GÜNAYDIN HERKESE ...Erzurumda da haVA KApalı zaten güneşi gördügümüz söylenemez .... Neyse ilişiği kesecem ver elini İzmir :)))Öpüyorum hepinizi ..İyi bakın kendinize ...Ayın 15 ine de az kaldı , kontrole
Evet şimdiden sürmekte fayda var cnm bende şimdilik gögüslerde cok gerılme yok ama karnımda hafiften başlıyor gb bebe yağı var onumu sürsem ki :18:
Evet farklı canım. 3 boyutlu da cocuğun eli, ayağı, yüzü aileye göstermek icin kullanılır. Şekil olarak. Ama detaylı ultrasonda bebeğin kafa içerisi, beyin, omurga (belde açıklık), göğüs içerisi, kalp, karın organları, mide, barsak, böbrekler, kollar- bacaklar (el ve ayaklarda içe-dışa dönüklük), parmaklar (eksiklik-fazlalık), yüz, (yarık damak-dudak) v.b her organı ayrıntılı olarak incelenir. Ayrıca bebeğin suyu, plasenta (bebeğin eşi) değerlendirilir.
bebeyağını bilmiyorum cnm..bende de gerilme gibi değil de kaşıntı, kızarıklık var..sürcem bakalım eve gidince bephantene filan bişiler..badem yağını da karnıma önerdi dr..:26:
teşekkür ederim canım :)canım ben aşı olmadım ama üç gün kol ağrısı yapar dedi hemşire. şeker yüklemesi 24. haftada yapılıyo dıye bıllıyorum. istanbulda yaşamadığım için ordakı ultrason fiyatlarını bilemicem
kızlaaaar kızımı gördüm ben haftasına göre çok güzelmiş herşey 150grammış 18cm boyuymuş
uzun ve kilolu olcak sanırım dedi
doğum fiyatlarını öğrendim ayrıntılı şekilde
bide çatlak için mustela kullanıyodum o var olanı azaltmaz dedi hem eczacı hem dr tavsiyem üzerine STRİACARE aldım olanı azaltıp yeni oluşumu engelliyomuş çatlakta
maşallah cnm kzınamanken olcak galiba
Arkadaşlar merhaba,ben aranıza yeni katılıyorum.10 ocak son adet tarihim ve 17 haftalık hamileyim.geçen hafta bugün yani perşembeye kadar herşey çok güzel gidiyodu taaki dörtlü tarama testimde 1:24 değerinde down sendromu riski çıkana kadardoktorum amniyosentez yaptırmalısın dedi ve beni tıp fakültesine yönlendirdi.salı günü karnımdan sıvıyı aldılar ve en zoruda sonuç için üç hafta beklemem gerekiyomuş.dün dayanamadım ayrıntılı ultrasyon merkezine gittim ve bebeğimi uzun uzun incelettim hiçbirşey yok bu bebek sağlıklı keşke sıvıyı aldırmadan gelseydin buraya dediler.ama doktorum ısrarla aldırmamı söyledi bir haftadır helak oldum.varmı aranızda bu durumla karşılsan yada duyan?
teşekkür ederim canım çok yardımcı olsun sanada huzurlu mutlu bi hamilelik ve sağlıklı hayırlı dünyalar güzeli bir evlat diliyorum :)canım öncelikle kolay ,mutlu,huzurlu ve sağlıklı hamilelik diliyorum sana
ben ilk aşımı oldum sağlık ocağında 19 .haftada hiçbir yan etkisini görmedim sadece kolumun üzerine yatmışım biraz hassasiyet oldu kolumda
şeker yüklemesi doktorum 6. ayımda yapacak
detaylı ultrasonu doktorum hiç konuşmadı bende sormadım içim rahat bu konuda
benden bu kadar tatlum umarım yardımcı olmuşumdur
Kizlar bende ne kasinti be kizariklik ne gobis hic bisi yok, sanki cok yemisimde midem cikmis gibi .. Hic gobis cikmadi daha, gogusterimde adetimin geciktigi zaman bir sisti hala oyle ne sislik ne aci. Eczaneden krem aldim bende hamilelik donemi icinmis banyolardan sonra suruyorum karnima kalcalarima.. Ama gobisim yok bebisin hareketini hissetmiyorum, cok sukur sanci bulanti flnda yok .. Uzulsem mi sevinsem mi sasirdim ..
Arkadaşlar merhaba,ben aranıza yeni katılıyorum.10 ocak son adet tarihim ve 17 haftalık hamileyim.geçen hafta bugün yani perşembeye kadar herşey çok güzel gidiyodu taaki dörtlü tarama testimde 1:24 değerinde down sendromu riski çıkana kadardoktorum amniyosentez yaptırmalısın dedi ve beni tıp fakültesine yönlendirdi.salı günü karnımdan sıvıyı aldılar ve en zoruda sonuç için üç hafta beklemem gerekiyomuş.dün dayanamadım ayrıntılı ultrasyon merkezine gittim ve bebeğimi uzun uzun incelettim hiçbirşey yok bu bebek sağlıklı keşke sıvıyı aldırmadan gelseydin buraya dediler.ama doktorum ısrarla aldırmamı söyledi bir haftadır helak oldum.varmı aranızda bu durumla karşılsan yada duyan?
Ben hiç 2li 3lu yaptırmadım. Sonuc 100% degil diye. Sonuçta aldırmayacağım da cocuğumu. O yüzden böyle durumlarla karşılaşmayayim diye.
Dilerim hersey iyi olur. Sonuçta iyidir.
Benim anlamadığım 4 lü teste kadar neden yaptırdınız ki ben 2 li testi yaptırdım ii çıktı daha diğerlerini yaptırmayacağım.Birşey olacaksa da Allah öle nasip etmiştir aldırmak olmamalı diye düşünüyorum.Allah ayıpsız kusursuz sağlıklı evlatlar versin herkese inşallah...
bugün aile hekimliğinden çağırıp aşı yaptılar tetanoz aşısı,18. haftam bitti erken değil di mi kızlar?siz de aşı oldunuz mu?
cnm bendede göbek yok henüz bugün sağlık ocağındakilerde dedi daha hiçbişey çıkmamış diye sadece göbekligibiyim beni tanıyanlar anlıyo sadece.boyum biraz var ondan olabilir.senin boyunda uzunsa ondandır cnm.bende geçen hafta hissetmeye başladım ama bu hafta tamamen hissediyorum güçlendi maş.sende hissedersin yakında cnm merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?