2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

cnm sen bahara doğum fiyatlarını sordunmu?

Ben konusmadim cnm ama labratuvarda akrabam calisiyo o sormus normal 565 tl epiduralle 900 demisler

Ben konusmadim cnm ama labratuvarda akrabam calisiyo o sormus normal 565 tl epiduralle 900 demisler

hıımm sağol cnm medicaldeki doktor bahar çelen.sert görünümlü bi kadın ama işinde gayet iyi daha 3.ayda sölemişti görümceme.yanıldığını duymadım cinssiyet konusunda.o yüzden ben bi gidicemcnm.

Hastasi degiliz ama gitsek bakarmi acaba

Canım hayırlı olsun oğlun. Benimde icimde kız istegi vardı ama benimde erkek. Olsun canım hayırlı, saglikli, sihhatli olsunlar da. Hiç evladı olamayanlar var. Tabii senin ikinci olunca kız isteyi agir basıyordum ama olsun. Belki üçüncü bir tane daha düşünürsünüz Allah o zaman nasip eder.
Benim de kayınvalidem gecen esim icin "onun hep oğulları olur" diyor. Sinir oldum bende kız cocuğu istediğim icin. Ama Allah neyi nasip ederse ona sahip olacağız. Elimizden gelen birsey yok. Saglikli olsunlar da.

yaa cnm kusura bakma da ne öngörülü kayınvaliden varmışş..ne demek onun oğulları olur..:26:

merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar
epeydir uğrayamadım bende nasip olursa bir oğlum oluyor
kıpırtıları az da olsa hissediyorum gibi sanki 2.bebek ama unutmuşun herşeyi
evet bayadır yoksun canım bu kadar ihmal etme uğra arda da olsa bu arda oğlun da hayırlı olsun
akışına bırak tatlım hareketleri hissedicem diye şekerini yükseltme ama ben de arada yapmıyor değilim de daha tam hissedemiyorum
24 yaşındayım ilk bebek kısmetse canım daha hiç kilo lamdım 17 haftam bitiyor bugün 18e giriyorum ne bir göbek ne bir şey hiç biri yok cinsiyeti de 14 haftalıkken %90 kız dedi değişmezse
tıpkı ben çikolata ve tatlıya bayılırdım imdi görünce bile tiksiniyorum acayip derece erik ve çilek yiyorum ama çilek ekşi olmalı boşuna demiyorlar demekki ye ekşiyi doğur ayşeyi diye
merhaba kızlar benim karnım şu an 5-6 aylık gibi görünüyor diğer her yerim kilo almadı sadece karnım şiş hamile olduğum çok çok belli oluyor.

maşallah canım tam olarak kaç haftalıksın bir de kız bebeklerde karın daha çabuk çıkar daha geniş olur derler ama benim kız hiçbir şey yok senin erkek maşallah baya büyük

bu arada kızlar neslihakan nerelerde hiç uğramıyor mu ben mi göremiyorum merak ettim haberi olan var mı?

neden bakmasınki cnm.ben konura gittimcinsiyet için 16.haftamda dedim ben cinsiyeti öğrenmek için geldim tamam bakalım dedi ama göstermedi yaramaz böceğim.

tmm cnm eşim gelsin önce onu ikna edip öle alıcam bu akşam hadi inş öğreniriz bu defa canım benim bol şans diliyorum sana :)

Hakkimizda hayirlisi olsun bakalim canim

16.haftanın içindeyim.benim iki kızımdada böyle olmamıştı karnım sivri olarak büyüyor kızlarımda kalçam kollarım yani her tarafım kilo aldı

daha göstermedi mi cnm?vay yaramas..benmki maşşallah (gerçi 18. haftada gitmiştim ben ilk cinsiyeti orda sordum) yiğidin malı hesabı...

ohh maş.ay çok kıskanıyorum öğrenenleri.bende bişeyler bakmak istiyorum çarşıya pazara çıkıinca ama bilmeyince elimboş dönüyorum.inş. bu defa gösterir bizim yaramaz.şans dileyin cnm :)

Kızlar sabah aç karnına sağlık ocağına gittim kan sayımı va açlık ka nşekeri için çağırmışlar kan verdim kiloma tansiyon bir de bebeğin kalp atışlarnı dinledi
tetenos aşısı içinde ben dün 5 sene üst üste yapılacak demiştim ya bana 3 sene önce öyle demişti sağlık ocağı şimdiki hemşiremizde ben üçsene üst üste oldum deyince o sistem eski sistem dedi bir daha yaptırmana gerek yok dedi . Ben yine doktoruma sorucam.şimdi20. haftada ve 1 ay sonra tekrar ediöiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…