aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım.
az daha hissetmesem doktordan ultrason odasını anahtarını rica edicektim zaten
Bende nagihan hnma gidiyorum ama bir sefer gittim 24 mayista tekrar gidicem ama o zamana kadar cinsiyetini ogrenmek istiyorum hayata gittim sallamadilar napsam bilmiyorum
Buradayız şeker. Ben bir yandan Gecici vergi calışıyorum. :) Bir yandan alt karnımda ayağa kalkıp yürüyünce kendini belli eden bir kramp var. caktırmadan onu takip ediyorum. Acaba gaz mı? yoksa başka bir şey mi? inşallah daha artmaz, acaba oturuken yok da neden ayağa kalkınca oluyor? diye bir sürü soru üretip, cevaplamaya calışıyorum... :))) Şimdiye kadar oralarda hiç ağrım sızım olmadığından biraz garipsiyorum ama önemsiz herhalde. Diğer yandan sevgili suzi sizlere hep soracağım kalıyor. Şimdi soruyorum sizin meme altından itibaren kaburga cevrenizde bir ağrı var mı? Sürekli değil, yatakta donerken rahatsız eden yada öksürüken, hapşırıken rahatsız eden bir ağrı. Benim 15 gün önce öksürüklü bir giribe yakalandım o zaman tek taraflı başladı. Acıdan öksüremiyordum ama biliyorum öksürmekten kaslarıma krap girmişti. Neyse gecti şükür ama az hali ile kaldı. Bir de diğer tarafa da yayıldı. Bazen acaba diyorum sutyenin baleni mi yapıyor? Ama onu da artık büyük kullanıyorum eskiler zaten sıkıyordu. Bir de hızlı kilo aldım ondan mı? Şu an benim kadar almadığınız için henüz aynı sorun sizde başgöstemez diye düşünüyorum. Ben şu an 64,5 kiloyum 7,5 kilo aldım. 17+0 'ım bugün. Keşke dün ilaç yazdırmak için gittiğim doktora sorsaydım aslından ama kızımla ilgili konulara dalınca ayaklarım yerden kesililiyor kendimi unutuyorum. :))) Ama o da onemli değildir bence. Artık 24 mayısda sorarım. Ve elimde soru listesi yapıcam başka yolu yok. :) İşte böyle suzicik.
Kac haftaliksiniz ogrendinizmi cinsiyet beb 15 2 de gittim kucuk dedi kiza benziyo dedi ama kesin bisi yok
ilk zamanlar bende değiştirmeyi düşünüyodum ama sonradan ısındımdoktoruma.bahar hastanesinde varmış 4 boyutlu ayrıntılı ben kendim randevu alayım dedimama doktorunuz tarih verir bu şekilde randevu vermiyoruz dediler.artık bi sonraki gidişimde verirse baharda gidicem .
merhabaaaaben sadece çikolatalı dondurmadan tiksinmedim onun dışında tam bi profiterol manyağı olmama rağmen 4 ay hiççççç yemek istemedim. şimdi de kıpırdıyo diye çikolata yiyorum ama kesinlikle onun yerine koca bi tabak eriği tercih ederim bu ara erikle de aram çok iyi değildi ama kızımın canı istiyor sanırım 10 gündür yiyorum sürekli
HahhahBenımkı dün gece 3 kere şiddetlı bır sekılde vurdu sıçradım resmen
Kızlar bende tatlı yıyemıyorum pek hıcte canım ıstemıyor çikolata falan son gıtdıgım doktor kız demıstı ama net degıl.
aa bahar hastanesinde oldugundan haberim yoktu benim. 20-22. hftalarda bakılıyomuş. öncesinde almıyolar canım. ben de 21. hafta bitmek üzereyken aldım. ve özellikle hangi doktor diye soruyolar kayıt altına alınıyo sanırım.
Kızlar ekım annelerının göbişleri topiğine göbüşümü eklıycem bakın bakalım sizce kızmı erkekmi ? Ikı ayrı doktor bırı kız bırı erkek dedi
Sağlıklı olsunlarda yeterki
sendemi bahara gidiyosun cnm hangi doktora?
Aynen canım ınsan merak etmıyor degıl ama öncelıkle önemlı olan saglıkları bızde erkek dıye erkek kıyafetlerı almıstıkBanada 11 haftada erkek penisini gördüm dedi16 haftada net deyil ama kız gibi dedi,çarşamba ayrıntılıda bakan doktor kesin kız dedi
Çok şükür canım ınsan cok mutlu oluyor hareketlerı hissetmeye baslayınca hakkattende. Benımde karnım yavastan gerılıyor gb .önceden aç karnına kesinlikle hissetmezdim hareketlerini ama şimdi dediğin gibi hem gecenin bi vakti hem de karnım açken hissediyorum çok şükürr çevremdekiler aaa yeter ama artık demişlerdi son zamanlarda sürekli kıpırdamıyo diye dert yanıyodum da
karnım çok geriliyo benim de çatlak için bişeyler sürmek lazım sanırım artık.
olmadı ama olacağı günler yakında hissediyorum
Sağlıcakla gelsın bebişin canım bakarsın üçüncü kız olurslm kızlar... sonunda bende bebeğimim cinsiyetini bugün ögrendim.....Erkek dedi doktoryüzde falan bişey demedi sadece erkek dedi. değişirmi bilmem. bende erkek hissediyordum ama kızım olsun çok istiyordum bir oğlum var. dr erkek deyince başım döndü bir an işitme kaybı yaşadım resmen tabi önce sağlıklı olması hakkımba bu hayırlıymış.
herkesin bebegi hayırlı olsun...fazla girip yazamıyorum ama arada takip ediyorum..hoşçakalın..
yükledinmi cnm gözükmüyoda.
Daha bir haftaya kadar herşeyden tiksinmiştim ve sürekli çıkarıyordum.ama şükür rabbime şimdi yiyorum ama halâ en önemli olan şey balık asla yiyemiyorum kaldıki çok severdim.tatlı haricinde ekşi olan herşeyi yiyorum
Bende nagihan hnma gidiyorum ama bir sefer gittim 24 mayista tekrar gidicem ama o zamana kadar cinsiyetini ogrenmek istiyorum hayata gittim sallamadilar napsam bilmiyorum
kızlaarrrr ben de bursadayım ve neslihakan da ben de esentepeye gidiyoruz memnunuz
siz memnun musunuz? ayrıntılı ultrasona nereye gidiceksiniz bişey dedi mi doktorlarınız_?
aynı durumdayız cnm :)bende öğrenemedim hala 8 haziranda randevum o zamana kadar beklemek istemiyorum.görümcemde hamile o medicale gidiyo onun doktoru cinsiyet konusunda iyiymiş.haftaya gitmeyi düşünüyorum eşimi ikna edebilirsem oda korkuyo ultrason bebeğe zarar vericek diye :)
ben 13. haftada öğrenmiştim canım %90 kız demişti. 3 keredir de aynı şeyi söylüyo.
aa bahar hastanesinde oldugundan haberim yoktu benim. 20-22. hftalarda bakılıyomuş. öncesinde almıyolar canım. ben de 21. hafta bitmek üzereyken aldım. ve özellikle hangi doktor diye soruyolar kayıt altına alınıyo sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?