bence de çok. indirimim olmasa gitmezdim oraya heralde:)
canım öncelikle kolay ,mutlu,huzurlu ve sağlıklı hamilelik diliyorum sana
ben ilk aşımı oldum sağlık ocağında 19 .haftada hiçbir yan etkisini görmedim sadece kolumun üzerine yatmışım biraz hassasiyet oldu kolumda
şeker yüklemesi doktorum 6. ayımda yapacak
detaylı ultrasonu doktorum hiç konuşmadı bende sormadım içim rahat bu konuda
benden bu kadar tatlum umarım yardımcı olmuşumdur
200 normal piyasada bu fiyat zaten ben bi yer duydum 142 dediler bakıyım orayı arıcam bi
indirimli hali 200 cnm. bn 320 liraya çok dedim. 320 indirimsiz olanı.
cnm ya benm dr da bişi dememişti, ben de sonradan duyunca etraftan arayıp sordum, çünkü bi dahaki randevum 24.hafta başındaydı ve detaylı 24. hafta bitimine kadar yapılıyormuş. ayrıca doktorumun hastanesni aradım radyolojiye bağladılar ve randevuyla çalıştıklarını önceden randevu almam gerektiğini söölediler..ben de dr u aradım dedim bana demediniz ama nedir durum?o da bi dahakine dicektim dha erken dedi..dedim böyle randevu filan alınıyomuş, ben 24. haftaya gün aldım sizden..o da dedi muayene gününü 1 hafta erkene al, hallederiz..ama ben yine de bir devlet bir de dokorun hastanesinden randevu aldım ultrason için..
ben cebimizden çıkana bakıyorum canım 200 çıkacak sizden bu da normal bi fiyat fazla değil
benimde bir sonraki randevum 4 hafta sonra yani geçmiş oluyor galiba bana doktor hiç bahsetmedi ama üzerinde pek durmuyoum allaha şükür ikili test ve omurilik testim iyi çıktı rahatım bu yüzden kendimi zorunluda pek hissetmiyorum .tabiki isteyen herkes yaptırsın ama ben pek düşünmüyorum doktoruma güveniyorum herşey yolunda inşallah
kafana takma tatlım karnımız genişliyor ondandır .2 haftaya kadar bendede yoktu ama bu ara karnım çok geriliyor çünkü göbeğim baya çıktı artık sürekli kaşınıyor kremde kullanıyorum ama inşallah çatlak olmaz
ben 160a yaptırcam kısmetse ayın 4ünde cd de veriolar bide 240 vardı onda cd vermiolardı bizde cd vereni tercih ettik
beni henüz aramadılar arıyorlar tahliller ve aşılar için benim daha çok var aslında 16. haftadayım
çerkezsin sanırım sen
baya pahalı bişeymiş bunlar bende arayıp sorayım hastanelere.çok sağol cnm.
cnm devlet hastaneleri de yapıyor ücretsiz..bilgin olsun..herhangi bi doğum hastanesine gidersen özellikle, 20 hafta civarıysan hemen tarih veriyorlarmış..ben de devlete yaptırmayı, içime sinmezse baştan savarlarsa filan özelden de randevu aldım (320 tl), o durumda da özele gitmeyi düşünüyorum..
bende çerkesimmm:)))))))))))))
Şeker yüklemesi daha ilerde oluyor bende anlamadım artık görücez.....
Cnm benim kızım sezeryan olduğu için yine sezeryan olacak ama dpktorların genel görüşü tüp bebek olunca sezeryan oluyor zor elde edilen gebelik olduğu için
onu bir sor istersen cnm .aşı kartı veriyorlar oraya not ediyorlar da benim kart kayboldu sağolsun benim bıcırık çom karıştırıyor cüzdanı
3 boyutlu ultrasonla ayrıntılı ultrason farklı şeylermi arkadaşlar?
kızlar az öncegeçen hafta doğum yapmış bi arkadaşımla konuştum..dio ki göğüslerim hamileyken acıyo, kepekleniyo filandı ama ben hiçbişi yapmadım..şimdi de acaip yarıldı her emzirmede kötü acıyor diyo..aman sen badem yağıdır, bephantene dir sür diyooo:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?