Merhaba arkadaşlar,güzel bir gün dilerim herkeseNasılsınız?
Ben de ay sonunda sağlık ocağına gideceğim,tam kan sayımı yapılacak ,doktorum istedi..Gitmişken aşıyı da sorucam ama sağlık ocağım bunların takibini güzel yapıyor,zaten haftası geldiğinde bilgilendirirler diye düşünüyorum.
Merhabalar,
Dün doktordaydık. Benimde bir kızım olacak ismini ESİLA koymayı düşünüyorum. Kulağıma çok hoş geliyor. Genelde ilk yorum o ne biçim isim başka isim koy diyorlar. Ama içimden hep Esila geçiyor.
Merhabalar,
Dün doktordaydık. Benimde bir kızım olacak ismini ESİLA koymayı düşünüyorum. Kulağıma çok hoş geliyor. Genelde ilk yorum o ne biçim isim başka isim koy diyorlar. Ama içimden hep Esila geçiyor.
kuzuşlarım günaydınlar olsun hepinize. ben bugün aranızakatılmakta biraz geciktim. sabahtan beri bir sağa yatıyorum bir sola 15 er dk aralıklarla uyuyorum
bende çöp kovama uzatıyorum ayacıklarımı. valla baştan aşağıya bazen öyle zonkluyorlar ki.
kızlar benim bir derdim var sizlerle paylaşmak istiyorum.
ablam 1,5 yıldır korunmuyordu. hamiş kalamadı. doktora gitti. yumurtası yeteri kadar büyümeden çatlıyormuş bu nedenle kaliteli döllenme olamıyormuş falan filan. ilaç tedavisi uygulamıştı. bugün yine gitti doktora yeteri kadar büyümeyen yumurta geri çekilmiş ve daha da küçülmüş. kısacası yumurtlamıyorsun demiş doktor. morlimiz çok bozuk. adam gibi bana bile sevinemiyor ablacım. çok üzülüyorum. bende mümkün mertebe sevmiyorum karnımı onun yanındayken. annemleri falan da uyardım.hanimiş minimiş yapmayın kızın yanında diye. Şimdi 1 ay sonra yine 2 aylık bir ilaç tedavisine girecekmiş. Ona göre bakıcaklarmış. Hiç böyle bir yakınınız ya da bildiğiniz bir olay oldu mu? Çok üzülüyorum
aşı olayına gelince... hamilelik kaydımı yaptırmak için gittiğimde 20. hafta arayacağız seni geleceksin aşın var demişlerdi. O yüzden henüz ben vurulmadım ama haftaya doktorum istediği bazı tahliller var onları yaptırmak için gidicem belki yakalarlarsa vururlar. Zaten 20. haftaya giriyoruz.
Şeker yüklemesi yaparlar belki,belli periyotlarda yapacaklar diye biliyorum.Beni de dün hemşire aradı cuma günü aç gelin die ben de sormadım niye aç die tahlil yapacak hrhalde
Şeker yüklemesi yaparlar belki,belli periyotlarda yapacaklar diye biliyorum.
evet aysun hanım gerçekten çok iyi doktor çok güleryüzlü ona çok alışmıştım ama artık hamile takibi yapmıyor doğumada girmiyor oğlu oldu onunda sadece tüp bebek yapıyor.mehtap hanımdan da memnunum şimdilik herkes onu tavsiye etmişti ben de ona devam ettim
Kızlar birde bu aşıyı vurulduktan sonra ömür boyu bağışıklık kazanılması için 5 sene üst üste yapılmssı gerekli demişti bana hemşire ben bu yıl 4. nü vurulacam kısmetse.
nagehan hanımı bende duydum herkes çok memnun ben neşe hanıma gidiyorum. kimyasal gebeliğimde başlamıştım sonrada bırakmadım önceleri biraz soğuktu ama şimdi gayet iyi anlaşıyoruz
hastane evine yakın mı nerede oturuyorsun
şeker yüklemesi 5,5 - 6 aylıkken yapılmıo mu :S
Selam anneler, Allah kismet ederse ilk anneler gunu geliyor :)) Benim odun adam da hala henuz anne degilsin seneye diyor yaaa(
kızlar öğle yemeğimizide yedik yavruşumla geldik:)
Canım ben de net bilmiyorum,zamanı geldiğinde ararlar zaten..
ben fatih te oturuyorum. çok çok yakın değil ama hastaneye gittiğimde hastaneyi çok beğendim.memnun kalacağımı düşünüyorum.
burada devam edicem inşallah canım.
Tetanoz aşısı dimi bu? Peki çocuklukta ve gençlikte ben asi olmuştum yine de yapıyorlar mı acaba? Fazlası zarar oluyor mu? Birde aşı olduktan sonra bunu nasıl takip ettin ne zamanda bir tekrar olacağını birsey veriyorlar mı sana?
Şeker yüklemesi yaparlar belki,belli periyotlarda yapacaklar diye biliyorum.
Canım ben de net bilmiyorum,zamanı geldiğinde ararlar zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?