2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

çok sevindim vallahi, en azından hastaneyle ilgili kötü bir tecrübeniz yok. Bende sağlık ocağında testlerimi yaptırdıktan sonra belki mustafa bey yerine nihan hanıma giderim. tekrar saolasın :)

günaydın güzel hamişler :)
C.tesi günü doktora gittim bende. Malum bayılma durumumdan sonra hemen doktor değiştirdim. Bu kez bayan bir doktora gidiyorum ve memnun kaldım. Neden bayıldığımdan tutun nasıl takviye almam gerektiğine kadar herşeyi anlattı. İçime su serpti.
Benim muzur sırtını yaslamış bir güzel yatıyor. El ve ayak tomurcukları oluşmuş. Dayanamadım ağladım ultrasonda
3.01 cm olmuşuz gayet sağlıklı. Ama ben sağlıksızmışım.6 kilo verdim kızlar kusmaktan. 3 gündür kusmuyorum öyle mutluyum ki size anlatamam. Dilinizi ısırın nazar değmesin

Ekim anneleri nasilsiniz ?

Kizlar ben hic bisi yiyemiyorum dogru duzgun hele su fln hic icemiyorum midem bulaniyor hemen, cikarmiyorumda ogurup ogurup aci su geliyor . Son 3-4 gundur boyle, benim gibi olanlar varmi nasil geldiniz ustesinden ?

ben öyleyim 2 gündür ama aynen senin gibi çıkaramıyorum da dün o bulantı başıma vurdu çıksa rahatlardım ama çıkmayınca baş ağrısı direk

Cumartesi günü okuldan arkadaşlarla buluşmuştuk. Hava yağmurluydu nerdeyse kayıp düşecektim sonra aklıma hayat geldi. O düşmüştü acaba nasıl şuan diye içimden geçirdim...

Çok üzgünüm göz yaşlarımı tutamadım... Bebeklerimizin hayatı pamuk ipliğine bağlı. Onları koruyacak olan Rabbim... Ne diyelim veren de o alan da... Ama insan metin olamıyor işte...

Bulantılardan öğürmelerden tansiyonum düştü kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Ama şükür... Şükür Rabbime... Her şeye razıyım anne olmak kolay mı?

Boşuna mı cennet annelerin ayakları altında... Boşuna mı "Kime iyilik yapayım?" diye sorulduğunda Allah Rasulü "annene" diyor. Sonra yine annene, sonra yine annene sonra; babana..... ve bu böyle gider...

Allah'ım sen bizleri o güzel duygudan mahrum etme... Allah'ım sen bize kadınlığın en şerefli vazifesi asıl yaradılış sebebimizden uzaklaştırma... Amin

Kızlar merhaba.. Bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz?? Ben inşallah 14 Mart'ta doktora gidicem inşallah o zaman durabilirim Rabbim nasip eder..

canım ben 6+4 te duymuştum karından ultrasonla duyulmuştu çok şükür sen de gittiğinde duyarsın inşallah canım

ya o riski en de duydum ama tam emin değilim tabi doktorlar daha iyi bilir ama ben de yaptırmicam

slm arkadaslar nasılsınız bende yıne bı huzursuzluk moral bozuklugu aglıyorum falan kendı kendıme sureklı her seyı kafama takıyorum oofff ya

çok sevindim vallahi, en azından hastaneyle ilgili kötü bir tecrübeniz yok. Bende sağlık ocağında testlerimi yaptırdıktan sonra belki mustafa bey yerine nihan hanıma giderim. tekrar saolasın :)

bencede nihan hanımı bir dene derim kadın inanılmaz rahatlatıyor insanı hani işimi yapayımda gideyim diye birşeyi asla yok , ve biliyorsun dimi 10 gün içinde tekrar kontrol yaptırırsan ücret ödemiyorsun o hastanede . birde nihan hanim cmrsi günleride orada 1e kadar o yöndende çok iyi .

ya o riski en de duydum ama tam emin değilim tabi doktorlar daha iyi bilir ama ben de yaptırmicam

ya ikili test, ultrason ve kandan bakılarak yapılmıyormu mantıken nasıl bir risk olabilir anlayamadım, bebeğe herhangi bir müdahale yapılmıyorki, bebeğe yapılan müdahale amniyosentezde var diye biliyorum ben, acaba yanlışmı biliyorum ?

slm arkadaslar nasılsınız bende yıne bı huzursuzluk moral bozuklugu aglıyorum falan kendı kendıme sureklı her seyı kafama takıyorum oofff ya

canım benim ağlamamla gülmem arası bazen 10 dk sürmüyor, çok normal hormonsal düzensizlikler bunlar, geçecek inşallah :)

biliyorum canım hatta mustafa bey direk söyledi bana 10 günde bir gel hem için rahat eder hemde kontrol ücreti ödemezsin diye.. hastane güzel doktorlar güzel ama 500 tl istediler benden testlerden bir tek o garip geldi.. bu cumartesi sonuçlarım çıkmış olur muhakkak tavsiyen üzerine nihan hanıma gidicem bende :)

8. haftaya girdim bende bulantı yada başka aşka birşey yok sırf içtiğim ilaçtan dolayı uykum fena oluyo dayanamıyorum uykuya..
onun dışında 3 gündür midemde bişey yesemde yemesemde kocaman bi hamur var gibi hissediyorum sizlerede böle olan var mı?

kızlar bulantı için taze zencefil deneyen varmı ???bulantıya son çare onu deneyecem.dün aldım ama ne şekilde kullansam bilemedim.çay gibi içemiyorm..

canım zencefili ben doktoruma sordum da ilk üç ayda önermiyoruz zencefil ve çayını iyi değil dedi yani sen de kullanma bence

kuru kayısı ye canım bol bol, üstüne su iç gün içinde 10-15 tane yemeye çalış suyuda ihmal etme günde en az 1,5 litre, özellikle akşama doğru yatmadan önce yeki çalıştırsın bağırsaklarını, hemen işe yarıyor merak etme, doktor kanama olduysa zorlamışındır dedi ki öyle oldu zaten de, biraz cırcır olman lazımki iyileşsin dedi, öyle yap canım sende

merhaba tatlım hayırlı olsn öncelikle ..galiba progestan kullanıyorsn ...bende de bulantı ve karnımda dediğin gibi şişkinlik var..

bılmıyorum ya cok sıkılıyorum anlamıyorum neden esım sagolsun gezdrıyor ama yınede sankı eksık bıseyler anlamıyorum kendımı

zencefil ve zerdeçal düşüğe sebep oluyor demişti bi çok kişi
doktor ve ebe bana buçlanıtn olursa beyaz leblebi ya da çubk kraker ye.sabah yataktan kalkmadan öcen bi kaç tane ağzına at sonra uzan 10 dk sonra kalk dedi

aynen öyle senin dediğin gibiymiş canım ben de baktım netten ultrason+kan tahlliliymiş demekki benim aklımda kalan amniyosentezmiş

merhaba tatlım hayırlı olsn öncelikle ..galiba progestan kullanıyorsn ...bende de bulantı ve karnımda dediğin gibi şişkinlik var..
çok teşekkü ederim.
evet inşallah bugün bitiyor ilaç doktora gitcem kalp atısını duyacağız. 10 gündür kullandıyorum günde 3 sefer mahvediyo iş yerinde bile uyuyorum

çok teşekkü ederim.
Evet inşallah bugün bitiyor ilaç doktora gitcem kalp atısını duyacağız. 10 gündür kullandıyorum günde 3 sefer mahvediyo iş yerinde bile uyuyorum

şükürler olsun tatlım ..benm 4 gün hasanede kaldım , düsük tehdidi nedenyle ... Sabah ve aksam olmak üzere kullanyorum ..bgün işe başladım ve sabah almadım cünkü aşırı uyutuyo vekafam allak bullak oluyor , dr ye ben de bi sorucam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…