2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Teşekkür ederim evet ilk bebeğim olumsuz şeyleri görüpte okuyunca sanki başıma gelecek gibi hissediyorum korkularla geçiriyorum tedavi sonucu uzun süre beklememizle gelen bir bebek çünkü.

günaydın kızlar ben 17+1 günlük oldum , salı günü için tetanoz aşısına çağırdı , erken mi sizce ?

Günaydın canım benide pazartesi diye çağırdılar sağlık ocağından bende 18 haftalığım doktorumu aradım söyledim 20. haftada git dedi sağlık ocağındaki hemşireyi aradım tekrardan dr söylediğini söyledim tamam o zaman 20. haftada gelin dedi.Bence bi doktoruna danış derim

Kızlar benim mesajım diğer sayfada kaldı diye pek görülmedi herhalde..vitamini bırak dedi doktor. Sizler içiyomusunuz hala??? Kararsız kaldım

günaydın kızlar ben 17+1 günlük oldum , salı günü için tetanoz aşısına çağırdı , erken mi sizce ?
canım aynı seninle günlerimiz...
beni de pazartesi çağırdı ama bana da erken geldi.. 20.haftadan önce aşı olmuyo diye biyerde duymuştum.cuma günü kontrolüm var o zman dr.uma sorcam öyle gidicem aşıya....
Kızlar benim mesajım diğer sayfada kaldı diye pek görülmedi herhalde..vitamini bırak dedi doktor. Sizler içiyomusunuz hala??? Kararsız kaldım
benim dr. başından beri vitamin kullanma besinler yeter diyo,ben de elimdeki eleviti bitirince gerek olmadıkça kullanmıcam. onu da 2-3 günde bir içiyorum zaten...

selam hanımlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz kızımla az önce geldik dersaneden ama çok acıkmıştım gelirken ekmek aldım sıcaktı oturdum peynir ekmek zeytin yedim ama yarım ekmekten fazla yedim çok kötüyüm dimi

slmlar kızlar güzel hafta sonları
size dünkü yaşadıgım mutlulugu anlatmak istiyorumbiz ankaranın ilçesinde oturuyoruz normalde merkeze 2 saatlik bi mesafe.hamile kaldıktan sonrada düşük tehlikesi oldugu için merkezde ablamlarda kalıyorum yatıyorum.eşimde evimizde ilçede. dün akşama dogru eşim aradı eve geçiyorum ben diye tmm dedim telefon aniden kapandı ablamında kapısı çaldı (ablamın kapısı çok çalar)bende önemsemedim tam eşimi ararken yegenim geldi bak teyze kim gelmiş dedi bi baktımki eşim beni görmeniz lazımdı nasıl sarılıp aglamaya başladıysam zor durdurdu eşim hiç beklemiyodum çok mutlu oldum pazar günü(anneler günü için)gelemicektim fırsat buldum kaçtım geldim dedi acayip süpriz oldu bana gece yatarkende ogluşumuz babasının eline bi tekme attı sabah zorla gönderdim tekrar 15 gün sonra gelebilcek bi daha inşallah hairanın sonuna dogruda evime geçicm Allah nasip ederse

Hanımlar (özellikle 17. haftada olanlar) kaç kilo aldınız? yada kilo aldınızmı?
17+0 bugün daha hamile kaldığım kilomdayım sen iki kilo almışsın ama gayet normal canım nette gebelikte kilo takibi yaz orda otomatik hesplayıcalar var oradan da takip edebilirsin kendini
neslihakan ev taşıyor o yüzden giremiyormuş
hımm aman öyleyse iyi allah korusun bir sıkıntı olmasın da
hiiç tedirgen olma canım bu haftalarda bebeğin hareketleri çok düzenli değildir zaten yani düzenli olarak hissedemezsin
canım konuya cevap verme kısmına geldiğimizde yazdığımız yerin üstünde harflerin işaretlerin olduğu yer var orda üstünde ağaç resmi olan küçük resme tıkla oradan ekleyebilirsin

canım doktorum bana hiç yazmadı kilo yapar diye çok şükür ben de hiç kullanmak istemiyordum zaten sadece kan hapı yazdı onu da istersen 1 ay sonra başlayabilirsin dedi

okurken benim gözlerim doldu ya Allah tez zaman da kavuştursun canım

kızlar haftaya c.tesi ayrıntılı ultrason için randevu aldım nisa hastanesinden o zaman18+1 olucam kısmetse

Bende hala hissetmiyorum. Kafama takmıyorum ama. Herkesin yapısı farklı sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…