2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar birde bu aşıyı vurulduktan sonra ömür boyu bağışıklık kazanılması için 5 sene üst üste yapılmssı gerekli demişti bana hemşire ben bu yıl 4. nü vurulacam kısmetse.

Beni de dün hemşire aradı cuma günü aç gelin die ben de sormadım niye aç die tahlil yapacak hrhalde

Merhaba,bir süredir isimler ve anlamlarını baya araştırdım Esilayı görünce seni bilgilendirmek istedim.Tabii ki senin kararın ama şu linkteki yazıyı okumanı öneririm..
Kızımıza Esila ismini takabilir miyiz? Anlamı nedir? | Fetva

Canım böyle bir durum bilmiyorum. Ama yumurta büyütme ilaçları büyütür normalde. Tup bebekte falan sorun olur muymuş? Öyle birsey denesinler.
Bencede ablan belli etmese de üzülür onun olmadığına. Çünkü bizde 5 sene uğraştık ve benden küçükler hamile kalınca hemen ne kadar sevinsem de bir kırgınlık oluyordu icimde.
Allah isteyen herkese bebek nasip etsin insallah.

Aslında bende Mehtap hanım hakkında cok olumlu seyler okudum. Asli Hanım'da işini iyi biliyor. Ultrasonda falan cok uğraşıyor gösteriyor, bilgi veriyor. O yonden iyi biri. Aslında Mehtap ta aklımın bir köşesinde. Ama simdi arada ona gidip arada da Asliya gitmek de olmaz.
Sana vitamin olarak ne verdi Mehtap? Bana Demir verdi Asli. Gyno ferro sanol sanırım adı. Bir de ecopirini iciyorum. Baska vitamin vermedi. Doğumla ilgili Mehtap hanımın tutumu nasıl? Normal doğuma ne diyor tup bebekte?

Kızlar birde bu aşıyı vurulduktan sonra ömür boyu bağışıklık kazanılması için 5 sene üst üste yapılmssı gerekli demişti bana hemşire ben bu yıl 4. nü vurulacam kısmetse.

Tetanoz aşısı dimi bu? Peki çocuklukta ve gençlikte ben asi olmuştum yine de yapıyorlar mı acaba? Fazlası zarar oluyor mu? Birde aşı olduktan sonra bunu nasıl takip ettin ne zamanda bir tekrar olacağını birsey veriyorlar mı sana?

ben fatih te oturuyorum. çok çok yakın değil ama hastaneye gittiğimde hastaneyi çok beğendim.memnun kalacağımı düşünüyorum.
burada devam edicem inşallah canım.

Selam anneler, Allah kismet ederse ilk anneler gunu geliyor :)) Benim odun adam da hala henuz anne degilsin seneye diyor yaaa(

benim kocada böyle der eminim. şuan biz ayrı kalıyoruz zaten yanımda olamayacak adam olsada bişe degişmez zaten

ben fatih te oturuyorum. çok çok yakın değil ama hastaneye gittiğimde hastaneyi çok beğendim.memnun kalacağımı düşünüyorum.
burada devam edicem inşallah canım.

benim işyerim fatihte

sana çok yakın değil dediğin gibi ama sonuçta emniyet şeridinden giderse araç pek sorun olmaz 15 dakikaya orda olursun

bide doğumdan sonra vuruyorlar die biliyorum bi kaç ay sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…