kızlar ozellıkle ılk hamılelıgı olanlar ne zaman ıstersenız tüm sorularınız ıcın sızı bızım topiğe beklıyorum..
iyi geldiğini duydum canım eski çatlaklara da kutunun üstünde de yazıyor ama sen yine de araştır bir de fiyatı semte göre değişiyor ben kendi oturduğum semtte bir eczanede buldum 63 liraya aldım ama dersanemin yakınlarındaki eczanelerde 80 di fiyatı
hadi ya etkiler mi acaba ben doktoruma sormadım ama eczacılara sordum kullanılabilir dedi zaten hamilelik için özel üretiliyor dediler şimdi kafam karıştı kontrole gittiğimde sorayım bakalım doktorum ne diyecek
cannım hamilelikten galiba bende de biraz artış oldu rengi koyulaştı benim tüp bebek değil bir de erkek bebeklerde olur diyorlar ama benim kız bebek anlamadım gitti
selam arkadaşlar nasılsınız ya ben size bişey sorucam benim göbişte kıllanma oldu ya gebelikten mi yoksa tüp bebekle hamile kaldım kullandığım ilaçlardan mı acaba.sizin göbişlerde de oldumu kıllanma da artış
aynen ya hem doktordan hem eşimden çekinicem bu gidişle doktor neyse de kociş beni düşündürüyor bir de hergün karnımı kontrol ediyor bebiş büyümüş mü diye iyice görüyor yaniya evet sarı tüy olsa neyse kapkara kıl oldu adam göbeği gibi valla doktora göbişi açmaya utanıcam o halde
Benim önceki hamileliğimde olmuştu kızım var ayrıyetten o da tüp bebek daha sonra dökülüyor
ya evet sarı tüy olsa neyse kapkara kıl oldu adam göbeği gibi valla doktora göbişi açmaya utanıcam o halde
ya evet sarı tüy olsa neyse kapkara kıl oldu adam göbeği gibi valla doktora göbişi açmaya utanıcam o halde
İnşallah dediğin gibi eski çatlaklara da iyi geliriyi geldiğini duydum canım eski çatlaklara da kutunun üstünde de yazıyor ama sen yine de araştır bir de fiyatı semte göre değişiyor ben kendi oturduğum semtte bir eczanede buldum 63 liraya aldım ama dersanemin yakınlarındaki eczanelerde 80 di fiyatı
hadi ya etkiler mi acaba ben doktoruma sormadım ama eczacılara sordum kullanılabilir dedi zaten hamilelik için özel üretiliyor dediler şimdi kafam karıştı kontrole gittiğimde sorayım bakalım doktorum ne diyecek
cannım hamilelikten galiba bende de biraz artış oldu rengi koyulaştı benim tüp bebek değil bir de erkek bebeklerde olur diyorlar ama benim kız bebek anlamadım gitti
aynen ya hem doktordan hem eşimden çekinicem bu gidişle doktor neyse de kociş beni düşündürüyor bir de hergün karnımı kontrol ediyor bebiş büyümüş mü diye iyice görüyor yani
inşallah dediğin gibi dökülür çok sinir bir şey
Birşey sorucam cnm kan sula ndırıcı 20. haftaya kadar kullanıcaksın dedi doktorum ben şu anda dondurulmışlarla hamileyim sen de kullanıyo musun
ayrıyetten şimdi göbişime baktım hafif tüylenme başlamış %80 erkek demişti doktorum
evet canım sen daha iyi bilirsin belki ilk hamileliğinden de az ve sık yemen lazım bu reflüyle başedebilmek içinKızlar bir şey sorucam yemek yedikten sonra sanki her yediğim yemek borusunda boğazımda diziliyor gibi rahatsızlık veriyor bana bu durumda olan varmı.doktorum şurup verdi reflüyle alakalı dedi
aynen aynen eşim de hep bakıyor daha bişey demedi ama farkedilmeyecek gibi değilya ben eşimden değilde doktordan çekinmeye başladım o göbişle
Hakkında hayırlısı neyse o olsun cnmcanım ben coraspin kullanıyorum merkezde sadece devam edeceksin demişti doktorum fakat ben istanbulda yaşamıyorum yaşadığım şehirde özel doktora gidiyorum o şimdilik bişey demedi bana ama mayısın 24ünde kontrolüm var belki ozman söyler şimdi hiç bir fikrim yok canım.cinsiyet hakkında da hiç bişey sölemedi doktorum daha
evet canım sen daha iyi bilirsin belki ilk hamileliğinden de az ve sık yemen lazım bu reflüyle başedebilmek için
ya ben doktoru takmıyorum o alışkındır ne hamişler geliyor onun önüne hormon bozukluğu olan hatunlara kadar neler görüyodur da eşlere tuhaf gelebilir bu durum alışık olmadıkları için
Cnm sen medicana int mı gidyosun
Birşey sorucam cnm kan sula ndırıcı 20. haftaya kadar kullanıcaksın dedi doktorum ben şu anda dondurulmışlarla hamileyim sen de kullanıyo musun
ayrıyetten şimdi göbişime baktım hafif tüylenme başlamış %80 erkek demişti doktorum
canım ilk gidişimde Nagihan Kaya için randevu almıştım.araştırmalarıma göre iyi bir doktor olduğunu duydum. ama gittiğim saatte Nagihan hanım acil sezeryana gittiği için geri dönmek istemedim bebişimi görmeden. müsait olan bir doktordan randevu alayım dedim Özlem Kesiktaş Aydın müsaitti.ona kontrole girdim ama memnun kalmadım.bana ilgisiz gibi geldi.
bu hafta sonu için tekrar Nagihan hanım dan randevu aldım umarım tanışmak kısmet olucak bu sefer..
sen kime gidiyosun canım?
günaydın kızlar ..Bizim tYİN YERİMİZ BELLİ OLDU ...iZMİR ... İL İLÇE DURUMU ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA NETLEŞİR ...AMA ŞÖYLE Bİ DURUM VAR KIZ KARDEŞİM VE MÜSTAKBEL DAMADIMIZ DÜGÜN YERİNİ AYARLAMIŞLAR BİLE ...6 EKİMDE DÜGÜN ...EE BNM DOĞUM 20 EKİM GÖRÜNÜYOR AMA İLK DOĞUMUM DA SEZERYAN OLDUĞUNDAN 1/2 HAFTA ERKENE ALINICAK GALİBA ..TABİİ ALLAHIN İŞİ BELKİ DE DAHA ERKEN GELİR BİLEMEM ... BU DURUMDA BEN İZMİRDEN KASTAMONUYA NASIL GİDİCEM VE DÖNÜCEM AMAN ALLAHIM ...Bİ TANECİK KARDEŞİM VAR ,DÜGÜNÜ SENEYE DİYOLARDI ,BİZ DE RAHATTIK , ŞİMDİ HEM ANNEMLER HEM BİZ TELAŞEYE GİRDİK ...İÇİMİ DÖKTÜM ,OKUDUĞUNUZ İÇİN TŞK EDERİM...
günaydınn güzelll anneler ve tatlı melekleri istanbullu annelere sesleniyorum hava çok yanar döner dikkat edin ben çarpıldm sanırım her yerim ağrıyor
evet bılıyorum kahavaltıyı ıllakı yamam gerektıgının ahh bıde acıksam ben bı ınsan bu kadarmı açlıga dayanabılır benım yerımde kım olsaydı şimdiye dek hastenelık olmuştu
şuan sultanahmetteyim evim ise küçükçekmecede.
istanbul pahalı bide semt semt te değilişio o çok ilginç :)
aynı hastenenin farklı şubelerinde farklı fiyatlar istiolar neden die soruncada muhit farkı diolar ilginç:)
evet ben hareket etmeye başlamamıştı daha o zamanlar sırf merakımdan doktora gitttim daha randevu zamanı gelmedği halde. acaba iyimi orda napıyo dıye kuruyodum kafamda. şimdide hareketlerını hisediyorum ama şu dörtlü testin sonucu temiz çıksa daha da içim rahat edecek tam anlamıyla tadını cıkarmaya başlayacagım hamileliğin.bide eşimi çok üzüyorum ya adam benle ilgilendiği halde sen benimle ilgilenmıyosun dıyorum. sacma sapan aglıyorum offf
bende eşimi kendi tarafuma çekmeye çalışıyorum çok şükürki niyeti muhammed emir koymak.ama annesi erkek olduğunu öğrenince başlar isim muhabbetine.allah razı olsun eşimden.
canım muhtemelen çatlak oluşumu var bence çatlak kremi kullan bebe yağı pek etkili oluyor diyorlar benim de göğüslerde çok fena kaşıntı vardı çatlak kremi kullanmaya başladım geçti şimdi rahatım şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?