2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

cnm 2.li testin zararı olsa doktorların önereceğini sanmıyorum bide zorunlu gibi bu test genede sen bilirsin ama riskli demiş bilmiorum kafam karıstı:S

ikili test ve 3 lü testin bebeğe zararı yok ki sadece ultrason muayanesi ve kan tahlili alıyorlar her ikisini karşılaştırıyorlar

na yazacağımı bilemedim canım hakkında hayırlısı olsun inşallah miniğin seni bırakmaz doktor ne dedi tekrar ne zaman gideceksin?

günaydınnnn canım bence haline şükret keşke bende ekmek peynir yiyebilseydim iki gündür kusmaya başladım peynir ekmek yemeye başlamıştım ama sabah peyniri görünce banyoda buldum kendimi Allah yardımcımız olsun ne diyim

canım RAbbim yardımcınız olsun drun ne yorum yapıyor peki sonuçta kan değerinde yükseliyor Allah korusun kötü bir şey olsa da yükselirmiymiş ki ?

na yazacağımı bilemedim canım hakkında hayırlısı olsun inşallah miniğin seni bırakmaz doktor ne dedi tekrar ne zaman gideceksin?

telefonla görüşücem sonuca göre pazartesi gel durumu değerlendirelim dedi 2 dr ilgileniyo zaten benmle
sonucu görsünde çağrrmı bilmiyorum ki ben artık ne yapacağımı şaşrdım artık
elim kolum bağlandı dua ediyorum sadece öle

bende hamilelikten öncede vardı cnm sorun ama bol su içerek çare buldum biraz....
aynıları bende de var. bende bulantı yok ama akşamları inanılmaz bir gaz,ağrı ve yanma oluyo,dün gecede mideme çok kötü kramp girdi batma şeklinde... sanırım üşüttüm.. sıcak yatagıma girince geçti sabaha kadar....

aynen,bebişeler için değer.
buarada bu yanma ağrı olduğunda ılık süt içiyorum,faydası oldu bana.. tavsiye ederim...

kizlar ya yemek yedim karnim agriyooo ve karnimdan acayip sesler geliyo hareket eden biseyler var sanki karnimin icinde bide kabizlik var tabi bi hafta oldu daha tık yok bende
1hafta mıı? cnm bol su iç bende de kabızlık var ama su iyi geliyo...

ya neden kimse cevap vermiyo bana ya belim ağrıyo normalmi sizce bu bi de yarın kontrolüm var korkuyorum
normal cnm. bende en başından beri bel ağrısı hiç geçmedi....

bende risk nerde anlamadım..
sonuçta sadece normal her kontrolde yaptırdığımız gibi kan veriyoruz. ikili test öyle yapılıyo. bir de ultrasonda dr. ölçüm yapıyo. o da gayet normal....bebek için bi sakıncası yok cnm...

günaydın canım ikili test yapılırken ultrasonla bebeğin ense kalınlığını ölçüyor dr.sonrada kan alınıyor senden.testin bebeğe hiç bir etkisi yok yani.ense kalınlığı ve senin bazı hormon miktarına göre değerler arasında riske bakılıyor.ama bazı drlar yorumlarken abartıyor.oğluma hamileyken risk ihtimali görünüyo dedi.ama amniyosenteze gerek görmedi görsede yaptırmayacaktım.çünkü bu bebek için zararlı olan.maşallah zeka küpü oğlum var.şimdide yaptıracam ikili testi sırf eşim ve drun ısrarından dolayı

yok halimize şükür zaten sağlıklı olsunda ben ona da razıyım geçecek sonuçta bugünler.Sağlıklı gelsinlerde

canım RAbbim yardımcınız olsun drun ne yorum yapıyor peki sonuçta kan değerinde yükseliyor Allah korusun kötü bir şey olsa da yükselirmiymiş ki ?

canm bilmiyorum ki zaten dr lar en kötüsünü sölüyorlar
büyük ihtimal boş gebelik pazartesi
sonlandırılır dedi eşim ve bnm kan değerlerimi
pıhtılaşmaya fialan bakılacakmış
benm bitane daha düşüğüm var ya onuniçin hayırlısı olsun ne diyim ki

hoşgeldin bakalım, inşallah öyle devam edersin. 12. haftada yapıyorlar ikili testi, benim 23 Marta randevum var o zaman yapılacak, kısmetse. İnternatinoal a gidiyorum ben canım özel sağlık sigortası yaptırmıştım kendime.

arkadaşlar sağolun bende sizin gb yapılması gerektiğini düşünüyodum ama beni endişelendirdiler işte öle sizinle paylaşmak istedim sağolun , aynı fikirde olmamız içimi rahatlattı , inşlh hepimizin bebekleri çok sağlıklı bir şekilde kucağımızda olur

kızlar bulantı için taze zencefil deneyen varmı ???bulantıya son çare onu deneyecem.dün aldım ama ne şekilde kullansam bilemedim.çay gibi içemiyorm..

Hayat cok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı,sihhatli eli ayagi duzgun hayirli evlatlar nasip eder insallah.

Kizlar hayatın yazısını dun gece yatmadan okudum ve cok etkilendim ben ya(( sabaha kadar uyuyamadim bebegim nasil acaba diye düşünüp kurdum 23 unde kontrolum günler geçmiyor.insallah hepimizin bebegi saglikla yerinde büyüyorlardir .

günaydın hamiş anne adayları:) haftasonu kendimi dinlendirmele meşguldüm çok giremedim ama hafta içi hep sizinleyim işallah, tabi işimin yoğunluğu el verdiği müddetçe:) nasılsınız bakalım, sıkıntısı olan varmı?
benim bulantılar biraz azalmaya başladı, kahvaltıyı yapabilmeye başladım, zorda olsa suyuda içebiliyorum artık.

Birde benim başıma bu kan hapı yüzünden gelenler beni mahvetti, hem kabızlık yapıyo, hemde çok aferdersiniz yaparken hafif kanama oldu makatımda, doktoru aradık, yırtılma olmuştur kendini zorlama bol su iç, birde sabah akşam 5 er adet kuru kayısı ye aç karnına dedi, yapıyorum 2 gündür çok şükür normale döndüm ama ne zormuş, aklınızda bulunsun bu kan hapı kabızlık yapıyor kimisinde ishal de yapabiliyormuş işalla hiç bişey yapmaz:) ama yetti bana yani günde 2 defa içiyorum işallah kanlı canlı olmuşumdur artı:) hahaha

Kızlar selam biz geldik
nasılsınız?

günaydın canım hoşgelldin, sefalar getirdinnnn:) kahvaltı edebilen biri olarak mutluyum valla, işallah böyle gider, ama göğüslerim beni mahvetti hala taş gibiler, birde bugün ilk defa iki pıs ta olsa parfüm sıkabildim sanırım ufaktan normale dönüyorum:)

Canım Allah sabrını versin inşallah. İnşallah en kısa zamanda hatta dilediğin zaman da yeniden bu duyguyu tadar aramıza katılırsın. Sonucundan da mutlaka haberdar et bizleri.

Hayat bende çok üzüldüm ne olduğunu şimdi gördüm, geçmişi okuyamamıştım, inşallah tez zamanda istediğin vakitte alırsın bebişini kucağına, hamiş olduğun günleri duyurursun bize.

Pink canım evet bunlar çok üzücü şeyler, başımıza ne geleceğini bilmiyoruz, 1 saniye sonrasının garantisi yok ama gönlümüzü ferah tutmamız lazım, Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…