Canım bebeğin seni heyecanlandırıyor baya ama sakin ol sağlıklı ya değil mi .hadi rahat bir nefes al ve herşeyi oluruna bırak
tam olrak kaç haftalıksın canım bir de özele mi yoksa devlete mi gidiyorsun
cok sukur bı sorun yok ama cok canım sıkılıyo ustelık ozel hastaneye gıdıyorum sanırım bunalıma gırıcem
Oğlum nihayet hareket etti çok güzel bir duygu:))Allah herkese nasip eder inşallah.ilk bebeğim olduğu için önce değilmi acaba dedim ama araştırdım doğru hissettmişim:))
Canım ilk başlarda pit pit şeklinde oluyor birden ve genelde uzanırken hissediyorsun çok değil tabi günde 3-4 kere falan ama ben şimdi bir kaç saat arayla hareket hissediyorum daha belirgin olmaya başladı .ışte böyle .inşallah zamanı gelince bu güzel duyguyu herkes hisseder kızlar
inşallah iyi haberlerle dönersin ben ilk kez dün hissettim galiba öyle seyirme şeklinde değil elin karnımın üstündeydi içerden bir pıt diye vurdu elimde de hissettim eğer bebek hareketi buysa ben böyle hissettim ve bir kere oldu 20.haftada filan daha iyi hissediliyormuş..benim de çıkmadı daha göbeğim normaldir bksana çoğumuzun daha çıkmamış kilo artışın da normal
canımm benim ne güzell sende hissetmişsin maşaAllah sizee..
Benim bebeğin eşi aşağıdaymış bende hepten tribe girdim inan, çok aşağıda hissediyorm bebeği ama henuz pıtpıtı hissetmiyorum.. dolayısıyla bebeişide hissetmiyorum da şu eşinin korkusuna heran tetikteyik kanamamı oluyor diye..
Karnim catlamak uzere yaa cok sisiyorum boyle giderse karnimin her yeri catlayacak... bu arada benden bir ay büyük hamile arkadaşin yüzü çok kötü lekelenmis ben de hamileler için krem aldım leke olur diye korktum bir de bepanthol aldim göğüslere de sürülebilir diye...
öğretmenimminan benim de sanırım yüüzmde lekelenme olucak.. gözlerimin dışına doğru kısmlarında hafiften bi renk oldu aslında ama eşim farketmedi bende güneş ışığında belli oluyor dedimm bakalım hafta sonuna doğru bende alırım kremler falan.. ctesi inşAllah güzel haberlerle gelmek nasip kısmet olurda alışveriş yaparım en azından kremimi bari alayımm.. :)) bide tek yanağımda çok büyük sivilce gibi kızarıklar oluştu onlar leke de değil ne olduklarınıda anlayamadım ama bakalım artık..
dogunca bebeğin elini ayağını ısırıp hesap sorarsın şimdi oluruna bırak canım bebeğin de etkilenmesin :)cok sukur bı sorun yok ama cok canım sıkılıyo ustelık ozel hastaneye gıdıyorum sanırım bunalıma gırıcem
15+3 um nm 16.hafta işte daha ne ve evet ozele gidiyorum hemde bursada sağlam bi hastane hayat hastanesi daha napayım ya 2 hafta once gittim 2 hafta sonra gel dedş gittim şimdide haa kucuk diyo 2 hafta sonra gel diyo
sıkma canını en önemlisi sağlıklı olması Allah korusun sağlığında bir problem olsa cinsiyeti öğrensen ne önemi kalırki dimi sen boşa sterese girme rabbim kız veya erkek bir evlat nasip etmiş çok şükür olmayan da var...hem ben öğrendim ama doktorum değişebilir dedi yani bizlerde aslında kesin öğrenmiş sayılmıyoruz belki doktorun bu yüzden söylemiyordur
dogunca bebeğin elini ayağını ısırıp hesap sorarsın şimdi oluruna bırak canım bebeğin de etkilenmesin :)
Bende göbek baya var kızlar ilk resmimi belki hatırlayan vardik şimdi çok büyük ona göre ama kimse resim koymuyor
bu seer gıttığımdezten ucret almadılar 10 gun olmus tam son gun kontrol gunuymuş ondan hiç bakmadı bencede para almadılar dıe ben verdim para alsaarmıs salaklar aynen öyle habıre ondan çağrıyo zaten belliacaba doktorun senin merakından faydalanıyor olabilir mi sonuçta özel hastaneler kar üzerine kurulmuşlar 2 haftada bir çağırıp senden muayene ücreti mi alıyor günahlarını da almim de sonuçta cinsiyet öğrenme haftasındasın yani
ya öyle tabi rabbim sağlık sıhht versin hepimizin bebişlerıne ama oyun oynar gıbıen azından nceleseydı yanı hıc bakmadı bıle bu bası dedı ne kilosu ne boyu ne bişey bende snirimden sormadım 2 hafta sonragel dedi dedim nah gelirim bi daha tobe tobe 2 hafta sonra bahar hastanesınde var randewum ama bakalım orda söylıcekler mi
aynen benim eltim de hamile ve cildinde acayip leke olmuş bir de kız bebeklerde daha çok leke oluyormuş ben hergün kükürtlü sabula yıkayıp krem sürüyoorum yüzüme şimdilik iyi geliyor henüz leke oluşmadı... bu arada sen hangi kremi aldın adı ne
Kızlarbugün 4 aydan sonra ilk kez pazara gittim dışarı çıktım insanların kokularından midem bulandı parfümkokusu duymak istemiyorum
birde özellikle deterjan sıvı sabun şampuan sigara kokusu beni mahvediyor ya banyo yapmak elimi yıkamak benim için çok zor banyo yapacağım zaman resmen bunalıma giriyorum kusa kusa yapıyorum sabah eşim banyo yapıor çıkıyor o kokuya uyanıyorum çamaşırları eşim atıor makineye haftada 1 kadın geliyor yarım gün temizleyip gidiyor yoksa be deterjana elimi süremiyorum üstelik bu kızıma hamileykende öyleydi 9 ayda devam etmişti
Aranızda böyle hamilelik geçiren var mı acaba
hıımmm bence sen doktorunu değiştir ben gittiğimde doktorum herşeyine baktı baş çevresi ölçümü bacak kol ölçümü falan yaptı 2 kere de cinsiyet için baktı boyunu kilosunu herşeyini söyledi bence senin doktor da iş yok
nasıl hissettin canım sanki ben de dün hissettim ama emin olamıyorum
ben dün tesadüfen çikolata yedim sonrada uzandım akşam geç saatlerde daha iyi hissedildiğini duymuştum ama o anda gerçekten beklemiyodum.sol kasığımın biraz üstünde içten pıt diye vuruldu.eşime söyledim inanmadı o karnıma dokundu ve o da hissedebildi.bağırsak hareketinin başkası tarafından hissedildiğini sanmıyorum.bir de doktoruma sormuştum geçen o da böyle tarif etmişti:))) darısı herkesin başına
Solante mor olani aldim. Hic de sevmem krem falan kullanacagiz artik bende de leke falan yok da bembeyazim korkuyorum :) bu arada senin günler değişmiş mi 23 degil miydi bebis önden mi gidiyor
ya normalde başka doktora gıdıyorum ama oda 7 hafta sonraya andevu verdı bende mecburen habire buna gittim randevu falanda yok pat die gıdıyon göruyon cocugunu ama işte dediğin gibi iş yok ölesine bakıyo erkek doktorlar var cokiyi ama sağlun eşim izin vermiyo ona patlıcam zaten şimdi gelsinde onun yuzunden cocuğumun cınsıyetnı öğrenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?