2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar doktordan geldim miniğim büyümüş 2 cm olmuş haftasıyla uyumlu 8+4 günlüğüz
işte benim fasulyem
Eki Görüntüle 654537

maaşallah suhanallah. diyelim nazar değmesin buarada ultrason görüntüsü ne kadar güzel. yok arkadaş bizim dev. hastanesinde tarihi eser veriyolar ya makine çoook eski önceden oda yokmuş hastanede gerçi doktor bazen yalnış ölçebiliyo diyo nekadar güzel dimi (

Daha önce yaptıran arkadaşımla da konuştum. Doktor ense kalınlığıı ölçerek ona göre ölçümde istediği kan tahlillerinin farklı olduğunu söyledi. Bu duruma göre kendi özel doktorumda yaptırmak en iyisi olacak sanırsam

yanlışmı ölçebiliyomuş canım başka bi hastane yokmu gidebileceğin

Kızlar bazılarınıza cok garip gelecek ama bugün öğlen bulantilarim birden kesildi, hayattan zevk almiyordum cok mutsuzdum hepsi bir anda gecti. Bebeği kaybetmiş olabileceğimi düşünüyorum ama hayata döndüğüm için gozum acildigi icin kaybettiysem de uzulemiyorum. Sanki hamile değilde hastalığa ve depresyona yakalanmış gibiydim. Neyse eğer hamileliğim bittiyse bir daha cocuk düşünmüyorum.

canım öyle şey olur mu devlet gerekli bütün testleri yapıyo bence özel hastaneden daha çok araştırıyor.. Dogum alanında uzmanlaşmış bir hastaneye gitmeni öneririm sana..

çok üzüldüm canım sen saglıklı olda rabbim en kısa zamanda yeniden anne olmayı nasip etsin

canım sakin ol.bendede olmustu .ertesi gün yine aynı oldum.allah sana bir gün iki gün dinlenme veriyo mucize gibi.ara ara böyle olacak.umutsuzluğa kapılma.duyguların çok yoğun şuanda.içini ferah tut lütfen

canım niye öle bebeğini kaybettiğini düşünüyosun bulantıların yüzündenmi eğer öleyse düşünme sakın bende 1 hafta önce yani 1 haftadır yiyebiliyodum yemek yapabiliyodum falan bugün kendi kendime kokmaya başladım eşim kokuyodu mesela yine bulantılar başladı sanırım arada bulantılar duraklıyo eğer bundansa düşüncen merak etme için rahat edecekse muayene olabilrsin

bende kendimi kötü hissediyorum, sanki hayat bomboş .çok mutsuzum ( bu ne kadar sürer bilmiyorum ama ben hiç iyi değilim(

benim de iştahım çok açık aksine. 50 kiloyla hamile kaldım, şu an 53kiloyum :)

aaa nası ya yanlış ölçebiliyomuş, 2 kere ölçsün o zamanda karşılaştırsın falan bari..

canım kiminin bulantıları sadece 1 hafta sürüyor kimininki arada kesilip tekrar başlıyor, içine kurt düştüyse git bir doktora gör bebişini sonrada bulantısız zamanlarının keyfini çıkar bence, keşke benimkilerde kesilse, bazen 2 saat kesilsin bari, 2 saatcik normale döneyim diye ağlıyorum ben..

en yakın hastane özel oda bana 60 km mesafede 3 araba ile gidiliyo eşimin izin alması gerekiyo gerzek patronuda izin vermiyo önceki bebeğimi kaybettiğimde kürtaj oldum izin istedi öğleden sonra niye gelip çalışmadın diye 1 hafta eşime neler çektirmiş tabi ben üzülmim diye çok sonra söyledi... dev. hastanesinin ultrason cihazı bozulursa tamir ettirmeye bile üşeniyolar pahalıymış tamiri. ultrason ölçümlerini yalnış ölçebiliyo dedi doktorve koskoca ilçede tek kadın doğum doktoru gece gündüz hastanede kanamsı olana acil doğumu başlaya adam hastanede yatıyo ya valla gördümmü acıyorum doktora ama dev. yapaak bişey yok

Canim nerde yasiyorsun sen yaa, bence bunlari basbakana ozel mektupla yaz 3 cocuk en az demesini biliyor yaa ... bunada bulsun bir cozum. Ayip ama yaa ole sacmalikmi olurmus utrason yanlis olcuyor doktora sozum yok adamcagizi bu maasla bu sartlarda calistiran devlet utansin, ben TR yasamadigim halde her sene takir takir vergi kesmesini biliyor ama ...

nerdemi yaşıyorum balıkesir ayvalık'ın bir beldesinde :) yazın milletin sefalar sürdüğü kışın bizim cefasını çektiğimiz bir yer...valla kendisiyle hiç muhattap olamam beldenin ilçe olmasını beklerken mahalle yaptı.. beldede hastane vardı kapatıldı he doktor varmıydı yoktu yine belirli günlerde doktorlar ayvalıktan gelip gidiyolardı... şimdi sadece ambulans bekliyo acil birşey olursa diye belde ile ayvalık arası 20 km

önceki gebeliğimde ilk zamanlarda şiddetli kasık ağrım vardı acile gittik hamile olabilirim diyorum röntgen çekmeye kalktılar çektirceksin başka çaren yok diyo ben sana ilaçda veremem ozaman diyo çektirmedim tabiki ...eee öleyimmi yani başka türlü bulamazmısın sancının nedenini o derece yanii.. sancımla geri eve döndüm

çok üzüldüm canım. Allah sabır versin. iyi bak kendine. en yakın zamanda anne olursun inşallah.

Canım Allah kolaylık versin ne diyelim seninde kaderin bu demekki. Allah a emanet. teknolojinin nimetlerinden faydalanmak gerekiyor tabiki ona çok çok katılıyorum ama önceden annelerimiz doktor yüzü görmeden doğurmuşlar bizi. Hepimizin çocukları Allah a emanet .

seninde şansın . Hatta küçük yerde oturanların çoğunun kaderi bu.

çok şaşırdım ya, bende hakikaten kuş uçmaz kervan geçmez bir yerdesin sanmıştım, ayvalıkta da böyle olması ne kötü, gerçi hiçbiryerde olmasa daha iyi tabii ama... bende geçen gün testler için devlet hastanesine gideyim dedim, aldım güyaa randevumu (asla randevu saatinde giremiyorsunuz) bir gittim ki doktor doğumda neyse bekleyelim diye oturduk bir köşeye, o arada hamile bir bayan geldi, bizim gibi falan değil karnı burnunda ve sancısı var, yıkıyor ortalığı resmen, önce bizim gibi sıra bekleyen birkaç kişi çıkıştı kadına ''sıra var, sıranı bekle, her ağrısı olan öne geçseydi, '' vs diye.. sonrada doktor doğumda başka hastaneye diye kovaladılar resmen, yahu kadın bayıldı bayılacak, hadi doktorun yok, yatır acile, ya da koy ambulansa gönder başka hastaneye... yok işte.. maalesef istisnalar hariç olmakla birlikte çoğu devlet hastanesinde yaşanan durumlar bunlar... Bu arada da ben istanbulda yaşıyorum.. mekan çok farketmiyor yani..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…