Kızlar birde ayrıntılı ultrason için nisa hastanesine sordum yenibosnada 172tl dedi acaba rande u alsammı benim evimin yakı larında en ucuzu280 den başlıyor
slm kızlarr sonunda bu gün ögrendimm prensesim geliyoo bir kızım daha olcak inşşş
sağol canım hayırlısı olsun bakalım şimdilik üçüncü uzak görünüyor..
evet doğru söylüyorsun önemli olan o...bende acaba çok mu yakındım dedim kendime kızdım SONRA BEBİŞİM sen erkek olsanda seni çok seviyorum alınma sakın dedim..azıcık gönlünü aldım..ama oğlum çok sevindi erkek kardeş geliyor diye..Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.. senin ki kaçıncı bebiş
slm kızlarr sonunda bu gün ögrendimm prensesim geliyoo bir kızım daha olcak inşşş
banada dr da eczacıda onu önerdi mustela olan çatlağı önlemiyo ama bu krem her yönden avantajlı..bnde kampanyadan 50tl aldımKızlar dojtorunuz size çatlak kremi olarak nee verdi. Striacare adli kremi verdi dr bana. Hiç duydunuz mu bu kremi. Fiyatı 75 tl. Aldım dr söyleyince umarım ise yarar.
bende daha göbek pek yok soracaktım aslında krem ne tavsiye edersiniz diye unuttum..fiyatı baya yüksekmiş hiç bi bilgim yok iyi araştır işe yarıyorsa al bence..
Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun o zaman..bu eski insanlarda var bu takıntı boşver tadını çıkar.Canım benim daha ilk bebiş. Çok sukur Allah evlat sahibi olmayı nasip etti. 4-5 senedir istiyoruz.
Ben hep kızım olur diye düşünüyordum. Bizim hep ilk cocuklar kız oluyordu ailede. Benim de öyle olur gibi hissediyordum. Ama kayınvalidem inatla sadece oğlumuz olur dediği icin. Bastan beri de ısrarcı oldugu icin bu tavrında ben erkek deyince Dr üzüldüm sanki. Aslında üzülme de degil, sonuçta Allaha sukur evlat nasip etti bize. Sadece sok etkisi oldu herhalde. Bir de herkes kızın olacak galiba diyordu. Kendimi ona hazırlamıştım sanırım.
Ama bende senin gibi oğlumla konuşup gönlünü alıyorum :)
banada dr da eczacıda onu önerdi mustela olan çatlağı önlemiyo ama bu krem her yönden avantajlı..bnde kampanyadan 50tl aldım
krem hemen emip yapışmıyo ve kokusuz o yüzden çok güzel
canım zaten 70den aşa yok bebek yağı felan cildi yağlandırıyo ama çatlak başlarsa o zaman önlem alamıyosun
banada dr da eczacıda onu önerdi mustela olan çatlağı önlemiyo ama bu krem her yönden avantajlı..bnde kampanyadan 50tl aldım
krem hemen emip yapışmıyo ve kokusuz o yüzden çok güzel
canım zaten 70den aşa yok bebek yağı felan cildi yağlandırıyo ama çatlak başlarsa o zaman önlem alamıyosun
Kızlaarr ''K'' harfiyle başlayan erkek bebek ismi arıyorumfikri olan ?
Canım medicana mı 280? Ben fiyat sormadım henüz? Bizim ozel sigorta var karşılar mı bilemiyorum. Ama ben orda yaptıracağım sanırım. Kolan da falan var mı sordun mı?
Kızlar birde ayrıntılı ultrason için nisa hastanesine sordum yenibosnada 172tl dedi acaba rande u alsammı benim evimin yakı larında en ucuzu280 den başlıyor
ben de nisa hastanesini düşünüyorum be bugün sordum cd veriyomusunuz diye veriyoruz dedi kız demek sadece foto var olsun naplım artık fotoyla yetiniriz inşallah sonucumuz iyi olsunda önemli olan oBen de beylikduzu medilife a medicine gunesliye ve nisaya sordum
Nisada operator doktor yapiyor bayan doktor 172
Medilife erkek doktor 300
Medicine erkek doc dr 250
Ben de nisa düşünüyorum insaallah tertemiz çıkar ultrason sonuclarimiz yalniz nisada yaptiran arkadasim cdde sadece fotoğraf olduğunu söyledi
Kayra... bir de neden K harfi merak ettim
Medicanaya sordum telefonda tam fiyat veremiyoruz ama 400-500 tl civarı diye yuvarladı.
280 olan b.çekmece kolan hast. Beylikdüzü kolan çekmiormuş.
medilife 300 tl
avcılar hospital 350 tl
Nisa hast 172 tl en iyi fiyatı onlar verdi eskiden bildiğim bir hastane herhalde orada çektiririm
Günaydın kızlar ayrıntılı ultrason için hastane haziran ayına randevu verdi prof. bakacakmış 175 tl istedi bu arada ankara koru hastanesinden bahsediyorum.30 - 40 dk civarında sürüyormuş ayrıntılı ultrason.Şuan 18.haftadayım 20. haftada tetenoz aşımı vurdurmaya gidicem sağlık ocağına.bu arada ben hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum normal mi sizce?kontrolüme 15 gün var daha önceden gidip bi baktırsammı diyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?