ah canım ahh kocası yanında olan da gezemiyo bak bana hava mis gibi gezmak istiyorum ama doktor yasakladı gezmeyi
bir tek gezme değil herşey yasak eşimle resmen asker arkadaşı olduk yani
ya benim yine birşeye kafam karıştı, şimdi mesela 7+6 daysak.. 8. haftadamı olmuş oluyoruz... yani bebeğin gelişimini takip ederken 8. haftayamı bakmamız gerekiyor.. ama doktora gidince 7+6 da mesela 7 haftalık diyor.. burada imza alanında 8 çıkıyor. saçma birşey soruyorda olabilirim malum az yediğim için beyne pek birşey gitmiyor :)) hehe
aileden miras bulantılar çok kötü annem hep sabahları olurmuş bendede aynı ama çok şükür bugün olmadı:)))))) o yüzden rahatım ama akşam ne pişirsem sıkıntısı var hiç bir yemegi canım istemiyo olan kocişime oluyor ya yazık oda benimle geçiriyor bu süreci((((ben yemeyince oda yemiyo (((inş. çabuk geçer ya
merabalar kizlarrr bugun bulantim yok canim da pek bisey istemiyo ayrica iki kilo vermisim 45 olmusum kilo almak istiyoruuuummmm :84:
Canım benim bildigim 7+6ysan 7 haftalıksin ama 8inci haftanin icindesin. Orda yazan da biraz bizim turk usulü galiba :) hani yaş söylerken 19u doldurdu 20den gun aldı derler ya ama aslında 19dur kisini yasi. Onun gibi birsey herhalde :))
mrb kızlar bende 8. haftanın içindeyim mide bulantım beni öldurdu yiyemiyom içemiyom hergun yataktayım bana önerebileceğiniz bişeyler varmı mide bulantım için yada ilaç adı tşk ler şimdiden
Günaydınn bu saate kadar uyuyan kalmışmıdır bilmiyorum ama ben yeni uyandım wallahi... sabaha kadar uyuyamadım midemden, ya birşey sorucam size benim sadece bulantı olmuyor özellikle geceleri midemde dayanılmaz bir yanma, ağrı, gaz.. sürekli böyle fokur fokur.. dayanılmaz boyutlara ulaşıyor, bende panik atakta var böyle olunca takıyorum acaba hamilelikten değilde benim midemde birşeymi var, mide kanamasımı geçiriyorum, ülsermi oldum falan diyesizdede oluyormu böyle şikayetler?
kızlar bugun okadar gezdim yedim içtim
bulantımdan eser yok
kasılma agrı filanda yok
galiba yolunda gitmeyen bişey var
nefret ettigim kokuyuda koklayabliyorum
sabah nasıl olacak şimdi bana korkuyorumm
kizlar ya yemek yedim karnim agriyooo ve karnimdan acayip sesler geliyo hareket eden biseyler var sanki karnimin icinde bide kabizlik var tabi bi hafta oldu daha tık yok bende
kızlar dün bebişimi gördük kalbini dinledik
eşim kitlendi videoya çekerken aglamaya başladı
herşey çok güzelmiş
Allah kucağına almayıda nasipetsin inşallah.....kaç haftalıktı bebeğin cnm son adet tarin neydi bende ona göre hesaplayımm kalp atışını dinlemek istiyorumda
7+3 canım
17 ocaktı son adet tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?