Haftanın en güzel günü... Herkese hayırlı cumalar... Günaydınlar... Biz bol meyveli kahvaltimizi yaptık işe gidiyoruz
amin canım inş Rabbim herkese sağlıklı evlat nasip etsin. sonuçta bebek bizim hayat bizim son aylarına kadar bu günlerimin tadını çıkarmak istiyorum sıkıntısını yaşayıpda bu günlerimi zehir edemem insan sürekli yaşamıyor bu dönemi :)
cumanız mübarek olsun güzel hamişler
Haftanın en güzel günü... Herkese hayırlı cumalar... Günaydınlar... Biz bol meyveli kahvaltimizi yaptık işe gidiyoruz
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar.kızlar dün akşam eğilip doğrulurken birden karnıma bıçak gibi birşey saplandı değişik bi ağrıydı. karnım gerilir gibi oldu bütün akşam ve sağ tarafım battı. acaba normalmi böyle bişey. sanki bebeğimin hareketleride azaldı. korkuyorumbu haftalarda hareketlerin düzensiz olması normal demi
Günaydın herkese...dün aşı olduğumu söylemiştim.Kızlar inanın gece ağrıdan kolumun yanmasından uyuyamadım şuan okula geldim ama bir an önce bitse de eve gitsem çok ağrıyo ya...En son ne zaman tetanoz olmuşum unutmuşum böyle ağıracağını,hemşire söylemişti ağırabilir şişebilir diyeacaba herkese böyle mi oluyo?
bütün testleri yaptırmış canım sıvı da aldırmış onda da down sendromu çıkmış ama bebek çok şükür sağlıklı dünyaya geldi geçen gün hamile olduğu duyduklarında amcam da yengem de sakın tetstleri yaptırma biz doğuma kadar ne çektik hergün hastanedeydim boşuna üzüldüm dedi ben de düşünmüyordum zaten testleri yaptımayı yaptırmadım hiç birini
benimde geçtiğimiz 3 gün öyle oldu (19+5 deyim )çok korktum bebeğin hareketlerinide hissetmemiştimdün druma gittim dedim kalbi atıyormu?dr tabi dedi çok güzel hareket ediyo ,ben ama hissetmiyordum dediki 7 ay olmadan daha tam hissedemezsin suan ancak rahim duvarına vurdugunda hissedersin o nedenle korkma gayet sağlıklı dedi, sağ tarafım kasıldığı ve şiddetli ağrıdığı için kan tahlili verdim magnezyumumu eksilmiş olabilirmiş ayrıca idrarda verdim enfeksiyon varmı diye bakalım bıgün sonucunu öğrencem ,canını sıkma kötü bişey yoktur.
Arkadaşlar merhaba,ben aranıza yeni katılıyorum.10 ocak son adet tarihim ve 17 haftalık hamileyim.geçen hafta bugün yani perşembeye kadar herşey çok güzel gidiyodu taaki dörtlü tarama testimde 1:24 değerinde down sendromu riski çıkana kadardoktorum amniyosentez yaptırmalısın dedi ve beni tıp fakültesine yönlendirdi.salı günü karnımdan sıvıyı aldılar ve en zoruda sonuç için üç hafta beklemem gerekiyomuş.dün dayanamadım ayrıntılı ultrasyon merkezine gittim ve bebeğimi uzun uzun incelettim hiçbirşey yok bu bebek sağlıklı keşke sıvıyı aldırmadan gelseydin buraya dediler.ama doktorum ısrarla aldırmamı söyledi bir haftadır helak oldum.varmı aranızda bu durumla karşılsan yada duyan?
canım çok yıpratıcı bir süreç olmuştur senin için eminim. benim dörtlü testimin sonucu yeni çıktı doktorum temiz dedı şükürler olsun. ama sıvı aldırman gerek deseydı ne yapardım bilmiyorum büyük ihtimal aldırmazdım sonuçta riski var. şuda bi gerçekki ultrasonda herşeyi sağlıklı görünen bi bebeğinde down sendromlu cıkması cok az ihtimal oluyomuş doktorum bana öyle demişti. ama yinede içimiz rahat olsun testi yaptıralım dedik.senin doktorun illede amniyosentez yaptırman gerek dıye nıye diretmiş acaba onuda anlayamadım. kararı sana bırakmalıydı ultrasondan incelemeliydi iyice. bence sen gönlünü ferah tut bebeğin gayet sağlıklı inşallah.
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar.kızlar dün akşam eğilip doğrulurken birden karnıma bıçak gibi birşey saplandı değişik bi ağrıydı. karnım gerilir gibi oldu bütün akşam ve sağ tarafım battı. acaba normalmi böyle bişey. sanki bebeğimin hareketleride azaldı. korkuyorumbu haftalarda hareketlerin düzensiz olması normal demi
ah canım yaa iki bayram bir arada olcak desene, benimde kız kardeşin düğünü olcak bu sene sonu kısmetse ama onlar beni beklicekler mecbur bi aceleleri yok zaten ekimde doğum yapsam aralık ocak gibi yapçaklar düğünü ama yinede insan tırsıyo işte, seni çok iyi anlıyorum, hayırlısı olsun hepiniz için, tarihler biraz kritik olmuş, keşke kardeşin biraz daha geçe alsaydı düğünü kasım ortası falan sende doğurmuş ve biraz kendine gelmiş olurdun ama her işte bi hayır vardır derler, sıkma canını
çok merak ediyorsan yüzük falı yap koca karı taktiği ama çıkıo. şahsen bnde çıktı kime yaptıysam ondada çıktı.
evlilik yüzüğünü bir kolyeye tak.avucunun içini aç yüzük avucuna bakıcak şekilde kolyeni tut. o kolye kendiliğinden hareket edio. eğerki öne arkaya gidiosa erkek, daire oluşturuosa kız çıkıo:)
günaydın annişler :))
detaylı ultrasona gidildiğinde acaba ayrıyetten muayene parası da ödememiz gerekecek mı kızlar ?
catycim sana nacizane bir tavsiye bulduğunuz ismi yakınlarınıza söylemeyin bebek doğunca öğrensinler sonra akrabalardan biri sende daha önce doğum yaparsa hooop çalıyorlar senin bulduğun ismi başımıza geldi ordan biliyorum ben akrabalara söylemicem bulduğum ismi çevremde benden önce doğum yapacak çok kişi var çünkü
ben oğluşuma EYMEN ismini düşünüyorum teyzeleri sizce nasıl ? :))
sizce muhammed emir ismi nasıl ben çok beğendim rabbim kısmet ederse inşallah koyarız
yok cnm ben bursadaım.burda varmı acaba bilmiyorum ben gittiğimhastaneyi aradım ayrıntılı ultrason fiyatını.4 boyutlu ayrıntılı bakıyolarmış 150 tlmiş iyi geldi bana fiyatı.
İnşallah canım sağlıklıdır.inan bende sinir oldum neden direttiler illaki amniyosentez diye.ama çok araştırdım bir haftadır hakkında en çok dava açılan kadın doğum uzmanlarıymış.oyüzden en ufak bi sorunda garanti olması için yönlendiriyorlarmış.hoş bak arkadaşımızın dediğine göre oda kesin deyilmiş ki maşallah kuzeni gayet sağlıklıymışrabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin
günaydınlar annişcikler:)
cumamız mubarek olsun hepimizin. bol bol dua edelim miniklerimize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?