2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ya evet sarı tüy olsa neyse kapkara kıl oldu adam göbeği gibi valla doktora göbişi açmaya utanıcam o halde

Benim önceki hamileliğimde olmuştu kızım var ayrıyetten o da tüp bebek daha sonra dökülüyor

ya evet sarı tüy olsa neyse kapkara kıl oldu adam göbeği gibi valla doktora göbişi açmaya utanıcam o halde
aynen ya hem doktordan hem eşimden çekinicem bu gidişle doktor neyse de kociş beni düşündürüyor bir de hergün karnımı kontrol ediyor bebiş büyümüş mü diye iyice görüyor yani
Benim önceki hamileliğimde olmuştu kızım var ayrıyetten o da tüp bebek daha sonra dökülüyor

inşallah dediğin gibi dökülür çok sinir bir şey

Birşey sorucam cnm kan sula ndırıcı 20. haftaya kadar kullanıcaksın dedi doktorum ben şu anda dondurulmışlarla hamileyim sen de kullanıyo musun
ayrıyetten şimdi göbişime baktım hafif tüylenme başlamış %80 erkek demişti doktorum

İnşallah dediğin gibi eski çatlaklara da iyi gelir

Kızlar bir şey sorucam yemek yedikten sonra sanki her yediğim yemek borusunda boğazımda diziliyor gibi rahatsızlık veriyor bana bu durumda olan varmı.doktorum şurup verdi reflüyle alakalı dedi

aynen aynen eşim de hep bakıyor daha bişey demedi ama farkedilmeyecek gibi değil ya ben eşimden değilde doktordan çekinmeye başladım o göbişle

canım ben coraspin kullanıyorum merkezde sadece devam edeceksin demişti doktorum fakat ben istanbulda yaşamıyorum yaşadığım şehirde özel doktora gidiyorum o şimdilik bişey demedi bana ama mayısın 24ünde kontrolüm var belki ozman söyler şimdi hiç bir fikrim yok canım.cinsiyet hakkında da hiç bişey sölemedi doktorum daha

Kızlar bir şey sorucam yemek yedikten sonra sanki her yediğim yemek borusunda boğazımda diziliyor gibi rahatsızlık veriyor bana bu durumda olan varmı.doktorum şurup verdi reflüyle alakalı dedi
evet canım sen daha iyi bilirsin belki ilk hamileliğinden de az ve sık yemen lazım bu reflüyle başedebilmek için
aynen aynen eşim de hep bakıyor daha bişey demedi ama farkedilmeyecek gibi değil ya ben eşimden değilde doktordan çekinmeye başladım o göbişle

ya ben doktoru takmıyorum o alışkındır ne hamişler geliyor onun önüne hormon bozukluğu olan hatunlara kadar neler görüyodur da eşlere tuhaf gelebilir bu durum alışık olmadıkları için

Hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm

Evet onu da söyledi ilk hamileliğimde de vardı zaten

Ben ecopirin kullanıyorum. Ne zamana kadar kullanacağım bilmiyorum birsey demedi Dr.

nagehan hanımı bende duydum herkes çok memnun ben neşe hanıma gidiyorum. kimyasal gebeliğimde başlamıştım sonrada bırakmadım önceleri biraz soğuktu ama şimdi gayet iyi anlaşıyoruz

hastane evine yakın mı nerede oturuyorsun

Benim de tahmini doğum tarihi 24 ekim 12 ekimde benim en yakin arkadasimla esimin en yakin arkadasi evleniyor. Yani ikimizin de kardesim dedigimiz insanlar en yakinlarimiz... mümkün degil ki gitmem onlar da cok bekledi dugun icin bir de benim icin beklemesinler...

günaydınn güzelll anneler ve tatlı melekleri istanbullu annelere sesleniyorum hava çok yanar döner dikkat edin ben çarpıldm sanırım her yerim ağrıyor

Ben de korkuyorum 4.30da isten çıkıyorum 1 saat yürüyorum terliyorum bir de bazen sirtima dogru esiyor... bir de ben de alerjik rinit var burun tikanikligi hatta biyle aci gibi yanma gibi sürekli de hapsirik...

evet bılıyorum kahavaltıyı ıllakı yamam gerektıgının ahh bıde acıksam ben bı ınsan bu kadarmı açlıga dayanabılır benım yerımde kım olsaydı şimdiye dek hastenelık olmuştu

Cnm ya üzüldüm senin icin ama zorla kendini kek krakeri kes istahin döner normale. Ben hamile kaldigimdan beri abur cubur yemiyorum canim da istemiyor iyi oldu. Ama balik ve et konusunda dikkat etmem lazim benim de... her sabah bi haşlanmış yumurta azicik peynir 1 tane kucuk domates en kucuklerinden :) meyve yiyorum direkt :) ve yesillik roka semizotu maydonoz neyse yani... aksamlari da mutlaka yesillikli salata yapiyorum... 7.30da kahvalti 9 gibi süt kuruyemis 11.30 gibi bir meyve. 1e dogru yemek :) 3.30 gibi meyve 6 gibi aksam yemegi bazen yatmadan yine meyve ya da siskin olursam hicbir sey yemiyorum. Su da oyle gunde 2 litre ictigim hic olmadi ama her gittigimde doktor suyu cok iyi diyor :) dikkat et cnm benim ablam iyi beslenmedigi icin sonraki aylarda cok yiprandi

Ben de beylikduzundeyim hangi hastaneye gidiyordun ?

Ben napim esim askerde benim aksamdan aksama konuşuyoruz daha dogrusu ben konuşuyorum o dinliyor... cok ozledim onu ya... ama az kaldi cok sukur

bende eşimi kendi tarafuma çekmeye çalışıyorum çok şükürki niyeti muhammed emir koymak.ama annesi erkek olduğunu öğrenince başlar isim muhabbetine.allah razı olsun eşimden.

Cnm isim gayet güzel oglum olsaydı mutlaka ilk isim muhammet koyacaktik yanina da bulmustuj ama soylemiyim simdi :) bence emir guzel isim.

Ben de söylemeye utandim ama kasimaktan yara oldu benimkiler o zaman catlak mi oluşacak hemen krem alayim ben de...

lorim topiğin olduğunu bilmiyordum hayırlı uğurlu olsun canım çıkınca bir bakayım dedim

kısçeler hamiş değilim ama hamiş olan biri uygulayarak gözlerimle görmesem yazmazdım . çatlaklarınız kımızıysa henüz yada yeni oluşacaksa aşağı yukarı doğru daire çizmeden vazelin sürün vazelin birebir geliy or inanın .benimde kilodan vardı ben kullandım ve kullanıyorum faydasını gördüm tavsiyem sizlere mutlaka deneyin çatlak kremlerinden daha çok fayda sağlıyor.hem kimyasal yok bir sürü

Ben napim esim askerde benim aksamdan aksama konuşuyoruz daha dogrusu ben konuşuyorum o dinliyor... cok ozledim onu ya... ama az kaldi cok sukur
canım Allah kavuştursun inşallah tez zamanda az kalmış .bebişinizle bir ömür mtlu olun inşallah hep bir çatı altında olun inşallaaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…