2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ay arkadaşım üzülme inş. gönlünden geçen isim olur. büyüklerin ismi konuo ama ölen kişinin ismi bni brz ürpertiyor. bide ismi pek güzel değilmiş rahmetlinin

biri 38 diğeri 40 yaşında öldü biri 3 diğeri 2 çocuk yetim kaldı.hem peygamber efendimizin isminden daha güzel bir isimmi olur?

3.5 kilo aldım ben ama kendimi frenliycem en azından ekmeği kesicem ama yemeyince elim ayağım titriyor sanki

ben pek ekmek yemiyorum yemeklerde belkide ondn pek almadım çnkü çok yiyorum ağzım hiç boş durmuo ama ekmek yemiyorum.
kaynanamda tutturmuş ekmek ye die sanki ekmek bütün vitaminlerin anası:)

ben dua diyorum muhammed emir konması için yoksa kaynanamlar hacı abuzer koymak istiyorlar.eşimin ölen abilerinin ismi.:2:

alllah affetsin ama pek güzel bir isim değil bizde kayınpederimin ismini koyucak (yahya) ama yanına bi isim koyucaz biz ben yahya diyemem

buradaki medicana avcılarda sezeryan 1 100 lira :)heryerde değişiyor demekki.
inş. istediğin gibi olur doğumun.

evet sehre gore degısıyor teyzem ankara medıcana da sezeryan yaptırdı 1 gunluk sadece 5000 almıslar .yuhh dedım bendee .ben normal muayene ucretı 42 tl ıken esımın calıstıgı yerle anlasma yapmıs 30 tl verıyoruz.. baya uyguna gelıyor.ınsss bebıslerımızı sağlam kolayca kucagımıza alırız hepımız

3.5 kilo aldım ben ama kendimi frenliycem en azından ekmeği kesicem ama yemeyince elim ayağım titriyor sanki

boşverin yaaa alalım kiloları bakın nette ne buldum ünlü doktor alper mumcu yazmış sitesinde; yani biz kilo alıyoz diye korkarken aslında vücudumuz gerekli kısımları dolduruyo hahaha ama şu bi gerçek ben yararlı şeyleri yiyorum, abur cubur, hamur işi, şerbetli tatlı, pasta kesinlikle yok, çok canım isterse bi çatal, yada bir iki tane okadar, çünkü bunlar bize yağ olcak bebişe bi yararı yok, onun yerine sebze, meyve, sütlü tatlıları tercih ediyorum, bide bol su 2 lt kadannnnn

Hamilelik süresince aldığınız kiloların dağılımı
(ortalama değerlerdir)
Bebek 3500 gram
Plasenta 700 gram
Amniyon sıvısı 800 gram
Uterus (rahim) 900 gram
Meme dokusu 400 gram
Kan hacmindeki artış 1250 gram
Dokulardaki su artışı 1250 gram
Annedeki yağ hacmi artışı 3200 gram
TOPLAM 12000 gram

Aldığınız bu kiloların yaklaşık 6 kilosunu bebeğinizin doğumuyla birlikte kaybedeceksiniz. Tutulan suyun da önemli bir kısmının kaybedilmesi ile doğumunuz takip eden ilk hafta sonunda aldığınız kilolarınızın 8 kiloya yakınını verdiğinizi fark edebilirsiniz.

Hamileliğiniz sırasında ne kadar çok kilo almışsanız o kadar kolay ve hızlı verebilirsiniz. Bu nedenle eğer hamileliğiniz süresince aşırı kilo aldığınızı düşünüyorsanız paniğe kapılmayın. Ancak bu durum sizi geriye kalan kiloları da kendiliğinizden vereceğiniz hisiine kaptırmasın. Kalan kiloları egzersiz ve diyet ile verebilirsiniz. Ancak bunun için aceleci davranmayın. Zira emzirme dönemi diyet yapmak için uygun bir dönem değildir.

inş. isim konusunda sana zorluk çıkarmazlar istediğin olur anneyi üzmek hiç iyi bişi değil çnkü.

bende eşimi kendi tarafuma çekmeye çalışıyorum çok şükürki niyeti muhammed emir koymak.ama annesi erkek olduğunu öğrenince başlar isim muhabbetine.allah razı olsun eşimden.

5 kilo aldı yiyorum içiyorum yatıyorum hepsi kalıo tabi kilo olarak
Olsun canım bebişler saglıklı dogsunda verırız elbet.
ben 2 kilo aldım cnm :) hamile kaldığımda 56 kiloydum şimdi 58 :) sen de zamanla alırsın bebeği erkekse bi kereden alıyomuş insan
Bizim cinsiyet kesın degıl cnm ama muhtemelen kız. Bende 1 bucuk kılo falan anca almısım.
2 kiloya yakın aldım bende.
Normal heralde bu aralıklar bende hemen hemen 1 bucuk 2 kılo almısım.
Saglıcakla gelsın Mevlüt bebiş Bende normal dogum cok ıstıyorum korkumu yenersem tabi heheh bu arada fıyatlar uygunmus

ben dua diyorum muhammed emir konması için yoksa kaynanamlar hacı abuzer koymak istiyorlar.eşimin ölen abilerinin ismi.:2:

ya canım yaa sen eşini ikna et, siz koycaksınız tabiiki ismini onlara ne ya senin çocuğun, ya bide derlerki iyi ölmemiş insanların isimlerini çocuklarınız koymayın, ismi benzemesin derler, ben öyle duydum, nete gir bak, yani yaşamı güzel olsa hadi neyse ama yaşamı güzel olmayınca çocuğa ağırlık vala, sen eşini ikna etmeye çalış, kaynananda çok konuşmasınn

Canım Bremen'e gitmedim hiç ama Almanya'yı bilirim. Havası soğuk olur. Sen yine de yanına kalın birşeyler al üsütme kendini. Hava degisimi olabilirsin çünkü. Tatil icin mı gidiyorsunuz 3 günlüğüne? Gezecek yerleri vardır. Bol bol çikolata vs alışverişi yap. Sanırım paskalya tatili zamanı. Guzel geçer tatiliniz.

Saglıcakla gelsın Mevlüt bebiş Bende normal dogum cok ıstıyorum korkumu yenersem tabi heheh bu arada fıyatlar uygunmus [/QUOTE]

teşekkur edrız teyzesı:) normal dogumdan o kadar cokk korkuyorum kı bende hatt eltım sureklı sen sezeryansın yapamazsın dıyo.ama 2 gun once kuafore soylemesı ayıp agdaya gıttım gıkım cıkmadı kız dedı kı sen kesınlıkle normal dogum yap agrı esıgın cok yuksek dedı ama ahhh ahhh keske agda gıbı olsa da yapsam dedım:)) ama bebegımı hıssetmeyı gormeyı soyle bı rahatlamayı cok ıstıyorum o yuzden son dk ya kadar normal dıcem bı sorun cıkmazsa eger:)

ben pek ekmek yemiyorum yemeklerde belkide ondn pek almadım çnkü çok yiyorum ağzım hiç boş durmuo ama ekmek yemiyorum.
kaynanamda tutturmuş ekmek ye die sanki ekmek bütün vitaminlerin anası:)

:)))))))) zaten beyaz ekmek yememizi istemiyor doktorlar ya çavdar ya kepek, tam tahıllı fln ye demişti benim doktor

ben oğluşuma EYMEN ismini düşünüyorum teyzeleri sizce nasıl ? :))
eymen ismi güzel anlamı da güzel ama çok var etrafımda ama tabi senin çevrendekilerde yoksa süper olur
merhaba kızlar bizde muhammed emir koymayı düşünüyoruz
çok güzel zaten muhammed peygamber efendimizin ismi güzel olmaması mümkün değil umarım onun ahlakıyla ahlaklanır emir de zaten çok güzel
kızlar çok bunaldım ben bugün. İçimde çok sıkıntı var. KArnım da çok gergin. Çok mutsuzum yaa hiç keyfim yok

canım keyfini yerine getirecek şeyler düşün bebişni düşün onu kucağına aldığını filan bak hemen moralin düzelir annesi

kılo konusunda bende aldım basımı gıdıyorum sayılır cunku kılolu hamıle kaldım ama dert etmıyordum ama bu yazıdan sonra hıcc dert etmemeye basladım.Allah razı olsun canım gercekten benı rahatlattı

bende senin gibi düşünüyorum.inşallah kızlar sorun çıkmaz.ilk kızıma hamileyken eşimin bir abisi ikinci kızıma hamileyken 2.abisi öldü yani iki hamileliğimde böyle geçti bu hamileliğimdede isim konusu olmasın valla.ben eşimin her sözünü yapıyorum ki muhammed emir koysun bir dediğini iki etmiyorum bende az değilim valla.

tamam canım napalım alcaz bişiler yanımıza mecbuurrrrevet canım kısa bi tatil, bebiş öncesi iki tane yapmayı planlıyoz böle bakalım kısmet. evet alman çikolatalarına bayılıyorum zaten, bide belki bebiş için bişiler alırız işallah güzel geçer

Saglıcakla gelsın Mevlüt bebiş Bende normal dogum cok ıstıyorum korkumu yenersem tabi heheh bu arada fıyatlar uygunmus

teşekkur edrız teyzesı:) normal dogumdan o kadar cokk korkuyorum kı bende hatt eltım sureklı sen sezeryansın yapamazsın dıyo.ama 2 gun once kuafore soylemesı ayıp agdaya gıttım gıkım cıkmadı kız dedı kı sen kesınlıkle normal dogum yap agrı esıgın cok yuksek dedı ama ahhh ahhh keske agda gıbı olsa da yapsam dedım:)) ama bebegımı hıssetmeyı gormeyı soyle bı rahatlamayı cok ıstıyorum o yuzden son dk ya kadar normal dıcem bı sorun cıkmazsa eger:)[/QUOTE]

Aynen bende öyle düşünüyorum canım son dakıkaya kadar bır sorun cıkmazsa ki inşallah cıkmaz normal dogum diycem fakat korkumu yenmiş degılım belkı doguma kadar yenerim Hayırlısı olsun en mantıklısı en saglıklısı her zaman normali nasılsa bizlerde elımızden gelenı bebişlerimiz için yaparız artık

hahah doğru yoldasın, iki kırıt, üç cilve yap gel hakkından onların boşver önemli olan kocanın ve senin kararın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…