Günaydın canım.evet ayrıntılıda en az 45 dk inceliyorlar.ben Antalyadayım ve 150 tl yaptırdım.bu arada bebeğin hareketlerine hiç takılma 20 haftaya kadar hissedememen gayet normal.benim çok arkadasım var koşa koşa gidipte mutlu dönüyorlar.ilk bebeğinse zaten geç hissedersin.
günaydın kızlar ben 17+1 günlük oldum , salı günü için tetanoz aşısına çağırdı , erken mi sizce ?
ya kizlar ultrason resmimi yollamak istiyom yapamiyom yaaaa
canım aynı seninle günlerimiz...günaydın kızlar ben 17+1 günlük oldum , salı günü için tetanoz aşısına çağırdı , erken mi sizce ?
benim dr. başından beri vitamin kullanma besinler yeter diyo,ben de elimdeki eleviti bitirince gerek olmadıkça kullanmıcam. onu da 2-3 günde bir içiyorum zaten...Kızlar benim mesajım diğer sayfada kaldı diye pek görülmedi herhalde..vitamini bırak dedi doktor. Sizler içiyomusunuz hala??? Kararsız kaldım
17+0 bugün daha hamile kaldığım kilomdayım sen iki kilo almışsın ama gayet normal canım nette gebelikte kilo takibi yaz orda otomatik hesplayıcalar var oradan da takip edebilirsin kendiniHanımlar (özellikle 17. haftada olanlar) kaç kilo aldınız? yada kilo aldınızmı?
hımm aman öyleyse iyi allah korusun bir sıkıntı olmasın daneslihakan ev taşıyor o yüzden giremiyormuş
hiiç tedirgen olma canım bu haftalarda bebeğin hareketleri çok düzenli değildir zaten yani düzenli olarak hissedemezsinselammm kızlar carsamba gunu bende asımı yaptırdım. dün de yozgata gıdıp geldım 2 araba ıle gıdılıyor konyadan yozgata dırekt yok.diplomamı almamıştım. fırsat bu fırsat gıdıp aldım ama aynı gun ıcınde 14 saat yolculuk zorladı benı. carsamba gecesı bebegım cok hareketlıydı o gece uyuyamadım agrımda vardı.ve dunden berı hareket etmıyor cocuk tedırgınım yanı
canım konuya cevap verme kısmına geldiğimizde yazdığımız yerin üstünde harflerin işaretlerin olduğu yer var orda üstünde ağaç resmi olan küçük resme tıkla oradan ekleyebilirsinkizlarrrr yardiminiza ihtiyacim var.bugun doktora gittim cinsiyetini sordum 17+5 haftadayiz kesin bisey diyemem ama tahminim erkek dedi ultrason fotosunu verdi.buraya nasil yukleyebilirim sizinde tahminlerinizi almak istiyorum nolur yardim edin hepten merak ettim
Kızlar biz çok gelemedik bu aralar..yoğunuz biraz :)
Bugün bebişimiz cinsiyeti gösterdi nihayet.....Kızımız olucak inşallah nasipse :) Mutlu olduk eşimle!!
Bir de decavit vitamin kullanıyodum doktor kullanma artık kilo yapıyo dedi..Bu doktor özelde..Devlete gittiğim geçen hafta yeni yazdı daha.bitmişti ilk kutum.
E dedim daha geçen hafta yeniledi ilacımı..veriyolar ama içmene gerek yok dedi. Bende kararsız kaldım bilmiyorum içeyim mi içmeyeyim mi???
slmlar kızlar güzel hafta sonları
size dünkü yaşadıgım mutlulugu anlatmak istiyorumbiz ankaranın ilçesinde oturuyoruz normalde merkeze 2 saatlik bi mesafe.hamile kaldıktan sonrada düşük tehlikesi oldugu için merkezde ablamlarda kalıyorum yatıyorum.eşimde evimizde ilçede. dün akşama dogru eşim aradı eve geçiyorum ben diye tmm dedim telefon aniden kapandı ablamında kapısı çaldı (ablamın kapısı çok çalar)bende önemsemedim tam eşimi ararken yegenim geldi bak teyze kim gelmiş dedi bi baktımki eşim beni görmeniz lazımdı nasıl sarılıp aglamaya başladıysam zor durdurdu eşim hiç beklemiyodum çok mutlu oldum pazar günü(anneler günü için)gelemicektim fırsat buldum kaçtım geldim dedi acayip süpriz oldu bana gece yatarkende ogluşumuz babasının eline bi tekme attısabah zorla gönderdim tekrar 15 gün sonra gelebilcek bi daha inşallah hairanın sonuna dogruda evime geçicm Allah nasip ederse
okurken benim gözlerim doldu ya Allah tez zaman da kavuştursun canım
ebbiss canım randevu işini ne yaptın ?
Netten baktim full dolu tellede aranadim 15 4 um 16 olayim burtoma gitcem sen naptin tatlim
Günaydın kızlar ayrıntılı ultrason için hastane haziran ayına randevu verdi prof. bakacakmış 175 tl istedi bu arada ankara koru hastanesinden bahsediyorum.30 - 40 dk civarında sürüyormuş ayrıntılı ultrason.Şuan 18.haftadayım 20. haftada tetenoz aşımı vurdurmaya gidicem sağlık ocağına.bu arada ben hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum normal mi sizce?kontrolüme 15 gün var daha önceden gidip bi baktırsammı diyorum?
ben aradım cumaya verdiler randevu kısmetse gidicez bakalım cnm inş. öğreniriz bu defa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?