2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar
epeydir uğrayamadım bende nasip olursa bir oğlum oluyor
kıpırtıları az da olsa hissediyorum gibi sanki 2.bebek ama unutmuşun herşeyi

bi erkek daha katıldı kervana :)
ay ne güzel 2.ye hamilesin.insan daha bilinçli bi şekilde 2. hamileliğini geçiriyordur heralde:)

herkesler nerdeler acaba. çok sessiziz bugün

Buradayız şeker. Ben bir yandan Gecici vergi calışıyorum. :) Bir yandan alt karnımda ayağa kalkıp yürüyünce kendini belli eden bir kramp var. caktırmadan onu takip ediyorum. Acaba gaz mı? yoksa başka bir şey mi? inşallah daha artmaz, acaba oturuken yok da neden ayağa kalkınca oluyor? diye bir sürü soru üretip, cevaplamaya calışıyorum... :))) Şimdiye kadar oralarda hiç ağrım sızım olmadığından biraz garipsiyorum ama önemsiz herhalde. Diğer yandan sevgili suzi sizlere hep soracağım kalıyor. Şimdi soruyorum sizin meme altından itibaren kaburga cevrenizde bir ağrı var mı? Sürekli değil, yatakta donerken rahatsız eden yada öksürüken, hapşırıken rahatsız eden bir ağrı. Benim 15 gün önce öksürüklü bir giribe yakalandım o zaman tek taraflı başladı. Acıdan öksüremiyordum ama biliyorum öksürmekten kaslarıma krap girmişti. Neyse gecti şükür ama az hali ile kaldı. Bir de diğer tarafa da yayıldı. Bazen acaba diyorum sutyenin baleni mi yapıyor? Ama onu da artık büyük kullanıyorum eskiler zaten sıkıyordu. Bir de hızlı kilo aldım ondan mı? Şu an benim kadar almadığınız için henüz aynı sorun sizde başgöstemez diye düşünüyorum. Ben şu an 64,5 kiloyum 7,5 kilo aldım. 17+0 'ım bugün. Keşke dün ilaç yazdırmak için gittiğim doktora sorsaydım aslından ama kızımla ilgili konulara dalınca ayaklarım yerden kesililiyor kendimi unutuyorum. :))) Ama o da onemli değildir bence. Artık 24 mayısda sorarım. Ve elimde soru listesi yapıcam başka yolu yok. :) İşte böyle suzicik.

hayırlı cumalar Annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızzlaaarrr prensesim baya büyüdü galiba 20. haftaya girdiğimden beri bariz hissediyorum hareketlerini. özellikle bir kaç keredir deniyorum çikolata yedikten sonra kıpır kıpır ama bu iyi bi keşif olmadı sanırım hiç canım istemediği halde onu hissetmek için yer hale geldim

Canım sen kaç haftalık hamilesin? Başka çocuğun varmı yaş kaç? Kaç kilo aldın bugüne kadar.ben 32 yaşındayım 10 yaşında bi oğlum var geçen yıl eylül ayı gibi kardeş yapmaya karar verdik ocak ayında tutturduk 3 kilo aldım şimdiye kadar iyi gidiyo oğlumda kabus gibi tam 20 kilo almıştım bu kez çok dikkat etcem diyom ama bakalım.bu arada 8 aya kadar kız demisti doktor ben yatım pembe turuncu hazırlıkları 9.ayda demesinmi erkek.şimdide 11 haftada erkek dedi 16 ve 17 haftada kız diyolar ama kısmet bakalım.

bi erkek daha katıldı kervana :)
ay ne güzel 2.ye hamilesin.insan daha bilinçli bi şekilde 2. hamileliğini geçiriyordur heralde:)

evet daha bilinçli ama benim kızımla arada 6 yaş olacak biraz unutmuşum sanki ama doğduktan sonra daha tecrübeli olup keyfini çıkarrırım diye umut ediyorum

Merhabalar.demekki kız anneleri hep aynı tatlı seyler yiyemiyo.bende öyleyim yaa inan çikolata ve tatlıya bayılan ben şimdi hiç istemiyorum oğlanda son 6 ay resmen pudink ve baklava manyağı olmustum

Selam canım hoşgeldin Maşallah prensesine Ne güzel duygular bunlar RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallah.

hayırlı cumalar canımmm :) bebeğinin kıpırtılarını hissetmen ne güzel benimkide genelde karnı doyunca hareketlenıyo ama bazn iş yrinde anlayamıyorum küçük kıpırtılar oluyo acaba gazmı yoksa oğluşumun hareketlerimi.:) sana çikolata yedirmeside güzell :)

Merhabalar.demekki kız anneleri hep aynı tatlı seyler yiyemiyo.bende öyleyim yaa inan çikolata ve tatlıya bayılan ben şimdi hiç istemiyorum oğlanda son 6 ay resmen pudink ve baklava manyağı olmustum

merhabaaaa ben sadece çikolatalı dondurmadan tiksinmedim onun dışında tam bi profiterol manyağı olmama rağmen 4 ay hiççççç yemek istemedim. şimdi de kıpırdıyo diye çikolata yiyorum ama kesinlikle onun yerine koca bi tabak eriği tercih ederim bu ara erikle de aram çok iyi değildi ama kızımın canı istiyor sanırım 10 gündür yiyorum sürekli

Kızlar bende tatlı yıyemıyorum pek hıcte canım ıstemıyor çikolata falan son gıtdıgım doktor kız demıstı ama net degıl.

benimki geçen hafta boyunca hiç hissettirmedi kendini. hatta panikle doktora bile gittim karnım açtı baktık kıpırdamadan yapışmış duruyo doktor git bi dolaş gel dedi o arada çikolata yedim geldim döndüğümde baktık tekrar eller ayaklar kıpır kıpır
Anneler ne yerse bebekler de onu yer diye reklam var ya şu anda kesinlikle doğruymuş

kızlaarrrr ben de bursadayım ve neslihakan da ben de esentepeye gidiyoruz memnunuz
siz memnun musunuz? ayrıntılı ultrasona nereye gidiceksiniz bişey dedi mi doktorlarınız_?

Kac haftaliksiniz ogrendinizmi cinsiyet beb 15 2 de gittim kucuk dedi kiza benziyo dedi ama kesin bisi yok

kızlaarrrr ben de bursadayım ve neslihakan da ben de esentepeye gidiyoruz memnunuz
siz memnun musunuz? ayrıntılı ultrasona nereye gidiceksiniz bişey dedi mi doktorlarınız_?

ilk zamanlar bende değiştirmeyi düşünüyodum ama sonradan ısındımdoktoruma.bahar hastanesinde varmış 4 boyutlu ayrıntılı ben kendim randevu alayım dedimama doktorunuz tarih verir bu şekilde randevu vermiyoruz dediler.artık bi sonraki gidişimde verirse baharda gidicem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…