sizce muhammed emir ismi nasıl ben çok beğendim rabbim kısmet ederse inşallah koyarız
bende fatihte çalışıyorum yakınız evimde başakşehirde
haklısın 250den 10bine kadar doğum var bu piyasada
hepimiz aynıyız demekki ana yüreği dayanamıo işte yaabnde aynı durumdayım.
ben hep kızıyorum kendime saçmala öle şeler getirme aklına die
kendi kendimizi telkin etmeliyiz aslında. stres hamilelikte kötü bişi çnkü.
ucuz bişi olsa o aletlerden almak istiyorum eve:)
abim yengeme steteskop almıştı ama pek iyi dinlenmiodu kalitelileri vrmş ondan almak lazımmış onlarda pahalı die biliom.
burda bir arkadaşı eşi almştı sanki 160 tl idi.
Kızlar hamılelıkte sımdıye kadar toplam ne kadar kılo aldınız? Ben yıyorum fakat kılo alamıyorum pek.
evet ben hareket etmeye başlamamıştı daha o zamanlar sırf merakımdan doktora gitttim daha randevu zamanı gelmedği halde. acaba iyimi orda napıyo dıye kuruyodum kafamda. şimdide hareketlerını hisediyorum ama şu dörtlü testin sonucu temiz çıksa daha da içim rahat edecek tam anlamıyla tadını cıkarmaya başlayacagım hamileliğin.bide eşimi çok üzüyorum ya adam benle ilgilendiği halde sen benimle ilgilenmıyosun dıyorum. sacma sapan aglıyorum offf
bende eşime demiştim alalım die gülüp geçmiştik çok fazla kalp atışı dinlemek ve ultrasona girmeyi doktorum hiç önermio ama ben çok sabırsızım doktor 4 hafta sonra gel dio ben 3 hfta sonraya randevu alıyorum :)
Kızlar hamılelıkte sımdıye kadar toplam ne kadar kılo aldınız? Ben yıyorum fakat kılo alamıyorum pek.
ben dua diyorum muhammed emir konması için yoksa kaynanamlar hacı abuzer koymak istiyorlar.eşimin ölen abilerinin ismi.:2:
evet ben hareket etmeye başlamamıştı daha o zamanlar sırf merakımdan doktora gitttim daha randevu zamanı gelmedği halde. acaba iyimi orda napıyo dıye kuruyodum kafamda. şimdide hareketlerını hisediyorum ama şu dörtlü testin sonucu temiz çıksa daha da içim rahat edecek tam anlamıyla tadını cıkarmaya başlayacagım hamileliğin.bide eşimi çok üzüyorum ya adam benle ilgilendiği halde sen benimle ilgilenmıyosun dıyorum. sacma sapan aglıyorum offf
2 kiloya yakın aldım bende.
selaam kızlar ben ara ara giriyorum pek yorum yapamıyorum. bende hareketlerini hissetmeye başladım. özellikle akşamları .şimdi sağlık ocağından geldim.aşımı yaptırdım.orada hemşire bile anladı kaydı galiba diye kalp atışlarıoronı dinlerken:))kardeşim intern dr. bizimle kalıyor.onun stetoskopuyla dinlemeye çalışıyorum bende en iyisi bile olsa ses çok az geliyor. boşuna almayın derim:) . bu arada bende medicana konya has. ne gidiyorum normal doğum 530 sezeryan 800 tl ymıs .epidural 1300 artı ucret alıyomus ıns. bı sorun cıkmazsa bende normal dogum epiduralsiz çatır çatır doğurmak istiyorum :)))) Rabbım hepimize kolaylık versin inş. bu arada bebişim erkek adı bellı dedesının adı mevlüt:) hiç itirazsız kabul ettım cunku kayınbabamı coook sevıyyorum yanına bı ısım daha bahadır ıstıyorum ama esım ıstemedı nasip bişey diyemedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?