2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
tam olrak kaç haftalıksın canım bir de özele mi yoksa devlete mi gidiyorsun

15+3 um nm 16.hafta işte daha ne ve evet ozele gidiyorum hemde bursada sağlam bi hastane hayat hastanesi daha napayım ya 2 hafta once gittim 2 hafta sonra gel dedş gittim şimdide haa kucuk diyo 2 hafta sonra gel diyo

cok sukur bı sorun yok ama cok canım sıkılıyo ustelık ozel hastaneye gıdıyorum sanırım bunalıma gırıcem

sıkma canını en önemlisi sağlıklı olması Allah korusun sağlığında bir problem olsa cinsiyeti öğrensen ne önemi kalırki dimi sen boşa sterese girme rabbim kız veya erkek bir evlat nasip etmiş çok şükür olmayan da var...hem ben öğrendim ama doktorum değişebilir dedi yani bizlerde aslında kesin öğrenmiş sayılmıyoruz belki doktorun bu yüzden söylemiyordur

Oğlum nihayet hareket etti çok güzel bir duygu:))Allah herkese nasip eder inşallah.ilk bebeğim olduğu için önce değilmi acaba dedim ama araştırdım doğru hissettmişim:))

Gözün aydın.. Allah bize de nasip kısmet etsin inşAllah.. MaşaAllah size..

var ya cahillik zor iş ben dedim ki heralde bütün gün pıtpıt orda atan bişey var. siz elinizi istediğiniz zaman koyup dinliyorsunuz..
bazn kasığıma doğrubende pıtpıt diye 1 2 kes bişey hissettim belki odur.. Hatta inşAllah odur.. iyidir..

15+3 um nm 16.hafta işte daha ne ve evet ozele gidiyorum hemde bursada sağlam bi hastane hayat hastanesi daha napayım ya 2 hafta once gittim 2 hafta sonra gel dedş gittim şimdide haa kucuk diyo 2 hafta sonra gel diyo

acaba doktorun senin merakından faydalanıyor olabilir mi sonuçta özel hastaneler kar üzerine kurulmuşlar 2 haftada bir çağırıp senden muayene ücreti mi alıyor günahlarını da almim de sonuçta cinsiyet öğrenme haftasındasın yani

ya öyle tabi rabbim sağlık sıhht versin hepimizin bebişlerıne ama oyun oynar gıbıen azından nceleseydı yanı hıc bakmadı bıle bu bası dedı ne kilosu ne boyu ne bişey bende snirimden sormadım 2 hafta sonragel dedi dedim nah gelirim bi daha tobe tobe 2 hafta sonra bahar hastanesınde var randewum ama bakalım orda söylıcekler mi

Bende göbek baya var kızlar ilk resmimi belki hatırlayan vardik şimdi çok büyük ona göre ama kimse resim koymuyor

bdroner canım inşallah herşey yolunda gider kanama falan olmadan bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın kanamanın stresini çok iyi bilirim ben de atlattım bir kaç kez

Bende göbek baya var kızlar ilk resmimi belki hatırlayan vardik şimdi çok büyük ona göre ama kimse resim koymuyor

sen resmini koy canım ben de koycam daa ben de daha hiç çıkmadı diğer arkadaşlar da hemen hemen aynı merak ettim ya bir eklesene ne güzel hamiş olduğun belli

bu seer gıttığımdezten ucret almadılar 10 gun olmus tam son gun kontrol gunuymuş ondan hiç bakmadı bencede para almadılar dıe ben verdim para alsaarmıs salaklar aynen öyle habıre ondan çağrıyo zaten belli

Kızlarbugün 4 aydan sonra ilk kez pazara gittim dışarı çıktım insanların kokularından midem bulandı parfümkokusu duymak istemiyorum
birde özellikle deterjan sıvı sabun şampuan sigara kokusu beni mahvediyor ya banyo yapmak elimi yıkamak benim için çok zor banyo yapacağım zaman resmen bunalıma giriyorum kusa kusa yapıyorum sabah eşim banyo yapıor çıkıyor o kokuya uyanıyorum çamaşırları eşim atıor makineye haftada 1 kadın geliyor yarım gün temizleyip gidiyor yoksa be deterjana elimi süremiyorum üstelik bu kızıma hamileykende öyleydi 9 ayda devam etmişti
Aranızda böyle hamilelik geçiren var mı acaba

hıımmm bence sen doktorunu değiştir ben gittiğimde doktorum herşeyine baktı baş çevresi ölçümü bacak kol ölçümü falan yaptı 2 kere de cinsiyet için baktı boyunu kilosunu herşeyini söyledi bence senin doktor da iş yok

Solante mor olani aldim. Hic de sevmem krem falan kullanacagiz artik bende de leke falan yok da bembeyazim korkuyorum :) bu arada senin günler değişmiş mi 23 degil miydi bebis önden mi gidiyor

Allah kolaylık versin canım çok şükür ben onu atlattım ama şimdi üşütmüşüm hafiften geri gelir gibi oldu ama iyidir yine de umarım bu hamileliğinde öyle uzun sürmez

ya normalde başka doktora gıdıyorum ama oda 7 hafta sonraya andevu verdı bende mecburen habire buna gittim randevu falanda yok pat die gıdıyon göruyon cocugunu ama işte dediğin gibi iş yok ölesine bakıyo erkek doktorlar var cokiyi ama sağlun eşim izin vermiyo ona patlıcam zaten şimdi gelsinde onun yuzunden cocuğumun cınsıyetnı öğrenemiyorum

Solante mor olani aldim. Hic de sevmem krem falan kullanacagiz artik bende de leke falan yok da bembeyazim korkuyorum :) bu arada senin günler değişmiş mi 23 degil miydi bebis önden mi gidiyor

evet bebiş bayağı öne geçmiş doktorum da çok şaşırdı acaba yanlış mı ölçüyorum diye kadın kaç kere ölçüm yaptı ma bizim küçük sıpamız anasından bol bol besin almış anlaşılan

benim eşimde erkek doktora haytta izin vermez benim doktorum bayan ama ben çok memnunum iyice bakıyor hem ben de erkek doktora gitmem ya kadın doğumda alttan falan baksa utanırım elin adamından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…