2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Canim oyle kirsal bir yerde de yasamiyorsun yazik valla, ayip yani insanlara yapilan eziyete, bende burda bir koyde oturuyorum Sehir merkezi 40km ama her koyde mutlaka saglik ocagi ve disci var. Saglik ocagida rontgeni fln yok ama ultrasonu fln var yani.. Ne derdin varsa hemen ilgili hastaneye yonlendiriyorla hatta bobrek sancisi gecirdigimde esimin beni hastaneye arabayla goturmesine izin vermediler, ambulansla kontroller yapilirken gittim hastaneye.

Allah kolaylik versin canim, halka bu zulmleri hak orenlerin Allah oteki dunyada kat kat odesin ins. Sen aksatma yine elinden geldigince tabi yol uzun cekilmez hamile hamile ama napican hersey bebeklerimizin sagligi icin, dualarim seninle..

Hayy Allahim daha neler duyucaz kadin hamile olabilirim diyor bunlar illa yok oyle yok boyle. Bunlari amca oglu hala kizi diye doktor cikarip atayanlarin Allah oteki dunyada yakalarindan dusmesin ins.

hayırlısı ne ise öyle olsun canım. inşallah kötü bir şey olmaz. iyi haberlerini bekliyoruz.

Arkadaşlar yeni bir doktor denedim. tam tamına 1 saat 50 dakika konuştu, anlattı, dinletti vs. ben hiç böyle bir doktor görmedim, muhtemelen bundan sonra da görmem:))
neyse özellikle ikili test falan merak ediyordum. öğrendim hemen size de aktarayım, ikili test 12.haftadan sonra ense kalınlığı ve burun genişiliği kontrol edilerek yapılıyor. ikili test olası bir özür durumunun ilk habercisi.ikili testte değerler normal çıkarsa 3 lü 4 lü falan gereksiz. ikili testte değer %0,4 üzerinde çıkarsa o zaman üçlü test isteniyor. ama bu çocuğun özürlü olacağı anlamına gelmiyor. anne baba iri yapılı olduğu için bile normal değer üstü çıkabiliyormuş. yani sadece ön tetkik. ben yaptırmayı düşünmüyordum ama bu doktordan sonra kesin yaptırmaya karar verdim.
zaten bu doktora göre hamilelikte en önemli şeylerden biri ikili test. sadece TSH ve AKS istiyor, başka herhangi bir belirti yoksa diğer tüm tahlilleri gereksiz buluyor.(kızamıkcık falan) yeni bir doktorda değil 30 yıllık doktormuş.

Yeni doktorun hayırlı olsun. Ayrıca bilgilendirmn için de teşekkürler. Peki doğum yapana kadar bu doktora mı gitmeyi düşünüyorsun.

Yeni doktorun hayırlı olsun. Ayrıca bilgilendirmn için de teşekkürler. Peki doğum yapana kadar bu doktora mı gitmeyi düşünüyorsun.

şahsen her kontrolde iki saat biraz bayabilir :) 15 gün sonra kontrole gideceğim. oradaki duruma göre karar vereceğim. ama şimdiye kadar gittiğim tüm doktorlar özel olmasına rağmen hani bir an önce seni göndermeye çalışıyorlar. o yüzden bu doktor çok değişik geldi.

kızlar hepinize selamlar
bugünlerde benim için beklemek o kadar zor olmaya başladıki anlatamam yter artık ya gelmiyor bu ayın 23 bekle bekle merak ediyorum miniğimi ehmde çok büyüdü mü hareketlendimi offff offff:18:
sabırsızlık değil ama ne bileyim işte kötü hissediyorum hamile olduğumu unuttum
gerçi göbek artık dışarıdan belli oluyor mide yanmam biraz geçti akşam ve sabah bulantılarım sürüyor
size anlatayım dertleşeyim dedim geldim buraya ne yapsam dayanamayacağım galiba

Haklısın önemli olan seni bilgilendirsin aklında soru işareti bırakmasın. Birde biz sormadan kendisi açıklasın dimi ?
Eeee tabi biraz ilgide fena olmuyor hani

Haklısın önemli olan seni bilgilendirsin aklında soru işareti bırakmasın. Birde biz sormadan kendisi açıklasın dimi ?
Eeee tabi biraz ilgide fena olmuyor hani

kesinlikle ya hamileyim işte benimle ilgilenilsin uzun uzun anlatılsın istiyorum

Selam hoşgeldin. Sabır sabır sabır beklemeyi öğrenmek gerekiyor . Bende 23 ü yada 25 inde gideceğim kontrole işimin durumuna göre. heyecanla bekliyorum. Beklemekte çok güzel oluyo. Bir sonraki ay cinsiyetleri öğreneceğiz kısmetse :) o zaman hiç bekleyemezsin sen

ne bileyim canım ya 12 gün var ama çok zor geçmeye başladı çok yavaş.hamileliğimi unuttum .aslında sabırlı bir insanım ama bebeğimi görsem biran önce zaten kilo da kaybettim iştah yok midem su içsem doluyor ne yemek geliyor aklıma ne canım birşey istiyor diyorlar ya 12 haftadan sonra diye hamileliğin en güzel günleri az kaldı 10+4 bugün ama ama ama ama

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm. umarım artık bir daha kötü bir haber almayız. iyi bak kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…