2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

merhaba cnm bende erzurumdayım dra kime gidiyosun

Evet şimdiden sürmekte fayda var cnm bende şimdilik gögüslerde cok gerılme yok ama karnımda hafiften başlıyor gb bebe yağı var onumu sürsem ki :18:

bebeyağını bilmiyorum cnm..bende de gerilme gibi değil de kaşıntı, kızarıklık var..sürcem bakalım eve gidince bephantene filan bişiler..badem yağını da karnıma önerdi dr..:26:

hımm çok sağol cnm.inş. hepimizin bebişleri sağlıkla gelir.

bebeyağını bilmiyorum cnm..bende de gerilme gibi değil de kaşıntı, kızarıklık var..sürcem bakalım eve gidince bephantene filan bişiler..badem yağını da karnıma önerdi dr..:26:

Kizlar bende ne kasinti be kizariklik ne gobis hic bisi yok, sanki cok yemisimde midem cikmis gibi .. Hic gobis cikmadi daha, gogusterimde adetimin geciktigi zaman bir sisti hala oyle ne sislik ne aci. Eczaneden krem aldim bende hamilelik donemi icinmis banyolardan sonra suruyorum karnima kalcalarima.. Ama gobisim yok bebisin hareketini hissetmiyorum, cok sukur sanci bulanti flnda yok .. Uzulsem mi sevinsem mi sasirdim ..

kızlaaaar kızımı gördüm ben haftasına göre çok güzelmiş herşey 150grammış 18cm boyuymuş
uzun ve kilolu olcak sanırım dedi
doğum fiyatlarını öğrendim ayrıntılı şekilde

bide çatlak için mustela kullanıyodum o var olanı azaltmaz dedi hem eczacı hem dr tavsiyem üzerine STRİACARE aldım olanı azaltıp yeni oluşumu engelliyomuş çatlakta

maşallah cnm kzına manken olcak galiba

Arkadaşlar merhaba,ben aranıza yeni katılıyorum.10 ocak son adet tarihim ve 17 haftalık hamileyim.geçen hafta bugün yani perşembeye kadar herşey çok güzel gidiyodu taaki dörtlü tarama testimde 1:24 değerinde down sendromu riski çıkana kadar doktorum amniyosentez yaptırmalısın dedi ve beni tıp fakültesine yönlendirdi.salı günü karnımdan sıvıyı aldılar ve en zoruda sonuç için üç hafta beklemem gerekiyomuş.dün dayanamadım ayrıntılı ultrasyon merkezine gittim ve bebeğimi uzun uzun incelettim hiçbirşey yok bu bebek sağlıklı keşke sıvıyı aldırmadan gelseydin buraya dediler.ama doktorum ısrarla aldırmamı söyledi bir haftadır helak oldum.varmı aranızda bu durumla karşılsan yada duyan?

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım vala bende bu terimleri hamile olduktan sonra duydum
haftaya olcam 4lü

teşekkür ederim canım çok yardımcı olsun sanada huzurlu mutlu bi hamilelik ve sağlıklı hayırlı dünyalar güzeli bir evlat diliyorum :)

cnm bendede göbek yok henüz bugün sağlık ocağındakilerde dedi daha hiçbişey çıkmamış diye sadece göbekligibiyim beni tanıyanlar anlıyo sadece.boyum biraz var ondan olabilir.senin boyunda uzunsa ondandır cnm.bende geçen hafta hissetmeye başladım ama bu hafta tamamen hissediyorum güçlendi maş.sende hissedersin yakında cnm merak etme.

Ben hiç 2li 3lu yaptırmadım. Sonuc 100% degil diye. Sonuçta aldırmayacağım da cocuğumu. O yüzden böyle durumlarla karşılaşmayayim diye.
Dilerim hersey iyi olur. Sonuçta iyidir.

Ben hiç 2li 3lu yaptırmadım. Sonuc 100% degil diye. Sonuçta aldırmayacağım da cocuğumu. O yüzden böyle durumlarla karşılaşmayayim diye.
Dilerim hersey iyi olur. Sonuçta iyidir.

Sağol canım inşallah.ya nebilim böyle olcanı ikili üçlü deyil dörtlü istiyormuş benim doktor.bu arada kızım olacak inşallh boyu 16 cm 160 grm canım yavrum benim dün doya doya baktım nasil hareketliydi hiç durmuyo yerinde.akşam oğlumla taktık cdyi bir saat güldük hareketlerine

arkadaşım bence kendini üzme,o kadar çok vaka var ki benim duyduğum 3lü 4 lü testte sorunlu çıkıp da sıvı aldıktan sonra normal çıkan. Ayrıca annedeki en ufak soğuk algınlığı bile o testleri etkiliyormuş. ayrıntılı ultrasona güven bence ve içini ferah tut inşallah sağlıklı olacak bebeğin.

Benim anlamadığım 4 lü teste kadar neden yaptırdınız ki ben 2 li testi yaptırdım ii çıktı daha diğerlerini yaptırmayacağım.Birşey olacaksa da Allah öle nasip etmiştir aldırmak olmamalı diye düşünüyorum.Allah ayıpsız kusursuz sağlıklı evlatlar versin herkese inşallah...

haklısın bende yaptırmak istemiyorum açıkcası ama doktorum bu ay sonu yapalım dedi ben bide bunun stresi ile ne yapacağımı bilmiyorum

kızlar detaylı ultrason için gün aldım , ama sonradan geldi aklıma sormayı unutmuşum yarın sorucamda merak ettim , detaylı ultrasonda acaba her hastanede cd ye kayıt yapıp veriolar mı acaba ? ben maltepe üniversitesi hastanesine gidiyorum , bilgisi olan var mı ?

bugün aile hekimliğinden çağırıp aşı yaptılar tetanoz aşısı,18. haftam bitti erken değil di mi kızlar?siz de aşı oldunuz mu?

benide aramışlardı ben hemen doktorumu aradım sordum o da 20.haftadan sonra yaptır zaten sen 2 hafta sonra gelceksin ben sana söyleyecektim o zman dedi bende bugün aradılar çağırdılar dedim hayır yaptırma dedi bende 20.haftadan sonra yaptırıcam aşımı

cnm sen ist dasın di mi?devlette yaptırma olayı heryerde ykmuş..ona göre araştır..ankarada da var ama onu da duydum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…