kızlar aklıma takılan sorular var beraber çözelim lütfen
1- aşı olanlar varmı vucüt nasıl tepki veriyor sonrasında ateş vs yapıyomu
2- şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılır
3- detaylı ultrasonu istanbulda hangi hastanede kaç liraya çektirdiniz teşekkürler :)
Canim nerde yaptiricaksiniz ?
Kizlar Istanbul'da bildiginiz hastane var mi . TR gelince annecigimle gitmek istiyorum hem ole CD fln yok burda resmi bile kirk kere istiyorsun..
radyoloji uzmanları yapıomuş canım ayrıntılı ultrasonu kadın dogumcular yapamıomuş
kızlar ayrıntılı ultrason fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
Anladım canım..O yüzden öncelikle doktorlar sonra sağlık ocaklarına teslim olmak gerek zaten zamanı geldiğinde şunu bunu yapacaksın deniliyor..Ben de ordan burdan bişeyler öğreniyorum sonra doktoruma soruyorum ama doktorum benden geveze ve bilgili olduğu için haliyle işine karışılmasını istemiyor ve sakin ol diyor..onları beklemek en doğrusu..tabi bnm gibi doktoruna güvenmek ve sevmek lazım
bnmde bazen öle oluyor. rennie diye bi şurup vermişte doktorum o çok iyi geliyor mideye
3- detaylı ultrasonu istanbulda hangi hastanede kaç liraya çektirdiniz teşekkürler :)
bn incirlide ultra med die bi yer var oraya yaptıracağım:)
bence henüz kimse detaylı yaptırmamıştır belki bir iki kişi çünkü 20den sonra olması lazım
şeker yüklemesi 24. haftadan sonra oluyor
aşıyı bilmiyorum henüz yaptırmadım
ne kadarmış suzincan orada fiyatlar
Aşıyı da ben söyliyim o zaman22. hafta bitince yapılıyomuş sağlık ocağındaki hemşire söyledi bana da 30 mayısta olucam ben de kısmetse.
Kizlar dun de yazmıştım tekrar sormak istedim simdi benim tam göğüslerimin bitiminde yani kaburgalarımın orası mı desem anlatamadım ama boyle titresme oluyor devamlı..yeni dogum yapmış bir arkadasıma sordum o da bebegini hissediyorsun diyor bebek karinda degil mı dedim yukarda doguma doğru asagi iniyor dedi..kafam karıştı.sizde de boyle içinizde titreşim oldugu oluyor mu?
Kizlar dun de yazmıştım tekrar sormak istedim simdi benim tam göğüslerimin bitiminde yani kaburgalarımın orası mı desem anlatamadım ama boyle titresme oluyor devamlı..yeni dogum yapmış bir arkadasıma sordum o da bebegini hissediyorsun diyor bebek karinda degil mı dedim yukarda doguma doğru asagi iniyor dedi..kafam karıştı.sizde de boyle içinizde titreşim oldugu oluyor mu?
pink 8 tatlım kesinlikle bebeğinle alakalı değil o titreşim bence.çünkü geçen hafta doktora bir soru sormuştum göbeğimle ilgili doktor bana bebeğimizin henüz göbek deliği hizasına bile gelmediğini söylemişti cümle arasında .bende şimdi düşündümde herhalde alakası yoktur ama gerilmeden kaynaklanan bir durum yaşadığın sonuçta bebeğimiz büyüyor benim sürekli bir gerilme batma sancı acıma bu günlerde bunları çok yaşıyorum bende
320 lira imiş.
ama bnm doktoruma indirimi varmış 200 e hallolcak.
bi arkadaşta orda yaptırdı çamlık hastanesinde doktoru 300den 200e düşürdüler bende orayı düşündüm ama öyle bi indirim olmadığı için vazgeçtim 320 lira çok çünkü
Ben de zaten yukarda oldugunu düşünmüyorum canim.ama bu titreme neden oluyor insallah hersey yolundadir bazen endişeleniyorum( sanci batma acıma ben de olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?