kızlar çok bunaldım ben bugün. İçimde çok sıkıntı var. KArnım da çok gergin. Çok mutsuzum yaa hiç keyfim yok
kızlar çok bunaldım ben bugün. İçimde çok sıkıntı var. KArnım da çok gergin. Çok mutsuzum yaa hiç keyfim yok
sen istanbuldasın dimi çok pahalı ya burası hiç sevmiyorum neresindesin canım yakınmıyız bakalım
bende dün öyle idim ssabahda hatta brzcık öle idim bebeişim pek hareket etmedi dün bgn sabah cnm sıkılmıştı. ama başladı gene hareketleri keyfim azda olsa yerine geldi. ama bana da çok oluo öle şeler. saçma saçma şeler aklıma gelio.
bn genelede oturunca hissediyorum zaten ayaktayken çok nadir. sen brz otur yat dinlen uzan bak neler yapıo:)
bide zaten ayaktayken yürürken falan bebeğe ninni etkisi yapıomuş genelde uyuyolarmış:)
akşama yemekten sora bi yatım bakim napıyo bizimki hehehe
hareketlerini hissetmeyince hemen suratım asılıo benimde hareket edincede yüzümde güller açıo moral tavan yapıo demekki hepimiz öyleymişiz
bende dün öyle idim ssabahda hatta brzcık öle idim bebeişim pek hareket etmedi dün bgn sabah cnm sıkılmıştı. ama başladı gene hareketleri keyfim azda olsa yerine geldi. ama bana da çok oluo öle şeler. saçma saçma şeler aklıma gelio.
ay evet ya benimde halam ameliyat oldu. Bir göztepede medicalden fiyat aldık birde gebzeden. Arada amma fark çıktı kadın gitti gebzede oldu ameliyatşuan sultanahmetteyim evim ise küçükçekmecede.
istanbul pahalı bide semt semt te değilişio o çok ilginç :)
aynı hastenenin farklı şubelerinde farklı fiyatlar istiolar neden die soruncada muhit farkı diolar ilginç:)
bebiş hareket edince insan çok mutlu oluyo stres bendede oluyo saçma sapan şeyleri kafama takıyorum durduk durduk ağlıyorum sonrada oğluşumu üzdüm diye üzülüyorum hareket etmeyince korkuyorum hareketlenmeye başlayınca dünyalar benim oluyo
merhaba kızlar bizde muhammed emir koymayı düşünüyoruz
benim iş yoğun ya, ne telefon duruyo, ne mail bitiyo, nede insanların gelip bişi sormaları bitiyobenim oğlanda gecen gittiğimzde bağdaş kurmuştu pek bi rahatlar sorma :)bende calışıyorum ama masa başında oturuyorken arada hissediyorum kıpırtılar. gerçi benim işim o kadar yoğun değil fazla sesten bende cok nadır hıssedıyom zaten. sırt üstü yat elini koy dinle bakalım hareketini hissedersin bence.evde olunca sesiz ortamda cok dinliyorum ben.
Selam kızlar. Bebişleriniz iyidir inşallah. İlk doktor bebişimize erkek dedi ikincisi ise kız dediHangisi yanılıyor çok merak edıyorum ama galıba kordon bagını pipi sandı Sağlıklı olsunda hıc farketmez ama kafam karıstı cok.
şuan sultanahmetteyim evim ise küçükçekmecede.
aynı hastenenin farklı şubelerinde farklı fiyatlar istiolar neden die soruncada muhit farkı diolar ilginç:)
sabah doktora gitmeyi bile düşündüm nie hareket etmio die o derece yani :)
allahım hep yaşatsın bize o duyguyu ya.
sizce muhammed emir ismi nasıl ben çok beğendim rabbim kısmet ederse inşallah koyarız
amin canım rabbim sagsalim zamanında kucagımıza versin. bende hemen saglık ocagı düşünüyorum kalp atışlarını dinleyip gelsem diye :)
sabah doktora gitmeyi bile düşündüm nie hareket etmio die o derece yani :)
allahım hep yaşatsın bize o duyguyu ya.
şuan sultanahmetteyim evim ise küçükçekmecede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?