2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yok canım öyle diyorlar ama isim de karakteri etkiliyor isme çekiyor çocuk ki muhammed ismi efendimizin ismi onun huyuna çekse ne kadar güzel olmaz mı? öyle diyip biraz da bizi bildiğimiz güzel manalı klasik isimlerimizden uzaklaştırıp popülaritenin kurbanı ediyorlar resmen
Kızlar hamılelıkte sımdıye kadar toplam ne kadar kılo aldınız? Ben yıyorum fakat kılo alamıyorum pek.

ben de yiyorum ama hala hamile kaldığım kilomdayım 65 kilo ile hamile kaldım şimdide 65 im

Kizlar bu günlerde benim icimde sanki gogus kafesim kaburgalarım boyle bı titreşim halinde sanki acaba karninda oluyor da ben orası mı sanıyorum:)) bebeğimi mı hissediyorum acaba??:))

dediğinde doğru bnde zaten net bişi diyemem bu konuda. sadece duyumlardan yola çıkıyorum.

Önemli olan bebişlerın kılosuymuş canım zaten bakalım ılerde alırız heralde.

bende ikiliyi yaptırmadım sadece ense kalınlıgına baktı gayet iyi dedi aslında tarama testı hiç yaptırmayacaktım ama doktorum bı tanesı elımızde bulunsun dedı yaptırdık bakalım. fazla stres yapmamaya calısıyorum temiz çıkar inş

biri 38 diğeri 40 yaşında öldü biri 3 diğeri 2 çocuk yetim kaldı.hem peygamber efendimizin isminden daha güzel bir isimmi olur?

Kuzum Ölenlere Allah ramet eylesin, geri kalanlara da bol sabır. Şimdi burda bir tespit yapalım. Madem her iki rahmetlinin de geride bıraktığı evlatları var, o zaman o geride kalanlar evlatlar ilerde kendi cocuklarına koysunlar ismi. Onlara yakışır ve onların hakkı. Belki gercekten ilerde biz rahmetli babamızın adını evladımıza kayacağız derlerse? Kayınvaldenler alelacele böyle saçmasapan bir karar vermesinler boşuna. Nedir bu acele? Yeri geldiğinde söyle. Onların ismi kendi torunlarına yakışır, bize düşmez diye. Cok kızıyorum böyle zorlamalara ya.. Zaten stresimiz başımızdan aşıyor, acaba sağsağlim süreci tamamlayabilecek miyiz? yavrularımızı kucaklayabilecek miyiz? diye. Sağolsunlar onlar ortalığı karıştırmak için ellerinde geleni ardlarına koymuyorlar.

Kizlar bu günlerde benim icimde sanki gogus kafesim kaburgalarım boyle bı titreşim halinde sanki acaba karninda oluyor da ben orası mı sanıyorum:)) bebeğimi mı hissediyorum acaba??:))

Muhtemelen bebiştir canım benımkıde dokunuyor resmen karnımın altlarına

Evet bebiş icin coook guzel seyler vardır. Cok iyi değerlendirin vaktinizi. Ay bende istiyioom...
Guzel geçer insallah. Bizler icin de herseyden bol bol ye :)

Önemli olan bebişlerın kılosuymuş canım zaten bakalım ılerde alırız heralde.

ya ben zaten fazla kilo almak istemiyorum hali hazırda bir kilom var çünkü doğuma kadar 10 kilo alsam yeter maksimum 12 kilo diyorum ben umarım öyle de olur

bugun tam sevinmiştim oğlumu hissetmeye başladım diye ama kızlar az önce lavaboya gittim ve kahverengi lekelenmler olduğunu gördüm çok korkuyrm acile gidicem ama bi yandanda bişey olsa hissetmem herhalde hareketlerini diyrm offf çok moralim bozuldu ya en iyisi gitmek böyle kendimi yiyip bitiriceğime içim rahatlasın

git bencede aklın orada kalacağına git gör oğlunu

canım kahve rengi olunca korkulacak bir şey yok diyor doktorlar ama sen yine de bir git doktoruna görün tedbirli olmakta fayda var

tatlım bnm moralini bozma ...18. ve 20 . haftalatda görülebiliyor ...Dikkat edilmesi gereken ilk 3 ay ve 18 . hafta /20.hafta arası ...Pan
k yapma , bebeğnin de üzme ...Yine hareket edecektir zaten ....Dr ye görün pr...tan ya da iğne verir ...Rahat ol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…