- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
canım bulantılar da geçmişse kendini alıştır yavaştan ben de senin gibi bulantılarım geçince iiştahsızlığım devam ediyordu ama alşıtırdım kendimi şimdi yiyorum çok şükürbulantım geçtı çok şukur sabahları uyandığımda azcık var
sen adanalı mısın canım ben de adanalıyım ama adanada değilimgünaydıınnn :)adanadada hava kapalı kaç gündür sıcaktan yandım bugünde biraz soğuk hava benimde çıkasım yoktu fakat eşime kahvaltı hazırlamak için kalktım sonrada uyuyamadım :)
canı telaş yapma gayet normal bazen şişkinlik oluyor çekemiyorsun bazen olmuyor bebiş de fazla büyük olmadığından çekiyorsun o yüzden takma böyle ufak tefek şeylerigünaydın kızlar sabah telefonu bi aldım elime gece 3 te hastaneye kaldırmışlar aile dostumuzu suyu gelmiş şimdi sezeryandaymış
sizlere bişey sorcam normade karnımı içime çekemiyodum şimdi azda olsa çekebiiyom bebeğime bişe olmamıştır dime
1 ay oldu daha göremedim haftaya randevum daha hissedemiyomda iyimi değilmi çıldırcam
ben de ilk defa dün yatarken hissettim ama kalp atışı şeklinde değil göbek deliğinin 6-7cm altında bir şey pıt diye vurdu sanki elim tam ordaydı hissettim acaba bebek miKızlar ben bi kaç gündür göbek deliğimin altında hatta kasığa doğru kalp atışı gibi pıt pıt atan birşey hissediyorum. Ama elimi koyunca duyuyorum o sesi. Dışardan hissedilmiyor. Bugün de daha çok hissettim ve göbek deliğime daha yakın bi yerde..Acaba bebiş mi yoksa orda damar falan mı var?? Hissedenler böyle sürekli pıt pıt mı oluyo arada mı hissediliyor??? :))
beni de ayın 20 sinde çağırdılar 19. haftam oluyor normal dir diye düşünüyorumbugün aile hekimliğinden çağırıp aşı yaptılar tetanoz aşısı,18. haftam bitti erken değil di mi kızlar?siz de aşı oldunuz mu?
anlamı nedir en önemlisi o çünküMerhabalar,
Dün doktordaydık. Benimde bir kızım olacak ismini ESİLA koymayı düşünüyorum. Kulağıma çok hoş geliyor. Genelde ilk yorum o ne biçim isim başka isim koy diyorlar. Ama içimden hep Esila geçiyor.
inşallah Allah en kısa zamanda ablana da nasip eder benim görümcem ablan gibi Allah olmayan herkese nasip etsin inşallahkuzuşlarım günaydınlar olsun hepinize. ben bugün aranızakatılmakta biraz geciktim. sabahtan beri bir sağa yatıyorum bir sola 15 er dk aralıklarla uyuyorum
bende çöp kovama uzatıyorum ayacıklarımı. valla baştan aşağıya bazen öyle zonkluyorlar ki.
kızlar benim bir derdim var sizlerle paylaşmak istiyorum.
ablam 1,5 yıldır korunmuyordu. hamiş kalamadı. doktora gitti. yumurtası yeteri kadar büyümeden çatlıyormuş bu nedenle kaliteli döllenme olamıyormuş falan filan. ilaç tedavisi uygulamıştı. bugün yine gitti doktora yeteri kadar büyümeyen yumurta geri çekilmiş ve daha da küçülmüş. kısacası yumurtlamıyorsun demiş doktor. morlimiz çok bozuk. adam gibi bana bile sevinemiyor ablacım. çok üzülüyorum. bende mümkün mertebe sevmiyorum karnımı onun yanındayken. annemleri falan da uyardım.hanimiş minimiş yapmayın kızın yanında diye. Şimdi 1 ay sonra yine 2 aylık bir ilaç tedavisine girecekmiş. Ona göre bakıcaklarmış. Hiç böyle bir yakınınız ya da bildiğiniz bir olay oldu mu? Çok üzülüyorum
aşı olayına gelince... hamilelik kaydımı yaptırmak için gittiğimde 20. hafta arayacağız seni geleceksin aşın var demişlerdi. O yüzden henüz ben vurulmadım ama haftaya doktorum istediği bazı tahliller var onları yaptırmak için gidicem belki yakalarlarsa vururlar. Zaten 20. haftaya giriyoruz.
slm kızlar bızde anca kahvaltı yaptık oglumla geldik. Ası konusunda ben pek yaptırma taraftarı degılım olmucamda zaten
neden yaptırmak istemiyorsun bir sakıncasını filan mı duydun ?