günaydın canım hoşgelldin, sefalar getirdinnnn:) kahvaltı edebilen biri olarak mutluyum valla, işallah böyle gider, ama göğüslerim beni mahvetti hala taş gibiler, birde bugün ilk defa iki pıs ta olsa parfüm sıkabildim sanırım ufaktan normale dönüyorum:)
canm bilmiyorum ki zaten dr lar en kötüsünü sölüyorlar
büyük ihtimal boş gebelik pazartesi
sonlandırılır dedi eşim ve bnm kan değerlerimi
pıhtılaşmaya fialan bakılacakmış
benm bitane daha düşüğüm var ya onuniçin hayırlısı olsun ne diyim ki
günaydın hamiş anne adayları:) haftasonu kendimi dinlendirmele meşguldüm çok giremedim ama hafta içi hep sizinleyim işallah, tabi işimin yoğunluğu el verdiği müddetçe:) nasılsınız bakalım, sıkıntısı olan varmı?
benim bulantılar biraz azalmaya başladı, kahvaltıyı yapabilmeye başladım, zorda olsa suyuda içebiliyorum artık.
Birde benim başıma bu kan hapı yüzünden gelenler beni mahvetti, hem kabızlık yapıyo, hemde çok aferdersiniz yaparken hafif kanama oldu makatımda, doktoru aradık, yırtılma olmuştur kendini zorlama bol su iç, birde sabah akşam 5 er adet kuru kayısı ye aç karnına dedi, yapıyorum 2 gündür çok şükür normale döndüm ama ne zormuş, aklınızda bulunsun bu kan hapı kabızlık yapıyor kimisinde ishal de yapabiliyormuş işalla hiç bişey yapmaz:) ama yetti bana yani günde 2 defa içiyorum işallah kanlı canlı olmuşumdur artı:) hahaha
Sende hoşgeldin canım. Gözün aydın diyeyim o halde sana güzel bi duygu kahvaltı yapmak. Bende sabah mide bulantısıyla uynadım bi hurma yedim arkasından da tuzlu yeşil zeytin iyi geldi. İş yerinde de kahvaltımı yapabildim çok şükür . Ara ara bulantı devam ediyor bugünlerde bitecek. Yaa bnmde göğüslerim acayip ağrıyo ara ara hele bi geliyo ağrı dediğin gibi taşa kesiyo resmen sanırım bu büyüme sürecinde olduğundan devam edecek sürekli
Bende de kansızlık var ay sonu kontrole gittiğimde kan hapı verecek. Biraz muzur bi ilaç olduğunu söyledi dktorum tırsıyorum bakalım hayırlısı
günaydın kızlar, balık yağı kullanan var mı? Dr ctesi verdi 1000 mg, günde 1 tane alıcakmışım. Ama ilk gün içemedim, hepsini çıkardım afedersiniz. hap çok iri boğazımdan inmedi. bir de koklamıştım kutunun içini. kötü bir kokusu var. Ama akşam daha bol su ile koklamadan içtim.
günaydın hamiş anne adayları:) haftasonu kendimi dinlendirmele meşguldüm çok giremedim ama hafta içi hep sizinleyim işallah, tabi işimin yoğunluğu el verdiği müddetçe:) nasılsınız bakalım, sıkıntısı olan varmı?
benim bulantılar biraz azalmaya başladı, kahvaltıyı yapabilmeye başladım, zorda olsa suyuda içebiliyorum artık.
Birde benim başıma bu kan hapı yüzünden gelenler beni mahvetti, hem kabızlık yapıyo, hemde çok aferdersiniz yaparken hafif kanama oldu makatımda, doktoru aradık, yırtılma olmuştur kendini zorlama bol su iç, birde sabah akşam 5 er adet kuru kayısı ye aç karnına dedi, yapıyorum 2 gündür çok şükür normale döndüm ama ne zormuş, aklınızda bulunsun bu kan hapı kabızlık yapıyor kimisinde ishal de yapabiliyormuş işalla hiç bişey yapmaz:) ama yetti bana yani günde 2 defa içiyorum işallah kanlı canlı olmuşumdur artı:) hahaha
aa gerçektenmi ilk defa buralarda bir hastaneye giden birini duydum :).. bende mustafa sedat beye gidiyorum, biz genelde akşamları gidiyoruz, oda akşamları orda oluyor.. ama anadolu yakasından geldiğinize göre siz baya baya bağlanmışsınız doktorunuza.. peki nihan hanımda sizden böyle 15 tane test istedimi ?
işallah canım, az kaldı sabret, biz seninle aynı tarihlerdeyiz, 12. haftada bitiyomuş tamamen ki bu azalma belirtisi biteceğinin bir ışığı olsa gerek:) benim ciciklerim küçüktü o nedenle bu büyüme halinden memnunum ama ağrısı olmasa daha iyi olcak:) yatarken çok zorlanıyorum resmen sağımda ve solumda çok uzun süre yatamıyorum, en rahat sırt üstü ama o yatış şeklinide ben sevmiyorum, bakalım, hamileliğin bir güzel yanıda cicişlerin büyümesi işte ne güzel hehe:)
günaydın herkesee :) bulantısız bir gün geçirelim iinşallahh..
Gunaydın kızlar.
Yaklaşık 10 gundur falan yoktum evde o yuzden pek takıp edemedım.
Bulantılarım cok var benım bıraz annemde kaldım ama yıne geldım evıme
kizlar ya yemek yedim karnim agriyooo ve karnimdan acayip sesler geliyo hareket eden biseyler var sanki karnimin icinde bide kabizlik var tabi bi hafta oldu daha tık yok bende
Günaydin güzel anne adaylari, nasilsiniz? biz yeni dr.dan geldik 3 hafta önce dr. bizi ç0k endişelendirmişti içerde kanamalarin 0lmuş demişti ama bugun gayet sağlikli dedi içimize su serpti, 10+3 0lmuşuz , 35mm. b0y. babaannesi ve halasi da vardi eşim dişinda biraz çekindim dr. kalabalikliiğimiza kizar diye ama gülümsedi hatta güzel karşiladi, ee ilk t0run herkes bizden daha heyecanli... :))
kızlar dün bebişimi gördük kalbini dinledik
eşim kitlendi videoya çekerken aglamaya başladı
herşey çok güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?