2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ohh maş.ay çok kıskanıyorum öğrenenleri.bende bişeyler bakmak istiyorum çarşıya pazara çıkıinca ama bilmeyince elimboş dönüyorum.inş. bu defa gösterir bizim yaramaz.şans dileyin cnm :)

İnşallah tez zamanda gösterıde bebişine minik cicişler alırsın annesi

ya sağlık ocağındaki ebe bana da hangi tarihlerde gitmem gerektiğini gösteren bi not vermişti kaybettim onu sağlık ocağına hangi haftalarda gitmemiz gerektiğini biliomusun?

Hanımlar (özellikle 17. haftada olanlar) kaç kilo aldınız? yada kilo aldınızmı?

benim 2-3 kila civarında ama geçen ay 2-3 gün rahtasızlandım ve hiçbirşey yiyemedim o ay aldığım kilo 2-3 günde verdim , o yüzden bu ay o kilolarla berber bi 2-3 daha ilave olur gibi gelio bana :)

ohh maş.ay çok kıskanıyorum öğrenenleri.bende bişeyler bakmak istiyorum çarşıya pazara çıkıinca ama bilmeyince elimboş dönüyorum.inş. bu defa gösterir bizim yaramaz.şans dileyin cnm :)

inşallah tez zamanda öğrenirsin cnm ben bu gün bebişim oğluşuma ilk alışverişini yaptım iki parça olsa da çok mutluyum Nazar

kızlarr slmm nasılsınız görüşmeyeli benden kısa kısa haberler...ikili test yaptırmıştım sonuç kötü çıkınca çok üzülmüştüm malum devlet hastanelerinde yanlış çıkma payı çok fazla doktorum yanlışta olsa doğruluk payıda olsayeni doktorum 4lü testi mutlaka yaptırmam gerektiğini söylemiştiözellikle bu 2 liden sonra ... 4 lü % 94 doğru çıkıyormuş allaha şükür bugün sonuçları aldık sonuçlar gayet normal yani yaşadığım stresle kaldım keşke başkalarını dinleyip eski doktorumu dinleyip 2 li testi yaptırmasaydım yada direk özelde yaptırsaydım diyorum ama napalım böyle olucağı varmış ....rabbime hamdolsun kızım sağlıklı ya büyük bir ohh çektimm teyzeleri..inş sizlerde güzel sonuçlar alırsınınz arkadaşlarım ..sağlıkla sevgiyle kalın tekrar görüşürz..meleklerinize ve kendinize iyi bakmanız dileğiyle..:)

Son düzenleme:

Canım gözün aydın Amin inşallah.

yaa cnm kusura bakma da ne öngörülü kayınvaliden varmışş..ne demek onun oğulları olur..:26:

Yaa cok sinir yaaa. Diğer kayinlarimin sırf kız cocukları oldu. Bizimkinin erkeklik tarafı daha agirmis da o yüzden hep oğlu olurmuş. Ben hatta dedim (tup bebek bizimki) orda Drlar seçti belki icinde kız da vardı. Yok orda sadece erkekler vardı diyor.
Yahu sen nerden biliyorsun ki be kadın.
Bu yüzden hatta dua ediyorum bazen, yanlış gormuş olsun Dr da kordon olsun oradaki :)
Gerçi bariz pipi ama iste kızdırıyor beni.

ya sağlık ocağındaki ebe bana da hangi tarihlerde gitmem gerektiğini gösteren bi not vermişti kaybettim onu sağlık ocağına hangi haftalarda gitmemiz gerektiğini biliomusun?

Beni geçen gü hemşire arayp çağırdı 17. haftadayım20.haftadan sonra tetenosa çağırıyorlar ben 3 yıl üst üste olduğum için olmıycam be imki biraz farklı cnm bencegidip bi sor

Jasemin cnm sen bana dün ne kullanıyorsun die sormuştun elevit ve ecoprin kulla ıyorum
buaarada buvün sağlık ocağına gittim hemşire mehtap hn çok iyi bid doktor dedi o da orada doğum yapmış bir de senin doktorunu övdü

Kiss ne guldurdun beni :))
Sende soyle canim kaynanacim doktorlara sirf senin icin soyledim erkek secsiler diye o yuzden islem biraz uzun surdu ararlarken diye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…