2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
iyi o zaman normal herhalde,eşim pimpirik yaptı da doktoru arayıp soralım söleyelim diye.Ama ebeler takip ediyo kendi bölgelerindeki hamileleri..
bu arada seninde oğlun oluyomuş suzincan hayırlı olsun inşallah....

gebe hemşireleri takip ediyor hemde çok ilgililer zaten. bni 20.haftam bitince çağırdı işte.
teşekkür ederim sennde oğlun oluyor :) seninde hayırlı olsun.
hepimiz allahın izniyle sağlıklı sıhhatli bir şekilde alırız inş. kucaklarımıza miniklerimizi.

Merhabalar,

Dün doktordaydık. Benimde bir kızım olacak ismini ESİLA koymayı düşünüyorum. Kulağıma çok hoş geliyor. Genelde ilk yorum o ne biçim isim başka isim koy diyorlar. Ama içimden hep Esila geçiyor.

Bende masamın altındaki kapaklı çöp kovamın üstüne uzatıyorum ayaklarımı.Yoksa ağrı yapıyor böyle yapınca şişmiyorda :))

kapaklı çöp kovası bendede var dur yüzüyünü siliyimde bende uzatayım ayaklarımı :) zaten ayakkabıları cıkaraıyorum otururken ayagımı sıkıyo yeni ayakkabı yaa

umut tüp bebekte yaptırdım.eşimde sorun vardı emre beyde tedavi olduk
bızde memorıal sıslıde tedavı olduk ılk denemede oldu kızım.
teşekkürler tecrübelerinden faydalanmak isterim doğrusu benim de kızım olacak kısmetse
seve seve cok mutlu olurum..eskı gunler gelıyor aklıma buraya ugradıkca sankı daha dun hamıleydımm..zaman cok cabuk gecmıss.
allah yardım etsın arkadasına.karnını ıcerı cekememen normal endıse etme.doktoruma sorduumda bana gulmustuu
hayırlı olsun bebısın o pıt pıt....zamanla artıcak.bazen uykudan uyanıcaksın...ben bırgun uyandım esım bana vurdu sandım adama bagırdım sonra fark ettım kı kızımmıs

kuzuşlarım günaydınlar olsun hepinize. ben bugün aranızakatılmakta biraz geciktim. sabahtan beri bir sağa yatıyorum bir sola 15 er dk aralıklarla uyuyorum
bende çöp kovama uzatıyorum ayacıklarımı. valla baştan aşağıya bazen öyle zonkluyorlar ki.
kızlar benim bir derdim var sizlerle paylaşmak istiyorum.
ablam 1,5 yıldır korunmuyordu. hamiş kalamadı. doktora gitti. yumurtası yeteri kadar büyümeden çatlıyormuş bu nedenle kaliteli döllenme olamıyormuş falan filan. ilaç tedavisi uygulamıştı. bugün yine gitti doktora yeteri kadar büyümeyen yumurta geri çekilmiş ve daha da küçülmüş. kısacası yumurtlamıyorsun demiş doktor. morlimiz çok bozuk. adam gibi bana bile sevinemiyor ablacım. çok üzülüyorum. bende mümkün mertebe sevmiyorum karnımı onun yanındayken. annemleri falan da uyardım.hanimiş minimiş yapmayın kızın yanında diye. Şimdi 1 ay sonra yine 2 aylık bir ilaç tedavisine girecekmiş. Ona göre bakıcaklarmış. Hiç böyle bir yakınınız ya da bildiğiniz bir olay oldu mu? Çok üzülüyorum
aşı olayına gelince... hamilelik kaydımı yaptırmak için gittiğimde 20. hafta arayacağız seni geleceksin aşın var demişlerdi. O yüzden henüz ben vurulmadım ama haftaya doktorum istediği bazı tahliller var onları yaptırmak için gidicem belki yakalarlarsa vururlar. Zaten 20. haftaya giriyoruz.

canım bizde Ada Deren koycas yakın çevremizde çok az kişi beğendi ama sonuçta senin kızına yakıştırdığın önemli

sağol canım hissetmemekte kötü nasıl iyimi deliriyom

bu arada arkımın ablası 4.300 kilo 53 cm kız dünyaya getirmiş

slm kızlar bızde anca kahvaltı yaptık oglumla geldik. Ası konusunda ben pek yaptırma taraftarı degılım olmucamda zaten

doktor takibinde devam etsin cnm..inşallah düzelir..ama bir kadına yumurtlamıyorsun demek için onu aylarca izlemek gerek bence..benm de bir ay adetm çok gecikmişti..dr a gittim..demek ki yumurtlamanda düzensizlik var bu ay iyi yumurtlamamışsın, yada erken yumurtlamışsın demişti mesela..sonra kendisi geldi yavrum..başka doktora da gidin yine içinizde kalmasın böyle tedavler doktora göre çok değişiyor..

slm kızlar bızde anca kahvaltı yaptık oglumla geldik. Ası konusunda ben pek yaptırma taraftarı degılım olmucamda zaten

Bende yaptırmamayı düşünmüştüm dün doktoruma sordum kesinlikle yaptır.hiç bir yan etkisi yok ve hamilelikte oluşabilecek komlikasyonlarda anne ve bebeği koruduğunu söyledi.Hastanelerin yapmadığını sadece sağlık ocaklarının yaptığını filan anlattı.kısaca kesinlikle yaptır dedi.Yaptıracağım ben

valla doktora dedim gerekli miydi bilmiyorum beni yakalayınca vurdular aşıyı die..ii yapmışsın yoksa beni bile arıyorlar nie yaptırmıyosunuz die, sonra da sağlık bakanlığına şikayet ediolar dedi..

Perşembe güzel bir gün... Ama Cuma ondan da güzel bir gün Cumaya 1 kalaaa

çok güzel bir isim bana elfida ismini çağrıştırdı. çok sevdim.

Benim de tüpü aysun hanım yaptı. Ama hamile oldugu icin devamında o yoktu. Doguma onu isterdim aslında. Cok iyi biriydi o. Ben simdi Asli basver Can'a gidiyorum. Ona gitmiştim ilk sonra da ona devam ettim.

evet aysun hanım gerçekten çok iyi doktor çok güleryüzlü ona çok alışmıştım ama artık hamile takibi yapmıyor doğumada girmiyor oğlu oldu onunda sadece tüp bebek yapıyor.mehtap hanımdan da memnunum şimdilik herkes onu tavsiye etmişti ben de ona devam ettim

nasılsınız kızlar ve minik bebişler?bende sağlık ocağına gittim bugün.kalp atışlarını dinledik miniğimin.dinledikçe bıkılmıcak bişey :) banada aşı için 22. haftaya verdi gün.ayrıca kalp atışına göre cinsiyet tahmini diye bişey varmış duydunuzmu hiç?140 üstü kız altı erkekmiş.cinsiyetini öğrenen anneler sizde doğru çıktımı?

doktoruma sormaya gerek duymamıştım yaptırmıcam diye ama doktora sormakta fayda var ben bi soruyum ozaman...
valla doktora dedim gerekli miydi bilmiyorum beni yakalayınca vurdular aşıyı die..ii yapmışsın yoksa beni bile arıyorlar nie yaptırmıyosunuz die, sonra da sağlık bakanlığına şikayet ediolar dedi..

şikayet edildigini duymamıştım ben :S

ilk senden duydum canım hiç bi bilgim yok

Ben kızıma hamileyken vurulmuştum 20. haftadan sonra
bütüm doktorlar tavsiye ediyor sonuçta doğuma giricez bıçak neşter filan kullanılıyor tabii sterildir ama işi sağlama almsk lazım

Merhaba arkadaşlar,güzel bir gün dilerim herkese Nasılsınız?
Ben de ay sonunda sağlık ocağına gideceğim,tam kan sayımı yapılacak ,doktorum istedi..Gitmişken aşıyı da sorucam ama sağlık ocağım bunların takibini güzel yapıyor,zaten haftası geldiğinde bilgilendirirler diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…