:) evet benim ablam 2 ay önce nihan hanımda doğum yaptı ve acayip ilgili bir doktor , evet istedi baya testler 6 tüp kan aldırdım 2 tanede idrar testi ama hepsini sağlık ocağı ve devlet gastanesinde yaptırdım zaten nihan hanımda o şekilde yönlendiriyor :) Bebeğine sağlık versin allah :)
Ekim anneleri nasilsiniz ?
Kizlar ben hic bisi yiyemiyorum dogru duzgun hele su fln hic icemiyorum midem bulaniyor hemen, cikarmiyorumda ogurup ogurup aci su geliyor . Son 3-4 gundur boyle, benim gibi olanlar varmi nasil geldiniz ustesinden ?
Kızlar merhaba.. Bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz?? Ben inşallah 14 Mart'ta doktora gidicem inşallah o zaman durabilirim Rabbim nasip eder..
ya neden kimse cevap vermiyo bana ya belim ağrıyo normalmi sizce bu bi de yarın kontrolüm var korkuyorum
günaydın canlar
ben cumaresi doktora gittim ve kalp atışlarını duyduk çok şükürayın 6 sına ikilii test için randevu aldık . ama bugun iş yerinde başka bır arkadaş daha hamil e onlar ikili test yaptırmıyolar , kafamı karıştırdı
çok riskli falan dedi , sizler neler düşünüosunuz bu konuda ?
çok sevindim vallahi, en azından hastaneyle ilgili kötü bir tecrübeniz yok. Bende sağlık ocağında testlerimi yaptırdıktan sonra belki mustafa bey yerine nihan hanıma giderim. tekrar saolasın :)
ya o riski en de duydum ama tam emin değilim tabi doktorlar daha iyi bilir ama ben de yaptırmicam
slm arkadaslar nasılsınız bende yıne bı huzursuzluk moral bozuklugu aglıyorum falan kendı kendıme sureklı her seyı kafama takıyorum oofff ya
bencede nihan hanımı bir dene derim kadın inanılmaz rahatlatıyor insanı hani işimi yapayımda gideyim diye birşeyi asla yok , ve biliyorsun dimi 10 gün içinde tekrar kontrol yaptırırsan ücret ödemiyorsun o hastanede . birde nihan hanim cmrsi günleride orada 1e kadar o yöndende çok iyi .
kızlar bulantı için taze zencefil deneyen varmı ???bulantıya son çare onu deneyecem.dün aldım ama ne şekilde kullansam bilemedim.çay gibi içemiyorm..
canım zencefili ben doktoruma sordum da ilk üç ayda önermiyoruz zencefil ve çayını iyi değil dedi yani sen de kullanma bence
bende nette bu durumu araştırıyordum,çok iyi oldu rastladığım...bendede kabızlık sorunu var ve çok ağrı yapıyor ve şişkinlik,bu gün bende de çok hafif kanama oldu bu yüzden,umarım bi sıkıntı olmaz...
8. Haftaya girdim bende bulantı yada başka aşka birşey yok sırf içtiğim ilaçtan dolayı uykum fena oluyo dayanamıyorum uykuya..
Onun dışında 3 gündür midemde bişey yesemde yemesemde kocaman bi hamur var gibi hissediyorum sizlerede böle olan var mı?
ya ikili test, ultrason ve kandan bakılarak yapılmıyormu mantıken nasıl bir risk olabilir anlayamadım, bebeğe herhangi bir müdahale yapılmıyorki, bebeğe yapılan müdahale amniyosentezde var diye biliyorum ben, acaba yanlışmı biliyorum ?
canım benim ağlamamla gülmem arası bazen 10 dk sürmüyor, çok normal hormonsal düzensizlikler bunlar, geçecek inşallah :)
biliyorum canım hatta mustafa bey direk söyledi bana 10 günde bir gel hem için rahat eder hemde kontrol ücreti ödemezsin diye.. hastane güzel doktorlar güzel ama 500 tl istediler benden testlerden bir tek o garip geldi.. bu cumartesi sonuçlarım çıkmış olur muhakkak tavsiyen üzerine nihan hanıma gidicem bende :)
ya ikili test, ultrason ve kandan bakılarak yapılmıyormu mantıken nasıl bir risk olabilir anlayamadım, bebeğe herhangi bir müdahale yapılmıyorki, bebeğe yapılan müdahale amniyosentezde var diye biliyorum ben, acaba yanlışmı biliyorum ?
canım benim ağlamamla gülmem arası bazen 10 dk sürmüyor, çok normal hormonsal düzensizlikler bunlar, geçecek inşallah :)
biliyorum canım hatta mustafa bey direk söyledi bana 10 günde bir gel hem için rahat eder hemde kontrol ücreti ödemezsin diye.. hastane güzel doktorlar güzel ama 500 tl istediler benden testlerden bir tek o garip geldi.. bu cumartesi sonuçlarım çıkmış olur muhakkak tavsiyen üzerine nihan hanıma gidicem bende :)
çok teşekkü ederim.merhaba tatlım hayırlı olsn öncelikle ..galiba progestan kullanıyorsn ...bende de bulantı ve karnımda dediğin gibi şişkinlik var..
çok teşekkü ederim.
Evet inşallah bugün bitiyor ilaç doktora gitcem kalp atısını duyacağız. 10 gündür kullandıyorum günde 3 sefer mahvediyo iş yerinde bile uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?