inş canımya ben zaten fazla kilo almak istemiyorum hali hazırda bir kilom var çünkü doğuma kadar 10 kilo alsam yeter maksimum 12 kilo diyorum ben umarım öyle de olur
bugun tam sevinmiştim oğlumu hissetmeye başladım diye ama kızlar az önce lavaboya gittim ve kahverengi lekelenmler olduğunu gördüm çok korkuyrm acile gidicem ama bi yandanda bişey olsa hissetmem herhalde hareketlerini diyrm offf çok moralim bozuldu ya en iyisi gitmek böyle kendimi yiyip bitiriceğime içim rahatlasın
evet suzican o ben oraya gidiyorum
bugun tam sevinmiştim oğlumu hissetmeye başladım diye ama kızlar az önce lavaboya gittim ve kahverengi lekelenmler olduğunu gördüm çok korkuyrm acile gidicem ama bi yandanda bişey olsa hissetmem herhalde hareketlerini diyrm offf çok moralim bozuldu ya en iyisi gitmek böyle kendimi yiyip bitiriceğime içim rahatlasın
Selamlar güzel anneler nasılsınız görüşmeyeli?
Biz prensesimle gayet iyiyiz , zaten daha öncede çok üzmüyordu annesini kusmamız falan bulantımız hiç olmadıda şimdi çok daha iyiyiz şükürler olsun :) Tek bir sıkıntımız var göbüşüm kaşınıyor bebe yağı kullanıyorum doktorumun tavsiyesi üzerine ama daha iyi bir fikri olan varmı ?
Selam hoşgeldin maşallah bebişineMuhtemelen bendede bir prenses var
Selamlar güzel anneler nasılsınız görüşmeyeli?
Biz prensesimle gayet iyiyiz , zaten daha öncede çok üzmüyordu annesini kusmamız falan bulantımız hiç olmadıda şimdi çok daha iyiyiz şükürler olsun :) Tek bir sıkıntımız var göbüşüm kaşınıyor bebe yağı kullanıyorum doktorumun tavsiyesi üzerine ama daha iyi bir fikri olan varmı ?
Epey bi tüpçüyüz demek :) insallah saglikli sihhatli kucağımıza alırız hepimiz.
Sağol canım , ne güzel nazlı nazlı kızımız olur :)
canım muhtemelen çatlak oluşumu var bence çatlak kremi kullan bebe yağı pek etkili oluyor diyorlar benim de göğüslerde çok fena kaşıntı vardı çatlak kremi kullanmaya başladım geçti şimdi rahatım şükür
Olabilir canım geçmiş sayfalara baktımda bir arkadaş lierac phytolastyle jel önermiş alıp denemek lazım..
İnşallah canımKarnın çok çıktımı ne gb belırtılerın oluyor ? Benımkıne son dr kız dedı ılki ise erkek demişti.
ben de tavsiye üzerine onu kullanıyorum şimdilik memnunum kaşıntıyı hemen kesti
arkadaşlarım çocuk doktoruna gidiyor oraya. iyi diyorlar ama kadın doğumcu hakkında bi bilgim yok.
Valla 3-5 tane tsirht aldım bile baya baya hamile oldum ben diyorum, eşim hala farkında değilmisin diye dalga geçiyor :)) Geçen bi dükkana gittim hemen yer verdiler acayip hoşuma gitti 3 aylıkken çok takmıyorlardı
Ama kız nazlı oluyor 2li tarama testinde 45 dk uğraştırdı doktorumuzu poposunu döndü yattı öyle :)) Hatta ben biraz üzüldüm diye doktorum haysiyetli çocuk öyle herkese göstermiyor diye espri yapmıştı :))
Göbüşler buyuyor artıkBenımkıde ınatcı bacak acmıyor bırde çok hareket edıyor yavruş
hayırlısı olsun inş.
Olabilir canım geçmiş sayfalara baktımda bir arkadaş lierac phytolastyle jel önermiş alıp denemek lazım..
Dün eczaneye sordum 70 tl dedi.burada arkDaşlar netten çok daha ucuza almışlardı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?