2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
SELAM KIZLAR ...BGÜN KREŞTE ANNELER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM VARDI ... AĞLAMAKTAN Bİ HAL OLDUM ... HELE BİR DE SLIGHT GÖSTTERİSİ VARDI ... DANS ETTİLER , ÇİÇEK VERDİLER ANNELERİNE , KART HAZIRLAMIŞLAR ... ÇOK GÜZELDİ ...HERKES AAA HAMİLE MİSİN DİYE SORDU , DEMEKKİ ARTIK ANLASILIYOR

Bende nagihan hnma gidiyorum ama bir sefer gittim 24 mayista tekrar gidicem ama o zamana kadar cinsiyetini ogrenmek istiyorum hayata gittim sallamadilar napsam bilmiyorum

aynı durumdayız cnm :)bende öğrenemedim hala 8 haziranda randevum o zamana kadar beklemek istemiyorum.görümcemde hamile o medicale gidiyo onun doktoru cinsiyet konusunda iyiymiş.haftaya gitmeyi düşünüyorum eşimi ikna edebilirsem oda korkuyo ultrason bebeğe zarar vericek diye :)

bende o ağrı ilk zamanlarda oluyordu. geneldede akşam yemekler rahatsızlık veriyordur heralde suan yok ama.
karnındaki ağrıda çok oturduğundan da oluyor olabilir banada bir kaç oldu çnkü.

Kac haftaliksiniz ogrendinizmi cinsiyet beb 15 2 de gittim kucuk dedi kiza benziyo dedi ama kesin bisi yok

ben 13. haftada öğrenmiştim canım %90 kız demişti. 3 keredir de aynı şeyi söylüyo.

aa bahar hastanesinde oldugundan haberim yoktu benim. 20-22. hftalarda bakılıyomuş. öncesinde almıyolar canım. ben de 21. hafta bitmek üzereyken aldım. ve özellikle hangi doktor diye soruyolar kayıt altına alınıyo sanırım.

Kızlar ekım annelerının göbişleri topiğine göbüşümü eklıycem bakın bakalım sizce kızmı erkekmi ? Ikı ayrı doktor bırı kız bırı erkek dedi
Sağlıklı olsunlarda yeterki

Daha bir haftaya kadar herşeyden tiksinmiştim ve sürekli çıkarıyordum.ama şükür rabbime şimdi yiyorum ama halâ en önemli olan şey balık asla yiyemiyorum kaldıki çok severdim.tatlı haricinde ekşi olan herşeyi yiyorum

Son düzenleme:
aa bahar hastanesinde oldugundan haberim yoktu benim. 20-22. hftalarda bakılıyomuş. öncesinde almıyolar canım. ben de 21. hafta bitmek üzereyken aldım. ve özellikle hangi doktor diye soruyolar kayıt altına alınıyo sanırım.[/QUOTE]

sendemi bahara gidiyosun cnm hangi doktora?

Hahhah Benımkı dün gece 3 kere şiddetlı bır sekılde vurdu sıçradım resmen

önceden aç karnına kesinlikle hissetmezdim hareketlerini ama şimdi dediğin gibi hem gecenin bi vakti hem de karnım açken hissediyorum çok şükürr çevremdekiler aaa yeter ama artık demişlerdi son zamanlarda sürekli kıpırdamıyo diye dert yanıyodum da
karnım çok geriliyo benim de çatlak için bişeyler sürmek lazım sanırım artık.
olmadı ama olacağı günler yakında hissediyorum

sendemi bahara gidiyosun cnm hangi doktora?[/QUOTE]

yok ben esentepe hastanesine gidiyorum demet hanıma. çok memnunum bi aksilik olmazsa doğumu da orda düşünüyorum inşş bahar bana çok uzak. esentepe eve çok yakın. medicabil de yakın ama nedense o hastaneye ısınamadım ben hiç

slm kızlar... sonunda bende bebeğimim cinsiyetini bugün ögrendim.....Erkek dedi doktor yüzde falan bişey demedi sadece erkek dedi. değişirmi bilmem. bende erkek hissediyordum ama kızım olsun çok istiyordum bir oğlum var. dr erkek deyince başım döndü bir an işitme kaybı yaşadım resmen tabi önce sağlıklı olması hakkımba bu hayırlıymış.
herkesin bebegi hayırlı olsun...fazla girip yazamıyorum ama arada takip ediyorum..hoşçakalın..

sendemi bahara gidiyosun cnm hangi doktora?

yok ben esentepe hastanesine gidiyorum demet hanıma. çok memnunum bi aksilik olmazsa doğumu da orda düşünüyorum inşş bahar bana çok uzak. esentepe eve çok yakın. medicabil de yakın ama nedense o hastaneye ısınamadım ben hiç[/QUOTE]

ewet cnm ewe yakın olmasıda önemli bende yürüme mesafesi rahat gidiyorum.yoğun bi hastane tek dezavantajı bu ama napalım artık idare edicez.

Banada 11 haftada erkek penisini gördüm dedi 16 haftada net deyil ama kız gibi dedi,çarşamba ayrıntılıda bakan doktor kesin kız dedi
Aynen canım ınsan merak etmıyor degıl ama öncelıkle önemlı olan saglıkları bızde erkek dıye erkek kıyafetlerı almıstık
Çok şükür canım ınsan cok mutlu oluyor hareketlerı hissetmeye baslayınca hakkattende. Benımde karnım yavastan gerılıyor gb .
Sağlıcakla gelsın bebişin canım bakarsın üçüncü kız olur
yükledinmi cnm gözükmüyoda.

Yükledim canım

ben de balığı sırf bebeğim için nerdeyse ayda bi kere yiyorum biliyorum iyi bişey değil bu yaptıgım ama sevmiyorum o hayvanı ben hiç bi zaman da ısınamıycam sanırım

kızlaarrrr ben de bursadayım ve neslihakan da ben de esentepeye gidiyoruz memnunuz
siz memnun musunuz? ayrıntılı ultrasona nereye gidiceksiniz bişey dedi mi doktorlarınız_?

Ismi ne doktorunun bende gitmek istiyorum medicale

13 haftada ogrenmissin iste ben 15 2 de hala kucuk dediler yaaaa

merhaba kızlar benim karnım şu an 5-6 aylık gibi görünüyor diğer her yerim kilo almadı sadece karnım şiş hamile olduğum çok çok belli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…