aynen bende utanırım ama ben sadece arada gıtmek ıcın dedım hanı bazı enmlı seyler cın mesela cınsıyt medıcalpak var burda ahmet yılmaz dıe bı doktor var butun tanıdıklarım ona gıdıyo ve herkes 16 haftada ogrendı cınsıyetı daha ılgılıymıs en azından cınsıetını ögrenseydım ya oofffffff ooofffffffffffffffff ahhh ewladım n hallere soktun ananı tamam kıymetlıın evet ama bu kadarda naz olmaz kı yaaa göster ne var ne yoksa
Amin canım. Ben de oncelikli olarak detaylı ultrason sonuçlarının dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum. 3'lü ve 4'lü testler eğer 2'li test zamanı kacarsa yapılması onerilen testler ve problem tesbit etme yüzdeleri 2'li den küçük. O nedenle ben 3'lü ve 4'lü yaptırmadım. doktorum da onermedi. 2'li de bir şey çıkmadı ise boşuna kafanı karıştırır dedi. Dolayısı ile 2'lisi temiz cıkmasına rağmen 3'lü ve 4'lüsü problemli olanlar üzülmesinler. Direkt detaylı ultrason bence. Şimdi 24 Mayısdaki detalı ultrasonu bekliyorum. Detaylı ultrason için İstanbul'da Çapa'nın profosörlerinden Recep Has'a gideceğim. Cok iyiymiş. Özellikle riskli gebelerin gittiği bir numaralı adreslerden biri olarak biliniyor. Dün ilaç yazdırmak için gittiğim Devlet hastanesinde şahane bir doktorla karşılaştım pek rastlanmaz bilirsiniz o kadar pozitif o kadar insan ki anlatamam. Ona bahsettim. Recep Has deyince "oooo hocaların hocası!.. doğru yer". dedi. İçim bir kere daha rahat etti. İşte bir yanımız bayram ediyor, bir yanımız kaygı içinde. :)
merhaba;
ayrıntılıyı bende çapada yaptırmak istiyorum hatta senni yazdıklarını görünce netden çapadan randevu veriyor mu diye baktım yok.. kadın doğum olarak randevu veriyor ama doktor adı görülmüyor zaten onda da tarihler dolu görünüyor.. ayrıntılı ultrason diye bişey de yazmıyor tabi, sen nasıl randevu aldın acaba? Bilgi verebilmen mümkün müdür?
Direkt Çapa'ya gitmedim hiç. Ben Recep HAS'ın Şişli'deki muayenehanesine gideceğim. Çapa'nın işleyiş prosedürünü bilmiyorum. Bir kez telefon actım başka bir konu için o zaman bana dediler ki; Türkiye genelinde tüm riskli gebeler bize gelir burda takibini yaparız. Özellikle riskli gebelerin takibinin yapıldığı bir yer yani. eğer oraya gidece olursan telefon aç. Sana yol gösterirler. Telefonda ilgiliydiler.
BİLGİ için teşekkür ederim. Ben daha önce çapaya gittim düşüklerim vs.. için. orada prof halil bey sağlıklı gebeliğinin 5.ayında gel dedi ama ne şartlar altında gitmeliyim bilemedim.. Allah bir kapı açıcak inşAllah. Bu arada Recep Has ı netde çok çok övmüşler ve çok memnun kalmışlar.. muayene ücretini öğrenebildin mi acaba?
350 TL. canım. Pahalı ama,bir kere gideceğim için bana cok gelmedi. Bir de senin de tespit ettiğin ve dünkü doktorun da tepkisinden anlaşılacağı üzre gittiğimize değer görünüyor. Allah yardımcımız olsun.
Merhaba Kizlar ve minik sipalar, Ayy burda hava 7 derece bir yagmur var sormayin( Bende bahar istiyorum ..
Sizler nasilsiniz bugun, ne var ne yok ?
Selam kızlar iyisiniz inşAllah hepiniz..
bizdee bebeğin pıtpıtlarını hissetmiyorum diye canım sıkılıyor.. kısmet olursa ctesi doktora gidicem inşAllah iyi haberlerle dönmek nasip olur. cinsiyetde net değil.. bi kız dedi bi erkek.. Hayırlı sağlıklı olanı nasip etsin Allah cümlemize inşAllah.
bu pıtpıtları duyan arkadaşları sürekli mi pıtpıt oluyor yoksa atıyorum 3-4 kez kalp atışı gibi olup geçiyor mu? bi de öyle amanda aman göbeğim hala çıkmadı ama kilo alıyorum.. 2-3 kilo
aynen bende de kk geç açılıyor hatta sayfalar tam görünmüyor bazı yazıları göremiyorum sayfayı sürekli yeniliyorum görünmesi için anca o zaman görünüyorarkadaşlar yüzde lekelenme olmasını istemiyorsanız güneşe karşı koruyucu kremler kullanabilirsiniz.
bu konuyla alakasız ama, bu haftalarda bende KK çok geç açılıyor, sizde de aynı problem var mı?
aynen aynen sen tevekkül et inşallah sağlıklı olacak bebeğin doğmadan bence hiçbir bebeğin tam sağlıklı ya da sağlıksız olduğu söylenemez benim kendi doktorum da öyle dedi bazen sağlılsız dediğimiz bebekler gayet sağlıklı doğarken hibir sıkıntı yok dediğimiz bebekler malesef sağlıksız olabiliyor dedi yani senin kısmetinde ne varsa rabbim onu yaşatıyor bu evlat konusundaÇok sağol canımm.bide diyolar sıvıda %100 belli olur diye.allahım nelere kadir deyilki
Merhaba Kizlar ve minik sipalar, Ayy burda hava 7 derece bir yagmur var sormayin( Bende bahar istiyorum ..
Sizler nasilsiniz bugun, ne var ne yok ?
herkesler nerdeler acaba. çok sessiziz bugün
ben burdayım nasılsın suzincan
iyiyim nasuıl olıyım işte yemeğimizi yedik:) işyerinde çalışmaya çalışıyoruz:)
kolay gelsin benim de kalkıp işlerimi halletmem lazım yemek yapmam lazım saat 5te dersane var anca yaparım ama hiç kalkasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?