kızlar bana doktorum ılk gıttığımde çok kılolu hamıle kalmışşın bıole gıderse doğuramazsın bu çocuğu dedi 73,50 kılo hamıle kaldım şu an 8 hafta bıttı hala aynı kılodayım ve ekledı ılk 4-5 ay bebek senın aldığın kılodan yedığınden etkılenmıcek kanla beslenecek yok canım çektı yok bebek beslensın sen artık çift canlısın ye dıyenler bakma boşu boşuna yıyıp de kılo alma dedı kılo artışın hızlı olursa bebeğin hem ılerde daha az kılo alır dedi bende bu konuşmadan ılk yalarda kusma da olsa birşey yenmesede bebeğe zararlı değil demekkı dıye sonuç çıkardım .kabızlık bende çok fazla resmen bağsur oldum kayısı ıncır ne duyuyursam denıyorum
bende 9. haftanın içerisindeyım ve çok aç da olsam midem kazınsada bayılacak gıbı olsam da sankı soluk boruma kadar tokmuşum gıbı hıs var gerçekten midemde kocaman bır hamur oturmuş gıbı ne zamn gececek bu şıkayetler acaba
bilenen bi çözümü yok neyazık ki canım, ne iyi geliyosa onu yapmaya çalışıyoruz ama zor, bir ara haşlanmış patatese sarmıştım tuzlayıp tuzlayıp yiyodum ama bu hamilelik nası bişise bir anda bıkıverdim ondan, şimdi salata gibi ekşi şeyler dindiriyo beni, turşu falan, ama ne yapsak tam bir çaresi yok işte, işallah geçeceği 12. haftayı bekliyoruz:)
selamm kızlar 10. haftanın içindeyken 2 li test yaptıran oldumu?
merhaba arkadaşlar..
ben aranızdan ayrılıyorum.. cuma günü vedalaşıcaz miniğimle..
bugün de malesef kalp atışını duyamadık.. büyüme de yok.. aynen duruyo orda
dr.um %80 dediği olumsuzluk ihtimalini %90 a çıkarttı bugün..
cuma kurtajdan önce son kez bakılacak ama bir beklentimiz yok.. hatta ultrasonda kanamaların başladığı görüldü..
cumaya kadar düşük de olabilir dedi dr..
benim miniğim başaramadı ama sizlerinkilere ve sizlere sağlıklı bir gebelik diliyorum inşallah sağlıkla alırsınız bebelerinizi kucağınıza..
merhaba arkadaşlar..
cuma kurtajdan önce son kez bakılacak ama bir beklentimiz yok.. hatta ultrasonda kanamaların başladığı görüldü..
benim miniğim başaramadı ama sizlerinkilere ve sizlere sağlıklı bir gebelik diliyorum inşallah sağlıkla alırsınız bebelerinizi kucağınıza..
ben geldim
yoğurt ve süt sevmezken şimdi sürekli tüketir oldum
ben bişey sorcam 12 nisan için drum 2li test istedi özelde muane oluyorum orda 135tlmiş
devlette mi yaptırıyım yoksa özeldemi:18:
ben doktoruma 10 + larda gelsem olurmu demiştim olmaz dedi 11.haftayı doldurmamız gerekiyormuş
çok çok geçmiş olsun, allah sabır versin..
canım bildiğim kadarı ile ikili testi devlette yapmıyorlar, ama sen yinede sor tabii.. onun dışında ben kan idrar vs gibi tahlilleri devlette yaptırıp muaynelere özele gidiyorum..
merhaba arkadaşlar..
kızlar bana doktorum ılk gıttığımde çok kılolu hamıle kalmışşın bıole gıderse doğuramazsın bu çocuğu dedi 73,50 kılo hamıle kaldım şu an 8 hafta bıttı hala aynı kılodayım ve ekledı ılk 4-5 ay bebek senın aldığın kılodan yedığınden etkılenmıcek kanla beslenecek yok canım çektı yok bebek beslensın sen artık çift canlısın ye dıyenler bakma boşu boşuna yıyıp de kılo alma dedı kılo artışın hızlı olursa bebeğin hem ılerde daha az kılo alır dedi bende bu konuşmadan ılk yalarda kusma da olsa birşey yenmesede bebeğe zararlı değil demekkı dıye sonuç çıkardım .kabızlık bende çok fazla resmen bağsur oldum kayısı ıncır ne duyuyursam denıyorum
merhaba arkadaşlar..
tatlım bahsedilen test ikili test bebekte herhangibir sorun varmı diye bakılıyor netten tam detaylı araştırabilirsin bilgi almak için...11.ve 14. haftalar arasında yapılıyor...
bu arada arkadaşlar bu testleri doktorlar bazen saptırabiliyor 2 arkadaşımada bu testlerde riski engelli olabilir dediler aldırmazsan şöyle olur böyle olur falan.. çocuklar gayet sağlıklı doğdular... tek doktor yorumlamada yeterli olmayabilir... kesin emin olmak istiyosanız ya amniyosentez yada plasentadan sıvı ile kesin belirleniyo oda çok riskli bırakın bebeğin ölümünü annenin ölümüne bile neden olabiliyo... ben sanırım fazla araştırdım yine
xcanım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşaallah.rabbimin vardkr bir bildiği.yeni bebişinde görüşürüz inşaallah.merhaba arkadaşlar..
merhaba arkadaşlar..
costum yine dalgalaniyorum beeeeennn yeni yeni sevdalaniyorum ben
midem costuuuu biri onu durdursuuunnn
güzel anneler merhaba.üzücü zamanlargeciren arkadaşlarıma sabır diliyorum..okudum ve cok etkilendim.bebişin kalbi durması olayı bitin hamilelerin aklını kurcalayan tek sey sanırım.acaba yaşıyomu bişiymi oldu diye.rabbim korusun.kızlar size iki sorum var.
1.hamileliğinizde şimdiye kadar kilo aldınızmı?
-ben 10+4 üm ve 2,5 kg almış bulunmaktayım.üstelik çok bişiy yiyemediğim halde.
2.ben yıllarca hep kepekli bugday veya cavdar ekmek tükettim.hamile klınca bunlardan tiksinip
beyaz ekmek yedim.tam on haftadır.hayatımda tuvalete çıkmadığım kadar çıkıyorum.çok mutluyum.
bu kepeğin insana yaramıyo olması olası bidurummudur yaşayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?