çok teşekkü ederim.
evet inşallah bugün bitiyor ilaç doktora gitcem kalp atısını duyacağız. 10 gündür kullandıyorum günde 3 sefer mahvediyo iş yerinde bile uyuyorum[/QOTE]
KALP ATIŞLARI ,NE GÜZEL MUTLULUKLAR ŞİMDİDEN ... ;=)))
k.v kapuska yapiyo mahvoldum kokudan nerelere gidem bennnnn :84:
slm kızlar
ya ben bulantımdan dolayı bişey yiyemiorm napmam gerek
Merhaba Kizlar,
Ins. bugun daha iyisinizdir. Su bulantilar istahsizliklar halsizlikler bir gecsede bizde hamisligin tadini cikarsak ins bir an once..
Vall ac oldugum halde dogru duzgun bisi yiyemiyorum bende tabi dolasiyla birde kabizlik var((
günaydın güzel hamişler :)
C.tesi günü doktora gittim bende. Malum bayılma durumumdan sonra hemen doktor değiştirdim. Bu kez bayan bir doktora gidiyorum ve memnun kaldım. Neden bayıldığımdan tutun nasıl takviye almam gerektiğine kadar herşeyi anlattı. İçime su serpti.
Benim muzur sırtını yaslamış bir güzel yatıyor. El ve ayak tomurcukları oluşmuş. Dayanamadım ağladım ultrasonda
3.01 cm olmuşuz gayet sağlıklı. Ama ben sağlıksızmışım.6 kilo verdim kızlar kusmaktan. 3 gündür kusmuyorum öyle mutluyum ki size anlatamam. Dilinizi ısırın nazar değmesin
bilenen bi çözümü yok neyazık ki canım, ne iyi geliyosa onu yapmaya çalışıyoruz ama zor, bir ara haşlanmış patatese sarmıştım tuzlayıp tuzlayıp yiyodum ama bu hamilelik nası bişise bir anda bıkıverdim ondan, şimdi salata gibi ekşi şeyler dindiriyo beni, turşu falan, ama ne yapsak tam bir çaresi yok işte, işallah geçeceği 12. haftayı bekliyoruz:)
bende 9. haftanın içerisindeyım ve çok aç da olsam midem kazınsada bayılacak gıbı olsam da sankı soluk boruma kadar tokmuşum gıbı hıs var gerçekten midemde kocaman bır hamur oturmuş gıbı ne zamn gececek bu şıkayetler acaba
şükürler olsun tatlım ..benm 4 gün hasanede kaldım , düsük tehdidi nedenyle ... Sabah ve aksam olmak üzere kullanyorum ..bgün işe başladım ve sabah almadım cünkü aşırı uyutuyo vekafam allak bullak oluyor , dr ye ben de bi sorucam ...
kabızlığa tek çözüm kuru kayısı, incir ve üstüne su canım, bol bol ye, demekki genelimizde bu kabızlık sorunu var bizim, böyle olduğunu bilmiyordum ben, bendede oluyor çünkü, sabahları aç karına ye inciri ve kuru kayısıyı üstüne su iç. Gönlünü gezdir sürekli ne olsa yerim acaba diye belki bişeyler çıkar he?
bende idrarda kan cıkıyo tahlilde normalde kanama yok..düşük tehlikeside yok önlem amaçlı verdi bugün bi soracam artık inşallah yeniden vermez
Sagol canim denicem aslinda kuru kayisi incir fln yiyorum ama ustune suda icim bari :)) Omrumde toplasan 2 3 kez kabiz olmusumdur ama valla zor ismis bu hamislik. Az az midem bulamadan bisiler yiyorum, biraz midem sakinlesince bir daha.. Valla Allah kolaylik versin kizlar..
Canim idrar yollarini usutmus olmayasin, dikkat et kendine..
ayni seyleri bende yasiyorumm istifra etmekten ve istahsizliktan 2kilo vermisim ve ustune kabizlikkkkMerhaba Kizlar,
Ins. bugun daha iyisinizdir. Su bulantilar istahsizliklar halsizlikler bir gecsede bizde hamisligin tadini cikarsak ins bir an once..
Vall ac oldugum halde dogru duzgun bisi yiyemiyorum bende tabi dolasiyla birde kabizlik var((
kacamadimmm cami actım önüne tünedim tavuk gibiay hahaha:) sen söledin ben burda kötü oldum seni hiç düşünemiyorum, kaç ordan kaçççç
çok teşekkü ederim.
evet inşallah bugün bitiyor ilaç doktora gitcem kalp atısını duyacağız. 10 gündür kullandıyorum günde 3 sefer mahvediyo iş yerinde bile uyuyorum[/QOTE]
KALP ATIŞLARI ,NE GÜZEL MUTLULUKLAR ŞİMDİDEN ... ;=)))
senin ne kadarlık angelik
ya sanırım uzun zamandır enfeksiyon ve mantar var tedavi için gittim hamile oldugum çıktı işte :)
senin kaç haftalık tahmini dogum ne zamana inşallah
ayni seyleri bende yasiyorumm istifra etmekten ve istahsizliktan 2kilo vermisim ve ustune kabizlikkkk
canım ya bende kusmaya başladım azıcık bişey yemiştim sabah ama oda yaramadı. ekstra bişey yapıyormusun serum falan gibi ne yapmak lazım bişey yiyemiyoruz yesekte kusuyoruz bi sakıncası var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?