2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
neden kimse yazmıyor burada

lorim topiğin olduğunu bilmiyordum hayırlı uğurlu olsun canım çıkınca bir bakayım dedim

esin askerdemi canim Alah kolaylik versin zor bi durum olsa gerek cok sagol canimm tekrar gorusuruz insallah

kizlar yazmissiniz sizleride not aldim listeyi gunccelledigimde yazicam

esin askerdemi canim Alah kolaylik versin zor bi durum olsa gerek cok sagol canimm tekrar gorusuruz insallah

öğretmenin eşi askerde canım . onun için yazdım . zordur tabi tek başına gene de ne kadae ailesi bile olsa zor durum . çıkıyor musun lorim

bulantım geçtı çok şukur sabahları uyandığımda azcık var

vazelini duydum bende onu kullanmayı dusunuyorum cevremde herkes onerdı ve cok memnun kalmıslar

Evet canım oraya gidiyorum.

Ben ecopirin kullanıyorum. Ne zamana kadar kullanacağım bilmiyorum birsey demedi Dr.

bende oraya gidiyorum evim çok yakın hastaneye 3 yıldan beri 1 ameliyat 2 tüp bebek 1 dondurulmuş ve kızımı sezeryanla orada doğum yaptım.benim tüp bebek doktorum Aysun Laçin.kızımın bütün takiplerini Aysun hanım yapmıştı doğumu da o yaptı artık bakmıyorlarmış hamilelere sadece tüp bebek yapıyorlarmış ben de orada Mehtap Derelioğlu var ona gidiyorum. ecoprini bana 20. haftaya kadar kullanacaksın dedi doktorum
sen kime gidiyorsun? tedavini orada mı oldun?

vazelini duydum bende onu kullanmayı dusunuyorum cevremde herkes onerdı ve cok memnun kalmıslar

cnm eşim uzman eczacı bu tarz çatlaklar için en iyi krem formulasyonunun madecassol ve bepanten kremlerinin karısıtırıp sürmek olduğunu söylüyor isterseniz yazıdıradabilirsiniz yazdırmazsanızda ikisinin toplam ücreti 14,15 tl ben kullanıyorum gebeliğimin 20.haftasından ne kaşınıyorum nede çatlağım olustu

Benim de tüpü aysun hanım yaptı. Ama hamile oldugu icin devamında o yoktu. Doguma onu isterdim aslında. Cok iyi biriydi o. Ben simdi Asli basver Can'a gidiyorum. Ona gitmiştim ilk sonra da ona devam ettim.

arkadaşlar benim kızım olacak, bahsettiğiniz ilaçları kullanmadım ve maalesef bende de tüylerde artış var. dr a sordum, kiminde azalır-dökülür, kiminde artar dedi. hormonlar değiştiği için oluyormuş. doğumdan sonra normale dönermiş.
kaşıntılar bende de başladı ama çatlaktan olabileceği aklıma gelmemişti. ben de vazelin veya bahsettiğiniz kremlerden birini denemeye başlayayım en iyisi.

günaydın herkese,

oturarak çalışan aarkadaşlar, bi kitapta okudum otururken ayağınızın altında alçak bi tabure koyun ve yarım saat en fazla 1 saatte bir ufak yürüyüşler yapın diyor..ben de evdeki bilgisayar kutusunu getirmeyi planlıyorum burda bişi bulamassam..ayrıca kesinlikle bacak bacak üstüne atmayın kan dolaşımını çok kötü etkiliyor diyor..

günaydıınnn :)adanadada hava kapalı kaç gündür sıcaktan yandım bugünde biraz soğuk hava benimde çıkasım yoktu fakat eşime kahvaltı hazırlamak için kalktım sonrada uyuyamadım :)

günaydın kızlar sabah telefonu bi aldım elime gece 3 te hastaneye kaldırmışlar aile dostumuzu suyu gelmiş şimdi sezeryandaymış

sizlere bişey sorcam normade karnımı içime çekemiyodum şimdi azda olsa çekebiiyom bebeğime bişe olmamıştır dime
1 ay oldu daha göremedim haftaya randevum daha hissedemiyomda iyimi değilmi çıldırcam

günaydın kızlar dün gece gaz sancısından kasıklarım çok ağrıdı 3-4 kez oldu neyseki şimdi iyiyim

GÜNAYDIN HERKESE ...Erzurumda da haVA KApalı zaten güneşi gördügümüz söylenemez .... Neyse ilişiği kesecem ver elini İzmir :)))Öpüyorum hepinizi ..İyi bakın kendinize ...Ayın 15 ine de az kaldı , kontrole

Son düzenleme:

bende masa başındayım ve bütün gün pc başında oturuyorum. bazen farkında olmadan çok kalırsam kallktığımda kasığıma bıçak gibi birşey saplanıyo.ayağın altına bişey koymak mantıklı ben genelde ayaklarımı uzatabildiğim kdar uzatmaya calısıyorum

küçük bi tabure banada lazım yaaa karnım çok şişiyorrr davul gibi oluyorum

evet cnm ben de evden sehpa getirdim ama ona da ayak uzatılmıyo ki..yatmış gibi oluyorum..girene çıkana her seferde telaş yapıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…