2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bizim doğum tarihleri aynı bende öğrenemedim tam olarak,hatta göstermedi hiç.doktorumuz erkek olabilie dedi.bakalım haftaya belli olur.sağlıklı olsunda yavrularımız gerisi teferruat:))

merhaba;
ayrıntılıyı bende çapada yaptırmak istiyorum hatta senni yazdıklarını görünce netden çapadan randevu veriyor mu diye baktım yok.. kadın doğum olarak randevu veriyor ama doktor adı görülmüyor zaten onda da tarihler dolu görünüyor.. ayrıntılı ultrason diye bişey de yazmıyor tabi, sen nasıl randevu aldın acaba? Bilgi verebilmen mümkün müdür?

Günaydın arkadaşlar.
Cumanız mübarek olsun. Allah dualarımızı kabul etsin.:116::116:

Direkt Çapa'ya gitmedim hiç. Ben Recep HAS'ın Şişli'deki muayenehanesine gideceğim. Çapa'nın işleyiş prosedürünü bilmiyorum. Bir kez telefon actım başka bir konu için o zaman bana dediler ki; Türkiye genelinde tüm riskli gebeler bize gelir burda takibini yaparız. Özellikle riskli gebelerin takibinin yapıldığı bir yer yani. eğer oraya gidece olursan telefon aç. Sana yol gösterirler. Telefonda ilgiliydiler.

BİLGİ için teşekkür ederim. Ben daha önce çapaya gittim düşüklerim vs.. için. orada prof halil bey sağlıklı gebeliğinin 5.ayında gel dedi ama ne şartlar altında gitmeliyim bilemedim.. Allah bir kapı açıcak inşAllah. Bu arada Recep Has ı netde çok çok övmüşler ve çok memnun kalmışlar.. muayene ücretini öğrenebildin mi acaba?

350 TL. canım. Pahalı ama,bir kere gideceğim için bana cok gelmedi. Bir de senin de tespit ettiğin ve dünkü doktorun da tepkisinden anlaşılacağı üzre gittiğimize değer görünüyor. Allah yardımcımız olsun.

Yok aslında okadar pahalı değil fiyatı prof. olması nedeniyle fiyatlar biraz daha yüksek biliyorsunuzdur sizde uzman, doçent, prof fiyatlar değişiyor ya diğer yerlere göre bence fiyatlar makul.. bende belki o haftamız gelsin hayırlısıyla kendisine gideriz.. sende bize tecrüblerini paylaşırsın kısmetse..

canım öyle sürekli olmuyor benimki, hele gündüz hiç olmuyor uzanınca ortam sakinse hissediyorum.o da çok az endişelenme benimde karnım çok yok ama doktor bebek gayet iyi demişti bana.tabi şu an iyimi bilemicem:)) Allah hepimizin yardımcısı olsun.

slmlar kızlar hayırlı cumalar olsun ınsallah bol bol bebışlerınızı hıssettıgınız bı gun olsun

arkadaşlar yüzde lekelenme olmasını istemiyorsanız güneşe karşı koruyucu kremler kullanabilirsiniz.

bu konuyla alakasız ama, bu haftalarda bende KK çok geç açılıyor, sizde de aynı problem var mı?
aynen bende de kk geç açılıyor hatta sayfalar tam görünmüyor bazı yazıları göremiyorum sayfayı sürekli yeniliyorum görünmesi için anca o zaman görünüyor
Çok sağol canımm.bide diyolar sıvıda %100 belli olur diye.allahım nelere kadir deyilki
aynen aynen sen tevekkül et inşallah sağlıklı olacak bebeğin doğmadan bence hiçbir bebeğin tam sağlıklı ya da sağlıksız olduğu söylenemez benim kendi doktorum da öyle dedi bazen sağlılsız dediğimiz bebekler gayet sağlıklı doğarken hibir sıkıntı yok dediğimiz bebekler malesef sağlıksız olabiliyor dedi yani senin kısmetinde ne varsa rabbim onu yaşatıyor bu evlat konusunda
Merhaba Kizlar ve minik sipalar, Ayy burda hava 7 derece bir yagmur var sormayin ( Bende bahar istiyorum ..

Sizler nasilsiniz bugun, ne var ne yok ?

malesef istanbulun da farkı yok oradan orası gibi soğuk değil ama kapalı bir hava var

merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar
epeydir uğrayamadım bende nasip olursa bir oğlum oluyor
kıpırtıları az da olsa hissediyorum gibi sanki 2.bebek ama unutmuşun herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…