2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

1. Aşı kol ağrısı yapıo malesef eşim kaç gün çekti acısını:)
2. 24-28 haftalar arasıymış.
3. 150 - 200 arası değişiodur die biliyorum. tabi gitceğin yere bağlı.

radyoloji uzmanları yapıomuş canım ayrıntılı ultrasonu kadın dogumcular yapamıomuş

Anladım canım..O yüzden öncelikle doktorlar sonra sağlık ocaklarına teslim olmak gerek zaten zamanı geldiğinde şunu bunu yapacaksın deniliyor..Ben de ordan burdan bişeyler öğreniyorum sonra doktoruma soruyorum ama doktorum benden geveze ve bilgili olduğu için haliyle işine karışılmasını istemiyor ve sakin ol diyor..onları beklemek en doğrusu..tabi bnm gibi doktoruna güvenmek ve sevmek lazım

Kizlar ben Detayli ultrason icin Medicana Bahcelievleri aradim, 300TL CD veremiyorlarmis cunku ulrason aletleri arizaliymis

Yemin ederim saka gibi bu TR yaa :))

doktor konusunda bende çok şanslıyım ben sormadan herşeyi söylüo bi şu aşı meselesini söylememişti onuda arayıp sorcam bakalım ne dicek

bence henüz kimse detaylı yaptırmamıştır belki bir iki kişi çünkü 20den sonra olması lazım

şeker yüklemesi 24. haftadan sonra oluyor

aşıyı bilmiyorum henüz yaptırmadım

canım öncelikle kolay ,mutlu,huzurlu ve sağlıklı hamilelik diliyorum sana
ben ilk aşımı oldum sağlık ocağında 19 .haftada hiçbir yan etkisini görmedim sadece kolumun üzerine yatmışım biraz hassasiyet oldu kolumda
şeker yüklemesi doktorum 6. ayımda yapacak
detaylı ultrasonu doktorum hiç konuşmadı bende sormadım içim rahat bu konuda
benden bu kadar tatlum umarım yardımcı olmuşumdur

bence henüz kimse detaylı yaptırmamıştır belki bir iki kişi çünkü 20den sonra olması lazım

şeker yüklemesi 24. haftadan sonra oluyor

aşıyı bilmiyorum henüz yaptırmadım

Aşıyı da ben söyliyim o zaman 22. hafta bitince yapılıyomuş sağlık ocağındaki hemşire söyledi bana da 30 mayısta olucam ben de kısmetse.

Kizlar dun de yazmıştım tekrar sormak istedim simdi benim tam göğüslerimin bitiminde yani kaburgalarımın orası mı desem anlatamadım ama boyle titresme oluyor devamlı..yeni dogum yapmış bir arkadasıma sordum o da bebegini hissediyorsun diyor bebek karinda degil mı dedim yukarda doguma doğru asagi iniyor dedi..kafam karıştı.sizde de boyle içinizde titreşim oldugu oluyor mu?

Aşıyı da ben söyliyim o zaman 22. hafta bitince yapılıyomuş sağlık ocağındaki hemşire söyledi bana da 30 mayısta olucam ben de kısmetse.

beni henüz aramadılar arıyorlar tahliller ve aşılar için benim daha çok var aslında 16. haftadayım

çerkezsin sanırım sen

bebek şuan göbek deliğinin ya orada ya da brz aşşağısındaki nasıl üstte oluyormuş bn anlamadım:S

pink 8 tatlım kesinlikle bebeğinle alakalı değil o titreşim bence.çünkü geçen hafta doktora bir soru sormuştum göbeğimle ilgili doktor bana bebeğimizin henüz göbek deliği hizasına bile gelmediğini söylemişti cümle arasında .bende şimdi düşündümde herhalde alakası yoktur ama gerilmeden kaynaklanan bir durum yaşadığın sonuçta bebeğimiz büyüyor benim sürekli bir gerilme batma sancı acıma bu günlerde bunları çok yaşıyorum bende

Ben de zaten yukarda oldugunu düşünmüyorum canim.ama bu titreme neden oluyor insallah hersey yolundadir bazen endişeleniyorum( sanci batma acıma ben de olmuyor.

Ben de zaten yukarda oldugunu düşünmüyorum canim.ama bu titreme neden oluyor insallah hersey yolundadir bazen endişeleniyorum( sanci batma acıma ben de olmuyor.

kafana takma tatlım karnımız genişliyor ondandır .2 haftaya kadar bendede yoktu ama bu ara karnım çok geriliyor çünkü göbeğim baya çıktı artık sürekli kaşınıyor kremde kullanıyorum ama inşallah çatlak olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…