2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Masallah masallah :) benimki imzada 110 yaziyor haftasonu 125 çıktı :) tombik kizim benimmm secdedeydi doktor diyor namaz kiliyor seninki secdede :))

benim eşimde erkek doktora haytta izin vermez benim doktorum bayan ama ben çok memnunum iyice bakıyor hem ben de erkek doktora gitmem ya kadın doğumda alttan falan baksa utanırım elin adamından

aynen bende utanırım ama ben sadece arada gıtmek ıcın dedım hanı bazı enmlı seyler cın mesela cınsıyt medıcalpak var burda ahmet yılmaz dıe bı doktor var butun tanıdıklarım ona gıdıyo ve herkes 16 haftada ogrendı cınsıyetı daha ılgılıymıs en azından cınsıetını ögrenseydım ya oofffffff ooofffffffffffffffff ahhh ewladım n hallere soktun ananı tamam kıymetlıın evet ama bu kadarda naz olmaz kı yaaa göster ne var ne yoksa

benim eşimde erkek doktora haytta izin vermez benim doktorum bayan ama ben çok memnunum iyice bakıyor hem ben de erkek doktora gitmem ya kadın doğumda alttan falan baksa utanırım elin adamından

Ben de hayatta gitmem erkek doktora yaa ben kadin doktora bile alttan muayene olamiyorum bir kere olsu travma geçirdim doktor bayan ve hassas olmasina rağmen offf aklima geldi yine...

Bu arada elifim Avicenna ya gidiyordun di mi orda muayene ve dogum ücretleri nasil? Bir de ben erkek doktorun ya da erkek sinegin dogumhaneye girmeyeceginden emin olmak istiyorum oyle bir hastane mi

Masallah masallah :) benimki imzada 110 yaziyor haftasonu 125 çıktı :) tombik kizim benimmm secdedeydi doktor diyor namaz kiliyor seninki secdede :))
maşallh şimdiden başlamış senin kız namaza benimki hiçiiiç anca kıpır kıpırdı miniş...ilk önce benim 27 ekimdi tahmini doğum donra 23 oldu şimdide 19 ekim bence ben bunu kurban bayramında doğururum gibi geliyor bu gidişle

senin miniş çok edepli annesi ve bence kız çünkü geç öğrenenlerin genelde kız çıkıyor erkek bebeklerin pipisi oluştuğu için anlaşılıyor ama kızlarda doktorlar temkinli davranıyor bir şey görünmediğinden

teşekkür ederim canım çok yardımcı olsun sanada huzurlu mutlu bi hamilelik ve sağlıklı hayırlı dünyalar güzeli bir evlat diliyorum :)

ya benide yarın için sağlık ocağından aradılar neden bilmiyorum tahlil falan dedi ama salı günüde hastaneye gidicem zaten doğumumuda orda yapıcam kayıdımı yaptırıcam ama acaba arkadaşların dediği gibi aşımı war?

cnm sen ist dasın di mi?devlette yaptırma olayı heryerde ykmuş..ona göre araştır..ankarada da var ama onu da duydum..
yok cnm ben bursadaım.burda varmı acaba bilmiyorum ben gittiğimhastaneyi aradım ayrıntılı ultrason fiyatını.4 boyutlu ayrıntılı bakıyolarmış 150 tlmiş iyi geldi bana fiyatı.

evet canım avicennaya gidiyorum dediğin gibi bir hastane doğumhanede hiç erkek çalışanları yokmuş tamamı bayanlardan oluşuyormuş o yüzden doğumda da orayı tercih edicem galiba doğum ücretide normal 350 galiba tam emin değilim sezeryan 600 700 ü buluyor diye duydum ama kontrole gitiiğimde sormayı düşünüyorum

Cnm sen hangi hastanye gidiyodun beylikdüzündeydin galib

canım hem tahlil hem aşı için çağırıyorlar bence git hem tahlillerini ücreysiz yaptırmış olursun hepsini yapıyorlar sağlık ocağında ben orda yaptırıp sonuçları doktoruma götürüp gösteriyorum

Kızlar bugün elktrikler kesilip geldiği içi yazamadım ben daha önceki hamileliğimde yptırdığım tetenos aşısı hiç yan etki yapmamıştı kolumda ağrı bile olmamıştı ondan sonraki yıl yaptırdığımda ise biraz kol ağrısı yapmıştı bir iki gün üzerine yatamamıştım

Son düzenleme:

Avicenna nerede acaba

hangi haftalarda yapılıyoki benim ilk gbeliğim 17 haftayı bitirmeküzereyim acaba aşımı*

Bende çok hassasim kokulara karşı ama benim azaldı cok sukur. Ama parfüm, vernel vs etkiliyor. Artık yumuşatici kullanmıyorum çamaşırlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…