bizde yedik ama midemi yaktı sanki yediklerim
Cnm benim kızım sezeryan olduğu için yine sezeryan olacak ama dpktorların genel görüşü tüp bebek olunca sezeryan oluyor zor elde edilen gebelik olduğu içinAslında bende Mehtap hanım hakkında cok olumlu seyler okudum. Asli Hanım'da işini iyi biliyor. Ultrasonda falan cok uğraşıyor gösteriyor, bilgi veriyor. O yonden iyi biri. Aslında Mehtap ta aklımın bir köşesinde. Ama simdi arada ona gidip arada da Asliya gitmek de olmaz.
Sana vitamin olarak ne verdi Mehtap? Bana Demir verdi Asli. Gyno ferro sanol sanırım adı. Bir de ecopirini iciyorum. Baska vitamin vermedi. Doğumla ilgili Mehtap hanımın tutumu nasıl? Normal doğuma ne diyor tup bebekte?
onu bir sor istersen cnm .aşı kartı veriyorlar oraya not ediyorlar da benim kart kayboldu sağolsun benim bıcırık çom karıştırıyor cüzdanıTetanoz aşısı dimi bu? Peki çocuklukta ve gençlikte ben asi olmuştum yine de yapıyorlar mı acaba? Fazlası zarar oluyor mu? Birde aşı olduktan sonra bunu nasıl takip ettin ne zamanda bir tekrar olacağını birsey veriyorlar mı sana?
Merhaba arkadaşlar,güzel bir gün dilerim herkeseNasılsınız?
Ben de ay sonunda sağlık ocağına gideceğim,tam kan sayımı yapılacak ,doktorum istedi..Gitmişken aşıyı da sorucam ama sağlık ocağım bunların takibini güzel yapıyor,zaten haftası geldiğinde bilgilendirirler diye düşünüyorum.
kızlar ayrıntılı ultrason fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
Şeker yüklemesi yaparlar belki,belli periyotlarda yapacaklar diye biliyorum.
Tetanoz aşısı dimi bu? Peki çocuklukta ve gençlikte ben asi olmuştum yine de yapıyorlar mı acaba? Fazlası zarar oluyor mu? Birde aşı olduktan sonra bunu nasıl takip ettin ne zamanda bir tekrar olacağını birsey veriyorlar mı sana?
İyi çok şükür,sonucunun iyi çıkmasına sevindimben çok iyiyim şükürler olsun dörtlü testimin sonucu temiz çıkmış çok rahatladım :) buguün sağlık ocagına gitim bazı tahliller vardı doktorun istediği onları yaptırdım. gelmişken aşınıda yapalım dediler doktoruma sormam lazım dedım. doktorum haftaya vurun dedi 19 bitmiş oluyo 20 nin içinde oluyoruz. bence arkadaslar doktorunuzu arayın ne zaman vurunacağınızla ilgili en sğlıklı bilgiyi o verir.
ben 160a yaptırcam kısmetse ayın 4ünde cd de veriolar bide 240 vardı onda cd vermiolardı bizde cd vereni tercih ettik
Tetanoz aşısı dimi bu? Peki çocuklukta ve gençlikte ben asi olmuştum yine de yapıyorlar mı acaba? Fazlası zarar oluyor mu? Birde aşı olduktan sonra bunu nasıl takip ettin ne zamanda bir tekrar olacağını birsey veriyorlar mı sana?
ben 160a yaptırcam kısmetse ayın 4ünde cd de veriolar bide 240 vardı onda cd vermiolardı bizde cd vereni tercih ettik
Merhaba,bir süredir isimler ve anlamlarını baya araştırdım Esilayı görünce seni bilgilendirmek istedim.Tabii ki senin kararın ama şu linkteki yazıyı okumanı öneririm..
Kızımıza Esila ismini takabilir miyiz? Anlamı nedir? | Fetva
İyi çok şükür,sonucunun iyi çıkmasına sevindimHer ne kadar o testleri yaptırmasam da yaptıranların sevinçlerini ve üzüntülerine ortak oluyorum,sonuçta minik masum meleklerimiz var içimizde..İki gün sonra bebeğimi görmeye gittiğimizde ben de sorucam bilgi alıcam zaten.
Bu ayrıntılı ultrasonu doktorlarımız yapamıyor mu?Özel hastanelere gidiyoruz sonuçta,ama farklı bir dala sevkedileceksek onu bilemem..
Merhaba,bir süredir isimler ve anlamlarını baya araştırdım Esilayı görünce seni bilgilendirmek istedim.Tabii ki senin kararın ama şu linkteki yazıyı okumanı öneririm..
Kızımıza Esila ismini takabilir miyiz? Anlamı nedir? | Fetva
kızlar aklıma takılan sorular var beraber çözelim lütfen
1- aşı olanlar varmı vucüt nasıl tepki veriyor sonrasında ateş vs yapıyomu
2- şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılır
3- detaylı ultrasonu istanbulda hangi hastanede kaç liraya çektirdiniz teşekkürler :)
İyi çok şükür,sonucunun iyi çıkmasına sevindimHer ne kadar o testleri yaptırmasam da yaptıranların sevinçlerini ve üzüntülerine ortak oluyorum,sonuçta minik masum meleklerimiz var içimizde..İki gün sonra bebeğimi görmeye gittiğimizde ben de sorucam bilgi alıcam zaten.
Bu ayrıntılı ultrasonu doktorlarımız yapamıyor mu?Özel hastanelere gidiyoruz sonuçta,ama farklı bir dala sevkedileceksek onu bilemem..
Canim nerde yaptiricaksiniz ?
Kizlar Istanbul'da bildiginiz hastane var mi . TR gelince annecigimle gitmek istiyorum hem ole CD fln yok burda resmi bile kirk kere istiyorsun..
Amin canım..Allah hepimizin bebeklerini korusun,O na emanet..sağol canım aslında bende yaptıırmayı düşünmüyodum ama doktorum bir tanesi olsun yaptıralım dedi iyikide yaptırmısım içim rahatladı vala yoksa ben kendımı biliyorum acaba yaptırmasamıydım acaba bebeğim sağlıklımı dıye kendı kendimi yerdim. ayrıntılı ultrason konusuna gelınce ben zaten özel muayeneye gidiyorum her gitiiğimde 150 tl verıyorum ayrıntılı ıcın ayrı ücret almayacaklarını söylediler. zaten gecen gittiğimde cok ayrıntılı baktı :)) sende meleğini gör için rahatlasın canım iyi haberlerle gel inşalah
Canım yorumunu şimdi gördüm. Mantıklı şeyler söylemişler aslında ceylin, efsa gibi isimler içinde böyle yazılıyor. Bilemedim şimdi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?