Hanımlar (özellikle 17. haftada olanlar) kaç kilo aldınız? yada kilo aldınızmı?
ohh maş.ay çok kıskanıyorum öğrenenleri.bende bişeyler bakmak istiyorum çarşıya pazara çıkıinca ama bilmeyince elimboş dönüyorum.inş. bu defa gösterir bizim yaramaz.şans dileyin cnm :)
Kızlar sabah aç karnına sağlık ocağına gittim kan sayımı va açlık ka nşekeri için çağırmışlar kan verdim kiloma tansiyon bir de bebeğin kalp atışlarnı dinledi
tetenos aşısı içinde ben dün 5 sene üst üste yapılacak demiştim ya bana 3 sene önce öyle demişti sağlık ocağı şimdiki hemşiremizde ben üçsene üst üste oldum deyince o sistem eski sistem dedi bir daha yaptırmana gerek yok dedi . Ben yine doktoruma sorucam.şimdi20. haftada ve 1 ay sonra tekrar ediöiyormuş
İnşallah tez zamanda gösterıde bebişine minik cicişler alırsın annesi
ohh maş.ay çok kıskanıyorum öğrenenleri.bende bişeyler bakmak istiyorum çarşıya pazara çıkıinca ama bilmeyince elimboş dönüyorum.inş. bu defa gösterir bizim yaramaz.şans dileyin cnm :)
bende iki kilo almışım ama hiç farkına varmamışımnormalmi acaba yoksa çok mu erken başladık kilo almaya?
kızlarr slmm nasılsınız görüşmeyeli benden kısa kısa haberler...ikili test yaptırmıştım sonuç kötü çıkınca çok üzülmüştüm malum devlet hastanelerinde yanlış çıkma payı çok fazla doktorum yanlışta olsa doğruluk payıda olsayeni doktorum 4lü testi mutlaka yaptırmam gerektiğini söylemiştiözellikle bu 2 liden sonra ... 4 lü % 94 doğru çıkıyormuş allaha şükür bugün sonuçları aldık sonuçlar gayet normal yani yaşadığım stresle kaldım keşke başkalarını dinleyip eski doktorumu dinleyip 2 li testi yaptırmasaydım yada direk özelde yaptırsaydım diyorum ama napalım böyle olucağı varmış ....rabbime hamdolsun kızım sağlıklı ya büyük bir ohh çektimm teyzeleri..inş sizlerde güzel sonuçlar alırsınınz arkadaşlarım ..sağlıkla sevgiyle kalın tekrar görüşürz..meleklerinize ve kendinize iyi bakmanız dileğiyle..:)
bu arada kızlar neslihakan nerelerde hiç uğramıyor mu ben mi göremiyorum merak ettim haberi olan var mı?
yaa cnm kusura bakma da ne öngörülü kayınvaliden varmışş..ne demek onun oğulları olur..:26:
ya sağlık ocağındaki ebe bana da hangi tarihlerde gitmem gerektiğini gösteren bi not vermişti kaybettim onusağlık ocağına hangi haftalarda gitmemiz gerektiğini biliomusun?
hangi haftalarda yapılıyoki benim ilk gbeliğim 17 haftayı bitirmeküzereyim acaba aşımı*
Yaa cok sinir yaaa. Diğer kayinlarimin sırf kız cocukları oldu. Bizimkinin erkeklik tarafı daha agirmis da o yüzden hep oğlu olurmuş. Ben hatta dedim (tup bebek bizimki) orda Drlar seçti belki icinde kız da vardı. Yok orda sadece erkekler vardı diyor.
Yahu sen nerden biliyorsun ki be kadın.
Bu yüzden hatta dua ediyorum bazen, yanlış gormuş olsun Dr da kordon olsun oradaki :)
Gerçi bariz pipi ama iste kızdırıyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?