2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ben 46 kiloyla hamile kaldıgım halde bana da dedi 3 ay kilo alman bi işe yaramaz diye ama yinede yememe dikkat ediyorum süt süt ürünleri meyve sebze türlerine..
10 kiloda alsan 30 kiloada alsan cocuk 3 kilo dogacak dedi ..

Evet canım bende öyleyim. Sanki boğazıma kadar doluyum. Ama zor da olsa birşeyler yemeye çalışıyorum. Su icmek bile zor geliyor.

Aynen bende öyle haşlanmış patates yiyorum arada. Dediğin gibi turşuya da sardım su sıralar.

çok geçmiş olsun canım ne diyelim hayırlısı olsun. bir daha olur inşallah üzme kendini

çok çok geçmiş olsun, allah sabır versin ..

ben geldim
yoğurt ve süt sevmezken şimdi sürekli tüketir oldum
ben bişey sorcam 12 nisan için drum 2li test istedi özelde muane oluyorum orda 135tlmiş
devlette mi yaptırıyım yoksa özeldemi:18:

canım bildiğim kadarı ile ikili testi devlette yapmıyorlar, ama sen yinede sor tabii.. onun dışında ben kan idrar vs gibi tahlilleri devlette yaptırıp muaynelere özele gidiyorum..

progestan kullanıp uyku şikayeti yaşayan arkadaşlar ilk hamileliğim tüp bebekti ve düşük tehdidi olmamasına rağmen 3 ay günde 200 lükten 3 tane kullandım hiç uykuda yapmadı ama vajinal alıyordum .bu hamileliğimde kanamamdan sonra verdi 100 lük vajinal değil ağızdan kullandım bu sefer dediğiniz gibi aşırı uyku yaptı.drumda vajinal kullanmanın daha etkili olduğunu söyledi.isterseniz drlarınıza danışın

aynen canım beniimde sabahları iyi, ne zamanki sabah ilk yudumu yada lokmayı alıyorum bittiğim an, ve akşam gece falanda dinlemiyor hiç geçmiyor, bugün öğlen takmaya başladım, diğer günlere nazaran biraz daha iyi geçirdim bugünü hatta 15 gün sonra ilk defa yemek namına birşey yedim, azıcık kumpir yedim ketçaplı falan ağlayacaktım sevincimden nasıl özlemişim :)).. 1-2 gün geçsinde ona göre fikir vereyim, belki bugün azalacağı varmıştır boşuna alma.. ama mutlaka haber ederim canım.[/QUOTE]

canım bu arada bu bulantı bilekliği pek işe yaramadı, yine kusuyorum yine midem kötü, sadece bileğimde taktığım yerler yara oldu resmen, tavsiye etmem yani ((

ikili test devlette yapılıyor ve hiç bir ilave ücretide yok

Canım Allah sabır versin inşallah miniğin güzel bir süpriz yapar sana . Hakkında hayırlısı olsun . İşte burası sözün bittiği yer maalesef.

canım boyun kaç benim boy 156 kilo 77 doktor bana kilo ver dedi demesinede astım hastasıyım arada yaşadığım rahatsızlıklardan dolayı kortizon aldım şiştim kaldı gitmiyo 1 ay bayıla bayıla gezdim diyetisyen rejim ve spor 2,5 kilo verdim sonra bıraktım ... benimde hedefim 77 ile hamile kaldım kusmalardan dolayı 75e düştüm mümkün olduğunca 85 yada 90 nı geçmemek.. doktorlar diyor zaten pispoğazlık yapmayın yediğin bebeğe yarayacakmı yumurtamı bebeğe yararlı ama dolmamı bebeğe yararı yok naparsın tadına bakıp nefsini köreltirsin... bunları diyorum ama bakalım uygulayabilecekmiyiz.. kalça çıkığımda olduğu için kilo almamam gerekiyo kontrollü gitmeyi düşünüyorum vucüdu taşımayabilir okadar kiloyla rabbim yardım etsin bize valla

Son düzenleme:

canım bu durumda ne diyeceğimi bilemedim.Rabbim istediğin zaman tekrar sağlıklı bir hamilelik ve bebiş nasip eder inşallah..
çok çok geçmiş olsun.

güzel anneler merhaba.üzücü zamanlargeciren arkadaşlarıma sabır diliyorum..okudum ve cok etkilendim.bebişin kalbi durması olayı bitin hamilelerin aklını kurcalayan tek sey sanırım.acaba yaşıyomu bişiymi oldu diye.rabbim korusun.kızlar size iki sorum var.

1.hamileliğinizde şimdiye kadar kilo aldınızmı?
-ben 10+4 üm ve 2,5 kg almış bulunmaktayım.üstelik çok bişiy yiyemediğim halde.

2.ben yıllarca hep kepekli bugday veya cavdar ekmek tükettim.hamile klınca bunlardan tiksinip
beyaz ekmek yedim.tam on haftadır.hayatımda tuvalete çıkmadığım kadar çıkıyorum.çok mutluyum.
bu kepeğin insana yaramıyo olması olası bidurummudur yaşayan varmı?

Vallah bende emin değilim bi testi yaptırsam mı yaptırmasam mı! Benim çevremde o kadar cok ornek var ki hafta dediler sağlam doğdu. Daha cok kafa karıştırıyorlar. Bizim bi tanıdığın karnındaki bebeğine ileriki donemde beyninde tümör var dediler. Deliye dondü anne ve baba Dr Dr gezdiler. Bebek doğdu hiçbirşeyi yok. Testleri yaptırıp sağlam çıkan baska bir arkadasım var, akraba evliliği bütün testleri yaptırdı bebek doğdu sorunlu oldugu anlaşıldı. Yani bilemiyorum.

costum yine dalgalaniyorum beeeeennn yeni yeni sevdalaniyorum ben

midem costuuuu biri onu durdursuuunnn

xcanım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşaallah.rabbimin vardkr bir bildiği.yeni bebişinde görüşürüz inşaallah.

RABBİM sabır versin cnm inşallah bebeğin sana bir süpriz yapar.

ben 8. haftadayım mide bulanıtm fln yok 3 4 gündür sırf midemde bi hamur oturuyo hgibi hissediyorum..eskiden yemek ymeekten nefret ederdim hayatımda ilk defa iştahım açıldı. 1.5 2 kilo aldım ama zaten 46 dım 47,5 48 oldum çokta olmaz heralde doktorlar almamızı istemiyo ama verebilirsin kilo mdie bulantın olursa dedi vermedim ben ..
allaha şükür eskisinden daha mutluyum dediğin gibi..

tuvalet olayı aynen bendde var geceleri bile sıksık kalkıyorum özellikle bu hafta daha cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…