2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Canım biz senle aynı gidiyorduk diye hatırlıyorum son adet 21.01.2012 şimdi 16 haftalıgım sen 23haftalık yazmışın dogrumu çok şaşırdım maşallah ben yanlış hatırlamış ola bilirim

haklısın bende yaptırmak istemiyorum açıkcası ama doktorum bu ay sonu yapalım dedi ben bide bunun stresi ile ne yapacağımı bilmiyorum

beni yanlış anlamayın ama siz yaptırmak istemezseniz doktorunuz sizi buna zorlayamaz yaptırmak istemediğinizi açık dille anlatın doktorunuz ikna olur ben ikili testi bile yaptırmadım sadece detaylı ultrasona gireceğim

Canım biz senle aynı gidiyorduk diye hatırlıyorum son adet 21.01.2012 şimdi 16 haftalıgım sen 23haftalık yazmışın dogrumu çok şaşırdım maşallah ben yanlış hatırlamış ola bilirim

yok canım 16+5 bugün belki yanlışlıkla yamışımdır nerde yazmışım yaa merak ettim bu hamilelik bana yaramadı çok dikkatsiz oldum bennn

Cnm sen hangi hastanye gidiyodun beylikdüzündeydin galib

Cnm aslinda ben ilk Medilife a gitmistim sonra ordan vazgectim medilife evime cok yakin ama imzamda goruyorsan esim askerde annemde kaliyorum bagcilarda. Orda medicine hospital a basladim memnun kalmadim nisaya gittim ama tam da icime yatmadi sanki gerci oraya bir kere gittim.

Detayli ultrasonu yakin zamanda arkadasim nisada 160tl ye operator doktora yaptirmis medicine da doc 250 imis ama erkekmis... yani ben ikili uclu besli onlu yaptirmadim ama detayli ultrason önemli diye düşünüyorum cunku mesela Allah korusun kalple ilgili sorun varsa bebekte o branstan doktor olacak dogumda da... yani tedbir sonucta...

ben detaylı bilmediğim için öğrenmeden cevap vermedim zaten araştırdım istemediğime karar verdm bunun stresini yaşayıp boşuna kendimi üzmek istemem açıkcası

ben detaylı bilmediğim için öğrenmeden cevap vermedim zaten araştırdım istemediğime karar verdm bunun stresini yaşayıp boşuna kendimi üzmek istemem açıkcası

çok haklısın eğer iyisi ile kötüsü ile bu bebekler bizim kabulümüzse ve karnımzda bebeklere müdahale edilemiyorsa kafa karıştırmanın pek bir anlamı yok alllah hepimize herkese sağlıklı bebekler nasip etsin

amin canım inş Rabbim herkese sağlıklı evlat nasip etsin. sonuçta bebek bizim hayat bizim son aylarına kadar bu günlerimin tadını çıkarmak istiyorum sıkıntısını yaşayıpda bu günlerimi zehir edemem insan sürekli yaşamıyor bu dönemi :)

selam kizlar 36 haftalik hamileyim.. iki gundur wc ciktigimda rahmimde baski hisediyoorum .. neden olur sizce birde arada adet sancisi gibi agrim oluyoo.. karnim arada tas gibi kesiliyo oyle oldugunda icim daraliyo ve asagda bir kasilma hissi geliyo bilgisi olan varsa bna yardimci olabilirmi.son ay cok zormuss gercekten parmakalrim uyusuk cabuk yoruluyorum zor is allah kollay versin herkese

slmlar son aydasın bunları yaşaman normaldir galiba benim pek bi bilgim yok ama dogum yaklaşmış Rabbim sag salim kucagına versin hayırlısıyla kolaylıkla inşallah bizlerede dua et senin zamanına gelmek için sabırsızlanıyorum şahsen ben

canim hamilelik cok heycan verici bi surec herseyi merak ediyorsun hergun bisiler fark ediyosun oyleelikle zaman geciyo ama uzun bi sure bu tabiki.bende ilk baslarda oyle heycanlidim o gunler gelcekmi diye ama bak 36 haftalik olduk cok sukur simdide ne zmn dogacak nasil dogacak bebegime iyi bakabilcemmi diye soru isaretleri cikiyo birde yaninda son ayin verdigii stres inan zor bi durum .. inslh hepimiz evlatlarimizi kucagimiza saglikli sekilde almayi nasip eder ...

bize pek vakit geçmio canım sıkıntılı bi dönem atlattık geçti çok şükür ama yatıyorum sürrekli. kontrollerin sıklaşmadımı doktoruna bi danışsaydın

bize pek vakit geçmio canım sıkıntılı bi dönem atlattık geçti çok şükür ama yatıyorum sürrekli. kontrollerin sıklaşmadımı doktoruna bi danışsaydın

Rabbim bebegini ve bebeklerimizi bize bagislasin Allahim zorluk vermesin kimseyee .. evet gidiyorum iki haftada bir iki defa daha gidicem ne zmn dogar Allah bilir yarin randevum varr sorucam bakalim ne diycek sizdende bilgi almak istedim bazi deneyimli anneler oluyo bilgileniyosn ..

amin canım. büyük ihtimalle bence bebek dönmüştür doguma hazırlanıyodur annesi sıkılma sende kolay degil içinde ufacık bi insan var :)

Merhaba canım, Mayıs 2013 anneleri diye topik yok mu acaba? Oradakiler seninle aynı dönemdir daha iyi bilebilirler belki.

arkadaşlar yüzde lekelenme olmasını istemiyorsanız güneşe karşı koruyucu kremler kullanabilirsiniz.

bu konuyla alakasız ama, bu haftalarda bende KK çok geç açılıyor, sizde de aynı problem var mı?

hayırlı olsun arkadasına masallah cok cok ıyı kılosu
Selam anneler, Allah kismet ederse ilk anneler gunu geliyor :)) Benim odun adam da hala henuz anne degilsin seneye diyor yaaa(
gecen sene benım esımde oyle demıstı.bu sene mecburlar kutlamaya ben kaynanama hedıye aldım kızımla gıdıp sımdı sıra esımde
kızlar ayrıntılı ultrason fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
ben 400 e yaptırmıstım

1-ılk gun agrı yaptı bende canım.
2-24 haftada yapıldı ıgrenc bısey o serbetı ıcmek ama mecbur ıste.
3-sıslı memorıal 400 tl yaptırdım benden 2 kere ıstenmıstı tüp bebek oldugu ıcın bırını 16 haftada dıgrını 21 haftada yaptırdım

Haftanın en güzel günü... Herkese hayırlı cumalar... Günaydınlar... Biz bol meyveli kahvaltimizi yaptık işe gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…