2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

benim de 7+0 29 ekim gözüküyo tarih bugün gitcez kalp atısı duyamaya inş duyarız

Evet canım haklısın, bundan sonra bardak dolusu suyla hiç nefes almadan içicem inşallah :)

Doktor bana 13. haftaya randevu verdi testler için, zaten 11 ve 14 arası yapılıyormuş sanırım

Kizlar bu test ne oluyor valla ben kan tahlili pozitif cikinca bir kere muayene oldum o kadar Doktor 3 hafta sonra gel bir sonraki muayeneye dedi, Allah kismet ederse Persembe gidicem onada.. Yani baska bisi yok birde vitamin hapi kullaniyorum hamilelik planlayanlar ve yeni hamileler icin onuda kocis almis doktora kullaniyim mi dedigimde kullan zarari olmaz dedi o kadar..

bence direk kaynanayı kaynar kapuskaya atmalı:)) canımm yaaa gülüyorum ama hepimizin içler acısı halimize gülüyorum....
aynen canım bazen kendime öyle sinir oluyorum ki sonra oturup gülüyorum filan ay acayip bişey oldummmmm

Zeka testi canım bu kan tahlili ve ultrason ölçümü ile yapılıyormuş sanırım. Umarım hepimizin bebeği sağlıklı çıkar

tatlım bahsedilen test ikili test bebekte herhangibir sorun varmı diye bakılıyor netten tam detaylı araştırabilirsin bilgi almak için...11.ve 14. haftalar arasında yapılıyor...
bu arada arkadaşlar bu testleri doktorlar bazen saptırabiliyor 2 arkadaşımada bu testlerde riski engelli olabilir dediler aldırmazsan şöyle olur böyle olur falan.. çocuklar gayet sağlıklı doğdular... tek doktor yorumlamada yeterli olmayabilir... kesin emin olmak istiyosanız ya amniyosentez yada plasentadan sıvı ile kesin belirleniyo oda çok riskli bırakın bebeğin ölümünü annenin ölümüne bile neden olabiliyo... ben sanırım fazla araştırdım yine

merhaba arkadaşlar..
ben aranızdan ayrılıyorum.. cuma günü vedalaşıcaz miniğimle..
bugün de malesef kalp atışını duyamadık.. büyüme de yok.. aynen duruyo orda
dr.um %80 dediği olumsuzluk ihtimalini %90 a çıkarttı bugün..
cuma kurtajdan önce son kez bakılacak ama bir beklentimiz yok.. hatta ultrasonda kanamaların başladığı görüldü..
cumaya kadar düşük de olabilir dedi dr..
benim miniğim başaramadı ama sizlerinkilere ve sizlere sağlıklı bir gebelik diliyorum inşallah sağlıkla alırsınız bebelerinizi kucağınıza..

ben geldim
yoğurt ve süt sevmezken şimdi sürekli tüketir oldum
ben bişey sorcam 12 nisan için drum 2li test istedi özelde muane oluyorum orda 135tlmiş
devlette mi yaptırıyım yoksa özeldemi:18:

canım ebnim çok üzüldüm
ama allahım tüm düşük yapan yada kürtaj olmak zorunda kalanlara en hayırlı zamanda eeen güzel bebekleri vercek ben inanıyorum
sakın yıkma kendini

mevlammm doktorları şaşırtsın inşallah ne diyeyim canm

kızlar bana doktorum ılk gıttığımde çok kılolu hamıle kalmışşın bıole gıderse doğuramazsın bu çocuğu dedi 73,50 kılo hamıle kaldım şu an 8 hafta bıttı hala aynı kılodayım ve ekledı ılk 4-5 ay bebek senın aldığın kılodan yedığınden etkılenmıcek kanla beslenecek yok canım çektı yok bebek beslensın sen artık çift canlısın ye dıyenler bakma boşu boşuna yıyıp de kılo alma dedı kılo artışın hızlı olursa bebeğin hem ılerde daha az kılo alır dedi bende bu konuşmadan ılk yalarda kusma da olsa birşey yenmesede bebeğe zararlı değil demekkı dıye sonuç çıkardım .kabızlık bende çok fazla resmen bağsur oldum kayısı ıncır ne duyuyursam denıyorum

Geçmiş olsun canım, her şeyin hayırlısı olur umarım hakkımızda. Zor bir durum ama kendini yeni gelecek bebeğin için toparlayabilmen çok önemli. Genellikle düşükten sonraki gebelikler sorunsuz geçiyor diye okumuştum forumda

hayırlısı böyledir bizler isteklerimiz hemen olsun diyoruz ama her şerde var bi hayır bizim bilmediğimiz Allah bundan sonra isteklerine hayırlııyla kavuştursun ..hiç üzme bence kendini bi sorun sıkıntı var demekkii böyle oldu

Allah sabir versin canim, ins bundan sonraki bebislerin guzel guzel buyurler. Sen saglikli olda Allahin izniyle bebekte gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…