2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bulantım geçtı çok şukur sabahları uyandığımda azcık var
canım bulantılar da geçmişse kendini alıştır yavaştan ben de senin gibi bulantılarım geçince iiştahsızlığım devam ediyordu ama alşıtırdım kendimi şimdi yiyorum çok şükür
günaydıınnn :)adanadada hava kapalı kaç gündür sıcaktan yandım bugünde biraz soğuk hava benimde çıkasım yoktu fakat eşime kahvaltı hazırlamak için kalktım sonrada uyuyamadım :)
sen adanalı mısın canım ben de adanalıyım ama adanada değilim
canı telaş yapma gayet normal bazen şişkinlik oluyor çekemiyorsun bazen olmuyor bebiş de fazla büyük olmadığından çekiyorsun o yüzden takma böyle ufak tefek şeyleri
ben de ilk defa dün yatarken hissettim ama kalp atışı şeklinde değil göbek deliğinin 6-7cm altında bir şey pıt diye vurdu sanki elim tam ordaydı hissettim acaba bebek mi
bugün aile hekimliğinden çağırıp aşı yaptılar tetanoz aşısı,18. haftam bitti erken değil di mi kızlar?siz de aşı oldunuz mu?
beni de ayın 20 sinde çağırdılar 19. haftam oluyor normal dir diye düşünüyorum
anlamı nedir en önemlisi o çünkü
inşallah Allah en kısa zamanda ablana da nasip eder benim görümcem ablan gibi Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah
slm kızlar bızde anca kahvaltı yaptık oglumla geldik. Ası konusunda ben pek yaptırma taraftarı degılım olmucamda zaten

neden yaptırmak istemiyorsun bir sakıncasını filan mı duydun ?

Ben 11 haftada gittiğimde asistanina sordum ikili test yapmicakmi diye.oda ense kalınlığında bi sorun olsaydi yapardi sende yok dedi 1.6 çıkmışti.16 haftada dörtlü ister dedi.bilsem bulaşirmıydım ne bileyim ama burun kemiği olusmuş kol bacakta kısalık yok gelişimi güzel down sendromunu andiracak en ufak bi bulgu yok dedi dünki doktor.dün biraz rahatladim ama yinede insanın içine kuşku düştümü zor

Canım içini ferah tutmaya çalış bak ayrıntılıda da bir problem cıkmamıs inş sonuclarda güzel gelıcektır beklemek zor ama en azından ayrıntlıya gırmıssın beklemenı kolaylastırıcak bir sebep var güzel haberlerını beklıyoruz.

daha önce burda bir arkadaş yazmıştı sanırım bu cinsiyet tahminini ama bilmiyorum..lilycim bebiş kendini göstermeyince başka yöntemlere yönelmişsin mecburen inşallah bu kontrolde gösterir artık annesini meraktan kurtarır
Canim nerde yaptiricaksiniz ?

Kizlar Istanbul'da bildiginiz hastane var mi . TR gelince annecigimle gitmek istiyorum hem ole CD fln yok burda resmi bile kirk kere istiyorsun..
cnım annenler nerede ki ona göre hastane tavsiyesinde bulunuruz...canım benim de göbüş filan çıkmadı daha herkes şaşırıyor nazar değecek bu gidişle diye korkuyorum ne bir kilo aldım ne de karnım çıktı herkes sen de bebiş yok galiba bu ne hal diyor
canım o bebek değildir ya çünkü bebek daha oraya kadar çıkmadı hatta göbek hizasına bile çıkmadı acaba gaz filan olabilir mi yada mideyle alakalı bir sorun

öncelikle hoşgeldin canım bence ayrıntılı ultrasona güven kan değerleri yanıltıcı olabiliyor hem benim kuzenim için kesin down sendromu dedi doktorlar hem de kesin diyorlardı ama yengem aldırmadı bebği iyiki de aldırmamış çok sağlıklı doğdu maşallah şimidi 1.sınıfa başladı inşallah rabbim hepimize sağlıklı evlat nasip eder üzme kendini rahat olmaya çalış sakin ol bebişi de etkiler stersin unutma
haklısın bende yaptırmak istemiyorum açıkcası ama doktorum bu ay sonu yapalım dedi ben bide bunun stresi ile ne yapacağımı bilmiyorum

canım sen yaptırmak istemezsen zorla yapacak değil ya ben istemediğimi söyledim doktorum da zaten ben de çok tavsiye etmiyorum sağlıksız diyoruz sağlıklı doğuyor sonra aileler hani böyleydi bizi boşyere üzdün diyorlar dedi aynen böyle dedi yani

Oğlum nihayet hareket etti çok güzel bir duygu:))Allah herkese nasip eder inşallah.ilk bebeğim olduğu için önce değilmi acaba dedim ama araştırdım doğru hissettmişim:))

sakıncasını duymadım ama sanki biraz gereksiiz gelio gerçi yarın doktorumu arayıp tekrar sorucam yaptırıyımmı diye yaptır derse yaptırırım

Oğlum nihayet hareket etti çok güzel bir duygu:))Allah herkese nasip eder inşallah.ilk bebeğim olduğu için önce değilmi acaba dedim ama araştırdım doğru hissettmişim:))
nasıl hissettin canım sanki ben de dün hissettim ama emin olamıyorum
sakıncasını duymadım ama sanki biraz gereksiiz gelio gerçi yarın doktorumu arayıp tekrar sorucam yaptırıyımmı diye yaptır derse yaptırırım

sor canım doktorun da doğum sırasında kullanılan şeylerden tetanoz kapma diye yapılıyormuş aşı gerçi kullanılan aletler sterildir ama yine de tedbirli olmakta fayda var

Işte bundan güzeli yok süper bir duygu en özel şey bir anne için anneliği ilk hissetmek bence.benim oğlum da kımıl kımıl allah sağlıkla gelmesini nasip etsin hepimiz için

yaaaaaa çıldırcam ya bugun gene doktora gıttım kucuk kucuk deyip durdu doktor cınsıyetını soylemedı göremıyorum daha kucuk dedı herkes ögrenıyo delı çıkçam ya ağlıcam sınırımden :18:

Hoşbulduk canım allah razı olsun hepinizden.inan bir haftadır çok yıprandım.ben aslında kendi doktorumada tıp fakültesindekinde hep dedim ayrıntılıda baktırsam diye,ama ikiside ultrasyonda belli olmayabilir dediler.dunki doktorda çok hareketli bak gözünü ovalıyor sağlıklı bebek hareketi bunlar dedi. senin yengen sıvı aldırmışmıydı yoksa tarama testlerine istinadenmi down sendromlu demişlerdi?

Son düzenleme:

Canım bebeğin seni heyecanlandırıyor baya ama sakin ol sağlıklı ya değil mi .hadi rahat bir nefes al ve herşeyi oluruna bırak

tam olrak kaç haftalıksın canım bir de özele mi yoksa devlete mi gidiyorsun

Selam kızlar iyisiniz inşAllah hepiniz..

bizdee bebeğin pıtpıtlarını hissetmiyorum diye canım sıkılıyor.. kısmet olursa ctesi doktora gidicem inşAllah iyi haberlerle dönmek nasip olur. cinsiyetde net değil.. bi kız dedi bi erkek.. Hayırlı sağlıklı olanı nasip etsin Allah cümlemize inşAllah.

bu pıtpıtları duyan arkadaşları sürekli mi pıtpıt oluyor yoksa atıyorum 3-4 kez kalp atışı gibi olup geçiyor mu? bi de öyle amanda aman göbeğim hala çıkmadı ama kilo alıyorum.. 2-3 kilo

Güzel Anneler, Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, ben mart 2013 annesiyim, çok güzel bir hamilelik ve normal doğum gerçekleştirdim. Hamileliğimi sıfır çatlakla bitirdim, aşağıdaki link de hazırladığım mucize çatlak kremimi ve kendi ellerimle hazırladığım bebek şekerlerimi görebilirsiniz,

ANNESİNİN PRENSİ

bütün testleri yaptırmış canım sıvı da aldırmış onda da down sendromu çıkmış ama bebek çok şükür sağlıklı dünyaya geldi geçen gün hamile olduğu duyduklarında amcam da yengem de sakın tetstleri yaptırma biz doğuma kadar ne çektik hergün hastanedeydim boşuna üzüldüm dedi ben de düşünmüyordum zaten testleri yaptımayı yaptırmadım hiç birini

Canım ilk başlarda pit pit şeklinde oluyor birden ve genelde uzanırken hissediyorsun çok değil tabi günde 3-4 kere falan ama ben şimdi bir kaç saat arayla hareket hissediyorum daha belirgin olmaya başladı .ışte böyle .inşallah zamanı gelince bu güzel duyguyu herkes hisseder kızlar

inşallah iyi haberlerle dönersin ben ilk kez dün hissettim galiba öyle seyirme şeklinde değil elin karnımın üstündeydi içerden bir pıt diye vurdu elimde de hissettim eğer bebek hareketi buysa ben böyle hissettim ve bir kere oldu 20.haftada filan daha iyi hissediliyormuş..benim de çıkmadı daha göbeğim normaldir bksana çoğumuzun daha çıkmamış kilo artışın da normal

baktım linke ve yazdım tavsiyeni yarın alıcam bunları ben çatlak kremi kullanıyorum ama bunları da alayım

Karnim catlamak uzere yaa cok sisiyorum boyle giderse karnimin her yeri catlayacak... bu arada benden bir ay büyük hamile arkadaşin yüzü çok kötü lekelenmis ben de hamileler için krem aldım leke olur diye korktum bir de bepanthol aldim göğüslere de sürülebilir diye...

aynen benim eltim de hamile ve cildinde acayip leke olmuş bir de kız bebeklerde daha çok leke oluyormuş ben hergün kükürtlü sabula yıkayıp krem sürüyoorum yüzüme şimdilik iyi geliyor henüz leke oluşmadı... bu arada sen hangi kremi aldın adı ne

Son düzenleme:

Canım bloğun çok güzel paylaşımin için teşekkürler.bebeğin sen ve eşine allah uzun ömür ve huzurlu bir hayat nasip etsin.inşallah bende senin gibi normal bir doğum gerceklestirebilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…