2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar birde ayrıntılı ultrason için nisa hastanesine sordum yenibosnada 172tl dedi acaba rande u alsammı benim evimin yakı larında en ucuzu280 den başlıyor

Kizlar benim kocis randvu aldu bgn 4lu test icin 21 haftaya cagirmislar. Normal mi yada normalde hangi haftalar yapilmasi gerekir.. Ikili sonucumda cok guzel cikmisti ama doktor istedi bakalim ins bebis guzel guzel sglikli buyuyordur..

selammm kızlar carsamba gunu bende asımı yaptırdım. dün de yozgata gıdıp geldım 2 araba ıle gıdılıyor konyadan yozgata dırekt yok.diplomamı almamıştım. fırsat bu fırsat gıdıp aldım ama aynı gun ıcınde 14 saat yolculuk zorladı benı. carsamba gecesı bebegım cok hareketlıydı o gece uyuyamadım agrımda vardı.ve dunden berı hareket etmıyor cocuk tedırgınım yanı

Kizlar benim kocis randvu aldu bgn 4lu test icin 21 haftaya cagirmislar. Normal mi yada normalde hangi haftalar yapilmasi gerekir.. Ikili sonucumda cok guzel cikmisti ama doktor istedi bakalim ins bebis guzel guzel sglikli buyuyordur..

canım 2li testten sonra hangi test yapılıyor kaçıncı haftada yapılıyor ?

Yok cnm bısey olmaz merak etme sureklı hareket halınde degıldırki hem belkıde hareket etdıgınde sen anlamamıştırsın başka bişeyle ılgılenırken falan ıcını ferah tut.

Yok cnm bısey olmaz merak etme sureklı hareket halınde degıldırki hem belkıde hareket etdıgınde sen anlamamıştırsın başka bişeyle ılgılenırken falan ıcını ferah tut.

saol canım ınsallah oyledır. ıcıme kurt dustu oylece beklıyorum resmen :)

Hayatim ikili testin güzel çıkmış bana kalırsa bulaşma derim dörtlüye.canın sıkılır en ufak bi şüphe olsa sıvıya yönlendirirler.bence ayrıntılı ultrasyon haricinde tahlil felan yaptırma bir arkadaş tavsiyesi.

Son düzenleme:

kesinlikle aynı fikirdeyim. benim için hiç bi test sonucu kararımı değiştirmeyeceği için yaptırmadım ve benden huzurlusu yok
Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. hayırlısıyla

kizlarrrr yardiminiza ihtiyacim var.bugun doktora gittim cinsiyetini sordum 17+5 haftadayiz kesin bisey diyemem ama tahminim erkek dedi ultrason fotosunu verdi.buraya nasil yukleyebilirim sizinde tahminlerinizi almak istiyorum nolur yardim edin hepten merak ettim

Kızlar dojtorunuz size çatlak kremi olarak nee verdi. Striacare adli kremi verdi dr bana. Hiç duydunuz mu bu kremi. Fiyatı 75 tl. Aldım dr söyleyince umarım ise yarar.

sağol canım hayırlısı olsun bakalım şimdilik üçüncü uzak görünüyor..
evet doğru söylüyorsun önemli olan o...bende acaba çok mu yakındım dedim kendime kızdım SONRA BEBİŞİM sen erkek olsanda seni çok seviyorum alınma sakın dedim..azıcık gönlünü aldım..ama oğlum çok sevindi erkek kardeş geliyor diye..Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.. senin ki kaçıncı bebiş ki.
slm kızlarr sonunda bu gün ögrendimm prensesim geliyoo bir kızım daha olcak inşşş
hayırlı olsun gözün aydın.
acaba tam görünmedimi ki ihtimalli konuştu haftan baya yüksekmiş..hakkında hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
Kızlar dojtorunuz size çatlak kremi olarak nee verdi. Striacare adli kremi verdi dr bana. Hiç duydunuz mu bu kremi. Fiyatı 75 tl. Aldım dr söyleyince umarım ise yarar.

bende daha göbek pek yok soracaktım aslında krem ne tavsiye edersiniz diye unuttum..fiyatı baya yüksekmiş hiç bi bilgim yok iyi araştır işe yarıyorsa al bence..

Baba elevit vermedi Dr'um. Demir ilacı verdi. Ama bende elevit vardı zaten arada yutuyorum :)
Mehtap hn'da mı dogum yapmış? İyi hadi ikimizin dru da iyi.
Bu arada ben en son 4 hafta once saglik Ocağı'na gittim. Ararlar herhalde arada. Ben hiç uğramıyorum onlar arar diye.

Son düzenleme:

Canım bende henuz krem kullanmıyorum haftaya c.tesi kontrolum var o zaman sorucam bende doktoruma hangı kremı onerdıgını ama soyledıgın kremı ılk defa duyuyorum genelde lıerac ve mustelayı onerıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…