ay arkadaşım üzülme inş. gönlünden geçen isim olur. büyüklerin ismi konuo ama ölen kişinin ismi bni brz ürpertiyor. bide ismi pek güzel değilmiş rahmetlinin
3.5 kilo aldım ben ama kendimi frenliycem en azından ekmeği kesicem ama yemeyince elim ayağım titriyor sanki
ben dua diyorum muhammed emir konması için yoksa kaynanamlar hacı abuzer koymak istiyorlar.eşimin ölen abilerinin ismi.:2:
biri 38 diğeri 40 yaşında öldü biri 3 diğeri 2 çocuk yetim kaldı.hem peygamber efendimizin isminden daha güzel bir isimmi olur?
buradaki medicana avcılarda sezeryan 1 100 lira :)heryerde değişiyor demekki.
inş. istediğin gibi olur doğumun.
3.5 kilo aldım ben ama kendimi frenliycem en azından ekmeği kesicem ama yemeyince elim ayağım titriyor sanki
inş. isim konusunda sana zorluk çıkarmazlar istediğin olur anneyi üzmek hiç iyi bişi değil çnkü.
Olsun canım bebişler saglıklı dogsunda verırız elbet.5 kilo aldı yiyorum içiyorum yatıyorum hepsi kalıo tabi kilo olarak
Bizim cinsiyet kesın degıl cnm ama muhtemelen kız. Bende 1 bucuk kılo falan anca almısım.ben 2 kilo aldım cnm :)hamile kaldığımda 56 kiloydum şimdi 58 :) sen de zamanla alırsın bebeği erkekse bi kereden alıyomuş insan
Normal heralde bu aralıklar bende hemen hemen 1 bucuk 2 kılo almısım.2 kiloya yakın aldım bende.
Saglıcakla gelsın Mevlüt bebişselaam kızlar ben ara ara giriyorum pek yorum yapamıyorum. bende hareketlerini hissetmeye başladım. özellikle akşamları .şimdi sağlık ocağından geldim.aşımı yaptırdım.orada hemşire bile anladı kaydı galiba diye kalp atışlarıoronı dinlerken:))kardeşim intern dr. bizimle kalıyor.onun stetoskopuyla dinlemeye çalışıyorum bende en iyisi bile olsa ses çok az geliyor. boşuna almayın derim:) . bu arada bende medicana konya has. ne gidiyorum normal doğum 530 sezeryan 800 tl ymıs .epidural 1300 artı ucret alıyomus ıns. bı sorun cıkmazsa bende normal dogum epiduralsiz çatır çatır doğurmak istiyorum :)))) Rabbım hepimize kolaylık versin inş. bu arada bebişim erkek adı bellı dedesının adı mevlüt:) hiç itirazsız kabul ettım cunku kayınbabamı coook sevıyyorum yanına bı ısım daha bahadır ıstıyorum ama esım ıstemedı nasip bişey diyemedim:)
ben dua diyorum muhammed emir konması için yoksa kaynanamlar hacı abuzer koymak istiyorlar.eşimin ölen abilerinin ismi.:2:
kızlar biz yarın kocişle bremen yolcusuyuz, bebişten önce son başbaşa tatillerimiz bunlar, birde yaz için bodrum yaparız diyoruz o kadar yeter, sora kısmetse meyvemizle beraber yapçaz tüm tatillerimizidaha önce buraya gitmiş olan var mı, önerisi olan vs?
inşallah hava güzeldir, baktım yarın için yağmur, cuma açık, cumartesi yine yağmur veriyo, gerçi cumartesi geri dönüyoruz kısmetse, üşümek istemiyorum ya, işallah hava güzeldir orda ama almanya işte malum, hep soğuk
sadece ankara da değilki istanbulda özel ve kaliteli isim yapmış hastanelerde de bu fiyatlar var
ben pek ekmek yemiyorum yemeklerde belkide ondn pek almadım çnkü çok yiyorum ağzım hiç boş durmuo ama ekmek yemiyorum.
kaynanamda tutturmuş ekmek ye die sanki ekmek bütün vitaminlerin anası:)
eymen ismi güzel anlamı da güzel ama çok var etrafımda ama tabi senin çevrendekilerde yoksa süper olurben oğluşuma EYMEN ismini düşünüyorum teyzeleri sizce nasıl ? :))
çok güzel zaten muhammed peygamber efendimizin ismi güzel olmaması mümkün değil umarım onun ahlakıyla ahlaklanır emir de zaten çok güzelmerhaba kızlar bizde muhammed emir koymayı düşünüyoruz
kızlar çok bunaldım ben bugün. İçimde çok sıkıntı var. KArnım da çok gergin. Çok mutsuzum yaa hiç keyfim yok
boşverin yaaa alalım kiloları bakın nette ne buldum ünlü doktor alper mumcu yazmış sitesinde; yani biz kilo alıyoz diye korkarken aslında vücudumuz gerekli kısımları dolduruyo hahahaama şu bi gerçek ben yararlı şeyleri yiyorum, abur cubur, hamur işi, şerbetli tatlı, pasta kesinlikle yok, çok canım isterse bi çatal, yada bir iki tane okadar, çünkü bunlar bize yağ olcak bebişe bi yararı yok, onun yerine sebze, meyve, sütlü tatlıları tercih ediyorum, bide bol su 2 lt kadannnnn
Hamilelik süresince aldığınız kiloların dağılımı
(ortalama değerlerdir)
Bebek 3500 gram
Plasenta 700 gram
Amniyon sıvısı 800 gram
Uterus (rahim) 900 gram
Meme dokusu 400 gram
Kan hacmindeki artış 1250 gram
Dokulardaki su artışı 1250 gram
Annedeki yağ hacmi artışı 3200 gram
TOPLAM 12000 gram
Aldığınız bu kiloların yaklaşık 6 kilosunu bebeğinizin doğumuyla birlikte kaybedeceksiniz. Tutulan suyun da önemli bir kısmının kaybedilmesi ile doğumunuz takip eden ilk hafta sonunda aldığınız kilolarınızın 8 kiloya yakınını verdiğinizi fark edebilirsiniz.
Hamileliğiniz sırasında ne kadar çok kilo almışsanız o kadar kolay ve hızlı verebilirsiniz. Bu nedenle eğer hamileliğiniz süresince aşırı kilo aldığınızı düşünüyorsanız paniğe kapılmayın. Ancak bu durum sizi geriye kalan kiloları da kendiliğinizden vereceğiniz hisiine kaptırmasın. Kalan kiloları egzersiz ve diyet ile verebilirsiniz. Ancak bunun için aceleci davranmayın. Zira emzirme dönemi diyet yapmak için uygun bir dönem değildir.
ya canım yaa sen eşini ikna et, siz koycaksınız tabiiki ismini onlara ne ya senin çocuğun, ya bide derlerki iyi ölmemiş insanların isimlerini çocuklarınız koymayın, ismi benzemesin derler, ben öyle duydum, nete gir bak, yani yaşamı güzel olsa hadi neyse ama yaşamı güzel olmayınca çocuğa ağırlık vala, sen eşini ikna etmeye çalış, kaynananda çok konuşmasınn
Canım Bremen'e gitmedim hiç ama Almanya'yı bilirim. Havası soğuk olur. Sen yine de yanına kalın birşeyler al üsütme kendini. Hava degisimi olabilirsin çünkü. Tatil icin mı gidiyorsunuz 3 günlüğüne? Gezecek yerleri vardır. Bol bol çikolata vs alışverişi yap. Sanırım paskalya tatili zamanı. Guzel geçer tatiliniz.
Saglıcakla gelsın Mevlüt bebişBende normal dogum cok ıstıyorum korkumu yenersem tabi heheh bu arada fıyatlar uygunmus
Bence guzel canım.sizce muhammed emir ismi nasıl ben çok beğendim rabbim kısmet ederse inşallah koyarız
bende senin gibi düşünüyorum.inşallah kızlar sorun çıkmaz.ilk kızıma hamileyken eşimin bir abisi ikinci kızıma hamileyken 2.abisi öldü yani iki hamileliğimde böyle geçti bu hamileliğimdede isim konusu olmasın valla.ben eşimin her sözünü yapıyorum ki muhammed emir koysun bir dediğini iki etmiyorum bende az değilim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?