2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ekim anneleri nasilsiniz ?

Kizlar ben hic bisi yiyemiyorum dogru duzgun hele su fln hic icemiyorum midem bulaniyor hemen, cikarmiyorumda ogurup ogurup aci su geliyor . Son 3-4 gundur boyle, benim gibi olanlar varmi nasil geldiniz ustesinden ?

hımm benimde 19m ocakkk 2 gün var aramızda
o zaman duyabilirsin canım
Ekim anneleri nasilsiniz ?

Kizlar ben hic bisi yiyemiyorum dogru duzgun hele su fln hic icemiyorum midem bulaniyor hemen, cikarmiyorumda ogurup ogurup aci su geliyor . Son 3-4 gundur boyle, benim gibi olanlar varmi nasil geldiniz ustesinden ?

bende öyleydim 1 hafta öncesine kadar düzeldim şimdi beyaz leblebi ve peynir ekmek yedim sürekli

selam güzel anneler.ben geldim bende ekim 2013 annesi olacağım inşaallah.sat 27 aralık.allah hepmizi tamamına erdirsin inşaallah.

o zaman duyabilirsin canım

bende öyleydim 1 hafta öncesine kadar düzeldim şimdi beyaz leblebi ve peynir ekmek yedim sürekli

Sorma canim aslinda karnim o kadar acki, gerci hos yemek yapmaya takatim bile yok cok yorgun hissediyorum. Yarinda is var esim bosver sen dinlen dedi menemen salata fln yapmis mis gibi koktu ama iki catal aldi mide hemen basladi.. Offf Allah'in izniyle su zor gunleri atlatip istahla yiyip hamilelikten zevk alicagimiz gunler yakindir ins..

en zoruda o zaten, sonsuz bir açlık ama yiyememek :)

Kızlar merhaba.. Bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz?? Ben inşallah 14 Mart'ta doktora gidicem inşallah o zaman durabilirim Rabbim nasip eder..

arkadaşlar cts günü kontrole gittim. maalesef kötü haber aldım. Bebeğimin kalbi 5-6 günlük durmuş dedi. gelişme olmamış dedi... sonuç kürtaj dedi.. dr a güveniyordum ama yine de başkasına gittim zekai tahire .. orada birkaç kez baktılar hatta son kez bir daha baktılar ama aynı kötü sonuç.. ve kürtaj yapıldı. çünkü 1 haftadır karnımda.. benim için ve yeni gebeliğimi tehlikeye atmamak için acil kürtaj gördüler..

üzgünüm.. internet ve dr ilgisi yok dedi ama size daha önce düştüğümü yazmıştım işyerinde. tam o güne denk geliyor. ama dr lar genel durumlardan vs diyor işte sağlıksız bir bebekmiş vs. ama ceni patalojiye gönderdiler. oradan net bir 20 gün sonra sonuç gelirse eğer isterseniz yazarım.

ekim annesi olamayacağım.. ama troidimi ve burnumdaki poliplerin ve alerjlerim tedavisini olmaya çalışacağım.. ondan sonra bebeği düşünecem. inşallah bir an önce bu rahatsızlıklardan kurtulur ve anne olurum..

Herkese destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. bu zamana kadar paylaşımlarınız için de teşekkür ederim.. İnşallah yavrularınızı kucağınıza sağlıcakla alırsınız..

İnşallah canım o günlerin gelmesini hepimiz bekliyoruz. Herkes kabızlıktan şikayet ediyor bende aldığım demir ilacından sonra hep ishal durumundaydım .Dün artık gücüm kalmadı ,ege nin aciline gittik .Sağolsun doktorları ve hemşireleri çok iyi ilgileniyorlar .Kaybettiğimiz suyu gidermek için 2 şişe serum verdiler.Eğer bu şekilde olursan bulantılardan birşey yiyemez durumda olursan mutlaka gelmelisin dedi doktor.Eğer ben gibi durumda olan varsa vakit kaybetmeden iyi bir acile gitmesini tavsiye ederim ...

canım çok üzüldüm rabbim sabır versin en kısa sürede tekrardan gönlünden geçeni versin rabbim

Canim Allah sabir versin, oncelikle cok uzuldum ama tabiki oncelik senin sen iyi olda hayirlisiyla bebislerinde saglikla gelir.. Uzme kendini Allah'in takdiri ins. tedavilerin hemen yanit verirde Allahim once bebisini gobisine sonrada hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder..

çok üzüldüm allah sizlere sabır versin sağlık problemlerini de halledip en kısa sürede tekrar hamile kalırsın umarım kendine çok dikkat et tekrar hamile olucağın günleri düşün..

selam canım ben geçen hafat duydum çok şükür darısı tüm isteyenlere inşallah
Canım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın kaç haftalıkken duydun canım bebişin kalp atışlarını..
Canim bende 14 Martta gidicem ilk kez, Allahim ins. nasip eder bebislerimizin anne burdayim dediklerini duymayi ..

İnşallah canım Rabbim kalp atışlarını duymayıda sağlıklı sıhhatli doğmalarını da nasip eyler ..

sat a göre geride biraz benim ama saglıklı çok şükür şu an 8 haftası doldu aslında ama geçen hafta salı kontrolde 6+3 te duymuştum canım darısı başına nşlhh duyarsın sen de bence

canım Allah sabır versin en doğru zamanda anne olursun inş

arkadaşlar 7. haftadan sonra kalp atışları net duyulurmuş
ben 7+2ken duydum

Son düzenleme:
canım çok üzüldüm sağlıklı olsaydı senle kalırdı sağlığına kavuştuktan sonra seni tekrar bekliyoruz aramıza... güzel haberlerle gel inşallah... kendine iyi bak

selam canım ben geçen hafat duydum çok şükür darısı tüm isteyenlere inşallah

Canim bende 14 Martta gidicem ilk kez, Allahim ins. nasip eder bebislerimizin anne burdayim dediklerini duymayi ..

sat a göre geride biraz benim ama saglıklı çok şükür şu an 8 haftası doldu aslında ama geçen hafta salı kontrolde 6+3 te duymuştum canım darısı başına nşlhh duyarsın sen de bence

inşallah canım benimde öyle sat a göre sekiz hafta içinde ama doktorum geçen hafta beş haftalık dedi on gün sonra gel kalp atışları için dedi inşallah şorun olmadan görürüm bebişimi.. İnşallah Rabbim herkese nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…