kızlar doktordan geldim miniğim büyümüş 2 cm olmuş haftasıyla uyumlu 8+4 günlüğüz
işte benim fasulyem
Eki Görüntüle 654537
örneğin ben ilçedeyim merkeze 3 saat uzaklıktayım bulunduğum ilçedeki dev. hastanesi ikili testi yapmıyo.3lü testi yapıyor fakat merkeze gönderiyo bekle allah bekle sonuçları ... o yüzden en iyisi özelde halletmek ki oda bize pek yakın değil 60 km uzaklııkta zaten bir gidebilsem sorun orda hepsi yapılacakta
kızlar doktordan geldim miniğim büyümüş 2 cm olmuş haftasıyla uyumlu 8+4 günlüğüz
işte benim fasulyem
Eki Görüntüle 654537 [
Allah bağışlasın maşallah maşallah sağlıklı sıhhatli olsun inşallah
maaşallah suhanallah. diyelim nazar değmesinbuarada ultrason görüntüsü ne kadar güzel. yok arkadaş bizim dev. hastanesinde tarihi eser veriyolar ya makine çoook eski önceden oda yokmuş hastanede gerçi doktor bazen yalnış ölçebiliyo diyo nekadar güzel dimi (
Az önceki yazışmalarınızı okudumda devlet yapıyorsa bunu devlette yaptırmak bencede en mantıklı olanı. Ancak hem devlete hem özele kontrol e giden bir arkadaşım vardı. devlette gittiği doktoru ikili tarama testini istemediğinden hastanede yaptıramadığını özelde yaptırdığını söyledi. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı ?
merhaba arkadaşlar..
ben aranızdan ayrılıyorum.. cuma günü vedalaşıcaz miniğimle..
bugün de malesef kalp atışını duyamadık.. büyüme de yok.. aynen duruyo orda
dr.um %80 dediği olumsuzluk ihtimalini %90 a çıkarttı bugün..
cuma kurtajdan önce son kez bakılacak ama bir beklentimiz yok.. hatta ultrasonda kanamaların başladığı görüldü..
cumaya kadar düşük de olabilir dedi dr..
benim miniğim başaramadı ama sizlerinkilere ve sizlere sağlıklı bir gebelik diliyorum inşallah sağlıkla alırsınız bebelerinizi kucağınıza..
canım sakin ol.bendede olmustu .ertesi gün yine aynı oldum.allah sana bir gün iki gün dinlenme veriyo mucize gibi.ara ara böyle olacak.umutsuzluğa kapılma.duyguların çok yoğun şuanda.içini ferah tut lütfenKızlar bazılarınıza cok garip gelecek ama bugün öğlen bulantilarim birden kesildi, hayattan zevk almiyordum cok mutsuzdum hepsi bir anda gecti. Bebeği kaybetmiş olabileceğimi düşünüyorum ama hayata döndüğüm için gozum acildigi icin kaybettiysem de uzulemiyorum. Sanki hamile değilde hastalığa ve depresyona yakalanmış gibiydim. Neyse eğer hamileliğim bittiyse bir daha cocuk düşünmüyorum.
Kızlar bazılarınıza cok garip gelecek ama bugün öğlen bulantilarim birden kesildi, hayattan zevk almiyordum cok mutsuzdum hepsi bir anda gecti. Bebeği kaybetmiş olabileceğimi düşünüyorum ama hayata döndüğüm için gozum acildigi icin kaybettiysem de uzulemiyorum. Sanki hamile değilde hastalığa ve depresyona yakalanmış gibiydim. Neyse eğer hamileliğim bittiyse bir daha cocuk düşünmüyorum.
Kızlar bazılarınıza cok garip gelecek ama bugün öğlen bulantilarim birden kesildi, hayattan zevk almiyordum cok mutsuzdum hepsi bir anda gecti. Bebeği kaybetmiş olabileceğimi düşünüyorum ama hayata döndüğüm için gozum acildigi icin kaybettiysem de uzulemiyorum. Sanki hamile değilde hastalığa ve depresyona yakalanmış gibiydim. Neyse eğer hamileliğim bittiyse bir daha cocuk düşünmüyorum.
bende 7 haftalığım tahminen cuma doktora gidecem ya kusmam çok az ama midem sürekli ağzımda herşeyden az az yiyorum kilom 60.5 62 ydim ilk öğrendiğimde siz kilo almaya başladınızmı kızlar yoksa benimgibimisinzz bu arada süt beni ve midemi mahvediyorrr
yanlışmı ölçebiliyomuşcanım başka bi hastane yokmu gidebileceğin
işte benim fasulyem
Eki Görüntüle 654537
yanlışmı ölçebiliyomuşcanım başka bi hastane yokmu gidebileceğin
en yakın hastane özel oda bana 60 km mesafede 3 araba ile gidiliyo eşimin izin alması gerekiyo gerzek patronuda izin vermiyo önceki bebeğimi kaybettiğimde kürtaj oldum izin istedi öğleden sonra niye gelip çalışmadın diye 1 hafta eşime neler çektirmiş tabi ben üzülmim diye çok sonra söyledi... dev. hastanesinin ultrason cihazı bozulursa tamir ettirmeye bile üşeniyolar pahalıymış tamiri. ultrason ölçümlerini yalnış ölçebiliyo dedi doktorve koskoca ilçede tek kadın doğum doktoru gece gündüz hastanede kanamsı olana acil doğumu başlaya adam hastanede yatıyo ya valla gördümmü acıyorum doktora ama dev. yapaak bişey yok
Canim nerde yasiyorsun sen yaa, bence bunlari basbakana ozel mektupla yaz 3 cocuk en az demesini biliyor yaa ... bunada bulsun bir cozum. Ayip ama yaa ole sacmalikmi olurmus utrason yanlis olcuyor doktora sozum yok adamcagizi bu maasla bu sartlarda calistiran devlet utansin, ben TR yasamadigim halde her sene takir takir vergi kesmesini biliyor ama ...
Canim nerde yasiyorsun sen yaa, bence bunlari basbakana ozel mektupla yaz 3 cocuk en az demesini biliyor yaa ... bunada bulsun bir cozum. Ayip ama yaa ole sacmalikmi olurmus utrason yanlis olcuyor doktora sozum yok adamcagizi bu maasla bu sartlarda calistiran devlet utansin, ben TR yasamadigim halde her sene takir takir vergi kesmesini biliyor ama ...
arkadaşlar cts günü kontrole gittim. maalesef kötü haber aldım. Bebeğimin kalbi 5-6 günlük durmuş dedi. gelişme olmamış dedi... sonuç kürtaj dedi.. dr a güveniyordum ama yine de başkasına gittim zekai tahire .. orada birkaç kez baktılar hatta son kez bir daha baktılar ama aynı kötü sonuç.. ve kürtaj yapıldı. çünkü 1 haftadır karnımda.. benim için ve yeni gebeliğimi tehlikeye atmamak için acil kürtaj gördüler..
üzgünüm.. internet ve dr ilgisi yok dedi ama size daha önce düştüğümü yazmıştım işyerinde. tam o güne denk geliyor. ama dr lar genel durumlardan vs diyor işte sağlıksız bir bebekmiş vs. ama ceni patalojiye gönderdiler. oradan net bir 20 gün sonra sonuç gelirse eğer isterseniz yazarım.
ekim annesi olamayacağım.. ama troidimi ve burnumdaki poliplerin ve alerjlerim tedavisini olmaya çalışacağım.. ondan sonra bebeği düşünecem. inşallah bir an önce bu rahatsızlıklardan kurtulur ve anne olurum..
Herkese destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. bu zamana kadar paylaşımlarınız için de teşekkür ederim.. İnşallah yavrularınızı kucağınıza sağlıcakla alırsınız..
önceki gebeliğimde ilk zamanlarda şiddetli kasık ağrım vardı acile gittik hamile olabilirim diyorum röntgen çekmeye kalktılar çektirceksin başka çaren yok diyo ben sana ilaçda veremem ozaman diyo çektirmedim tabiki ...eee öleyimmi yani başka türlü bulamazmısın sancının nedenini o derece yanii.. sancımla geri eve döndüm
önceki gebeliğimde ilk zamanlarda şiddetli kasık ağrım vardı acile gittik hamile olabilirim diyorum röntgen çekmeye kalktılar çektirceksin başka çaren yok diyo ben sana ilaçda veremem ozaman diyo çektirmedim tabiki ...eee öleyimmi yani başka türlü bulamazmısın sancının nedenini o derece yanii.. sancımla geri eve döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?