2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar çok bunaldım ben bugün. İçimde çok sıkıntı var. KArnım da çok gergin. Çok mutsuzum yaa hiç keyfim yok

bende dün öyle idim ssabahda hatta brzcık öle idim bebeişim pek hareket etmedi dün bgn sabah cnm sıkılmıştı. ama başladı gene hareketleri keyfim azda olsa yerine geldi. ama bana da çok oluo öle şeler. saçma saçma şeler aklıma gelio.

sen istanbuldasın dimi çok pahalı ya burası hiç sevmiyorum neresindesin canım yakınmıyız bakalım

şuan sultanahmetteyim evim ise küçükçekmecede.
istanbul pahalı bide semt semt te değilişio o çok ilginç :)
aynı hastenenin farklı şubelerinde farklı fiyatlar istiolar neden die soruncada muhit farkı diolar ilginç:)

hareketlerini hissetmeyince hemen suratım asılıo benimde hareket edincede yüzümde güller açıo moral tavan yapıo demekki hepimiz öyleymişiz

bn genelede oturunca hissediyorum zaten ayaktayken çok nadir. sen brz otur yat dinlen uzan bak neler yapıo:)
bide zaten ayaktayken yürürken falan bebeğe ninni etkisi yapıomuş genelde uyuyolarmış:)

akşama yemekten sora bi yatım bakim napıyo bizimki hehehe

Bebişinin cinsiyetı kız olanlar sizlerinkide çok zorladımı ? Bacaklarını ya açmıyor yada yerınde durmuyor yakalıyamıyorlar cınsıyetı muhtemelen kız galıba benımkıde :) Ama dıger doktorunda pipi gördum demesi kafamı karıstırdı.Hangisine ınanayım bılemedım

hareketlerini hissetmeyince hemen suratım asılıo benimde hareket edincede yüzümde güller açıo moral tavan yapıo demekki hepimiz öyleymişiz

sabah doktora gitmeyi bile düşündüm nie hareket etmio die o derece yani :)
allahım hep yaşatsın bize o duyguyu ya.

bebiş hareket edince insan çok mutlu oluyo stres bendede oluyo saçma sapan şeyleri kafama takıyorum durduk durduk ağlıyorum sonrada oğluşumu üzdüm diye üzülüyorum hareket etmeyince korkuyorum hareketlenmeye başlayınca dünyalar benim oluyo

ay evet ya benimde halam ameliyat oldu. Bir göztepede medicalden fiyat aldık birde gebzeden. Arada amma fark çıktı kadın gitti gebzede oldu ameliyat

hepimiz aynıyız demekki ana yüreği dayanamıo işte yaa bnde aynı durumdayım.
ben hep kızıyorum kendime saçmala öle şeler getirme aklına die
kendi kendimizi telkin etmeliyiz aslında. stres hamilelikte kötü bişi çnkü.

merhaba kızlar bizde muhammed emir koymayı düşünüyoruz

şekercim muhammed ismi genelde çocuklara çok ağır geliyomuş, netten araştırmıştım tabiki sizin kararınız yinede ama fikrimi söyliyim dedim emir ismini ben çok seviyorum, tanıdığım tüm emirlerde yakışıklı çocuklar

benim iş yoğun ya, ne telefon duruyo, ne mail bitiyo, nede insanların gelip bişi sormaları bitiyo akşama yatış ben o kesin, yemeği yedimmi yatacam yatağa bakalım bizimki neler anlatçak bana hehe

kızlar çok bunaldım ben bugün. İçimde çok sıkıntı var. KArnım da çok gergin. Çok mutsuzum yaa hiç keyfim yok

ah yavrukuş, hamişlikten o be canım, arada mod değişimi oluyo bendede, yani iyiden kötüye yada tam tersi çok çabuk oluyo, bi ağlıyom ki geçen akşam öle oldu, ağlarkende gülmeye başladım hemde kahkahalarla öyle böyle değil, kocamda hay allam nası geççek bu süreç deyip şaşkın gözlerle bana bakıyo hahaha, ay düşününce yine gülmem geldi o durum, takma kafana, iyi şeyler düşün, bebişini düşün, isim ara, vaktin varsa bebiş eşyalarına yada mobilyalarına bak netten karnının gerginliğide normal, bende hala alışamadım bi bakıyorum böle top gibi bişi ama alışçaz onada, gazın falan olmasın sakın, azcık yürü şöle bi dolan bakalım

heee nolcak şimdik, hangisi doğru acep, sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil ya, boşver bidaki gidişinde bakalım ne dicekler ama erkek olunca o pipi orda çok bariz gözüküyo canım, 19-20. haftalarda netleşir seninkide işallah

ay tabi ya okullar bile öyle, doğa kolejinin semte göre fiyatı acayip değişiyo, istanbulda kim kimi nası kazıklarsa işte

sabah doktora gitmeyi bile düşündüm nie hareket etmio die o derece yani :)
allahım hep yaşatsın bize o duyguyu ya.

amin canım rabbim sagsalim zamanında kucagımıza versin. bende hemen saglık ocagı düşünüyorum kalp atışlarını dinleyip gelsem diye :)

sizce muhammed emir ismi nasıl ben çok beğendim rabbim kısmet ederse inşallah koyarız

muhammed ismi zaten çok güzel bir isim ona dencek bişi yok.
emir ismini ben çok seviyorum. beğendim uymuşta.

çocuklarınıza taşıyamıycağı isimleri koymayın diolar ya acaba muhammed ismi brz o konuda zor bir isim mi ne biliyim.

amin canım rabbim sagsalim zamanında kucagımıza versin. bende hemen saglık ocagı düşünüyorum kalp atışlarını dinleyip gelsem diye :)

ucuz bişi olsa o aletlerden almak istiyorum eve:)
abim yengeme steteskop almıştı ama pek iyi dinlenmiodu kalitelileri vrmş ondan almak lazımmış onlarda pahalı die biliom.
burda bir arkadaşı eşi almştı sanki 160 tl idi.

bende fatihte çalışıyorum yakınız evimde başakşehirde

haklısın 250den 10bine kadar doğum var bu piyasada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…