2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar karnımın en alt orta bölgesinde arav sıra kıramplar oluşuyo bazen öksürürken bile acı hissediyorrum normalmi bunlar

Kızlar bu ikili test sonuçları hemne cıkıyormu? Birde ense kalınlıgı? Benide doktorum Nisanda çağırdı hayırlısı inşallah.

ben kızımdayken dr en fazla 8 kilo almam gerrektiğini söylemişti ben ise tam 20 kilo almıştım hamileliğimin 7. ayında diyet yaptırrdı listeyle bi,rrlikte ve tam 10 kilo vermmiştim doğuma kadar ....o tuvalet meselesi bendede çok var gece 3 defa kalkıyorum aslında iyide oluyor 2.5 yaşındaki kızımıda kaldırıyorum bu şekilde tuvalete iyi oluyo yani

Son düzenleme:
Benımkide coşmak üzere işaret verıyor yavaştan

ya bir haftadır okadar mutluydumki yiyebiliyodum sabah bulantısı dışında iyiydim yemek yapabiliyo duruma gelmiştim.. öncesinde eşim kokuyodu ev kokuyodu deterjan kokuyo şimdi kendi kendime kokuyorum sanki yaaa... uff geri geliyo kusmalar ağlamak yırtınmak istiyorum yaaaaaaaa:18:

miydem ateşlerr içinde yanıyor üstelik açım fakat sanki bir bütün ekmek yemmmiş gibi bir tokluk hissi varr aslında soda içsem açılırmmı

benimde 5gun oluyo 2gun olmuyo dun pek yoktu bugun yine var bulantilarimda dengesizlesti

Bende öyleyim cnm gunde 6 kez rahat bulantı çıkarma yaşıyorum bunada şükür dayanıcaz artık bebişlerimiz için annesi.
miydem ateşlerr içinde yanıyor üstelik açım fakat sanki bir bütün ekmek yemmmiş gibi bir tokluk hissi varr aslında soda içsem açılırmmı

Meyveli soda dışında maden suyunun bir zararı yok dıye bılıyorum cnm iç olmazsa rahatlatır belki mideni.

Az önceki yazışmalarınızı okudumda devlet yapıyorsa bunu devlette yaptırmak bencede en mantıklı olanı. Ancak hem devlete hem özele kontrol e giden bir arkadaşım vardı. devlette gittiği doktoru ikili tarama testini istemediğinden hastanede yaptıramadığını özelde yaptırdığını söyledi. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı ?

kızlar doktordan geldim miniğim büyümüş 2 cm olmuş haftasıyla uyumlu 8+4 günlüğüz
işte benim fasulyem

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bi mucize olur cuma günü duyarsın kalp atışlarını, diyecek söz bulamıyorum Allah sana ve eşine sabır versin

ama ben dün akşam 2 tane meyveli soda içtim ne zararı olabilirki bilmiyordum

örneğin ben ilçedeyim merkeze 3 saat uzaklıktayım bulunduğum ilçedeki dev. hastanesi ikili testi yapmıyo.3lü testi yapıyor fakat merkeze gönderiyo bekle allah bekle sonuçları ... o yüzden en iyisi özelde halletmek ki oda bize pek yakın değil 60 km uzaklııkta zaten bir gidebilsem sorun orda hepsi yapılacakta

ama ben dün akşam 2 tane meyveli soda içtim ne zararı olabilirki bilmiyordum

Hamilelik döneminde doğal ve katkısız olmak kaydıyla maden suyu yani soda tüketiminin hiçbir sakıncası yoktur. Doğal maden suları çok çeşitli mineraller içerirler. Maden suyu tüketiminin gebelikte doğal, katkısız, tatlandırıcı içermeyen, sade (meyvesiz) olması daha iyi olacaktır. Günde bir veya bir kaç adet içilebilir.
Alıntı canım netde okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…