- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
günaydın canlar
ben cumaresi doktora gittim ve kalp atışlarını duyduk çok şükürayın 6 sına ikilii test için randevu aldık . ama bugun iş yerinde başka bır arkadaş daha hamil e onlar ikili test yaptırmıyolar , kafamı karıştırdı
çok riskli falan dedi , sizler neler düşünüosunuz bu konuda ?
işte olayı şeyy konusuna getirdi işte risk çıksa napıcaksın aldıracakmısın diyor , kafamı allak bullak etti ya ne biliim off böle zamanlarda kafa her yöne kayabilio işte :s yapılı esnasında bebek de zarar görebilir dio :18::18:
canm mrhaba dr gittim ben kese kötü görünüyo dedi bnm göğüslerim
çok hasas midem çok fena dr alttan baktı 5+3 görünüyodu
son adet tarihime göre cumartesi günü tekrar kan verdim hcg değerlerime
bakıcaktı sen,n yazını görünce hastaneyi aradım 5452 olmuş perşembe günü verdiğimde
sonucum 3600 dü anlam veremiyorum psikoljim laçka durumda
eşim ve ben kendimizi yıpratmıcaz die söz verdik birbirimize
Rabbim yardımcımız olsun inşallah
günaydınlar
nasılsınız ben bulantılarla boğuşuyorum ekmek arası peynir ve tost yemekten içim kurudu.benim test sonucum bugün veya yarın çıkacak inşallah güzel sonuç alırrım (rubella avidite testim)
hayat çok üzüldüm canım RAbbim en yakın zamanda sağlıkla bebeğini göndersin inşallah
buarada lotusadan haberiniz varmı c.tesi oda gidecekti dra?
canm mrhaba dr gittim ben kese kötü görünüyo dedi bnm göğüslerim
çok hasas midem çok fena dr alttan baktı 5+3 görünüyodu
son adet tarihime göre cumartesi günü tekrar kan verdim hcg değerlerime
bakıcaktı sen,n yazını görünce hastaneyi aradım 5452 olmuş perşembe günü verdiğimde
sonucum 3600 dü anlam veremiyorum psikoljim laçka durumda
eşim ve ben kendimizi yıpratmıcaz die söz verdik birbirimize
Rabbim yardımcımız olsun inşallah
na yazacağımı bilemedim canım hakkında hayırlısı olsun inşallah miniğin seni bırakmaz doktor ne dedi tekrar ne zaman gideceksin?
bende hamilelikten öncede vardı cnm sorun ama bol su içerek çare buldum biraz....Kızlar kabızlık için neler yapıyorsunuz? Ben hala kuru şeylerle beslendiğim için aşamadım bu sorunu.kuru kayısı yiyorum ama çok fayda etmiyo sanki2 günde bir anca oluyo..bu da az diye düşünüyorum şiştikçe şişiyorum 2 gün
aynıları bende de var. bende bulantı yok ama akşamları inanılmaz bir gaz,ağrı ve yanma oluyo,dün gecede mideme çok kötü kramp girdi batma şeklinde... sanırım üşüttüm.. sıcak yatagıma girince geçti sabaha kadar....Günaydınn bu saate kadar uyuyan kalmışmıdır bilmiyorum ama ben yeni uyandım wallahi... sabaha kadar uyuyamadım midemden, ya birşey sorucam size benim sadece bulantı olmuyor özellikle geceleri midemde dayanılmaz bir yanma, ağrı, gaz.. sürekli böyle fokur fokur.. dayanılmaz boyutlara ulaşıyor, bende panik atakta var böyle olunca takıyorum acaba hamilelikten değilde benim midemde birşeymi var, mide kanamasımı geçiriyorum, ülsermi oldum falan diyesizdede oluyormu böyle şikayetler?
aynen,bebişeler için değer.evet bendede oluyor. kaynamalar durup dururken geğirmeler, yanmalar ve bunlar aynı zamanda olurken fenalık geçiriyorum yani bayılacak gibi oluyorum. mesela yemek yaparken sabit bir yerde ayakta dururken çarpıntım oluyor elim ayağım titremeye başlıyor. yani herbişey olabiliyor bu bebişler bizi zorluyacak ama anne olmak herşeye rağmen tarifedilemez :)
1hafta mıı? cnm bol su iç bende de kabızlık var ama su iyi geliyo...kizlar ya yemek yedim karnim agriyooo ve karnimdan acayip sesler geliyo hareket eden biseyler var sanki karnimin icinde bide kabizlik var tabi bi hafta oldu daha tık yok bende
normal cnm. bende en başından beri bel ağrısı hiç geçmedi....ya neden kimse cevap vermiyo bana ya belim ağrıyo normalmi sizce bu bi de yarın kontrolüm var korkuyorum
işte olayı şeyy konusuna getirdi işte risk çıksa napıcaksın aldıracakmısın diyor , kafamı allak bullak etti ya ne biliim off böle zamanlarda kafa her yöne kayabilio işte :s yapılı esnasında bebek de zarar görebilir dio :18::18:
günaydınnnn canım bence haline şükret keşke bende ekmek peynir yiyebilseydim iki gündür kusmaya başladımpeynir ekmek yemeye başlamıştım ama sabah peyniri görünce banyoda buldum kendimi Allah yardımcımız olsun ne diyim
canım RAbbim yardımcınız olsun drun ne yorum yapıyor peki sonuçta kan değerinde yükseliyor Allah korusun kötü bir şey olsa da yükselirmiymiş ki ?
Sizleri yeni buldum, ben de ekim annesi olacağım inşallah, bugün itibariyle 10+0 olduk, bizi de alır mısınız aranıza :)
Geçmişi okuyamadım, bundan sonra okuyacağım inşallah. Bebişim beni çok zorlamıyor çok şükür.
İkili testinizi yaptırdınız mı? İstanbulda olan arkadaşlar hangi hastanede yaptırdınız?
Hepinize hamileliğinizin kolay geçmesini diliyorum.
Kızlar selam biz geldik
nasılsınız?
arkadaşlar cts günü kontrole gittim. maalesef kötü haber aldım. Bebeğimin kalbi 5-6 günlük durmuş dedi. gelişme olmamış dedi... sonuç kürtaj dedi.. dr a güveniyordum ama yine de başkasına gittim zekai tahire .. orada birkaç kez baktılar hatta son kez bir daha baktılar ama aynı kötü sonuç.. ve kürtaj yapıldı. çünkü 1 haftadır karnımda.. benim için ve yeni gebeliğimi tehlikeye atmamak için acil kürtaj gördüler..
üzgünüm.. internet ve dr ilgisi yok dedi ama size daha önce düştüğümü yazmıştım işyerinde. tam o güne denk geliyor. ama dr lar genel durumlardan vs diyor işte sağlıksız bir bebekmiş vs. ama ceni patalojiye gönderdiler. oradan net bir 20 gün sonra sonuç gelirse eğer isterseniz yazarım.
ekim annesi olamayacağım.. ama troidimi ve burnumdaki poliplerin ve alerjlerim tedavisini olmaya çalışacağım.. ondan sonra bebeği düşünecem. inşallah bir an önce bu rahatsızlıklardan kurtulur ve anne olurum..
Herkese destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. bu zamana kadar paylaşımlarınız için de teşekkür ederim.. İnşallah yavrularınızı kucağınıza sağlıcakla alırsınız..
Hayat cok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı,sihhatli eli ayagi duzgun hayirli evlatlar nasip eder insallah.
Kizlar hayatın yazısını dun gece yatmadan okudum ve cok etkilendim ben ya(( sabaha kadar uyuyamadim bebegim nasil acaba diye düşünüp kurdum 23 unde kontrolum günler geçmiyor.insallah hepimizin bebegi saglikla yerinde büyüyorlardir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?