neden kimse yazmıyor burada
Ben napim esim askerde benimaksamdan aksama konuşuyoruz daha dogrusu ben konuşuyorum o dinliyor... cok ozledim onu ya... ama az kaldi cok sukur
canım Allah kavuştursun inşallah tez zamanda az kalmış .bebişinizle bir ömür mtlu olun inşallah hep bir çatı altında olun inşallaaahh
kısçeler hamiş değilim ama hamiş olan biri uygulayarak gözlerimle görmesem yazmazdım . çatlaklarınız kımızıysa henüz yada yeni oluşacaksa aşağı yukarı doğru daire çizmeden vazelin sürün vazelin birebir geliy or inanın .benimde kilodan vardı ben kullandım ve kullanıyorum faydasını gördüm tavsiyem sizlere mutlaka deneyin çatlak kremlerinden daha çok fayda sağlıyor.hem kimyasal yok bir sürü
lorim topiğin olduğunu bilmiyordum hayırlı uğurlu olsun canım çıkınca bir bakayım dedim
esin askerdemi canim Alah kolaylik versin zor bi durum olsa gerekcok sagol canimm tekrar gorusuruz insallah
suzincanın dediği gibi ben de eskiden çok iştahsızdım eşim gelene kadra sadece meyveyle günü geçirdiğimi bilirim ama şimdi bebek beni çok acıktırıyor eşim de bu sen misin yaa ne güzel iştahlısın diyo eskiden benim de iştahımı kaçırırdım diyor şimdi çok memenun durumdan sen niye acıkmıyorsun onu anlamadım bence doktorunla mutlaka konuş bu konuyu bebişin sğlılğı için önemli bulantıların devam ediyor mu ki
kısçeler hamiş değilim ama hamiş olan biri uygulayarak gözlerimle görmesem yazmazdım . çatlaklarınız kımızıysa henüz yada yeni oluşacaksa aşağı yukarı doğru daire çizmeden vazelin sürün vazelin birebir geliy or inanın .benimde kilodan vardı ben kullandım ve kullanıyorum faydasını gördüm tavsiyem sizlere mutlaka deneyin çatlak kremlerinden daha çok fayda sağlıyor.hem kimyasal yok bir sürü
Evet canım oraya gidiyorum.
Ben ecopirin kullanıyorum. Ne zamana kadar kullanacağım bilmiyorum birsey demedi Dr.
vazelini duydum bende onu kullanmayı dusunuyorum cevremde herkes onerdı ve cok memnun kalmıslar
bende oraya gidiyorum evim çok yakın hastaneye 3 yıldan beri 1 ameliyat 2 tüp bebek 1 dondurulmuş ve kızımı sezeryanla orada doğum yaptım.benim tüp bebek doktorum Aysun Laçin.kızımın bütün takiplerini Aysun hanım yapmıştı doğumu da o yaptı artık bakmıyorlarmış hamilelere sadece tüp bebek yapıyorlarmış ben de orada Mehtap Derelioğlu var ona gidiyorum. ecoprini bana 20. haftaya kadar kullanacaksın dedi doktorum
sen kime gidiyorsun? tedavini orada mı oldun?
günaydın herkese,
oturarak çalışan aarkadaşlar, bi kitapta okudum otururken ayağınızın altında alçak bi tabure koyun ve yarım saat en fazla 1 saatte bir ufak yürüyüşler yapın diyor..ben de evdeki bilgisayar kutusunu getirmeyi planlıyorum burda bişi bulamassam..ayrıca kesinlikle bacak bacak üstüne atmayın kan dolaşımını çok kötü etkiliyor diyor..
bende masa başındayım ve bütün gün pc başında oturuyorum. bazen farkında olmadan çok kalırsam kallktığımda kasığıma bıçak gibi birşey saplanıyo.ayağın altına bişey koymak mantıklı ben genelde ayaklarımı uzatabildiğim kdar uzatmaya calısıyorum
bende masa başındayım ve bütün gün pc başında oturuyorum. bazen farkında olmadan çok kalırsam kallktığımda kasığıma bıçak gibi birşey saplanıyo.ayağın altına bişey koymak mantıklı ben genelde ayaklarımı uzatabildiğim kdar uzatmaya calısıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?