2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bende 9. haftanın içerisindeyım ve çok aç da olsam midem kazınsada bayılacak gıbı olsam da sankı soluk boruma kadar tokmuşum gıbı hıs var gerçekten midemde kocaman bır hamur oturmuş gıbı ne zamn gececek bu şıkayetler acaba

k.v kapuska yapiyo mahvoldum kokudan nerelere gidem bennnnn :84:

Merhaba Kizlar,

Ins. bugun daha iyisinizdir. Su bulantilar istahsizliklar halsizlikler bir gecsede bizde hamisligin tadini cikarsak ins bir an once..
Vall ac oldugum halde dogru duzgun bisi yiyemiyorum bende tabi dolasiyla birde kabizlik var ((

slm kızlar
ya ben bulantımdan dolayı bişey yiyemiorm napmam gerek

bilenen bi çözümü yok neyazık ki canım, ne iyi geliyosa onu yapmaya çalışıyoruz ama zor, bir ara haşlanmış patatese sarmıştım tuzlayıp tuzlayıp yiyodum ama bu hamilelik nası bişise bir anda bıkıverdim ondan, şimdi salata gibi ekşi şeyler dindiriyo beni, turşu falan, ama ne yapsak tam bir çaresi yok işte, işallah geçeceği 12. haftayı bekliyoruz:)

Merhaba Kizlar,

Ins. bugun daha iyisinizdir. Su bulantilar istahsizliklar halsizlikler bir gecsede bizde hamisligin tadini cikarsak ins bir an once..
Vall ac oldugum halde dogru duzgun bisi yiyemiyorum bende tabi dolasiyla birde kabizlik var ((

kabızlığa tek çözüm kuru kayısı, incir ve üstüne su canım, bol bol ye, demekki genelimizde bu kabızlık sorunu var bizim, böyle olduğunu bilmiyordum ben, bendede oluyor çünkü, sabahları aç karına ye inciri ve kuru kayısıyı üstüne su iç. Gönlünü gezdir sürekli ne olsa yerim acaba diye belki bişeyler çıkar he?

Gözün aydın canım. Doktorun resmen hayatımızı şeklillendiriyor ya her konuda öyle ama gebelikte daha da farklı ben öyle düşünüyorum. Gerçekten dilini ısır nazar değmesin aman

12 haftada geçermiiiiii yaa bittim
gece açlıktan uyuyamıorm kalkıorm bişi yiyemiorum çok fenalardayım

iki lokma yiyip sanki dünyaları yemiş gibi oluyorum bende, o hepimizde var sanırım, galba ona gaz ve şişkinlik sebep oluyo, ama hiçte geçmiyo bu netçez bilmem, bu gaz nası geçer bilmiyorum

bende idrarda kan cıkıyo tahlilde normalde kanama yok..düşük tehlikeside yok önlem amaçlı verdi bugün bi soracam artık inşallah yeniden vermez

Sagol canim denicem aslinda kuru kayisi incir fln yiyorum ama ustune suda icim bari :)) Omrumde toplasan 2 3 kez kabiz olmusumdur ama valla zor ismis bu hamislik. Az az midem bulamadan bisiler yiyorum, biraz midem sakinlesince bir daha.. Valla Allah kolaylik versin kizlar..

aynen bende kabızlıığı çok yaşamam ama az yediğimiz için bence oluyo bu kabızlık bide benim kan hapının çok büyük etkisi var işte o merette bitirdi beni, ama ben kayısı ve incirde buldum çözümü, aç olmaya dikkat et açken yaparsan daha etkili:) üstüne bi bardak su kesin çözüm sana söylüyorum, ilk gün olmasada ikinci gün koşarsın wc ye:)

Merhaba Kizlar,

ayni seyleri bende yasiyorumm istifra etmekten ve istahsizliktan 2kilo vermisim ve ustune kabizlikkkk
ay hahaha:) sen söledin ben burda kötü oldum seni hiç düşünemiyorum, kaç ordan kaçççç
kacamadimmm cami actım önüne tünedim tavuk gibi

ya sanırım uzun zamandır enfeksiyon ve mantar var tedavi için gittim hamile oldugum çıktı işte :)
senin kaç haftalık tahmini dogum ne zamana inşallah

Ahh canim sorma bende de iki gundur kasinti var o bolgede bakti sabah etrafi hafif kizarikti. Benimde 7+5 Allah izin verirse persembe gunu kalp atisi duymaya gidicez ilk kez o zaman solicem doktora. Ins hersey normaldir bebis sagliklidir da kucagimizada almayi nasip eder Rabbim. Kismetse dogum 24 Ekim dedi doktor + - 3 farkedebilir dedi, benim dogum gunumde 29 Ekim bakarsin ayni gune denk gelir bana dogum gunu hediyesi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…