merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar
epeydir uğrayamadım bende nasip olursa bir oğlum oluyor
kıpırtıları az da olsa hissediyorum gibi sanki 2.bebek ama unutmuşun herşeyi
herkesler nerdeler acaba. çok sessiziz bugün
Hangi hastaneye gidiyosun cnm bende bursadsyim
aynen bende de kk geç açılıyor hatta sayfalar tam görünmüyor bazı yazıları göremiyorum sayfayı sürekli yeniliyorum görünmesi için anca o zaman görünüyor
aynen aynen sen tevekkül et inşallah sağlıklı olacak bebeğin doğmadan bence hiçbir bebeğin tam sağlıklı ya da sağlıksız olduğu söylenemez benim kendi doktorum da öyle dedi bazen sağlılsız dediğimiz bebekler gayet sağlıklı doğarken hibir sıkıntı yok dediğimiz bebekler malesef sağlıksız olabiliyor dedi yani senin kısmetinde ne varsa rabbim onu yaşatıyor bu evlat konusunda
malesef istanbulun da farkı yok oradan orası gibi soğuk değil ama kapalı bir hava var
merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar
epeydir uğrayamadım bende nasip olursa bir oğlum oluyor
kıpırtıları az da olsa hissediyorum gibi sanki 2.bebek ama unutmuşun herşeyi
bi erkek daha katıldı kervana :)
ay ne güzel 2.ye hamilesin.insan daha bilinçli bi şekilde 2. hamileliğini geçiriyordur heralde:)
herkesler nerdeler acaba. çok sessiziz bugün
hayırlı cumalar Annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızzlaaarrr prensesim baya büyüdü galiba 20. haftaya girdiğimden beri bariz hissediyorum hareketlerini. özellikle bir kaç keredir deniyorum çikolata yedikten sonra kıpır kıpırama bu iyi bi keşif olmadı sanırım hiç canım istemediği halde onu hissetmek için yer hale geldim
bahar hastanesine gidiyorum cnm sen hangisine gidiyosun?
kızzlaaarrr prensesim baya büyüdü galiba 20. haftaya girdiğimden beri bariz hissediyorum hareketlerini. özellikle bir kaç keredir deniyorum çikolata yedikten sonra kıpır kıpırama bu iyi bi keşif olmadı sanırım hiç canım istemediği halde onu hissetmek için yer hale geldim
Merhabalar.demekki kız anneleri hep aynı tatlı seyler yiyemiyo.bende öyleyim yaa inan çikolata ve tatlıya bayılan ben şimdi hiç istemiyorumoğlanda son 6 ay resmen pudink ve baklava manyağı olmustum
Merhabalar.demekki kız anneleri hep aynı tatlı seyler yiyemiyo.bende öyleyim yaa inan çikolata ve tatlıya bayılan ben şimdi hiç istemiyorumoğlanda son 6 ay resmen pudink ve baklava manyağı olmustum
bahar hastanesine gidiyorum cnm sen hangisine gidiyosun?
hayırlı cumalar canımmm :) bebeğinin kıpırtılarını hissetmen ne güzel benimkide genelde karnı doyunca hareketlenıyo ama bazn iş yrinde anlayamıyorum küçük kıpırtılar oluyo acaba gazmı yoksa oğluşumun hareketlerimi.:) sana çikolata yedirmeside güzell :)
Selam canım hoşgeldinMaşallah prensesine Ne güzel duygular bunlar RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallah.
kızlaarrrr ben de bursadayım ve neslihakan da ben de esentepeye gidiyoruz memnunuz
siz memnun musunuz? ayrıntılı ultrasona nereye gidiceksiniz bişey dedi mi doktorlarınız_?
kızlaarrrr ben de bursadayım ve neslihakan da ben de esentepeye gidiyoruz memnunuz
siz memnun musunuz? ayrıntılı ultrasona nereye gidiceksiniz bişey dedi mi doktorlarınız_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?