2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
heee nolcak şimdik, hangisi doğru acep, sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil ya, boşver bidaki gidişinde bakalım ne dicekler ama erkek olunca o pipi orda çok bariz gözüküyo canım, 19-20. haftalarda netleşir seninkide işallah

Çok merak edıyorum yahu :18: Önemli olan saglıklı olması ama başta erkek dedilerdi hep erkek kıyafetı aldık Yalnız sımdı kız dıyen doktor daha kesin konustu sonrasında erkek dıyene gıtdım tekrardan kız dıyorlar dıye hatamız olabılır dedı tekrardan baktı bacagını acmadı bır ara actı pipis yıne gördum dedı bırdaha ki ay kesınleşir galıba.

bende fatihte çalışıyorum yakınız evimde başakşehirde

haklısın 250den 10bine kadar doğum var bu piyasada

acaba o 10bini alanlar kuşmu konduruo oraya bilemedim :)
eşimin işyerinde doğum yapcaklar vrmış anlatıolarmş şukadar vercez falan die.
bizimki şaşmış kalmış aşkım dio şimdiden para biriktirim bn dio.:)
yok be dedim onlar sosyetik yerlerde doğrucaklardır:)
bnm doğum 1000 lira falan heralde.

evet ben hareket etmeye başlamamıştı daha o zamanlar sırf merakımdan doktora gitttim daha randevu zamanı gelmedği halde. acaba iyimi orda napıyo dıye kuruyodum kafamda. şimdide hareketlerını hisediyorum ama şu dörtlü testin sonucu temiz çıksa daha da içim rahat edecek tam anlamıyla tadını cıkarmaya başlayacagım hamileliğin.bide eşimi çok üzüyorum ya adam benle ilgilendiği halde sen benimle ilgilenmıyosun dıyorum. sacma sapan aglıyorum offf

Kızlar hamılelıkte sımdıye kadar toplam ne kadar kılo aldınız? Ben yıyorum fakat kılo alamıyorum pek.

bende eşime demiştim alalım die gülüp geçmiştik çok fazla kalp atışı dinlemek ve ultrasona girmeyi doktorum hiç önermio ama ben çok sabırsızım doktor 4 hafta sonra gel dio ben 3 hfta sonraya randevu alıyorum :)

dörtlü bitse ayrıntılı var. bnde öle diodum 3 ay bi geçse ikili test in sonucu iyi çıksa bn 3lü 4lü yaptırmadım. şimdide ayrıntılıyı merakla bekliyorum sonrada ay ne zaman doğrucam. acaba erken doğarmı. hiç bitmio yani bizim dertler. kendimize dert olmayan şeyleri dert etmemiz yani.

aynen bnde öle yapıyorum şu tarihte gel dio ben erkenden gidiyorum:)

ben dua diyorum muhammed emir konması için yoksa kaynanamlar hacı abuzer koymak istiyorlar.eşimin ölen abilerinin ismi.:2:

ben dua diyorum muhammed emir konması için yoksa kaynanamlar hacı abuzer koymak istiyorlar.eşimin ölen abilerinin ismi.:2:

ay arkadaşım üzülme inş. gönlünden geçen isim olur. büyüklerin ismi konuo ama ölen kişinin ismi bni brz ürpertiyor. bide ismi pek güzel değilmiş rahmetlinin

ben de hep 1 hafta önceden gidiyorum napim çok merak ediyorum oluşumu

selaam kızlar ben ara ara giriyorum pek yorum yapamıyorum. bende hareketlerini hissetmeye başladım. özellikle akşamları .şimdi sağlık ocağından geldim.aşımı yaptırdım.orada hemşire bile anladı kaydı galiba diye kalp atışlarıoronı dinlerken:))kardeşim intern dr. bizimle kalıyor.onun stetoskopuyla dinlemeye çalışıyorum bende en iyisi bile olsa ses çok az geliyor. boşuna almayın derim:) . bu arada bende medicana konya has. ne gidiyorum normal doğum 530 sezeryan 800 tl ymıs .epidural 1300 artı ucret alıyomus ıns. bı sorun cıkmazsa bende normal dogum epiduralsiz çatır çatır doğurmak istiyorum :)))) Rabbım hepimize kolaylık versin inş. bu arada bebişim erkek adı bellı dedesının adı mevlüt:) hiç itirazsız kabul ettım cunku kayınbabamı coook sevıyyorum yanına bı ısım daha bahadır ıstıyorum ama esım ıstemedı nasip bişey diyemedim:)

bebişimin hareketlerini genelde oturdugumda hıssedıyorum ozellıkle bagdas kurdugumda ama heralde bebegım bunalıyor dıye dusunuyorum o yuzden yapmamaya calısıyorum haa bı de 73 kg la hamıle kalmıstım 77 olmusum cok sukur sadece4 kg aldım .vıtamın ve kan ılacım bıttı 2 gun sonrada hastaneye kendı kontrolume gıdıcem bakalım ne ılac verıcek

buradaki medicana avcılarda sezeryan 1 100 lira :)heryerde değişiyor demekki.
inş. istediğin gibi olur doğumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…