2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Sende hoşgeldin canım. Gözün aydın diyeyim o halde sana güzel bi duygu kahvaltı yapmak. Bende sabah mide bulantısıyla uynadım bi hurma yedim arkasından da tuzlu yeşil zeytin iyi geldi. İş yerinde de kahvaltımı yapabildim çok şükür . Ara ara bulantı devam ediyor bugünlerde bitecek. Yaa bnmde göğüslerim acayip ağrıyo ara ara hele bi geliyo ağrı dediğin gibi taşa kesiyo resmen sanırım bu büyüme sürecinde olduğundan devam edecek sürekli

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, bizi haberdar et olur mu durumda, işallah yanlışlık vardırda bebişin iyidir

Bende de kansızlık var ay sonu kontrole gittiğimde kan hapı verecek. Biraz muzur bi ilaç olduğunu söyledi dktorum tırsıyorum bakalım hayırlısı

işallah canım, az kaldı sabret, biz seninle aynı tarihlerdeyiz, 12. haftada bitiyomuş tamamen ki bu azalma belirtisi biteceğinin bir ışığı olsa gerek:) benim ciciklerim küçüktü o nedenle bu büyüme halinden memnunum ama ağrısı olmasa daha iyi olcak:) yatarken çok zorlanıyorum resmen sağımda ve solumda çok uzun süre yatamıyorum, en rahat sırt üstü ama o yatış şeklinide ben sevmiyorum, bakalım, hamileliğin bir güzel yanıda cicişlerin büyümesi işte ne güzel hehe:)

Bende de kansızlık var ay sonu kontrole gittiğimde kan hapı verecek. Biraz muzur bi ilaç olduğunu söyledi dktorum tırsıyorum bakalım hayırlısı

ferrum forte hap kullanıyorum canım ( şurubuda varmış ama pek etkili değilmiş nasıl kansızsam artık doktor en etkilisini içmem gerektiğini söyledi ), günde iki sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce biraz bulantı olmasında onunda sebebi var çünkü aç karına fena yapıyo adamı ama daha iyi etki ediyomuş o şekilde o yüzden illa aç icicen dedi doktor, bide kansızlık bende tam sınırdaydı o nedenle 2 tane günde, korkulacak bir yanı yok canım tek sıkıntı dışkının koyu siyah olması ve kabızlık ( tabi bende öyle yaptı belki sende hiç bi yan etkisi olmaz işallah )

günaydın kızlar, balık yağı kullanan var mı? Dr ctesi verdi 1000 mg, günde 1 tane alıcakmışım. Ama ilk gün içemedim, hepsini çıkardım afedersiniz. hap çok iri boğazımdan inmedi. bir de koklamıştım kutunun içini. kötü bir kokusu var. Ama akşam daha bol su ile koklamadan içtim.

henüz kullanmıyorum canım ama sanırım belli bir dönemden sonra veriyomuş doktorlar, doktor verdiyse içmeye çalış canım, en yanlış şeyi yapmışın kutuyu koklayarak, küçükken annem zorla içirirdide oradan biliyorum kötü kokar o meret bide geyirdikçe de kokusu gelir hep, burnundan hiç nefer almadan iç gerekiyosa burnunu tıka:)

bende nette bu durumu araştırıyordum,çok iyi oldu rastladığım...bendede kabızlık sorunu var ve çok ağrı yapıyor ve şişkinlik,bu gün bende de çok hafif kanama oldu bu yüzden,umarım bi sıkıntı olmaz...

:) evet benim ablam 2 ay önce nihan hanımda doğum yaptı ve acayip ilgili bir doktor , evet istedi baya testler 6 tüp kan aldırdım 2 tanede idrar testi ama hepsini sağlık ocağı ve devlet gastanesinde yaptırdım zaten nihan hanımda o şekilde yönlendiriyor :) Bebeğine sağlık versin allah :)

Günaydin güzel anne adaylari, nasilsiniz? biz yeni dr.dan geldik 3 hafta önce dr. bizi ç0k endişelendirmişti içerde kanamalarin 0lmuş demişti ama bugun gayet sağlikli dedi içimize su serpti, 10+3 0lmuşuz , 35mm. b0y. babaannesi ve halasi da vardi eşim dişinda biraz çekindim dr. kalabalikliiğimiza kizar diye ama gülümsedi hatta güzel karşiladi, ee ilk t0run herkes bizden daha heyecanli... :))

Gunaydın kızlar.
Yaklaşık 10 gundur falan yoktum evde o yuzden pek takıp edemedım.
Bulantılarım cok var benım bıraz annemde kaldım ama yıne geldım evıme

Kaldı 1 haftamız :) Benimde cicikler küçüktü 75 ti büyüdükçe büyüyecek sanırım :) Benim arada sızlama bi giriyor offf gece uykudan uyanıyorum o derece. Sonra geçiyor ama ellediğimde ağrım oluyoç.

bakalım bana hangi ilacı verecek kansızlık için. Pekmek içeyimmi sabahları dedim. Bitkisel olan şeyler sadece %10 luk dilimi karşılıyor pekmez içersen enerjin olur ama ilaçlar daha etkili dedi doktorum.

Gunaydın kızlar.
Yaklaşık 10 gundur falan yoktum evde o yuzden pek takıp edemedım.
Bulantılarım cok var benım bıraz annemde kaldım ama yıne geldım evıme

selam hoşgeldin.

Bende 1 hafta annemde raporlu yattım çok işyi geldi herşey hazır önüme geldi :) Artık iş başı yaptım ve evime döndüm. Puff şu yemek olayı olmasa iyi olacakta yemek beni mahfediyo

günaydın annişler naılsınız bakalım iz iyiyiz teyzeleri ama dünden beri bulantı başladı ben de öyle çıkmıyoda sadece bulanıyo çok kötü ya .. ne güzel seviniyodum benim bulantım yok diye

kizlar ya yemek yedim karnim agriyooo ve karnimdan acayip sesler geliyo hareket eden biseyler var sanki karnimin icinde bide kabizlik var tabi bi hafta oldu daha tık yok bende

canım kuru incir ve kayısı ye Allah korusun kabızlığın artarsa ilaç da kullanamazsın zor olur sana

Gözün aydın canım. rahatlamışsındır iyice. Doktordan olumlu şeyler duyunca çok rahatlıyoruz dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…