2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar ben bi kaç gündür göbek deliğimin altında hatta kasığa doğru kalp atışı gibi pıt pıt atan birşey hissediyorum. Ama elimi koyunca duyuyorum o sesi. Dışardan hissedilmiyor. Bugün de daha çok hissettim ve göbek deliğime daha yakın bi yerde..Acaba bebiş mi yoksa orda damar falan mı var?? Hissedenler böyle sürekli pıt pıt mı oluyo arada mı hissediliyor??? :))

Arada hissediliyo cnm..bebiştir sennki de büyük ihtimalle..ben mesela 2 gündür biraz kendime düştüm dinlemedim..sonra akşam dinlenirken duydum bebişi..zaten 22. haftadan itibaren düzenli olması gerekiyormuş, o zamana kadar ilk bebekte hissetmemek bile normal die biliyorum..daha önce hissederseniz de düzenli olmasını beklemeyin dediler bana doktor ve kitap

ben göbek değiliğimin 3-4 parmak altında hissediyorum bebişi. resmen vuruo gibi oluyor. pıt pıt vuruo heralde:) arada hissediyorum sürekli olmuyor. çnkü oda içerde uyuyo her zaman uyanık olmuomuş:)

küçükçekmecede dr.sadıkahmet hastenesi var oraya gidiyorum bi defada avcılar medıcanaya gittim.

canım ben kaşınıyodum çok kötü,dr.um madecassol verdi bir de kortizonlu bi merhem ama onu almadım sadeca madecasssol kullanıyorum,tek başına bile çok memnun kaldım,madem eşin eczacı sana sorabilirim,uzun süre kullanılmasında bi sakınca yok demi? yani sonuna kadar bunu kullansak olur mu?

büyük ihtimalle bebeğindir o canım. bende hissediyorum böyle tık tık vuruyo sanki :) dışardan hissedilmmesi gayet normal ben hissediyorum ama eşim elini koyunca hissedemiyo. daha küçücük yavrularımız zamanla daha güçlü tekmeler atacaklar inşallah :)

evet cnm ben de evden sehpa getirdim ama ona da ayak uzatılmıyo ki..yatmış gibi oluyorum..girene çıkana her seferde telaş yapıyorum..

valla ben evdn sehpa getirsem burda hrkes güler bana amma abarttın sankı tek hamile çalışan sensin derler :) burda adım çıktı narine ne yapsam olay oluyo ne kadar nazlısın dıyolar. aslında abartılı bırsey yaptıgımda yok ama insanların gözün batıyo anlamadım

kızlar bu ayak altına bişey koyma işi iyi oldu ya.
bi kutu buldum bnde onu koydum oh ne rahatmış ya.:)

bugün aile hekimliğinden çağırıp aşı yaptılar tetanoz aşısı,18. haftam bitti erken değil di mi kızlar?siz de aşı oldunuz mu?

Son düzenleme:
bnide 20. haftamda çağırdılar. 20 mayısda gitcem.

iyi o zaman normal herhalde,eşim pimpirik yaptı da doktoru arayıp soralım söleyelim diye.Ama ebeler takip ediyo kendi bölgelerindeki hamileleri..
bu arada seninde oğlun oluyomuş suzincan hayırlı olsun inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…