ben 13. haftada öğrenmiştim canım %90 kız demişti. 3 keredir de aynı şeyi söylüyo.
aa bahar hastanesinde oldugundan haberim yoktu benim. 20-22. hftalarda bakılıyomuş. öncesinde almıyolar canım. ben de 21. hafta bitmek üzereyken aldım. ve özellikle hangi doktor diye soruyolar kayıt altına alınıyo sanırım.
cnm sen bahara doğum fiyatlarını sordunmu?
merhaba kızlar benim karnım şu an 5-6 aylık gibi görünüyor diğer her yerim kilo almadı sadece karnım şiş hamile olduğum çok çok belli oluyor.
Ben konusmadim cnm ama labratuvarda akrabam calisiyo o sormus normal 565 tl epiduralle 900 demisler
hıımm sağol cnm medicaldeki doktor bahar çelen.sert görünümlü bi kadın ama işinde gayet iyi daha 3.ayda sölemişti görümceme.yanıldığını duymadım cinssiyet konusunda.o yüzden ben bi gidicemcnm.
Maşallah canımBellimi cinsiyeti?
Hastasi degiliz ama gitsek bakarmi acaba
neden bakmasınki cnm.ben konura gittimcinsiyet için 16.haftamda dedim ben cinsiyeti öğrenmek için geldim tamam bakalım dedi ama göstermedi yaramaz böceğim.
neden bakmasınki cnm.ben konura gittimcinsiyet için 16.haftamda dedim ben cinsiyeti öğrenmek için geldim tamam bakalım dedi ama göstermedi yaramaz böceğim.
slm kızlar... sonunda bende bebeğimim cinsiyetini bugün ögrendim.....Erkek dedi doktoryüzde falan bişey demedi sadece erkek dedi. değişirmi bilmem. bende erkek hissediyordum ama kızım olsun çok istiyordum bir oğlum var. dr erkek deyince başım döndü bir an işitme kaybı yaşadım resmen tabi önce sağlıklı olması hakkımba bu hayırlıymış.
herkesin bebegi hayırlı olsun...fazla girip yazamıyorum ama arada takip ediyorum..hoşçakalın..
Canım hayırlı olsun oğlun. Benimde icimde kız istegi vardı ama benimde erkek. Olsun canım hayırlı, saglikli, sihhatli olsunlar da. Hiç evladı olamayanlar var. Tabii senin ikinci olunca kız isteyi agir basıyordum ama olsun. Belki üçüncü bir tane daha düşünürsünüz Allah o zaman nasip eder.
Benim de kayınvalidem gecen esim icin "onun hep oğulları olur" diyor. Sinir oldum bende kız cocuğu istediğim icin. Ama Allah neyi nasip ederse ona sahip olacağız. Elimizden gelen birsey yok. Saglikli olsunlar da.
evet bayadır yoksun canım bu kadar ihmal etme uğra arda da olsa bu arda oğlun da hayırlı olsunmerhaba kızlar herkese hayırlı cumalar
epeydir uğrayamadım bende nasip olursa bir oğlum oluyor
kıpırtıları az da olsa hissediyorum gibi sanki 2.bebek ama unutmuşun herşeyi
akışına bırak tatlım hareketleri hissedicem diye şekerini yükseltme ama ben de arada yapmıyor değilim de daha tam hissedemiyorumhayırlı cumalar Annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızzlaaarrr prensesim baya büyüdü galiba 20. haftaya girdiğimden beri bariz hissediyorum hareketlerini. özellikle bir kaç keredir deniyorum çikolata yedikten sonra kıpır kıpırama bu iyi bi keşif olmadı sanırım hiç canım istemediği halde onu hissetmek için yer hale geldim
24 yaşındayım ilk bebek kısmetse canım daha hiç kilo lamdım 17 haftam bitiyor bugün 18e giriyorum ne bir göbek ne bir şey hiç biri yok cinsiyeti de 14 haftalıkken %90 kız dedi değişmezseCanım sen kaç haftalık hamilesin? Başka çocuğun varmı yaş kaç? Kaç kilo aldın bugüne kadar.ben 32 yaşındayım 10 yaşında bi oğlum var geçen yıl eylül ayı gibi kardeş yapmaya karar verdik ocak ayında tutturduk3 kilo aldım şimdiye kadar iyi gidiyo oğlumda kabus gibi tam 20 kilo almıştım bu kez çok dikkat etcem diyom ama bakalım.bu arada 8 aya kadar kız demisti doktor ben yatım pembe turuncu hazırlıkları 9.ayda demesinmi erkek.şimdide 11 haftada erkek dedi 16 ve 17 haftada kız diyolar ama kısmet bakalım.
tıpkı ben çikolata ve tatlıya bayılırdım imdi görünce bile tiksiniyorum acayip derece erik ve çilek yiyorum ama çilek ekşi olmalı boşuna demiyorlar demekki ye ekşiyi doğur ayşeyi diyemerhabaaaaben sadece çikolatalı dondurmadan tiksinmedim onun dışında tam bi profiterol manyağı olmama rağmen 4 ay hiççççç yemek istemedim. şimdi de kıpırdıyo diye çikolata yiyorum ama kesinlikle onun yerine koca bi tabak eriği tercih ederim bu ara erikle de aram çok iyi değildi ama kızımın canı istiyor sanırım 10 gündür yiyorum sürekli
merhaba kızlar benim karnım şu an 5-6 aylık gibi görünüyor diğer her yerim kilo almadı sadece karnım şiş hamile olduğum çok çok belli oluyor.
Oyy yawrum benim alalim madem randevuda gidelim tabi musait zamani warsa
tmm cnm eşim gelsin önce onu ikna edip öle alıcam bu akşam hadi inş öğreniriz bu defa canım benim bol şans diliyorum sana :)
evet bayadır yoksun canım bu kadar ihmal etme uğra arda da olsa bu arda oğlun da hayırlı olsun
akışına bırak tatlım hareketleri hissedicem diye şekerini yükseltme ama ben de arada yapmıyor değilim de daha tam hissedemiyorum
24 yaşındayım ilk bebek kısmetse canım daha hiç kilo lamdım 17 haftam bitiyor bugün 18e giriyorum ne bir göbek ne bir şey hiç biri yok cinsiyeti de 14 haftalıkken %90 kız dedi değişmezse
tıpkı ben çikolata ve tatlıya bayılırdım imdi görünce bile tiksiniyorum acayip derece erik ve çilek yiyorum ama çilek ekşi olmalı boşuna demiyorlar demekki ye ekşiyi doğur ayşeyi diye
maşallah canım tam olarak kaç haftalıksın bir de kız bebeklerde karın daha çabuk çıkar daha geniş olur derler ama benim kız hiçbir şey yok senin erkek maşallah baya büyük
daha göstermedi mi cnm?vay yaramas..benmki maşşallah (gerçi 18. haftada gitmiştim ben ilk cinsiyeti orda sordum) yiğidin malı hesabı...
Hanımlar (özellikle 17. haftada olanlar) kaç kilo aldınız? yada kilo aldınızmı?
Hanımlar (özellikle 17. haftada olanlar) kaç kilo aldınız? yada kilo aldınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?