canım ben de bayadır var o,kilo aldığım için baya...Selamlar güzel anneler nasılsınız görüşmeyeli?
Biz prensesimle gayet iyiyiz , zaten daha öncede çok üzmüyordu annesini kusmamız falan bulantımız hiç olmadıda şimdi çok daha iyiyiz şükürler olsun :) Tek bir sıkıntımız var göbüşüm kaşınıyor bebe yağı kullanıyorum doktorumun tavsiyesi üzerine ama daha iyi bir fikri olan varmı ?
canım muhtemelen çatlak oluşumu var bence çatlak kremi kullan bebe yağı pek etkili oluyor diyorlar benim de göğüslerde çok fena kaşıntı vardı çatlak kremi kullanmaya başladım geçti şimdi rahatım şükür
bugun tam sevinmiştim oğlumu hissetmeye başladım diye ama kızlar az önce lavaboya gittim ve kahverengi lekelenmler olduğunu gördüm çok korkuyrm acile gidicem ama bi yandanda bişey olsa hissetmem herhalde hareketlerini diyrm offf çok moralim bozuldu ya en iyisi gitmek böyle kendimi yiyip bitiriceğime içim rahatlasın[/QUOT
bu kahverengi lekelenmeler erkek bebeklerde daha çok oluyor ama sen yinede için rahat etsin diye git bir görün doktora
Evet bende baktım şimdi internette kampanyalı siteler var 44 TL kutusu bende şüphede kaldım orjinalmi acaba.
Çok iyi fiyat evet acaba orjinal mi önceki hamileliğimde doktorum ısrarla önermişti ben kafasızlık yspıp kullanmadım ama çok etkiliymiş çatlak oluşumunu büyük ölçüde engelliyormuş
Bence eczaneden almak daha mantıklı sanırım bebişlerimiz için..
evet suzican o ben oraya gidiyorum
bana çevremdekilerin çogu vazelin sür en faydalısı çatlaklara o dediler ben daha kullanmadım bi bilginiz varmı vazelin hakkında???
ben de oraya gidiyorum.. ilk doktorumdan memnun olmadığım için bu hastaneyi buldum. umarım burda devam edebilirim..
hangi doktora gidiyosun canım şuan fiyatlar ii ama pahalı olursa gidemem diye korkuorum bende
selam arkadaşlar nasılsınız ya ben size bişey sorucam benim göbişte kıllanma oldu ya gebelikten mi yoksa tüp bebekle hamile kaldım kullandığım ilaçlardan mı acaba.sizin göbişlerde de oldumu kıllanma da artış
selam arkadaşlar nasılsınız ya ben size bişey sorucam benim göbişte kıllanma oldu ya gebelikten mi yoksa tüp bebekle hamile kaldım kullandığım ilaçlardan mı acaba.sizin göbişlerde de oldumu kıllanma da artış
kullandıgın ilaçlardan olma ihtimali yüksek.benim tüp bebek deil ama kan pıhtılaşması için igne kullanıyorum hergün bendede kıllanma oldu ben ona baglıyorum. bide erkek bebeklerde olurmuş öle duymuştum benimki erkek
canım ben 2012 ekım annelerındenım bende tüp bebekle hamıle kaldım bendede oldu hormon ılaclar yapıyor o kıllanmayı.sonradan dokuluyor
sağol canım içimi rahatlattın dökülsün ya böyle bi değişik hissettim kendimi.bebeğin kızmı erkek mi erkek bebeklerde kıllanma yapıyor diye duydum o yüzden sordum canım
iyi geldiğini duydum canım eski çatlaklara da kutunun üstünde de yazıyor ama sen yine de araştır bir de fiyatı semte göre değişiyor ben kendi oturduğum semtte bir eczanede buldum 63 liraya aldım ama dersanemin yakınlarındaki eczanelerde 80 di fiyatıKızlar be im önceki doğumdan çatlaklarım var bunu alsam önceki ve bundan sonraki çatlaklarıma iyi gelir mi acaba yani aslında çatlsklarım olduğu için hiçbirşey kullanmak içimden gelmiyor
hadi ya etkiler mi acaba ben doktoruma sormadım ama eczacılara sordum kullanılabilir dedi zaten hamilelik için özel üretiliyor dediler şimdi kafam karıştı kontrole gittiğimde sorayım bakalım doktorum ne diyecekcanım ben de bayadır var o,kilo aldığım için baya...
hatta çatlk bile başladı,malesfe çatlıycaks önüne geçilmeiyo,ben erken dönemden beri bebe yağı kullanıyodum ama hiç fayda etmedi hatta alerji yaptı sanki... dr.um madecassol diye bi merhem verdi bana reçeteyle alınabiliyo...zaten ekonomik bişey sanırım...
kaşıntımı azalttı.. tavsiyem hergün duş al,güzelce nemlendir,benim kaşıntım duş sayesinde hafifledi...
canım benim.dr. göğsüne bişey kullanma,süt oluşumu var şuan zararlı olabilir demişti.. bilgin olsun,düzenli masaj yap o bile etkili olur ded...
bebegım kız canım nrede yaptırdın tüp bebegı canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?