2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Haftanın en güzel günü... Herkese hayırlı cumalar... Günaydınlar... Biz bol meyveli kahvaltimizi yaptık işe gidiyoruz

sana da hayırlı cumalar canm afiyet olsun biz daha yapamadık kahvaltımızız işlerin yoğunluğundan ama hemen bi kaçamak yapıp doyurmalıyım ben de oğluşumu :)..

Günaydın herkese...dün aşı olduğumu söylemiştim.Kızlar inanın gece ağrıdan kolumun yanmasından uyuyamadım şuan okula geldim ama bir an önce bitse de eve gitsem çok ağrıyo ya...En son ne zaman tetanoz olmuşum unutmuşum böyle ağıracağını,hemşire söylemişti ağırabilir şişebilir diye acaba herkese böyle mi oluyo?

aynı fikirde birini görmek çok güzelll

cumanız mübarek olsun güzel hamişler

sanada hayırlı cumalarrr

Haftanın en güzel günü... Herkese hayırlı cumalar... Günaydınlar... Biz bol meyveli kahvaltimizi yaptık işe gidiyoruz

bencede biz çalışan hatunlar için en güzel gün cuma afiyet olsunn

günaydın kıslar..benm de iki gündür koşturmadan bebişimi çok az hissettim..biraz tedirgin olmuştum..yavruşum şimdi bi vurdu maşşallah ben burdayım die..çok şükür...

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar.kızlar dün akşam eğilip doğrulurken birden karnıma bıçak gibi birşey saplandı değişik bi ağrıydı. karnım gerilir gibi oldu bütün akşam ve sağ tarafım battı. acaba normalmi böyle bişey. sanki bebeğimin hareketleride azaldı. korkuyorum bu haftalarda hareketlerin düzensiz olması normal demi

benimde geçtiğimiz 3 gün öyle oldu (19+5 deyim )çok korktum bebeğin hareketlerinide hissetmemiştim dün druma gittim dedim kalbi atıyormu?dr tabi dedi çok güzel hareket ediyo ,ben ama hissetmiyordum dediki 7 ay olmadan daha tam hissedemezsin suan ancak rahim duvarına vurdugunda hissedersin o nedenle korkma gayet sağlıklı dedi, sağ tarafım kasıldığı ve şiddetli ağrıdığı için kan tahlili verdim magnezyumumu eksilmiş olabilirmiş ayrıca idrarda verdim enfeksiyon varmı diye bakalım bıgün sonucunu öğrencem ,canını sıkma kötü bişey yoktur.

Günaydın canım.benide bugün çağırmışlardı aşı için öğleden sonra gidecem.ben en son 10 yıl evvel oğluma hamileyken aşı oldum şişmesi ve ağrısı normal canım.bi kaç gün çekecez artık yavrularımız için nelere katlanmıyoruz ki sirkeli bez yapıp oraya sarınca şişmesini önlüyo

Çok sağol canımm.bide diyolar sıvıda %100 belli olur diye.allahım nelere kadir deyilki

benim 18+4 bugün.sağlık oacağına gitmiştim dün kalp atışını dinlediler güzeldi. bacak kasılmaları oluyo bendede doktorum magnorm verdi onu kullanıyorum.kan idrar bende dün verdim kanım düşmüş idrarda birşey çıkmadı. şu anda da küçük küçük kıpırdıyo sanki iyiyim anne üzülme diyo :) iyidir inşalah meleğim

canım çok yıpratıcı bir süreç olmuştur senin için eminim. benim dörtlü testimin sonucu yeni çıktı doktorum temiz dedı şükürler olsun. ama sıvı aldırman gerek deseydı ne yapardım bilmiyorum büyük ihtimal aldırmazdım sonuçta riski var. şuda bi gerçekki ultrasonda herşeyi sağlıklı görünen bi bebeğinde down sendromlu cıkması cok az ihtimal oluyomuş doktorum bana öyle demişti. ama yinede içimiz rahat olsun testi yaptıralım dedik.senin doktorun illede amniyosentez yaptırman gerek dıye nıye diretmiş acaba onuda anlayamadım. kararı sana bırakmalıydı ultrasondan incelemeliydi iyice. bence sen gönlünü ferah tut bebeğin gayet sağlıklı inşallah.

İnşallah canım sağlıklıdır.inan bende sinir oldum neden direttiler illaki amniyosentez diye.ama çok araştırdım bir haftadır hakkında en çok dava açılan kadın doğum uzmanlarıymış.oyüzden en ufak bi sorunda garanti olması için yönlendiriyorlarmış.hoş bak arkadaşımızın dediğine göre oda kesin deyilmiş ki maşallah kuzeni gayet sağlıklıymış rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin

normal cnm ben son 2 gündür neredeyse bir kere yada 2 kere filan hissettim..sabah da korktum ama dr demişti..düzenli bi hareket bekleme telaş yapma die..

Günaydın kızlar..
18.haftamıza girmişiz bugun hayırlısıyla inşAllah.. ve bu sabahta elimi karnıma koyup dinledim dinledim ne pıtpıt ne çıtçıt bişey yoktu..

yarına doktor randevum vardı doktor 15 gün sonrasına yazıcam demişti.. o sırada konular oldu konuştuk doktor gitmiş 18 ine yazmış oysa ben normalde yarına gidiceğimi sanıyordum şimdi bi hafta daha bekleme durumunda kalıyorum bu durumda.. canım sıkıldı.. vardır herşeyde hayır ama kısmet işte..

günaydın annişler :))

detaylı ultrasona gidildiğinde acaba ayrıyetten muayene parası da ödememiz gerekecek mı kızlar ?

ben oğluşuma EYMEN ismini düşünüyorum teyzeleri sizce nasıl ? :))

sizce muhammed emir ismi nasıl ben çok beğendim rabbim kısmet ederse inşallah koyarız

yok cnm ben bursadaım.burda varmı acaba bilmiyorum ben gittiğimhastaneyi aradım ayrıntılı ultrason fiyatını.4 boyutlu ayrıntılı bakıyolarmış 150 tlmiş iyi geldi bana fiyatı.

Hangi hastaneye gidiyosun cnm bende bursadsyim

Amin canım. Ben de oncelikli olarak detaylı ultrason sonuçlarının dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum. 3'lü ve 4'lü testler eğer 2'li test zamanı kacarsa yapılması onerilen testler ve problem tesbit etme yüzdeleri 2'li den küçük. O nedenle ben 3'lü ve 4'lü yaptırmadım. doktorum da onermedi. 2'li de bir şey çıkmadı ise boşuna kafanı karıştırır dedi. Dolayısı ile 2'lisi temiz cıkmasına rağmen 3'lü ve 4'lüsü problemli olanlar üzülmesinler. Direkt detaylı ultrason bence. Şimdi 24 Mayısdaki detalı ultrasonu bekliyorum. Detaylı ultrason için İstanbul'da Çapa'nın profosörlerinden Recep Has'a gideceğim. Cok iyiymiş. Özellikle riskli gebelerin gittiği bir numaralı adreslerden biri olarak biliniyor. Dün ilaç yazdırmak için gittiğim Devlet hastanesinde şahane bir doktorla karşılaştım pek rastlanmaz bilirsiniz o kadar pozitif o kadar insan ki anlatamam. Ona bahsettim. Recep Has deyince "oooo hocaların hocası!.. doğru yer". dedi. İçim bir kere daha rahat etti. İşte bir yanımız bayram ediyor, bir yanımız kaygı içinde. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…