Kizlar benim kocis randvu aldu bgn 4lu test icin 21 haftaya cagirmislar. Normal mi yada normalde hangi haftalar yapilmasi gerekir.. Ikili sonucumda cok guzel cikmisti ama doktor istedi bakalim ins bebis guzel guzel sglikli buyuyordur..
selammm kızlar carsamba gunu bende asımı yaptırdım. dün de yozgata gıdıp geldım 2 araba ıle gıdılıyor konyadan yozgata dırekt yok.diplomamı almamıştım. fırsat bu fırsat gıdıp aldım ama aynı gun ıcınde 14 saat yolculuk zorladı benı. carsamba gecesı bebegım cok hareketlıydı o gece uyuyamadım agrımda vardı.ve dunden berı hareket etmıyor cocuk tedırgınım yanı
Yok cnm bısey olmaz merak etme sureklı hareket halınde degıldırki hem belkıde hareket etdıgınde sen anlamamıştırsın başka bişeyle ılgılenırken falan ıcını ferah tut.
saol canım ınsallah oyledır. ıcıme kurt dustu oylece beklıyorum resmen :)
Kizlar benim kocis randvu aldu bgn 4lu test icin 21 haftaya cagirmislar. Normal mi yada normalde hangi haftalar yapilmasi gerekir.. Ikili sonucumda cok guzel cikmisti ama doktor istedi bakalim ins bebis guzel guzel sglikli buyuyordur..
Hayatim ikili testin güzel çıkmış bana kalırsa bulaşma derim dörtlüye.canın sıkılır en ufak bi şüphe olsa sıvıya yönlendirirler.bence ayrıntılı ultrasyon haricinde tahlil felan yaptırma bir arkadaş tavsiyesi.
canım 2li testten sonra hangi test yapılıyor kaçıncı haftada yapılıyor ?
Hanımlar (özellikle 17. haftada olanlar) kaç kilo aldınız? yada kilo aldınızmı?
slm kızlarr sonunda bu gün ögrendimm prensesim geliyoo bir kızım daha olcak inşşş
sağol canım hayırlısı olsun bakalım şimdilik üçüncü uzak görünüyor..Aynen canım ınsan merak etmıyor degıl ama öncelıkle önemlı olan saglıkları bızde erkek dıye erkek kıyafetlerı almıstık
Çok şükür canım ınsan cok mutlu oluyor hareketlerı hissetmeye baslayınca hakkattende. Benımde karnım yavastan gerılıyor gb .
Sağlıcakla gelsın bebişin canım bakarsın üçüncü kız olur
Yükledim canım
evet doğru söylüyorsun önemli olan o...bende acaba çok mu yakındım dedim kendime kızdım SONRA BEBİŞİM sen erkek olsanda seni çok seviyorum alınma sakın dedim.Canım hayırlı olsun oğlun. Benimde icimde kız istegi vardı ama benimde erkek. Olsun canım hayırlı, saglikli, sihhatli olsunlar da. Hiç evladı olamayanlar var. Tabii senin ikinci olunca kız isteyi agir basıyordum ama olsun. Belki üçüncü bir tane daha düşünürsünüz Allah o zaman nasip eder.
Benim de kayınvalidem gecen esim icin "onun hep oğulları olur" diyor. Sinir oldum bende kız cocuğu istediğim icin. Ama Allah neyi nasip ederse ona sahip olacağız. Elimizden gelen birsey yok. Saglikli olsunlar da.
hayırlı olsun gözün aydın.slm kızlarr sonunda bu gün ögrendimm prensesim geliyoo bir kızım daha olcak inşşş
acaba tam görünmedimi ki ihtimalli konuştu haftan baya yüksekmiş..hakkında hayırlısı olsun..kizlarrrr yardiminiza ihtiyacim var.bugun doktora gittim cinsiyetini sordum 17+5 haftadayiz kesin bisey diyemem ama tahminim erkek dedi ultrason fotosunu verdi.buraya nasil yukleyebilirim sizinde tahminlerinizi almak istiyorum nolur yardim edin hepten merak ettim
Kızlar dojtorunuz size çatlak kremi olarak nee verdi. Striacare adli kremi verdi dr bana. Hiç duydunuz mu bu kremi. Fiyatı 75 tl. Aldım dr söyleyince umarım ise yarar.
Jasemin cnm sen bana dün ne kullanıyorsun die sormuştun elevit ve ecoprin kulla ıyorum
buaarada buvün sağlık ocağına gittim hemşire mehtap hn çok iyi bid doktor dedi o da orada doğum yapmış bir de senin doktorunu övdü
Kiss ne guldurdun beni :))
Sende soyle canim kaynanacim doktorlara sirf senin icin soyledim erkek secsiler diye o yuzden islem biraz uzun surdu ararlarken diye :)))
Kızlar dojtorunuz size çatlak kremi olarak nee verdi. Striacare adli kremi verdi dr bana. Hiç duydunuz mu bu kremi. Fiyatı 75 tl. Aldım dr söyleyince umarım ise yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?