Yeni gelen arkadaşlar bilgilerinizi gönderirseniz eklerim...
ayy canım sanırsam bileklik bi işe yaramamışGünaydınn bu saate kadar uyuyan kalmışmıdır bilmiyorum ama ben yeni uyandım wallahi... sabaha kadar uyuyamadım midemden, ya birşey sorucam size benim sadece bulantı olmuyor özellikle geceleri midemde dayanılmaz bir yanma, ağrı, gaz.. sürekli böyle fokur fokur.. dayanılmaz boyutlara ulaşıyor, bende panik atakta var böyle olunca takıyorum acaba hamilelikten değilde benim midemde birşeymi var, mide kanamasımı geçiriyorum, ülsermi oldum falan diyesizdede oluyormu böyle şikayetler?
arkadaşlar cts günü kontrole gittim. maalesef kötü haber aldım. Bebeğimin kalbi 5-6 günlük durmuş dedi. gelişme olmamış dedi... sonuç kürtaj dedi.. dr a güveniyordum ama yine de başkasına gittim zekai tahire .. orada birkaç kez baktılar hatta son kez bir daha baktılar ama aynı kötü sonuç.. ve kürtaj yapıldı. çünkü 1 haftadır karnımda.. benim için ve yeni gebeliğimi tehlikeye atmamak için acil kürtaj gördüler..
üzgünüm.. internet ve dr ilgisi yok dedi ama size daha önce düştüğümü yazmıştım işyerinde. tam o güne denk geliyor. ama dr lar genel durumlardan vs diyor işte sağlıksız bir bebekmiş vs. ama ceni patalojiye gönderdiler. oradan net bir 20 gün sonra sonuç gelirse eğer isterseniz yazarım.
ekim annesi olamayacağım.. ama troidimi ve burnumdaki poliplerin ve alerjlerim tedavisini olmaya çalışacağım.. ondan sonra bebeği düşünecem. inşallah bir an önce bu rahatsızlıklardan kurtulur ve anne olurum..
Herkese destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. bu zamana kadar paylaşımlarınız için de teşekkür ederim.. İnşallah yavrularınızı kucağınıza sağlıcakla alırsınız..
Offff nasıl üzüldüğümü anlatamam inşallah bundan sonrası guzel olur senin için.Saglık problemlerini bir an önce atlayıp en hayırlı zamanda tekrar hamile kalırsın.arkadaşlar cts günü kontrole gittim. maalesef kötü haber aldım. Bebeğimin kalbi 5-6 günlük durmuş dedi. gelişme olmamış dedi... sonuç kürtaj dedi.. dr a güveniyordum ama yine de başkasına gittim zekai tahire .. orada birkaç kez baktılar hatta son kez bir daha baktılar ama aynı kötü sonuç.. ve kürtaj yapıldı. çünkü 1 haftadır karnımda.. benim için ve yeni gebeliğimi tehlikeye atmamak için acil kürtaj gördüler..
üzgünüm.. internet ve dr ilgisi yok dedi ama size daha önce düştüğümü yazmıştım işyerinde. tam o güne denk geliyor. ama dr lar genel durumlardan vs diyor işte sağlıksız bir bebekmiş vs. ama ceni patalojiye gönderdiler. oradan net bir 20 gün sonra sonuç gelirse eğer isterseniz yazarım.
ekim annesi olamayacağım.. ama troidimi ve burnumdaki poliplerin ve alerjlerim tedavisini olmaya çalışacağım.. ondan sonra bebeği düşünecem. inşallah bir an önce bu rahatsızlıklardan kurtulur ve anne olurum..
Herkese destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. bu zamana kadar paylaşımlarınız için de teşekkür ederim.. İnşallah yavrularınızı kucağınıza sağlıcakla alırsınız..
arkadaşlar cts günü kontrole gittim. maalesef kötü haber aldım. Bebeğimin kalbi 5-6 günlük durmuş dedi. gelişme olmamış dedi... sonuç kürtaj dedi.. dr a güveniyordum ama yine de başkasına gittim zekai tahire .. orada birkaç kez baktılar hatta son kez bir daha baktılar ama aynı kötü sonuç.. ve kürtaj yapıldı. çünkü 1 haftadır karnımda.. benim için ve yeni gebeliğimi tehlikeye atmamak için acil kürtaj gördüler..
Canım cok üzüldüm. Allah sabır versin. İnsallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın. Allah en iyisini bilir.
Peki düştükten sonra birşeyler hissetmişmiydin? Ağrın falan olmusmuydu. Yada bu bir hafta icinde mide bulantilari, agri sancı vs.
Aslında bunlar pek düşük olarak nitelendirilmiyor kayıp olarak sayılıyor çünkü bebek anne karnında ölüyor ve kürtajla alınıyorBenim bebeklerimden ikisi karnımda öldü erken haftalrda.............. Gebeliğin belirtilerini yaşamaya devam ediyorsun hiç bir şey normalden farkılı olmuyor ta ki ultrasyona girene kadar...........Orda diyorlar ki bebeğin ölmüş..........Bizim için sen önemlisin tahliye edilmesi gerekiyor bebeğn demekki sağlıksızmış........Ama senin beyninden aşağı kaynar uslar dökülüyor.......İnanasın gelmiyor......ORda hala hissiz oluyorsun taki eşinle başbaşa eve gelip yalnız kaldığında herşey oturmaya başlıyor......Ağlama krizine giriyorsun.......Bide sana geçmiş olsun diye tel açanlara sen teselli veriyorsun Rabbim insana kaldıramıyacağı yükü vermezmiş diye.......
ayy canım sanırsam bileklik bi işe yaramamışcanm aynen benimde öyle sadece bulantı değil bendede ekşime ve ağrı oluyor.özellikle geceleri.
canım çok üzüldüm.ben gerçekten bukadar kötü habere dayanamıyorum.sana ne desek boş şimdi.umarım kalıtsal bi problem yoktur demekten başka birşey diyemiyorum.patoloji sonucu geldiğinde bizede yazarmısın neden kalbinin durduğunu?
günaydın canlar
ben cumaresi doktora gittim ve kalp atışlarını duyduk çok şükürayın 6 sına ikilii test için randevu aldık . ama bugun iş yerinde başka bır arkadaş daha hamil e onlar ikili test yaptırmıyolar , kafamı karıştırdı
çok riskli falan dedi , sizler neler düşünüosunuz bu konuda ?
riski neresindeymiş ki?ben kesinlikle yaptırıcam zaten sana bi risk tablosu çıkarıyo erken müdahale için bu testler önemli diye düşünüyorum hiç bi şeyin garantisi yok ama yine de biz tedbirimizi almak zorundayız
günaydınlar
nasılsınız ben bulantılarla boğuşuyorum ekmek arası peynir ve tost yemekten içim kurudu.benim test sonucum bugün veya yarın çıkacak inşallah güzel sonuç alırrım (rubella avidite testim)
hayat çok üzüldüm canım RAbbim en yakın zamanda sağlıkla bebeğini göndersin inşallah
buarada lotusadan haberiniz varmı c.tesi oda gidecekti dra?
işte olayı şeyy konusuna getirdi işte risk çıksa napıcaksın aldıracakmısın diyor , kafamı allak bullak etti ya ne biliim off böle zamanlarda kafa her yöne kayabilio işte :s yapılı esnasında bebek de zarar görebilir dio :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?