Ahh canim sorma bende de iki gundur kasinti var o bolgede bakti sabah etrafi hafif kizarikti. Benimde 7+5 Allah izin verirse persembe gunu kalp atisi duymaya gidicez ilk kez o zaman solicem doktora. Ins hersey normaldir bebis sagliklidir da kucagimizada almayi nasip eder Rabbim. Kismetse dogum 24 Ekim dedi doktor + - 3 farkedebilir dedi, benim dogum gunumde 29 Ekim bakarsin ayni gune denk gelir bana dogum gunu hediyesi :)))
k.v kapuska yapiyo mahvoldum kokudan nerelere gidem bennnnn :84:
çok sevindim vallahi, en azından hastaneyle ilgili kötü bir tecrübeniz yok. Bende sağlık ocağında testlerimi yaptırdıktan sonra belki mustafa bey yerine nihan hanıma giderim. tekrar saolasın :)
henüz kullanmıyorum canım ama sanırım belli bir dönemden sonra veriyomuş doktorlar, doktor verdiyse içmeye çalış canım, en yanlış şeyi yapmışın kutuyu koklayarak, küçükken annem zorla içirirdide oradan biliyorum kötü kokar o meret bide geyirdikçe de kokusu gelir hep, burnundan hiç nefer almadan iç gerekiyosa burnunu tıka:)
selamm kızlar 10. haftanın içindeyken 2 li test yaptıran oldumu?
Hangi hastane canım bu?
benim de 7+0 29 ekim gözüküyo tarih bugün gitcez kalp atısı duyamaya inş duyarız
Doktor bana 13. haftaya randevu verdi testler için, zaten 11 ve 14 arası yapılıyormuş sanırım
aynen canım bazen kendime öyle sinir oluyorum ki sonra oturup gülüyorum filan ay acayip bişey oldummmmmbence direk kaynanayı kaynar kapuskaya atmalı:)) canımm yaaa gülüyorum ama hepimizin içler acısı halimize gülüyorum....
ayni seyleri bende yasiyorumm istifra etmekten ve istahsizliktan 2kilo vermisim ve ustune kabizlikkkk
canım ya bende kusmaya başladım azıcık bişey yemiştim sabah ama oda yaramadı. ekstra bişey yapıyormusun serum falan gibi ne yapmak lazım bişey yiyemiyoruz yesekte kusuyoruz bi sakıncası var mı acaba
canım ben ektra bişey yapmıyorum artık alıştım sanırım bulantılara da istifra etmenin bi sakıncası yok bebiş zaten besleniyo merak etme insallah çabucak atlatırız bu zor günleri de alnımızın akıyla çıkarız
Kizlar bu test ne oluyor valla ben kan tahlili pozitif cikinca bir kere muayene oldum o kadar Doktor 3 hafta sonra gel bir sonraki muayeneye dedi, Allah kismet ederse Persembe gidicem onada.. Yani baska bisi yok birde vitamin hapi kullaniyorum hamilelik planlayanlar ve yeni hamileler icin onuda kocis almis doktora kullaniyim mi dedigimde kullan zarari olmaz dedi o kadar..
Kizlar bu test ne oluyor valla ben kan tahlili pozitif cikinca bir kere muayene oldum o kadar Doktor 3 hafta sonra gel bir sonraki muayeneye dedi, Allah kismet ederse Persembe gidicem onada.. Yani baska bisi yok birde vitamin hapi kullaniyorum hamilelik planlayanlar ve yeni hamileler icin onuda kocis almis doktora kullaniyim mi dedigimde kullan zarari olmaz dedi o kadar..
merhaba arkadaşlar..
ben aranızdan ayrılıyorum.. cuma günü vedalaşıcaz miniğimle..
bugün de malesef kalp atışını duyamadık.. büyüme de yok.. aynen duruyo orda
dr.um %80 dediği olumsuzluk ihtimalini %90 a çıkarttı bugün..
cuma kurtajdan önce son kez bakılacak ama bir beklentimiz yok.. hatta ultrasonda kanamaların başladığı görüldü..
cumaya kadar düşük de olabilir dedi dr..
benim miniğim başaramadı ama sizlerinkilere ve sizlere sağlıklı bir gebelik diliyorum inşallah sağlıkla alırsınız bebelerinizi kucağınıza..
merhaba arkadaşlar..
cuma kurtajdan önce son kez bakılacak ama bir beklentimiz yok.. hatta ultrasonda kanamaların başladığı görüldü..
benim miniğim başaramadı ama sizlerinkilere ve sizlere sağlıklı bir gebelik diliyorum inşallah sağlıkla alırsınız bebelerinizi kucağınıza..
merhaba arkadaşlar..
merhaba arkadaşlar..
merhaba arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?