2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ya ben zaten fazla kilo almak istemiyorum hali hazırda bir kilom var çünkü doğuma kadar 10 kilo alsam yeter maksimum 12 kilo diyorum ben umarım öyle de olur
inş canım

İçini ferah tut canım doktoruna gitsen belkı acilde bişey yapmazlar doktorun daha detaylı ilgılenır bır sorun yoktur .

Selamlar güzel anneler nasılsınız görüşmeyeli?

Biz prensesimle gayet iyiyiz , zaten daha öncede çok üzmüyordu annesini kusmamız falan bulantımız hiç olmadıda şimdi çok daha iyiyiz şükürler olsun :) Tek bir sıkıntımız var göbüşüm kaşınıyor bebe yağı kullanıyorum doktorumun tavsiyesi üzerine ama daha iyi bir fikri olan varmı ?

kasık agrın varmı ??

Selam hoşgeldin maşallah bebişine Muhtemelen bendede bir prenses var

bence de ıcını ferah tut ben 3 hafta once kıpkırmızı kan geldı ve cok sukur sorun yoktu arada oluyor adetının dongusu ıse cok normal canım hıc korkma

canım muhtemelen çatlak oluşumu var bence çatlak kremi kullan bebe yağı pek etkili oluyor diyorlar benim de göğüslerde çok fena kaşıntı vardı çatlak kremi kullanmaya başladım geçti şimdi rahatım şükür

Olabilir canım geçmiş sayfalara baktımda bir arkadaş lierac phytolastyle jel önermiş alıp denemek lazım..

İnşallah canım Karnın çok çıktımı ne gb belırtılerın oluyor ? Benımkıne son dr kız dedı ılki ise erkek demişti.

Valla 3-5 tane tsirht aldım bile baya baya hamile oldum ben diyorum, eşim hala farkında değilmisin diye dalga geçiyor :)) Geçen bi dükkana gittim hemen yer verdiler acayip hoşuma gitti 3 aylıkken çok takmıyorlardı

Ama kız nazlı oluyor 2li tarama testinde 45 dk uğraştırdı doktorumuzu poposunu döndü yattı öyle :)) Hatta ben biraz üzüldüm diye doktorum haysiyetli çocuk öyle herkese göstermiyor diye espri yapmıştı :))

Göbüşler buyuyor artık Benımkıde ınatcı bacak acmıyor bırde çok hareket edıyor yavruş

hayırlısı olsun inş.

Kızlar be im önceki doğumdan çatlaklarım var bunu alsam önceki ve bundan sonraki çatlaklarıma iyi gelir mi acaba yani aslında çatlsklarım olduğu için hiçbirşey kullanmak içimden gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…