haklısın bende yaptırmak istemiyorum açıkcası ama doktorum bu ay sonu yapalım dedi ben bide bunun stresi ile ne yapacağımı bilmiyorum
Canım biz senle aynı gidiyorduk diye hatırlıyorum son adet 21.01.2012 şimdi 16 haftalıgım sen 23haftalık yazmışın dogrumu çok şaşırdım maşallah ben yanlış hatırlamış ola bilirim
cok sukur bı sorun yok ama cok canım sıkılıyo ustelık ozel hastaneye gıdıyorum sanırım bunalıma gırıcem
Cnm sen hangi hastanye gidiyodun beylikdüzündeydin galib
beni yanlış anlamayın ama siz yaptırmak istemezseniz doktorunuz sizi buna zorlayamaz yaptırmak istemediğinizi açık dille anlatın doktorunuz ikna olur ben ikili testi bile yaptırmadım sadece detaylı ultrasona gireceğim
ben detaylı bilmediğim için öğrenmeden cevap vermedim zaten araştırdım istemediğime karar verdm bunun stresini yaşayıp boşuna kendimi üzmek istemem açıkcası
çok haklısın eğer iyisi ile kötüsü ile bu bebekler bizim kabulümüzse ve karnımzda bebeklere müdahale edilemiyorsa kafa karıştırmanın pek bir anlamı yok alllah hepimize herkese sağlıklı bebekler nasip etsin
selam kizlar 36 haftalik hamileyim.. iki gundur wc ciktigimda rahmimde baski hisediyoorum .. neden olur sizce birde arada adet sancisi gibi agrim oluyoo.. karnim arada tas gibi kesiliyo oyle oldugunda icim daraliyo ve asagda bir kasilma hissi geliyo bilgisi olan varsa bna yardimci olabilirmi.son ay cok zormuss gercekten parmakalrim uyusuk cabuk yoruluyorum zor is allah kollay versin herkese
slmlar son aydasın bunları yaşaman normaldir galiba benim pek bi bilgim yok ama dogum yaklaşmış Rabbim sag salim kucagına versin hayırlısıyla kolaylıkla inşallah bizlerede dua et senin zamanına gelmek için sabırsızlanıyorum şahsen ben
canim hamilelik cok heycan verici bi surec herseyi merak ediyorsun hergun bisiler fark ediyosun oyleelikle zaman geciyo ama uzun bi sure bu tabiki.bende ilk baslarda oyle heycanlidim o gunler gelcekmi diye ama bak 36 haftalik olduk cok sukur simdide ne zmn dogacak nasil dogacak bebegime iyi bakabilcemmi diye soru isaretleri cikiyo birde yaninda son ayin verdigii stres inan zor bi durum .. inslh hepimiz evlatlarimizi kucagimiza saglikli sekilde almayi nasip eder ...
bize pek vakit geçmio canım sıkıntılı bi dönem atlattık geçti çok şükür ama yatıyorum sürrekli. kontrollerin sıklaşmadımı doktoruna bi danışsaydın
Rabbim bebegini ve bebeklerimizi bize bagislasin Allahim zorluk vermesin kimseyee .. evet gidiyorum iki haftada bir iki defa daha gidicem ne zmn dogar Allah bilir yarin randevum varr sorucam bakalim ne diycek sizdende bilgi almak istedim bazi deneyimli anneler oluyo bilgileniyosn ..
Rabbim bebegini ve bebeklerimizi bize bagislasin Allahim zorluk vermesin kimseyee .. evet gidiyorum iki haftada bir iki defa daha gidicem ne zmn dogar Allah bilir yarin randevum varr sorucam bakalim ne diycek sizdende bilgi almak istedim bazi deneyimli anneler oluyo bilgileniyosn ..
Merhaba canım, Mayıs 2013 anneleri diye topik yok mu acaba? Oradakiler seninle aynı dönemdir daha iyi bilebilirler belki.
hic bilmiyorum cnm yaa burayi gordum hemen yazdim dedigin gibi daha iyi olurr
hayırlı olsun arkadasına masallah cok cok ıyı kılosucanım bizde Ada Deren koycas yakın çevremizde çok az kişi beğendi ama sonuçta senin kızına yakıştırdığın önemli
sağol canım hissetmemekte kötü nasıl iyimi deliriyom
bu arada arkımın ablası 4.300 kilo 53 cm kız dünyaya getirmiş
gecen sene benım esımde oyle demıstı.bu sene mecburlar kutlamaya ben kaynanama hedıye aldım kızımla gıdıp sımdı sıra esımdeSelam anneler, Allah kismet ederse ilk anneler gunu geliyor :)) Benim odun adam da hala henuz anne degilsin seneye diyor yaaa(
ben 400 e yaptırmıstımkızlar ayrıntılı ultrason fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
1-ılk gun agrı yaptı bende canım.kızlar aklıma takılan sorular var beraber çözelim lütfen
1- aşı olanlar varmı vucüt nasıl tepki veriyor sonrasında ateş vs yapıyomu
2- şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılır
3- detaylı ultrasonu istanbulda hangi hastanede kaç liraya çektirdiniz teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?