2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

cnm ya benm dr da bişi dememişti, ben de sonradan duyunca etraftan arayıp sordum, çünkü bi dahaki randevum 24.hafta başındaydı ve detaylı 24. hafta bitimine kadar yapılıyormuş. ayrıca doktorumun hastanesni aradım radyolojiye bağladılar ve randevuyla çalıştıklarını önceden randevu almam gerektiğini söölediler..ben de dr u aradım dedim bana demediniz ama nedir durum?o da bi dahakine dicektim dha erken dedi..dedim böyle randevu filan alınıyomuş, ben 24. haftaya gün aldım sizden..o da dedi muayene gününü 1 hafta erkene al, hallederiz..ama ben yine de bir devlet bir de dokorun hastanesinden randevu aldım ultrason için..

benimde bir sonraki randevum 4 hafta sonra yani geçmiş oluyor galiba bana doktor hiç bahsetmedi ama üzerinde pek durmuyoum allaha şükür ikili test ve omurilik testim iyi çıktı rahatım bu yüzden kendimi zorunluda pek hissetmiyorum .tabiki isteyen herkes yaptırsın ama ben pek düşünmüyorum doktoruma güveniyorum herşey yolunda inşallah

anladım cnm problem yok o zaman..ben de ikili test yaptırmadım..o sebepten ben de bunu mutlaka yaptırmak istiyorum..

Canim dedigin gıbi bebek daha gobek civarında olsa da kesesi biraz daha buyuk ve o sanırım büyüdükce organlarımızı itiyor ve gerildiği icin olabilir.

baya pahalı bişeymiş bunlar bende arayıp sorayım hastanelere.çok sağol cnm.

cnm devlet hastaneleri de yapıyor ücretsiz..bilgin olsun..herhangi bi doğum hastanesine gidersen özellikle, 20 hafta civarıysan hemen tarih veriyorlarmış..ben de devlete yaptırmayı, içime sinmezse baştan savarlarsa filan özelden de randevu aldım (320 tl), o durumda da özele gitmeyi düşünüyorum..

aa bilmiyodum devletin yaptığını sağol cnm olmazsa devlette yaptırırım.valla sizde olmasanız bunca şeyi nerden öğrencem bilmiyorum :)

Ben bizimkine sordum normal dogumu. Aslında neden olmasın dedi. Sonuçta her cocuk değerli. Tup bebek olunca korkuluyor komplikasyonlardan dedi. Artık o zamanın durumuna bakacağız kısmetse. Sezeryandan sonra normal dogum yaptıran da var aslında ama pek tercih etmiyorlar sanırım.

kızlar az öncegeçen hafta doğum yapmış bi arkadaşımla konuştum..dio ki göğüslerim hamileyken acıyo, kepekleniyo filandı ama ben hiçbişi yapmadım..şimdi de acaip yarıldı her emzirmede kötü acıyor diyo..aman sen badem yağıdır, bephantene dir sür diyooo:26:

3 boyutlu ultrasonla ayrıntılı ultrason farklı şeylermi arkadaşlar?

Evet farklı canım. 3 boyutlu da cocuğun eli, ayağı, yüzü aileye göstermek icin kullanılır. Şekil olarak. Ama detaylı ultrasonda bebeğin kafa içerisi, beyin, omurga (belde açıklık), göğüs içerisi, kalp, karın organları, mide, barsak, böbrekler, kollar- bacaklar (el ve ayaklarda içe-dışa dönüklük), parmaklar (eksiklik-fazlalık), yüz, (yarık damak-dudak) v.b her organı ayrıntılı olarak incelenir. Ayrıca bebeğin suyu, plasenta (bebeğin eşi) değerlendirilir.

Evet şimdiden sürmekte fayda var cnm bende şimdilik gögüslerde cok gerılme yok ama karnımda hafiften başlıyor gb bebe yağı var onumu sürsem ki :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…