ikili test devlette yapılıyor ve hiç bir ilave ücretide yok
kızlar karnımın en alt orta bölgesinde arav sıra kıramplar oluşuyo bazen öksürürken bile acı hissediyorrum normalmi bunlar
ben 8. haftadayım mide bulanıtm fln yok 3 4 gündür sırf midemde bi hamur oturuyo hgibi hissediyorum..eskiden yemek ymeekten nefret ederdim hayatımda ilk defa iştahım açıldı. 1.5 2 kilo aldım ama zaten 46 dım 47,5 48 oldum çokta olmaz heralde doktorlar almamızı istemiyo ama verebilirsin kilo mdie bulantın olursa dedi vermedim ben ..
allaha şükür eskisinden daha mutluyum dediğin gibi..
tuvalet olayı aynen bendde var geceleri bile sıksık kalkıyorum özellikle bu hafta daha cok
bu testleri yapmak için devlet hastanesinden randevumu almak gerekiyo yoksa gidip direk yapıyorrlarmı dışarıdan oldğu için sorun olmazmı tahlilleri yapmakta..
Kızlar bu ikili test sonuçları hemne cıkıyormu? Birde ense kalınlıgı? Benide doktorum Nisanda çağırdı hayırlısı inşallah.
Benımkide coşmak üzere işaret verıyor yavaştan
ya bir haftadır okadar mutluydumki yiyebiliyodum sabah bulantısı dışında iyiydim yemek yapabiliyo duruma gelmiştim.. öncesinde eşim kokuyodu ev kokuyodu deterjan kokuyo şimdi kendi kendime kokuyorum sanki yaaa... uff geri geliyo kusmalar ağlamak yırtınmak istiyorum yaaaaaaaa:18:
benimde 5gun oluyo 2gun olmuyo dun pek yoktu bugun yine var bulantilarimda dengesizlesti
Bende öyleyim cnm gunde 6 kez rahat bulantı çıkarma yaşıyorum bunada şükür dayanıcaz artık bebişlerimiz için annesi.ya bir haftadır okadar mutluydumki yiyebiliyodum sabah bulantısı dışında iyiydim yemek yapabiliyo duruma gelmiştim.. öncesinde eşim kokuyodu ev kokuyodu deterjan kokuyo şimdi kendi kendime kokuyorum sanki yaaa... uff geri geliyo kusmalar ağlamak yırtınmak istiyorum yaaaaaaaa:18:
miydem ateşlerr içinde yanıyor üstelik açım fakat sanki bir bütün ekmek yemmmiş gibi bir tokluk hissi varr aslında soda içsem açılırmmı
canım maaşşaallaahhhhhhh bebişine.cok güzel yaa..allahım tamamına erdirrsin sağlıklakızlar doktordan geldim miniğim büyümüş 2 cm olmuş haftasıyla uyumlu 8+4 günlüğüz
işte benim fasulyem
Eki Görüntüle 654537
merhaba arkadaşlar..
ben aranızdan ayrılıyorum.. cuma günü vedalaşıcaz miniğimle..
bugün de malesef kalp atışını duyamadık.. büyüme de yok.. aynen duruyo orda
dr.um %80 dediği olumsuzluk ihtimalini %90 a çıkarttı bugün..
cuma kurtajdan önce son kez bakılacak ama bir beklentimiz yok.. hatta ultrasonda kanamaların başladığı görüldü..
cumaya kadar düşük de olabilir dedi dr..
benim miniğim başaramadı ama sizlerinkilere ve sizlere sağlıklı bir gebelik diliyorum inşallah sağlıkla alırsınız bebelerinizi kucağınıza..
Bende öyleyim cnm gunde 6 kez rahat bulantı çıkarma yaşıyorum bunada şükür dayanıcaz artık bebişlerimiz için annesi.
Meyveli soda dışında maden suyunun bir zararı yok dıye bılıyorum cnm iç olmazsa rahatlatır belki mideni.
Az önceki yazışmalarınızı okudumda devlet yapıyorsa bunu devlette yaptırmak bencede en mantıklı olanı. Ancak hem devlete hem özele kontrol e giden bir arkadaşım vardı. devlette gittiği doktoru ikili tarama testini istemediğinden hastanede yaptıramadığını özelde yaptırdığını söyledi. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı ?
kızlar doktordan geldim miniğim büyümüş 2 cm olmuş haftasıyla uyumlu 8+4 günlüğüz
işte benim fasulyem
Eki Görüntüle 654537
ama ben dün akşam 2 tane meyveli soda içtim ne zararı olabilirki bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?