:)))))))) zaten beyaz ekmek yememizi istemiyor doktorlar ya çavdar ya kepek, tam tahıllı fln ye demişti benim doktor
yok canım öyle diyorlar ama isim de karakteri etkiliyor isme çekiyor çocuk ki muhammed ismi efendimizin ismi onun huyuna çekse ne kadar güzel olmaz mı? öyle diyip biraz da bizi bildiğimiz güzel manalı klasik isimlerimizden uzaklaştırıp popülaritenin kurbanı ediyorlar resmenmuhammed ismi zaten çok güzel bir isim ona dencek bişi yok.
emir ismini ben çok seviyorum. beğendim uymuşta.
çocuklarınıza taşıyamıycağı isimleri koymayın diolar ya acaba muhammed ismi brz o konuda zor bir isim mi ne biliyim.
Kızlar hamılelıkte sımdıye kadar toplam ne kadar kılo aldınız? Ben yıyorum fakat kılo alamıyorum pek.
buradaki medicana avcılarda sezeryan 1 100 lira :)heryerde değişiyor demekki.
inş. istediğin gibi olur doğumun.
yok canım öyle diyorlar ama isim de karakteri etkiliyor isme çekiyor çocuk ki muhammed ismi efendimizin ismi onun huyuna çekse ne kadar güzel olmaz mı? öyle diyip biraz da bizi bildiğimiz güzel manalı klasik isimlerimizden uzaklaştırıp popülaritenin kurbanı ediyorlar resmen
ben de yiyorum ama hala hamile kaldığım kilomdayım 65 kilo ile hamile kaldım şimdide 65 im
yok canım öyle diyorlar ama isim de karakteri etkiliyor isme çekiyor çocuk ki muhammed ismi efendimizin ismi onun huyuna çekse ne kadar güzel olmaz mı? öyle diyip biraz da bizi bildiğimiz güzel manalı klasik isimlerimizden uzaklaştırıp popülaritenin kurbanı ediyorlar resmen
ben de yiyorum ama hala hamile kaldığım kilomdayım 65 kilo ile hamile kaldım şimdide 65 im
dörtlü bitse ayrıntılı var. bnde öle diodum 3 ay bi geçse ikili test in sonucu iyi çıksa bn 3lü 4lü yaptırmadım. şimdide ayrıntılıyı merakla bekliyorum sonrada ay ne zaman doğrucam. acaba erken doğarmı. hiç bitmio yani bizim dertler. kendimize dert olmayan şeyleri dert etmemiz yani.
biri 38 diğeri 40 yaşında öldü biri 3 diğeri 2 çocuk yetim kaldı.hem peygamber efendimizin isminden daha güzel bir isimmi olur?
biri 38 diğeri 40 yaşında öldü biri 3 diğeri 2 çocuk yetim kaldı.hem peygamber efendimizin isminden daha güzel bir isimmi olur?
Kizlar bu günlerde benim icimde sanki gogus kafesim kaburgalarım boyle bı titreşim halinde sanki acaba karninda oluyor da ben orası mı sanıyorum:)) bebeğimi mı hissediyorum acaba??:))
tamam canım napalım alcaz bişiler yanımıza mecbuurrrrevet canım kısa bi tatil, bebiş öncesi iki tane yapmayı planlıyoz böle bakalım kısmet. evet alman çikolatalarına bayılıyorum zaten, bide belki bebiş için bişiler alırız işallah güzel geçer
Önemli olan bebişlerın kılosuymuş canım zaten bakalım ılerde alırız heralde.
Medicana international da 3500 5000 arası. Ne kadar farkediyor.
bugun tam sevinmiştim oğlumu hissetmeye başladım diye ama kızlar az önce lavaboya gittim ve kahverengi lekelenmler olduğunu gördüm çok korkuyrm acile gidicem ama bi yandanda bişey olsa hissetmem herhalde hareketlerini diyrm offf çok moralim bozuldu ya en iyisi gitmek böyle kendimi yiyip bitiriceğime içim rahatlasın
bugun tam sevinmiştim oğlumu hissetmeye başladım diye ama kızlar az önce lavaboya gittim ve kahverengi lekelenmler olduğunu gördüm çok korkuyrm acile gidicem ama bi yandanda bişey olsa hissetmem herhalde hareketlerini diyrm offf çok moralim bozuldu ya en iyisi gitmek böyle kendimi yiyip bitiriceğime içim rahatlasın
istanbullu kızlar medipol mega hastanesine giden var mı
bağcılardaki hastane mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?