Kızlar ben bi kaç gündür göbek deliğimin altında hatta kasığa doğru kalp atışı gibi pıt pıt atan birşey hissediyorum. Ama elimi koyunca duyuyorum o sesi. Dışardan hissedilmiyor. Bugün de daha çok hissettim ve göbek deliğime daha yakın bi yerde..Acaba bebiş mi yoksa orda damar falan mı var?? Hissedenler böyle sürekli pıt pıt mı oluyo arada mı hissediliyor??? :))
Kızlar ben bi kaç gündür göbek deliğimin altında hatta kasığa doğru kalp atışı gibi pıt pıt atan birşey hissediyorum. Ama elimi koyunca duyuyorum o sesi. Dışardan hissedilmiyor. Bugün de daha çok hissettim ve göbek deliğime daha yakın bi yerde..Acaba bebiş mi yoksa orda damar falan mı var?? Hissedenler böyle sürekli pıt pıt mı oluyo arada mı hissediliyor??? :))
Benim de tahmini doğum tarihi 24 ekim 12 ekimde benim en yakin arkadasimla esimin en yakin arkadasi evleniyor. Yani ikimizin de kardesim dedigimiz insanlar en yakinlarimiz... mümkün degil ki gitmemonlar da cok bekledi dugun icin bir de benim icin beklemesinler...
Ben de korkuyorum 4.30da isten çıkıyorum 1 saat yürüyorum terliyorum bir de bazen sirtima dogru esiyor... bir de ben de alerjik rinit var burun tikanikligi hatta biyle aci gibi yanma gibi sürekli de hapsirik...
Cnm ya üzüldüm senin icin ama zorla kendini kek krakeri kes istahin döner normale. Ben hamile kaldigimdan beri abur cubur yemiyorum canim da istemiyor iyi oldu. Ama balik ve et konusunda dikkat etmem lazim benim de... her sabah bi haşlanmış yumurta azicik peynir 1 tane kucuk domates en kucuklerinden :) meyve yiyorum direkt :) ve yesillik roka semizotu maydonoz neyse yani... aksamlari da mutlaka yesillikli salata yapiyorum... 7.30da kahvalti 9 gibi süt kuruyemis 11.30 gibi bir meyve. 1e dogru yemek :) 3.30 gibi meyve 6 gibi aksam yemegi bazen yatmadan yine meyve ya da siskin olursam hicbir sey yemiyorum. Su da oyle gunde 2 litre ictigim hic olmadi ama her gittigimde doktor suyu cok iyi diyor :) dikkat et cnm benim ablam iyi beslenmedigi icin sonraki aylarda cok yiprandi
Ben de beylikduzundeyim hangi hastaneye gidiyordun ?
Ben napim esim askerde benimaksamdan aksama konuşuyoruz daha dogrusu ben konuşuyorum o dinliyor... cok ozledim onu ya... ama az kaldi cok sukur
Cnm isim gayet güzel oglum olsaydı mutlaka ilk isim muhammet koyacaktik yanina da bulmustuj ama soylemiyim simdi :) bence emir guzel isim.
Ben de söylemeye utandim ama kasimaktan yara oldu benimkiler o zaman catlak mi oluşacak hemen krem alayim ben de...
cnm eşim uzman eczacı bu tarz çatlaklar için en iyi krem formulasyonunun madecassol ve bepanten kremlerinin karısıtırıp sürmek olduğunu söylüyor isterseniz yazıdıradabilirsiniz yazdırmazsanızda ikisinin toplam ücreti 14,15 tl ben kullanıyorum gebeliğimin 20.haftasından ne kaşınıyorum nede çatlağım olustu
evet cnm ben de evden sehpa getirdim ama ona da ayak uzatılmıyo ki..yatmış gibi oluyorum..girene çıkana her seferde telaş yapıyorum..
bugün aile hekimliğinden çağırıp aşı yaptılar tetanoz aşısı,18. haftam bitti erken değil di mi kızlar?siz de aşı oldunuz mu?
bugün aile hekimliğinden çağırıp aşı yaptılar tetanoz aşısı,18. haftam bitti erken değil di mi kızlar?siz de aşı oldunuz mu?
kızlar bu ayak altına bişey koyma işi iyi oldu ya.
bi kutu buldum bnde onu koydum oh ne rahatmış ya.:)
yaa bi de ben bulsam..teyzeyi görsem sorcam da..olmadı evden kutu getircm..
selamlar..............................
bnide 20. haftamda çağırdılar. 20 mayısda gitcem.
bu valla çok iyi geldi bana. diğer türlü hep ayaklarım sallanıodu, sonrada şişiodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?