benim de iştahım çok açık aksine. 50 kiloyla hamile kaldım, şu an 53kiloyum :)
nerdemi yaşıyorum balıkesir ayvalık'ın bir beldesinde :) yazın milletin sefalar sürdüğü kışın bizim cefasını çektiğimiz bir yer...valla kendisiyle hiç muhattap olamam beldenin ilçe olmasını beklerken mahalle yaptı.. beldede hastane vardı kapatıldı he doktor varmıydı yoktu yine belirli günlerde doktorlar ayvalıktan gelip gidiyolardı... şimdi sadece ambulans bekliyo acil birşey olursa diye belde ile ayvalık arası 20 km
önceki gebeliğimde ilk zamanlarda şiddetli kasık ağrım vardı acile gittik hamile olabilirim diyorum röntgen çekmeye kalktılar çektirceksin başka çaren yok diyo ben sana ilaçda veremem ozaman diyo çektirmedim tabiki ...eee öleyimmi yani başka türlü bulamazmısın sancının nedenini o derece yanii.. sancımla geri eve döndüm
canm bilmiyorum ki zaten dr lar en kötüsünü sölüyorlar
büyük ihtimal boş gebelik pazartesi
sonlandırılır dedi eşim ve bnm kan değerlerimi
pıhtılaşmaya fialan bakılacakmış
benm bitane daha düşüğüm var ya onuniçin hayırlısı olsun ne diyim ki
Arkadaşlar yeni bir doktor denedim. tam tamına 1 saat 50 dakika konuştu, anlattı, dinletti vs. ben hiç böyle bir doktor görmedim, muhtemelen bundan sonra da görmem:))
neyse özellikle ikili test falan merak ediyordum. öğrendim hemen size de aktarayım, ikili test 12.haftadan sonra ense kalınlığı ve burun genişiliği kontrol edilerek yapılıyor. ikili test olası bir özür durumunun ilk habercisi.ikili testte değerler normal çıkarsa 3 lü 4 lü falan gereksiz. ikili testte değer %0,4 üzerinde çıkarsa o zaman üçlü test isteniyor. ama bu çocuğun özürlü olacağı anlamına gelmiyor. anne baba iri yapılı olduğu için bile normal değer üstü çıkabiliyormuş. yani sadece ön tetkik. ben yaptırmayı düşünmüyordum ama bu doktordan sonra kesin yaptırmaya karar verdim.
zaten bu doktora göre hamilelikte en önemli şeylerden biri ikili test. sadece TSH ve AKS istiyor, başka herhangi bir belirti yoksa diğer tüm tahlilleri gereksiz buluyor.(kızamıkcık falan) yeni bir doktorda değil 30 yıllık doktormuş.
Yeni doktorun hayırlı olsun.Ayrıca bilgilendirmn için de teşekkürler. Peki doğum yapana kadar bu doktora mı gitmeyi düşünüyorsun.
şahsen her kontrolde iki saat biraz bayabilir :) 15 gün sonra kontrole gideceğim. oradaki duruma göre karar vereceğim. ama şimdiye kadar gittiğim tüm doktorlar özel olmasına rağmen hani bir an önce seni göndermeye çalışıyorlar. o yüzden bu doktor çok değişik geldi.
Haklısın önemli olan seni bilgilendirsin aklında soru işareti bırakmasın. Birde biz sormadan kendisi açıklasın dimi ?
Eeee tabi biraz ilgide fena olmuyor hani
kızlar hepinize selamlar
bugünlerde benim için beklemek o kadar zor olmaya başladıki anlatamam yter artık ya gelmiyor bu ayın 23 bekle bekle merak ediyorum miniğimi ehmde çok büyüdü mü hareketlendimi offff offff:18:
sabırsızlık değil ama ne bileyim işte kötü hissediyorum hamile olduğumu unuttum
gerçi göbek artık dışarıdan belli oluyor mide yanmam biraz geçti akşam ve sabah bulantılarım sürüyor
size anlatayım dertleşeyim dedim geldim buraya ne yapsam dayanamayacağım galiba
merhaba arkadaşlar..
ben aranızdan ayrılıyorum.. cuma günü vedalaşıcaz miniğimle..
bugün de malesef kalp atışını duyamadık.. büyüme de yok.. aynen duruyo orda
dr.um %80 dediği olumsuzluk ihtimalini %90 a çıkarttı bugün..
cuma kurtajdan önce son kez bakılacak ama bir beklentimiz yok.. hatta ultrasonda kanamaların başladığı görüldü..
cumaya kadar düşük de olabilir dedi dr..
benim miniğim başaramadı ama sizlerinkilere ve sizlere sağlıklı bir gebelik diliyorum inşallah sağlıkla alırsınız bebelerinizi kucağınıza..
Eki Görüntüle 654630
kızlar yapabildim mi bilmiyorum ama işte bu da benim miniciğimm..
kesinlikle ya hamileyim işte benimle ilgilenilsin uzun uzun anlatılsın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?