2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ayy canım sanırsam bileklik bi işe yaramamışcanm aynen benimde öyle sadece bulantı değil bendede ekşime ve ağrı oluyor.özellikle geceleri.

canım çok üzüldüm.ben gerçekten bukadar kötü habere dayanamıyorum.sana ne desek boş şimdi.umarım kalıtsal bi problem yoktur demekten başka birşey diyemiyorum.patoloji sonucu geldiğinde bizede yazarmısın neden kalbinin durduğunu?

Offff nasıl üzüldüğümü anlatamam inşallah bundan sonrası guzel olur senin için.Saglık problemlerini bir an önce atlayıp en hayırlı zamanda tekrar hamile kalırsın.

Canım cok üzüldüm. Allah sabır versin. İnsallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın. Allah en iyisini bilir.
Peki düştükten sonra birşeyler hissetmişmiydin? Ağrın falan olmusmuydu. Yada bu bir hafta icinde mide bulantilari, agri sancı vs.

Son düzenleme:

çok üzlüdüm canım ya allahım sağlıklı şekilde sağlıklı bebekler almayı nasip etsin hepimize................

Aslında bunlar pek düşük olarak nitelendirilmiyor kayıp olarak sayılıyor çünkü bebek anne karnında ölüyor ve kürtajla alınıyor Benim bebeklerimden ikisi karnımda öldü erken haftalrda.............. Gebeliğin belirtilerini yaşamaya devam ediyorsun hiç bir şey normalden farkılı olmuyor ta ki ultrasyona girene kadar...........Orda diyorlar ki bebeğin ölmüş..........Bizim için sen önemlisin tahliye edilmesi gerekiyor bebeğn demekki sağlıksızmış........Ama senin beyninden aşağı kaynar uslar dökülüyor.......İnanasın gelmiyor......ORda hala hissiz oluyorsun taki eşinle başbaşa eve gelip yalnız kaldığında herşey oturmaya başlıyor......Ağlama krizine giriyorsun.......Bide sana geçmiş olsun diye tel açanlara sen teselli veriyorsun Rabbim insana kaldıramıyacağı yükü vermezmiş diye.......

Evet gercekten cok zor bir durum. Allah herkesin bebeğini korusun.

günaydınlar
nasılsınız ben bulantılarla boğuşuyorum ekmek arası peynir ve tost yemekten içim kurudu.benim test sonucum bugün veya yarın çıkacak inşallah güzel sonuç alırrım (rubella avidite testim)
hayat çok üzüldüm canım RAbbim en yakın zamanda sağlıkla bebeğini göndersin inşallah
buarada lotusadan haberiniz varmı c.tesi oda gidecekti dra?

günaydın canlar

ben cumaresi doktora gittim ve kalp atışlarını duyduk çok şükür ayın 6 sına ikilii test için randevu aldık . ama bugun iş yerinde başka bır arkadaş daha hamil e onlar ikili test yaptırmıyolar , kafamı karıştırdı
çok riskli falan dedi , sizler neler düşünüosunuz bu konuda ?

canım ya çok üzüldüm,elim ayagım kesildi,allah sabır versin sen en büyük destekçimizdin bişey oldu önce sen moral verdin şimdi bir an önce toparlanmaya çalış ne diyim ki bilemedim şimdi

riski neresindeymiş ki?ben kesinlikle yaptırıcam zaten sana bi risk tablosu çıkarıyo erken müdahale için bu testler önemli diye düşünüyorum hiç bi şeyin garantisi yok ama yine de biz tedbirimizi almak zorundayız

günaydın kızlar
hayat çok üzüldüm canım inşallah hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın
chemist_m gözünaydın canım ikili testi bende yaptırmasammı diye düşünüyorum boşuna kafa karışıklığı olmasın diyorum
dünden beri sağ kaburgamda bi batma var bide öksürük var öksürdükçe bıçak gibi batıyo sanki yatarken kalkarken çok acıyor sağa sola bile dönemiyorum yarın gidecektim kontrole ama bugün 2'ye aldım randevuyu inşallah minnoşum iyidir

işte olayı şeyy konusuna getirdi işte risk çıksa napıcaksın aldıracakmısın diyor , kafamı allak bullak etti ya ne biliim off böle zamanlarda kafa her yöne kayabilio işte :s yapılı esnasında bebek de zarar görebilir dio :18::18:

Günaydın herkesee bulantısız , baş dönmesiz , sağlıklı bi hafta diliyorum.bebeklerimiz bu hafta dahada büyüyüp ultrasondan bize el sallarlar :))))) ve İnşallah bu hafta kötü haberler yerine sevindirici haberler duyarızz :))

canm mrhaba dr gittim ben kese kötü görünüyo dedi bnm göğüslerim
çok hasas midem çok fena dr alttan baktı 5+3 görünüyodu
son adet tarihime göre cumartesi günü tekrar kan verdim hcg değerlerime
bakıcaktı sen,n yazını görünce hastaneyi aradım 5452 olmuş perşembe günü verdiğimde
sonucum 3600 dü anlam veremiyorum psikoljim laçka durumda
eşim ve ben kendimizi yıpratmıcaz die söz verdik birbirimize
Rabbim yardımcımız olsun inşallah

canım bildigim kadarıyla ikili testte bebegin ense kalınlıgı ölçülüp senin kan degerlerine bakılıyo,bebege herhangi bir zararı yok,eger ikili testin yuksek riskli çıkarsa doktorun üçlü dörtlü ve önerdiigi diger testlere yaptırır hemen bebegimizi alamazlar yani.)açıkçası ben nolursa olsun dunyaya getiririm diyen kafada biri degilim evladım saglıksızsa doktorları dinlerim ama kötüsünü düşünmeyelim bebeklerimizi saglıklı bi şekilde dogurmayı nasip eder insallah rabbim.üstelik benim tiroid degerim yuksek riskten daha fazla korkmam gerekiyo sen yuregini ferah tut testini de yaptır.bak sonuçlarımız nasıl guzel çıkıcak görürsün:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…