbini dinledik
eşim kitlendi videoya çekerken aglamaya başladı
herşey çok güzelmiş

kızlar dün bebişimi gördük kalbini dinledik
eşim kitlendi videoya çekerken aglamaya başladı
herşey çok güzelmiş

Allah kucağına almayıda nasipetsin inşallah.....kaç haftalıktı bebeğin cnm son adet tarin neydi bende ona göre hesaplayımm kalp atışını dinlemek istiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…